Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 151 άτομα (6 μέλη και 145 επισκέπτες)

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
φανταζομαι αυτη η μουσχαρα δεν θα σκευτει να βγαλει τα παπουτσια που φοραει και θα ανεβει ετσι στο εξαθλιωμενο μεταξουργειωτικο κρεβατι

Τύπε το ξέρεις ότι μερικοί γουστάρουν και πληρώνουν για να γλύψουν τα τακούνια από αυτά τα βρωμοπάπουτσια όταν
ξαπλώνει η μουσχάρα στο εξαθλιωμένο Μεταξουργειώτικο κρεββάτι.

:shit: :zombie: :shit: :zombie: :shit:
:vomit:

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
H τσατσά αυτό το πρόγραμμα μου ανακοίνωσε.O Digweed έγραψε ότι σε αυτόν ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό. Αν περάσεις απο το μαγαζί ρώτα καλύτερα την ίδια την κοπέλα.Δεν θεωρώ απίθανο να τον δίνει κατόπιν συνεννόησης.

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, αν δοκιμάσω θα ενημερώσω, πάντως εγώ όταν πέρασα
νομίζω ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό (όχι τελειωτικό).

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Τύπε το ξέρεις ότι μερικοί γουστάρουν και πληρώνουν για να γλύψουν τα τακούνια από αυτά τα βρωμοπάπουτσια όταν
ξαπλώνει η μουσχάρα στο εξαθλιωμένο Μεταξουργειώτικο κρεββάτι.

:shit: :zombie: :shit: :zombie: :shit:
:vomit:
δεν τους κρινω για αυτο.αλλα μπορουν να γλυψουν και το πεζουλι της ιασωνος τσαμπα.

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Χθες βράδυ στη β βάρδια δοκίμασα τη Ρωσίδα μιλφογκίλφ Φωτεινή στο Κολωνού 27 όροφος,όχι τη γνωστή  skinny  που απουσιάζει,αυτή είναι  χοντρούλα και κάνει φουλ πρόγραμμα.Δεν πήρα όλο το πακέτο για πρώτη φορά,αλλά με ικανοποίησε η καλή της διάθεση και η επιθυμία της να με ικανοποιήσει.Είναι καινούργια στο μαγαζί αυτό,αλλά από τα ελληνικά της που είναι πολύ καλά συμπεραίνω ότι έχει μακρά θητεία στον χώρο.
Καλησπέρα!! Από τί ώρα ξεκινάει η βάρδιά της ?? 23:00?? Φουλ του κώλου εννοείς???
:hi: :hi:

lecastel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2014
Κριτικές
19
Like
519
Πόντοι
990
Επισκεψη αστραπη σημερα το απογευμα στοχευμενα στο Φ67 για την μουναρα Λαουρα! Μολις εστειλα και κρητικη!

Συνημμένα

• 002.jpg
    002.jpg
    164,3 KB · Εμφανίσεις: 33

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Κολ.47:
Στον όροφο,η Ρόζα η Κορεάτισα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,69 και αυταρχικό.

Στη Βεργας ανακοινωνε μονο ελευθερο στοματικο.

Η μικρη Λειλα απο Βεργας 3 υπαρχει ακομη;;;

2η βαρδια οροφος.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796

2η βαρδια οροφος.
[/quote]

Σιγουρα τυπε; 2η βαρδια οροφος ειναι συνηθως μια ψηλη νταρντανα Μαρινα νομιζω η μια μικρη η Μαργκω..

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
2η βαρδια οροφος.

Σιγουρα τυπε; 2η βαρδια οροφος ειναι συνηθως μια ψηλη νταρντανα Μαρινα νομιζω η μια μικρη η Μαργκω..

Η Μαργκω μετα τις 11 εκτος αν αλλαξαν προγραμμα.

johnt7

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2006
Like
14
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους επισκεψη σημερα στο φυλης 71Α βγαινει μια παχουλη ελληνιδα γυρο στο 1.80 μελαχρινη
με βυζια να κρεμονται δεν θυμαμε το ονομα της αφου μπηκε αρχιζει με πιπα μετα αρχιζει το γλυψιμο σε καποια φαση της λεω ασ ξεκινισουμε με σεχ λεει συνεχισε το γλυψιμο της λεω περναει η ωρα σε καποια φαση αφου εχουνε περασει τα 7 λεπτα  απο τα 10 ξεκιναμε με σεχ μετα χτυπαει την πορτα η τσατσα η κοπελα με παραταει μου λεει παιξε μαλακια τις λεω οχι σηκονομαι ντινομαι λεεω στην τσατα τα λεφτα μου πισο μου λεει δεν δινουμε χρηματα πισο μας ελενχουνε εφυγα με ενα πεταμενο 20σαρικο ειχα σκοπο να φωναξω την αστυνομια αλλα δεν το εκανα πηρα θαρος και εφυγα μετα απο αυτο ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ Η ΤΣΑΤΣΟΓΡΙΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ
ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΤΑ 2ΟΑΡΙΚΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ
ΟΧΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟ ΕΝΑ 2ΟΑΡΙΚΟ ΔΟΥΛΕΥΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΠΕΤΕΣ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
καλησπερα σε ολους επισκεψη σημερα στο φυλης 71Α βγαινει μια παχουλη ελληνιδα γυρο στο 1.80 μελαχρινη
με βυζια να κρεμονται δεν θυμαμε το ονομα της αφου μπηκε αρχιζει με πιπα μετα αρχιζει το γλυψιμο σε καποια φαση της λεω ασ ξεκινισουμε με σεχ λεει συνεχισε το γλυψιμο της λεω περναει η ωρα σε καποια φαση αφου εχουνε περασει τα 7 λεπτα  απο τα 10 ξεκιναμε με σεχ μετα χτυπαει την πορτα η τσατσα η κοπελα με παραταει μου λεει παιξε μαλακια τις λεω οχι σηκονομαι ντινομαι λεεω στην τσατα τα λεφτα μου πισο μου λεει δεν δινουμε χρηματα πισο μας ελενχουνε εφυγα με ενα πεταμενο 20σαρικο ειχα σκοπο να φωναξω την αστυνομια αλλα δεν το εκανα πηρα θαρος και εφυγα μετα απο αυτο ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ Η ΤΣΑΤΣΟΓΡΙΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΠΕΤΕΣ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σωστή και δικαιολογημένη η απόγνωσή σου.Έπρεπε να επιμείνεις για τα λεφτά σου.Η αστυνομία δεν θα έκανε τίποτε.Και μάθε περι σημείων στίξης για να μην μας βγάζεις τα μάτια,καθώς η πληροφορία που έδωσες ήταν σημαντική και μπορεί να μην την διαβάσουν πολλοί επειδή είναι αχταρμάς.Όσο για τις πουτάνες και τις λεκανατζούδες που δεν τιμάνε τα λεφτά μας,τα οποία,όπως σωστά είπες,πρέπει κάποιος να δουλέψει όλη μέρα να τα βγάλει(ενώ εκείνες στο δεκάλεπτο),θα τρώνε μαύρο και απαξίωση για να σφίξουν οι πείνες.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Με την αδεια σου επειδη ειναι σημαντικο να ενημερωνεται σωστα ο κοσμος το σενιαρισα λιγακι για να διαβαστει..

Καλησπερα σε ολους.
Επισκεψη σημερα στο φυλης 71Α βγαινει μια παχουλη ελληνιδα γυρο στο 1.80 μελαχρινη με βυζια να κρεμονται.
Δεν θυμαμε το ονομα της. Αφου μπηκε αρχιζει με πιπα μετα αρχιζει το γλυψιμο σε καποια φαση της λεω ασ ξεκινισουμε με σεχ λεει συνεχισε το γλυψιμο της λεω περναει η ωρα σε καποια φαση αφου εχουνε περασει τα 7 λεπτα  απο τα 10 ξεκιναμε με σεχ .
Μετα χτυπαει την πορτα η τσατσα η κοπελα με παραταει μου λεει παιξε μαλακια τις λεω οχι σηκονομαι ντινομαι λεεω στην τσατα τα λεφτα μου πισο μου λεει δεν δινουμε χρηματα πισο.
Μας ελενχουνε εφυγα με ενα πεταμενο 20σαρικο ειχα σκοπο να φωναξω την αστυνομια αλλα δεν το εκανα πηρα θαρος και εφυγα μετα απο αυτο ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ Η ΤΣΑΤΣΟΓΡΙΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Πριν από λίγο μετά από βόλτα δοκίμασα στο
Φώκαιας 27β πάνω την Ρουμανα Κάρλα ΘΑ ακολουθήσει κριτική.

sorokolevantes

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2012
Like
16
Πόντοι
0
Παίδες μηπως εχει παρει το ματι σας την Ελλη που δούλευε στα σπιτάκια της Βέργας κτλ; Ειχε ενα μικρο σημάδι στο προσωπο (μαλλον κάψιμο) και τον τελυταιο καιρο φορούσε γυαλάκια (το παιζε γραμματέας οταν έβγαινε) και ειχε παρει και λιγα κιλακια... εχω να την δω κανα χρονο..

Επικούριος

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0
digweed ειχα χασει το ενδιαφερον μου για το σαιτ,αλλα με σενα μπαινω καθε μερα πλεον...!!εισαι μεγας :kneel: :kneel: :orchestra: :orchestra:ειμαι σιγουρος οτι εισαι υπερηρωας κ φορας καπα οταν γυρνας στα τσαρδια superdigweed!
Συμφωνώ και επαυξάνω!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom