Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (4 μέλη και 64 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Μπράβο και πάλι ρε φίλε xilnik  ;) . μου αρέσει για την Τίνα που είπες του Anthony  :cheesy: . Σε πάω ρε φίλε  :rockon: .
koιταξε anthony,ευλογωντας και τα γενια μου,ειναι αρκετες οι κοπελες που εχω ενημερωσει πρωτος οσον αφορα τη φυλης,για παραδειγμα μπορω ν αναφερω την μπαρμπαρα στο 71 η'την ευα στο 92 χωρις κανεις να το παρει χαμπαρι,ομως αν με ρωτησεις ποιες ειναι οι δικες μου κοπελες θα σου απαντησω,η σοφια απο αγ πετρου η'η κατερινα απο το 134 κατα πρωτο λογο και η τανια απο το 134 κατα δευερο και οχι η μπαρμπαρα που παντα περνω πολυ καλΑ μαζι της
Ειναι ορισμενες κριτικες απο μελη που πραγματικα βαζουν σταμπα στη κοπελα και την ταυτιζουμε μ ενα μελος οπως η υπεροχη περιγραφη-κριτικη σου με την τινα που ηταν σαν να ειμαστε και εμεις εκει,η'ο hotscorpios με τη κριτικη του για τζουλι η' η αδυναμια του στην αγαπημενη του ρενατα που οταν πηγε να τη δει σ ενα σπιτι και δεν τη βρηκε ειπε το αλησμονητο
με τα φτερα του ερωτα σπασμενα ανηφορισα για τη φυλης :cheesy:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Οκ από εδώ και πέρα θα γράφω και για την δικιά του καθενός  :grin: . Κατάλαβες η Κατερίνα του xilnik ή του Hotscorpios κτλ. το είχα σκεφτεί να το γράψω αλλά το ξέχασα μετά .  ;)

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
koιταξε anthony,ευλογωντας και τα γενια μου,ειναι αρκετες οι κοπελες που εχω ενημερωσει πρωτος οσον αφορα τη φυλης,για παραδειγμα μπορω ν αναφερω την μπαρμπαρα στο 71 η'την ευα στο 92 χωρις κανεις να το παρει χαμπαρι,ομως αν με ρωτησεις ποιες ειναι οι δικες μου κοπελες θα σου απαντησω,η σοφια απο αγ πετρου η'η κατερινα απο το 134 κατα πρωτο λογο και η τανια απο το 134 κατα δευερο και οχι η μπαρμπαρα που παντα περνω πολυ καλΑ μαζι της
Ειναι ορισμενες κριτικες απο μελη που πραγματικα βαζουν σταμπα στη κοπελα και την ταυτιζουμε μ ενα μελος οπως η υπεροχη περιγραφη-κριτικη σου με την τινα που ηταν σαν να ειμαστε και εμεις εκει,η'ο hotscorpios με τη κριτικη του για τζουλι η' η αδυναμια του στην αγαπημενη του ρενατα που οταν πηγε να τη δει σ ενα σπιτι και δεν τη βρηκε ειπε το αλησμονητο
με τα φτερα του ερωτα σπασμενα ανηφορισα για τη φυλης :cheesy:

χεχεχε... πές τα βρέ Xilnik :-)  τότε που δεν βρήκα το Ρενατάκι ήταν νομίζω
που "με τα φτερά του έρωτα πεσμένα κατηφόρισα για την Φυλής" όπου και βρήκα
και πήρα για πρώτη φορά ή την Τάνια (Φ134μεσαίο) ή την Κάτια (Φ80) δεν θυμάμαι
ποιά από τις δυό, αλλά αυτό που θυμάμαι είναι οτι το 'σταμπάρισμα προς έλεγχο'
και στις δύο αυτές καβλίτσες έγινε μετά από δική σου πρώτη αναφορά...χεχεχε

ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗΔΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ !!!

SCOTI

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Η ευα θα ειναι αυριο φυλησ 92 το πρωι ξερει κανεισ :think:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Στο συγκεκριμενο σπιτι οι πρωινες κοπελες εναλλασονται σε χρονο dt δεν υπαρχει μια σταθερη.Κι εγω δυο φορες που πηγα καρφι για Ευα εφαγα πακετο!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
ενταξει ρε φιλε  ,ειπαμε να ενημερωνουμε για τις κοπελες  που ηταν σημερα η' χτες αλλα και για τις κοπελες που θα ειναι αυριο? :dunno:
ξεχασα ν αναφερω και την κατια που ηταν σημερα το πρωι φυλης 80

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
ενταξει ρε φιλε  ,ειπαμε να ενημερωνουμε για τις κοπελες  που ηταν σημερα η' χτες αλλα και για τις κοπελες που θα ειναι αυριο? :dunno:
ξεχασα ν αναφερω και την κατια που ηταν σημερα το πρωι φυλης 80

XILNIIIIIIK !!! ...ΤΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΑΑ !!!
Γαμώτο, και σήμερα που κοίταζα κάτι για την δουλειά στο κομπιούτερ σπίτι
και δεν κατέβηκα για έλεγχο βρήκε το μωράκι να εμφανιστεί !!! ΓΚΡ-ΡΡΡ !!!
ΘΑ ΣΚΑΣΩΩΩ !!! Θα πάω να τσεκάρω αύριο πρωί μπάς και συναντήσω την
υπέροχη πιπούλα της κατιούλας μας.
ΑΡΧΟΝΤΑ ΧΙΛΝΙΚ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ήταν η αφηρημάδα σου λέμεεε :-)

Υ.Γ. Άμα η κάτια έκανε ξεσκούφωτο το πιπέντο της μιλάμε θα είχα επενδύσει
    πολλά ευρώπουλα λέμε...χεχεχε, ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ της θα γινόμουνα...αχαχαχαχα

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
αν μου διαφευγει κατι να με ρωτας ρε σκορπιε,παρε και τον scoti αυριο μαζι μηπως ειναι η ευα,η πειρα παντως λεει οτι αφου η κατια ηταν σημερα μαλλον θα ειναι και αυριο

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
αν μου διαφευγει κατι να με ρωτας ρε σκορπιε,παρε και τον scoti αυριο μαζι μηπως ειναι η ευα,η πειρα παντως λεει οτι αφου η κατια ηταν σημερα μαλλον θα ειναι και αυριο

χεχεχε... Έλα βρε σε πειράζω :-) ...Είχα δουλειά σήμερα, αφού να φανταστείς
ούτε κάν στο Ρενατάκι πήγα να καταθέσω, που το τιμώ σχεδόν ανελλειπώς :-)
Αύριο πάντως, αν τις πετύχω και τις δύο, θα τους προσφέρω ότι μάζευα
μέσα μου για μια βδομάδα σχεδόν...αχαχαχαχαχαχα, θα είναι η μέρα του ΕΡΩΤΑ...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
χεχεχε... Έλα βρε σε πειράζω :-) ...Είχα δουλειά σήμερα, αφού να φανταστείς
ούτε κάν στο Ρενατάκι πήγα να καταθέσω, που το τιμώ σχεδόν ανελλειπώς :-)
Αύριο πάντως, αν τις πετύχω και τις δύο, θα τους προσφέρω ότι μάζευα
μέσα μου για μια βδομάδα σχεδόν...αχαχαχαχαχαχα, θα είναι η μέρα του ΕΡΩΤΑ...
εμενα με ανησυχει οτι ειστε εδω και οι 2 και δεν ξερω ποιος θα κανει απογευματινη ενημερωση
αφηστε την κουβεντα και βγειτε στους δρομους :rockon: :rockon: :grin:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
μιας που βλεπω piatsa kαι scorpio να ρωτησω κατι,μπορει και ο vrikolakas να ξερει,θυμαστε μια πολυ ωραια ξανθια στο 59 με καπως κοντο μαλλι,λεπτη αλλα με πολυ μεγαλο στηθος που δουλευε εκει,θυμαμαι οταν ηρθε την πρωτη μερα στο 59 ητανε 10000δρχ η΄'τριαντα ευρω,δουλεψε για λιγο και στο 65 κατω,δε θυμαμαι τ ονομα,αντζελα,νατασα,θα σας γελασω,εμοιαζε  με γερμανιδα
η κοπελα βρεθηκε χαρη στις υπερανθρωπες προσπαθειες του vrikolaka,μιλαμε για την σαμπρινα-μελινα,μιλαμε για το μουνι..παρακαλειται η διοικηση να βαλει μια φωτογραφια,αθανατε vrikolaka,οταν ειχα ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ενα ραντεβου μαζι της,της ειχα πει.. εσυ δεν πρεπει να εισαι απο εδω, αλλα μου λεει απο που ειμαι και της λεωαπο την αφροδιτη μιλαμε για το μουνι
http://www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,184.135 ΕΔΩ] ΕΔΩ[/url]

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
αραγε τι παιζει τωρα απογευματινη βαρδια Φυλης???
απο τα λεγομενα σας μου τριγυρνανε 3 ονοματα
Λαρισσα(65),Τινα(92),Αλεξανδρα(69).Δεν εχω δοκιμασει κανενα απο τα 3,
περασε ηδη καποιος απο εκει να μας πει αν δουλευει καμια απο αυτες???

Επισκέπτης
Οσον αφορα την Σαμπρινα,οντως ειναι αυτη που επαιζε στο 'Ελληνιδες εν δρασει'.Την ειχα γαμησει στη Φωκαιας πριν κατι χρονακια,μετα στο Βριλησσου 36 και περυσι στη Φυλης.Εχει αδυνατησει και οι βυζαρες της εχουν πεσει.Μ'αρεσει που λεει στο περιοδικο οτι δεν κανει πρωκτικο και στην ταινια της σκιζει τον κωλο ο τυπος. 

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
φ71 πανω η αννα μαρια από ρουμανια,μετα τη κατερινα η δευτερη καταθεση στεφθηκε μ επιτυχια αλλα αφηνοντας μου  το αισθημα του ανικανοποιητου καθως αν και ηρθε και από πανω και στο πισωκολλητο είναι αρκετα καλη,κατι λειπει,επομενως δεν την ξαναπαιρνω

επισκέφτηκα σήμερα την Αννα Μαρία μπορώ να πω ότι έχω περάσει & καλύτερα στο συγκεκριμένο μαγαζι με άλλες κορασίδες

στο σπιτι της σουπερ Ευας (τσατσάς)στην βραδινη βάρδια ήταν η γνωστη  Ελενα με το λαγνο βλεμα
στο Φ80 ήταν το Μονικάκι με το ωραιο βυζομπαλακι

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Οσον αφορα την Σαμπρινα,οντως ειναι αυτη που επαιζε στο 'Ελληνιδες εν δρασει'.Την ειχα γαμησει στη Φωκαιας πριν κατι χρονακια,μετα στο Βριλησσου 36 και περυσι στη Φυλης.Εχει αδυνατησει και οι βυζαρες της εχουν πεσει.Μ'αρεσει που λεει στο περιοδικο οτι δεν κανει πρωκτικο και στην ταινια της σκιζει τον κωλο ο τυπος. 

άρχοντα αν λέμε την ιδια Σαμπρινα από Φωκαίας, είχα περάσει ωραίες στιγμές στα εφηβικά μου χρόνια.... :knockinb:

Επισκέπτης
Φιλε Πεταλουδα,οταν εμπαινε στο δωματιο κατηγορουσε την τσατσα.Ελεγε οτι μου δημιουργει προβλημα κτλ.Παντως οταν εμπαινα στο site πριν καμια τριετια δουλευε στο Λιοσιων 275(τωρα εκλεισε)καθε Πεμπτη και γινοταν πανικος τα ατομα περιμεναν στις σκαλες κυριολεκτικα,γιατι ειχαν δει την φωτογραφιση.

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Φιλε Πεταλουδα,οταν εμπαινε στο δωματιο κατηγορουσε την τσατσα.Ελεγε οτι μου δημιουργει προβλημα κτλ.Παντως οταν εμπαινα στο site πριν καμια τριετια δουλευε στο Λιοσιων 275(τωρα εκλεισε)καθε Πεμπτη και γινοταν πανικος τα ατομα περιμεναν στις σκαλες κυριολεκτικα,γιατι ειχαν δει την φωτογραφιση.

στο 278 κάθε φορά που πήγαινα ερχόταν με το τσιγάρο στο στόμα στο δωματιο....

Sex_GT

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
αραγε τι παιζει τωρα απογευματινη βαρδια Φυλης???
απο τα λεγομενα σας μου τριγυρνανε 3 ονοματα
Λαρισσα(65),Τινα(92),Αλεξανδρα(69).Δεν εχω δοκιμασει κανενα απο τα 3,
περασε ηδη καποιος απο εκει να μας πει αν δουλευει καμια απο αυτες???

H Τινα στο Φ92 δεν ηταν παντως το απογευμα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom