Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 317 άτομα (37 μέλη και 280 επισκέπτες)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
αυτη anthony την εχω ακουσει και ως κρινα και εχει δουλεψει πραγματι σε αυτα που ανεφερες και σε μερικα αλλα σποραδικα,δεν την εχω παρει,μια φορα παντως στο 134 το υπογειο
κατι κραυγουλες απ το δωματιο τις ακουγα για να μαι ειλικρινης
σιγά μην την λένε και Κρινιώ  :2funny: . Πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά .

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Mινι ενημερωση
Φυλης 92 Αννυ μελαμψη πρεπει να δουλευει και στο 109
Τροφωνιου διπλα στο συνεργειο ενας ελληνικος καραμιλφ κουβας κι
ακριβως διπλα η Αγαπη ασορτι με τις βυζαρες της

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
αυτη anthony την εχω ακουσει και ως κρινα και εχει δουλεψει πραγματι σε αυτα που ανεφερες και σε μερικα αλλα σποραδικα,δεν την εχω παρει,μια φορα παντως στο 134 το υπογειο
κατι κραυγουλες απ το δωματιο τις ακουγα για να μαι ειλικρινης

Δείτε κριτική μου για την Τίνα στο Φ134 υπόγειο.
Είναι πολύ καβλιάρικο μουνάκι και καβλώνει όταν της φιλάς ρουφηχτά
τα στήθη. Απλά για όσους ενδιαφέρονται για δυνατό σφυροκόπημα δεν κάνει
είναι για απαλό γαμισάκι. Εγώ όποτε την βρώ την τιμώ... :-)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Δείτε κριτική μου για την Τίνα στο Φ134 υπόγειο.
Είναι πολύ καβλιάρικο μουνάκι και καβλώνει όταν της φιλάς ρουφηχτά
τα στήθη. Απλά για όσους ενδιαφέρονται για δυνατό σφυροκόπημα δεν κάνει
είναι για απαλό γαμισάκι. Εγώ όποτε την βρώ την τιμώ... :-)
εγώ μια φορά την γάμαγα σαν τρελός και δεν μου είπε τίποτα γιατί το μωρό είχε καβλώσει τρελά .  :rockon:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
εγώ μια φορά την γάμαγα σαν τρελός και δεν μου είπε τίποτα γιατί το μωρό είχε καβλώσει τρελά .  :rockon:

Απογευματινή μίνι ενημέρωση από Φυλής στο 92, όπου με όσα μου θύμισε ο αμαρτωλός
αμσ-άντωνυ με έβαλε να θυμηθώ το Τινάκι και καβλωμένος να πάω να το Βρώ, δεν το
βρήκα όμως, αλλά στην θέση του ήταν το νέο μουνάκι η Χριστίνα, την κριτική για την οποία
σας την δίνω κι εδώ:
Το Χριστινάκι είναι ένα νέο μωράκι με ΚΟΡΜΑΡΑ για όσους τους
αρέσουν οι αδύνατες με 0% λιπαρά, άγαλμα κορμάκι, ωραία πόδια
και υπέροχα ΛΕΜΟΝΑΤΑ Βυζάκια. Μακριά Μαύρα μαλλιά, λευκό δέρμα,
και μετριογλυκιά προς το σκυλέ φατσούλα. Πρέπει να είναι μια
ακόμα από τις ατέλειωτες Ρουμάνες που μας έχουν κατακλύσει
(δεν την ρώτησα από που είναι μόνο το ονοματάκι της), δεν
βιάζεται, και το καλό είναι οτι κάνει και 69 χωρίς έξτρα λεφτά,
όλα μέσα στο 20-άρικο. Είναι νέα στη δουλειά όπως μου είπε ο
Επικοινωνιακός Τσάτσος (ο οποίος σου πιάνει κουβέντα περί ανέμων και
υδάτων και δεν βαργιέσαι στο σαλόνι να περιμένεις το μωρό το οποίο
όπως είπα δεν βιάζεται), το οτι είναι νέα σημαίνει οτι έχει ανάγκη
από την δική μας καθοδήγηση για το τί και πώς θα το κάνουμε και το
κυριότερο για τη διάρκεια που θα το κάνουμε. Για παράδειγμα στο 69
μαζί μου μου έπερνε ωραία βαθιά πίπα, αλλά μετά από λίγη ωρίτσα σταμάτησε
για να γυρίσει ιεραποστολικό, οπότε εγώ την καθοδήγησα και συνέχισα να
της το 'περιποιούμαι', έχει όμορφο φουσκωτό μουνάκι/χειλάκια.
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ χρειάζεται την καθοδήγησή σας για να περάσετε καλά όπως εσείς
θέλετε. Αυτά από εμένα και ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΙΑ.

Δεν πέρνει φωτιά αμέσως όπως η Τίνα αλλά είναι όμορφο και φρέσκο μουνάκι για δοκιμή
από μας τους Καβλιάρηδες ΜΟΥΝΟ-ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΣ της Φυλής...χεχεχε

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Σήμερα απόγευμα τσάρκα στην Φυλής και πέριξ όπου έψαχνα να ξεσκίσω ένα καλό μουνάκι .

Ρεμούνδου 21 κάτω Ντενίζα
Φυλής 134 μεσαίο Κατερίνα ξανθιά πάνω Κατερίνα μελαχρινή
Φυλής 71 κάτω Κάρμεν πάνω ένα μελαχρινό με καλό βυζάκι και ρόγα τούμπανο
Φυλής 69 κάτω Λαρίσσα
Φυλής 65 κάτω Αλεξάνδρα με τα μεγάλα βυζάκια
Φυλής 66 ένα ξανθό με καλό βυζάκι
Φυλής 92 λέω εδώ θα είναι το μωρό η Τίνα όπου βγηκε τελικά άλλη κοπέλα και ήταν μια μελαχρινή λέω εγώ απο μέσα μου γαμώ την πουτάνα μου που είναι η Τίνα .
Φυλής 84 κάτω λέω μήπως είναι εδώ και σκάει το μωρό η Τίνα με κοιτάζει και μου χαμογελάει εγώ σκάω αμέσως τα 20 ευρώ και μπουκάρω στο δωμάτιο . είρθε πολύ γρήγορα ούτε πρόλαβα να ξεντηθώ έρχεται και με αγκαλιάζει και μου δίνει φιλάκια την αγκαλιάζω και εγώ και της δίνω φιλάκια . κάθομαι στο κρεβάτι και με αγκαλιάζει πάλι φιλακια σε όλο το πρώσοπω και μου λέει τι κάνει ο πούτσος καλά είναι ? και εγώ της λέω καλά είναι αλλά θέλει να σε ξεσκίσει . πέρνει μια πίπα πολύ καλή βαθειά και σκληρή . της λέω έλα απο πάνω και βγάλε το σουτιέν σου εκεί παιδιά η γκόμενα κάβλωσε τόσο πολύ που δεν μπορούσε ανάσα να πάρει απο την κάβλα και εγώ ταυτόχρονα της έπιανα της ρώγες της όπου είχα γίνει τούμπανο . όπως ήταν στην πάνω στάση έρχετε προς τα εμένα και κολοτρίβεται πάνω μου και με φιλαει εγώ όπως ήταν έτσι την παίρνω αγκαλιά και ανεβαίνω εγώ απο πάνω της μου λέει έλα ποιο κοντά εγώ ήρθα όπου η γκόμενα μέχρι και στα ρουμάνικα μίλαγε απο την κάβλα που είχε με φίλαγε παντού λαιμά , πρόσωπο κτλ της λέω αλλάζουμε τώρα και πήγα σε στάση πισοκολλητό όπου εδώ έδωσα ρέστα και το υγρό πυρ μου η κοπέλα μου λέει βάλτο εσύ καλύτερα γιατί εγώ δεν φτάνω βλέπετε είναι και κοντή το έβαλα εγώ και είχα έρθει πάνω όπου φώναζα στο αυτί της και την φίλαγα ενώ ταυτόχρονα με φίλαγε και εκείνη εκεί όμως ήρθε και το τέλος . Πολύ καλή κοπέλα για GFE κατάσταση και πολύ καβλιάρικο μωρό . Μώλις ντήθηκε κοίταζε τον εαυτό της στον καθρέφτη και εγώ της είπα ότι είσαι πολύ όμορφη μου έδωσε δυο φιλάκια στο μάγουλο και με ευχαρίστηκε και με καληνύχτησε .

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Πρόκειται για μια συγκινητική ιστορία...Μπράβο !!! Δάκρυα συγκίνησης ρέουν στο προσωπό μου !!! Το μόνο που μπορώ να πώ είναι...ΑΞΙΟΣ !!!

toliosssss

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια... επειδη εχω καιρο να περασω απο φυλης και τωρα ερχομαι Αθηνα απο Χιο λεω να περασω το πρωι στο ανοιγμα. Μηπως να με βοηθησει καποιος με τις πρωινες μη φαω καμια φολα???

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Ρε παιδια... επειδη εχω καιρο να περασω απο φυλης και τωρα ερχομαι Αθηνα απο Χιο λεω να περασω το πρωι στο ανοιγμα. Μηπως να με βοηθησει καποιος με τις πρωινες μη φαω καμια φολα???
Μπάρμαπαρα φίλε μου Φυλής 71 πάνω δεν θα το μετανιώσεις .

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.966
Πόντοι
6.925
Φυλής 84 κάτω λέω μήπως είναι εδώ και σκάει το μωρό η Τίνα με κοιτάζει και μου χαμογελάει εγώ σκάω αμέσως τα 20 ευρώ και μπουκάρω στο δωμάτιο . είρθε πολύ γρήγορα ούτε πρόλαβα να ξεντηθώ έρχεται και με αγκαλιάζει και μου δίνει φιλάκια την αγκαλιάζω και εγώ και της δίνω φιλάκια . κάθομαι στο κρεβάτι και με αγκαλιάζει πάλι φιλακια σε όλο το πρώσοπω και μου λέει τι κάνει ο πούτσος καλά είναι ? και εγώ της λέω καλά είναι αλλά θέλει να σε ξεσκίσει . πέρνει μια πίπα πολύ καλή βαθειά και σκληρή . της λέω έλα απο πάνω και βγάλε το σουτιέν σου εκεί παιδιά η γκόμενα κάβλωσε τόσο πολύ που δεν μπορούσε ανάσα να πάρει απο την κάβλα και εγώ ταυτόχρονα της έπιανα της ρώγες της όπου είχα γίνει τούμπανο . όπως ήταν στην πάνω στάση έρχετε προς τα εμένα και κολοτρίβεται πάνω μου και με φιλαει εγώ όπως ήταν έτσι την παίρνω αγκαλιά και ανεβαίνω εγώ απο πάνω της μου λέει έλα ποιο κοντά εγώ ήρθα όπου η γκόμενα μέχρι και στα ρουμάνικα μίλαγε απο την κάβλα που είχε με φίλαγε παντού λαιμά , πρόσωπο κτλ της λέω αλλάζουμε τώρα και πήγα σε στάση πισοκολλητό όπου εδώ έδωσα ρέστα και το υγρό πυρ μου η κοπέλα μου λέει βάλτο εσύ καλύτερα γιατί εγώ δεν φτάνω βλέπετε είναι και κοντή το έβαλα εγώ και είχα έρθει πάνω όπου φώναζα στο αυτί της και την φίλαγα ενώ ταυτόχρονα με φίλαγε και εκείνη εκεί όμως ήρθε και το τέλος . Πολύ καλή κοπέλα για GFE κατάσταση και πολύ καβλιάρικο μωρό . Μώλις ντήθηκε κοίταζε τον εαυτό της στον καθρέφτη και εγώ της είπα ότι είσαι πολύ όμορφη μου έδωσε δυο φιλάκια στο μάγουλο και με ευχαρίστηκε και με καληνύχτησε .

Μας κατακ@@@σες και την έχω απωθημένο την Τίνα δεν την έχω πετύχει καιρό.

elliot

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
η ντενίζα πρωινά δουλεύει?? :think:

elliot

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
όπως σου είπα δεν είμαι σίγουρος για πρωί αλλά για απόγευμα 100% την είδα χθες .
πρίν το καλοκαίρι δούλευε πρωί-απόγευμα!ίσως να κάνει το ίδιο και τώρα!θα πάω το απόγευμα να δώ και θα μπεί και κριτική στον κατάλογο!
ευχαριστώ άντονυ!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
για χτες απόγευμα επιβεβαιώνω κι εγώ για τη Ντενίζα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom