Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 246 άτομα (14 μέλη και 232 επισκέπτες)

Metal P

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
28
Πόντοι
0
παιδες καλησπερα τσαρκαρα χτες και πηγα στο 84 β φυλης και ειχε καινουργια παλι μια αδυνατη μικροκαμομενη δεν κανει φουλ ειναι καινουργια ειπε μου φανηκε φολα και δεν εχουμε εικοσαρικα για πεταμα αν μπηκε κανεις ας γραψει κατι ουτε ελευθερο στοματικο κανει δεν ξερει απο αυτα ειπε η τσατσα .δεν συγκρατησα ονομα.και μια αλλη στο φυλης 69 οροφο ειχε δυο η μελαχρινη ηταν ομορφη πρεπει να ειναι καινουργια.

Εμφανίστηκε τελευταία στην Φυλής, με το όνομα Λάουρα στο Φ.84Β, και Λόρι στο Φ.86Β όπου και την δοκίμασα.
Χαμογελαστή, με ένα πανέμορφο νεανικό κωλαράκι, αλλά χωρίς συμμετοχή, απλό πρόγραμμα, χάλια πεσμένο μικρό στήθος, "σάπια" δόντια, και μιλάει μόνο Ιταλικά!!! Αυτά  :hi:

Εγγρ.
20 Ιουλ 2016
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
μυστες μου ξερεις κανεις ποια κανει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ deepthroat ...μερικες υποσχονται και στην πραξη τζιφος. αν εχει δοκιμασει κανεις με υπολογισιμο πεος ...
αρρωωωωστιαα

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
μυστες μου ξερεις κανεις ποια κανει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ deepthroat ...μερικες υποσχονται και στην πραξη τζιφος. αν εχει δοκιμασει κανεις με υπολογισιμο πεος ...
αρρωωωωστιαα

Πραγματικό deepthroat μου έχουν κάνει μόνο η Ισαμπέλλα από Αλκιβιάδου 16α που δουλεύει πρωινή...και η Ζακλυνάρα που δυστηχώς έχει φύγει για τη πατρίδα της...

Fantomass

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2016
Like
78
Πόντοι
6
Τελευταία κατάθεση στο Κολωνού 23 με τα σκαλιά Μίκη - Νίκη - Νικόλ
Φοράει τα ίδια ψεύτικα εσώρουχα Play Boy  :2funny: με τις άλλες
Μάλλον ο Πάκης έκανε καλές πωλήσεις στην περιοχή
Πολύ καλή αν φτιάξει το σάπιο βυζακι θα τα πάει καλύτερα  :orchestra:

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
αρρωωωωστιαα
τη δοκιμασα και γω την ιζαμπελα και δεν ειχε κεφια το λαρυγγι της.πολυ καλο θροατφακ κανει η λιζα απο φιλλιπιδου 11 ισογειο.γ βαρδια

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
ευχαριστω φιλε μεταλ για την ενημερωση.dagger roughκαλα θα κανεις να κοιτας την δουλεια σου και δεν θα μας πεις αν θα κοψουμε της τσαρκες εσυ μπορει να εχεις πολλα λεφτα αν και δεν νομιζω για να πηγαινεις φυλης το σαιτ ειναι για ενημερωση και επειτα μπορει να θελει να ρωτησει και καποιος αλλος γιατι να φαει φολα.και επειτα πηγα με καποια απο αυτες που ξερω δεν νσημαινει επειδη δεν μπηκα εκει οτι δεν μπηκα αλλου.

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
ευχαριστω φιλε μεταλ για την ενημερωση.dagger roughκαλα θα κανεις να κοιτας την δουλεια σου και δεν θα μας πεις αν θα κοψουμε της τσαρκες εσυ μπορει να εχεις πολλα λεφτα αν και δεν νομιζω για να πηγαινεις φυλης το σαιτ ειναι για ενημερωση και επειτα μπορει να θελει να ρωτησει και καποιος αλλος γιατι να φαει φολα.και επειτα πηγα με καποια απο αυτες που ξερω δεν νσημαινει επειδη δεν μπηκα εκει οτι δεν μπηκα αλλου.
παω πασο φιλε δεν θα πω λεπτομερειες

aris_164

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά!

Ξέρετε μήπως αν δουλεύει απόψε η Αλιόνα στο Δίδυμου 18Α;
Μην κατεβαίνω τσάμπα...

Ευχαριστώ!

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
ερωτηση:στο βεργας 2 απογευματινη βαρδια ονομα κοπελας αντριαννα μελαχροινη μολδαβη ζουμερη ολο καμπύλες παντου ξερει καποιος να ενημερωσει τι παιζει το κοριτσι μεσα γιατι μου εκανε ένα αγριο πεσιμο στο σαλονι που παραλιγο να ενδωσω,αλλα χωρις πληροφοριες δεν μπηκα. :tits:

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
ερωτηση:στο βεργας 2 απογευματινη βαρδια ονομα κοπελας αντριαννα μελαχροινη μολδαβη ζουμερη ολο καμπύλες παντου ξερει καποιος να ενημερωσει τι παιζει το κοριτσι μεσα γιατι μου εκανε ένα αγριο πεσιμο στο σαλονι που παραλιγο να ενδωσω,αλλα χωρις πληροφοριες δεν μπηκα. :tits:
Σου είπε ότι σε περίμενε κιόλας?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
μολις πριν λιγο γυρισα   απο τσαρκα   και με   δυο  καταθεσεις       ξεκινησα   απο φυλης   59 και ειδα   την   γνωστη   ξανθια   την    αλισια   με απλο προγραμμα      και μαζι της  η αννα      ξανθια με   φουλ  προγραμμα     μετα  πηγα φυλης   65 ισογειο   η χριστινα    ο οροφος κλειστος      φυλης   84 ισογειο η σονια ηταν  σε    δωματιο   τσατσος  ο κυριος  βασιλης που ελεγε   τα   δικα   του      86 ισογειο  η αννα   μελαχρινη  στο πανω 86    ηταν  η ειρηνη μαζι και η   εμιλυ   μετα   πηγα  φιλιππιδου    11   α ηταν τσατσος ο  αρης  και μαζι του η κατερινα η  μελαχρινη  και δευτερη κοπελα η χριστινα  που γαμησε   ο σμυρνης  και η δυο τα παντα  εκτος απο κολο      φιλιππιδου  11  β  ηταν μια ξανθια   τσατσα   που  εκθειαζε την βανεσα    η οποια  ηταν  δωματιο    μετα   πηγα φωκαιας   27  ηταν στο υπογειο  ηταν    τσατσα η   βασω     με  την χριστινα  την ξανθια φουλ  προγραμμα    η  πρωτη καταθεση εγινε   στο φωκαιας   27  στον οροφο   στην γνωστη καμελια     η οποια  κανει καραφουλ προγραμμα  γλεντησα  το κολαρακι της   μου πηρε  τσιμπουκι  ακα   πρωτα μετα  ανεβηκε  πανω  μου       μετα   της ειπα  να  μου δωσει το κολαρακι   της   και την εχυσα πολυ καλα     και την δευτερη την αφιερωνο στον   Digweed   διοτι γαμησα  την τουλια   απο φωκαιας  27   ισογειο  πολυ   προστυχοφατσα  η τζουλια με καυλωσε  παρα  πολυ   εκατσα  δωματιιο σχεδον 15   λεπτα    περασα πολυ καλα  μαζι της ηταν και μια ξανθια κοπελα  η  νταρια    καινουργια  κοπελα  

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.497
Πόντοι
3.057
Εχει κανα νεοτερο κανεις για αουρορα;;
Εχω ακουσει για τουρκιες για ισπανιες...αλλα πουθενα οι βυζοι της...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Εχει κανα νεοτερο κανεις για αουρορα;;
Εχω ακουσει για τουρκιες για ισπανιες...αλλα πουθενα οι βυζοι της...

τι εγινε το προηγουμενο σαββατο ηταν στη θεση της

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
σημερα   δεν ηταν στην δευτερη βαρδια   ηταν κλειστο το 56 φυλης  και το 54 α  οπως και το 66  α   μονο ανοικτο ηταν φυλης 54 β ηταν η αλινα  

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.497
Πόντοι
3.057
σημερα   δεν ηταν στην δευτερη βαρδια   ηταν κλειστο το 56 φυλης  και το 54 α  οπως και το 66  α   μονο ανοικτο ηταν φυλης 54 β ηταν η αλινα  

Ναι μια απο τα ιδια κι εγω...ή κλειστο θα ειναι ή θα εχει μια αδυνατουλα μεσα.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
νομίζετε ότι είστε μάγκες και ανεβάζετε φωτογραφίες κοριτσιών με πρόσωπο;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom