Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 222 άτομα (14 μέλη και 208 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Πέρασα χτες το απόγευμα από Ρεμούνδου 21 κάτω μπας και πετύχω τη Λύδια-Εμμανουέλα από Κων/πόλεως 132. Η φορτική Ανέλια μου έπιασε τον πούτσο και μου ζούλαγε τα αρχίδια και δεν με άφηνε να φύγω ούτε με το καλό ούτε με το άγριο. Όταν της είπα ότι έψαχνα τη Λυδία μου είπε "αυτή τέλος από εδώ. Δουλεύει σε στούντιο". Το ξέρω της είπα. Της τράβηξα μια σπρωξιά και άνοιξα την πόρτα.

Στο Πιπίνου 118 ήταν η Ναταλύ και η καινούργια η Αλίσια. Η Ναταλύ μου βγάζει κάτι έκφυλο στο πρόσωπο και ήταν ωραία ντυμένη αλλά είναι παλτό. Η άλλη έχει βυζάρες, μια βαριά φωνή, δείχνει πολύ καυλιάρα αλλά δεν το ρισκάρισα. Έχουν ακουστεί αντιφατικες απόψεις

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
digweed ειχα χασει το ενδιαφερον μου για το σαιτ,αλλα με σενα μπαινω καθε μερα πλεον...!!εισαι μεγας :kneel: :kneel: :orchestra: :orchestra:ειμαι σιγουρος οτι εισαι υπερηρωας κ φορας καπα οταν γυρνας στα τσαρδια superdigweed!

:grin:  :hi:

konvas1182

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά, ξέρει κάποιος πού βρίσκεται η Χριστίνα από Κόρινθο; Πριν ένα μήνα ήταν Φώκαιας 7 στο μέσα μαγαζί, βραδινή.

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πολύ αργά το βράδυ στο Μεταξουργείο με σχετικά καλή κίνηση από πλευράς κόσμου...

Τα πιπίνια-πιπινοειδή:

▪Αλεξία,Κολωνού 11 ισόγειο:
Μελανούρι,όμορφο πρόσωπο με ωραία μάτια,πολύ καλό κορμί με μικρό στήθος και σούπερ κώλος!
Τί να λέμε τώρα-η κοπέλα είναι το κάτι άλλο!
Μάλλον η πιο ωραία της βραδυάς!

▪Μάγδα,Κολωνού 15 αριστερά:
Μελαχροινό κοντοπούτανο με πρόσωπο πονηρό.Ωραίο κορμί αδυνατούλικο με προκλητικό πεταχτοκώλι.

▪Μόνικα,Κολωνού 30 όροφος:
Στο κάτω μαγαζί η σχεδόν ξανθιά πιτσιρίκα.Ωραίο κοριτσίστικο προσωπάκι,πολύ καλό κορμί,αδύνατο αλλά όχι σκελετωμένο,συμμετρικά  (με το σώμα της) μικρά βυζιά και πολύ ωραίο ολοστρόγγυλο κωλί.

▪Όλγα,Κολωνού 30 όροφος:
Διδυμάκι με τη Μόνικα.Καστανόξανθη με όμορφο πρόσωπο.Διαφορετική σωματικά από τις υπόλοιπες:ωραία ζουμερή με γεμάτους βύζους.Και με γυαλάκια για τους φετιχιστές!

▪Μισέλ,Κολωνού 32β:
Πυρηνικές βυζάρες αν και με σαφή πτώση.Ωραία σκούρα φάτσα,πολύ καλό αδυνατισμένο κορμί και πονηρή ξεπετατζού.Αν είχε όρεξη θα μάζευε το χρήμα σε μαύρες σακούλες σαν τον Μάκαρο!

▪Μαρία,Κολωνού 32β:
Κοντή,ξανθιά,με κλασσικό-δηλωτικό της καταγωγής της τραχύ πρόσωπο,ασπρουλιάρα στο δέρμα.
Κατά τα άλλα πολύ καλό σώμα,μικρόβυζη και από τους καλύτερους τουρλωτούς κώλους!

▪Σόνια,Κολωνού 32β:
Κοντή,μελαχροινή,σκούρο δέρμα,με περίεργο πρόσωπο που δεν το λες άσχημο αλλά όχι και κάτι το ιδιαίτερο.
Σώμα με μικρό στήθος και με χαρακτηριστικό αχλαδοκώλο.

▪Μαρία η λάτιν,Κολωνού 32 υπόγειο:
Η γνωστή μελαχροινή κοντούλα με τα όμορφα σκιστά μάτια και το πολύ καλό αδυνατισμένο σώμα.

▪Αντριάννα,Ιάσωνος 20γ:
Η μελαχροινή μουναροπιπίνα!Ωραίο γκομενίστικο προσωπάκι,πολύ καλό κορμί-μικρόβυζη μεν αλλά με καλοσχηματισμένο κωλαράκι.
Και με καυλωτικό μαύρο ζαρτιερικό χθες!

▪Σάρα,Ιάσωνος 20α:
Ωραία κοπέλα,θηλυκό πρόσωπο-πιο θηλυκή για παράδειγμα από το πιπινίστικο που σου βγάζει η γειτόνισσά της Αντριάννα.Καλό κορμί,όχι λεπτό αλλά όσο πρέπει ζουμερό και ελκυστικότατο.

▪Ρωξάννη,Λεωνίδου 28 ισόγειο:
Όμορφο μελαχροινό αδύνατο και στυλιαράκι με χαρακτηριστικό κοριτσίστικο προσωπάκι.

▪Αλεξάνδρα,Ιάσωνος 31 υπόγειο:
Η αδελφή-μικρογραφία της Ξένιας από το Φωκαίας 17.Πρόσωπο ομορφούλικο,μινιατούρα σε διαστάσεις,ωραίο σωματάκι και ως εκεί.

▪Αλεξία,Ιάσωνος 31 νέο:
Η Άνκα από Φωκαίας.Νανοπούτανο,με φάτσα που σου δηλώνει "ή έτσι ή αλλιώς θα σε ξεπετάξω".Ζουμερό κορμί,ψιλοβραζιλιάνικος κώλος.

▪Νατάσα,Ιάσωνος 37 όροφος:
Ξανθό Μολδαβάκι με περίεργο πρόσωπο (όχι άσχημο,έχει κάτι το συμπαθητικά καρτουνίστικο) και με ωραίο αδύνατο σώμα.

▪Άννα/Άννυ,Ιάσωνος 37 ισόγειο:
Κοντοπούτανο καστανό,αν ήταν πιο ωραία στο μέτριο πρόσωπό της θα ξεχώριζε γιατί έχει ωραίο σωματάκι:όχι αποστεωμένη αλλά ζουμερούλα όσο χρειάζεται.

Οι προμίλφ.

▪Τζέσικα,Ιάσωνος 31 νέο:
Μελαχροινή γυναικάρα με τα όλα της.Και φάτσα και ωραίο γεμάτο κορμί με κωλάρα.

▪Καρίνα,Κολωνού 11 υπόγειο:
Δεν τη λες πιπίνι αλλά...Ξανθιά,αρκετά σκούρα,γλυκό (γελαστό) πρόσωπο και σώμα με ωραία πιασίματα.

▪Άννα,Κολωνού 15 δεξιά:
Η γνωστή μελαχροινή με τα σκιστά μάτια.Με συμπαθητικό πρόσωπο και με κορμί γεμάτο αλλά όχι ατσούμπαλο.

▪Άντζελα,Κολωνού 15 δεξιά:
Κοντοπούτανη μελαχροινή πονηρόφατσα με ωραίο (σχετικά αδύνατο) σωματάκι-πεταχτό βυζορωγίδι και ωραίο κωλαράκι.

▪Λίκα,Κολωνού 30 όροφος:
Στο επάνω μαγαζί.Ξανθιά,λίγο-κάτι στο πρόσωπο δεν κολλάει αλλά καλό το όλο σύνολο,ωραίο σώμα με λίγα πιασίματα.

▪Νίκη,Κολωνού 30:
Διδυμάκι με τη Λίκα,μελαχροινή,κοντή,ασπρυλιάρικο δέρμα,έχει όμορφο πρόσωπο και σώμα που (δίχως να είναι μοντελέ) δεν ξεφεύγει κάπου σε κάτι.

Τα μιλφ:

▪Αλίνα,Κολωνού 30 ισόγειο:
Η πρώην Βανέσα από Φυλής,Λιοσίων κλπ.Μελαχροινή,πρόσωπο μαγκιόρας γυναίκας,κορμί ωραίο ζουμερό.

▪Αντριάννα,Κολωνού 23 υπόγειο:
Αν και γκιλφ πλέον,η γνωστή ξανθιά Αντριάννα από Διδύμου-με υπερενισχυμένο πρόγραμμα.

▪Φωτεινή,Κολωνού 27 όροφος:
Μελαχροινή νταρντάνα με σχετικά κοντό μαλλί και συμπαθητική στο πρόσωπο.Με πέρασμα και από Κολωνού 48 και 53.

▪Καίτη,Λεωνίδου 28 όροφος:
Δεν ξέρω από πού ξεφύτρωσε αυτή αλλά παρουσιάστηκε σαν Ελληνίδα και δεν ήταν κακή για την κατηγορία της:Ξανθιά,καλό πρόσωπο και σώμα αδύνατο,καλό για την ηλικία της.
Σαλονάρισε με καυλωτικό μίνι πολύ κολλητό φορεματάκι,μπουστάκι και με μαύρες μπότες.Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό.

▪Γιάννα συστήθηκε αλλά σαν την Εύα μου φάνηκε-Ιάσωνος 36:
Ξανθιά ωραία Ρωσιδόφατσα με κορμί γεμάτο,με κοιλίτσα-τα υπόλοιπα (από το κομπινεζοειδές μεσοφόρι) δεν έδειχναν και πολύ ατσούμπαλα.Με απλό πρόγραμμα.

▪Τατιάνα,Ιάσωνος 46 αριστερά:
Η ξανθιά όμορφη Ρωσιδόφατσα,θηλυκή παρουσία,ωραίο σώμα με τα πιασίματά του.

▪Ντίνα,Κολωνού 47 όροφος:
Μελαχροινή,θηλυκό-ψιλοπρόστυχο πρόσωπο,όχι κακό κορμί αλλά όχι αδύνατη και με σιλικονάτο στήθος.
Περίεργα καλή εμφανισιακά για μιλφ και κυρίως για Μεταξουργείο.Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

▪Ελένη,Κολωνού 53:
Η γνωστή μελαχροινή μιλφ με το μακρύ μοιραίο μαλλί και με πρόσωπο ψιλοσπασμένο.Σώμα ζουμερό με καλές βυζάρες.
Δεν τη λες άσχημη σε καμμία περίπτωση.

▪Αθηνά και Μόνικα,Ιάσωνος 46 όροφος:
Η πρώτη,ξανθιά κοντή και με κοντό μαλλί,γεματούλα με βυζάρες-ας ρίξουν μια ματιά οι βυζολόγοι,είναι σε καλό μέγεθος.
Η δεύτερη,κοκκινομάλλα νταρντάνα ωραία θηλυκή φάτσα.
Για όσους ενδιαφέρονται για το δύο σε ένα "υπηρεσία/κοπέλα",είναι η υπηρεσία της Ροδίκας στο Φυλής 109 ισόγειο.

▪Ελένη και Σάρα,Ιάσωνος 43:
Η πρώτη μελαχροινή,με ταλαιπωρημένο πρόσωπο,ολίγον τι ακεντράριστη,σώμα ακανόνιστο και κώλος με κυτταρίτιδα.
Με ελεύθερο στοματικό και "ελεύθερο τελειωτικό".
Η Σάρα,μελαχροινή,μέτρια στο πρόσωπο,σώμα όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά τουλάχιστον δεν ήταν ατσούμπαλη-η γνωστή Σάρα με τα τατουάζ από Ιάσωνος 1γ.

▪Άννα,Ιάσωνος 31 νέο:
Η γνωστή αδύνατη καστανή με το κοντό μαλλί - και το κλασσικό μαύρο ολόσωμο δικτυωτό της.

Επίσης...

Στο Κολωνού 32 ισόγειο,ήταν η Κλαούντια η μελαχροινή υπεργυρολόγος.

Στο Ιάσωνος 30 υπόγειο,κλασσικά η μαύρη Τζούλια ενώ ο διπλανός όροφος ήταν κλειστός.

Απέναντι,στο 33,ήταν μια Ελένη,μια νεαρή μελαχροινή γλυκοπρόσωπη ελεφαντίνα.

Στο Κολωνού 23 ισόγειο,η Έλενα/Ελένη,η μελαχροινή γεματούλα με το συμπαθητικό πρόσωπο που συνήθως παίζει στο Ιάσωνος 20α.

Και αρκετά μαγαζιά κλειστά όπως τα Ιάσωνος 19,Ιασ.46 δεξιά,Ιασ.44 δεξιά,Κολωνού 27 υπόγειο,Κολ.45,Κολ.53.

Fantomass

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2016
Like
78
Πόντοι
6
:pipa3:
Μόλις γάμησα την Βιβή στο Ιασωνος 20 αριστερά.  Φοράει ένα εσώρουχο Play Boy λαϊκής  :2funny: πολύ καυλα
Δέχτηκε 69 επειδήΣ είμαι Έλληνας.  Ωραία γαμησάρα με το πιπινι ειδικά στα 4. Τίμιο 10€

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
Αγαπητε συναγωνιστη Digweed, θα ηθελα να ρωτησω κατι οσο αφορα την τιμημενη ενημερωση σας. Στο κολωνου-27 οροφος, η milf Φωτεινη που αναφερετε, σιγουρα δεν είναι η γνωστη λεπτουλα milf φωτεινη που εργαζεται εκει τους τελευταίους μηνες. Μηπως είναι η Φωτεινη - Γκμοχ  :think: , ή προκειται για άλλη Φωτεινη? Αν προκειται για άλλη, αυτή δινει και κωλο ? (η Φωτεινη-Γκμοχ δε δινει)  :fuck1:

Fantomass

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2016
Like
78
Πόντοι
6
Επόμενη κατάθεση Τζωρτζιανα πριν λίγο στο Κολωνού 15 δεξί στο διάδρομο.
Σχετικά καλή αλλά είχε βάλει 2 κιλά κρέμα στο μουνι της
Αίσθηση μηδέν δηλαδή.  Δεν προτείνεται, πάλι καλά ο χοντρό - gay υπηρέτης δεν ενοχλεί

ΓΑΣΠΑΡΗΣ θα τσαρκαρεις φοράω μαύρα μποτακια Harley Davidson, πουκάμισο γκρι σκούρο και ζακέτα μαύρη πάλι Harley.  Αν είσαι Μεταξουργείο έλα να μας μιλήσεις
Είμαι με τα Παιδιά  :hi:
;)

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
φαντομα δεν προλαβαινω διοτι ειχα δουλεια και θα τσαρκαρω δευτερη  βαρδια 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Αγαπητε συναγωνιστη Digweed, θα ηθελα να ρωτησω κατι οσο αφορα την τιμημενη ενημερωση σας. Στο κολωνου-27 οροφος, η milf Φωτεινη που αναφερετε, σιγουρα δεν είναι η γνωστη λεπτουλα milf φωτεινη που εργαζεται εκει τους τελευταίους μηνες. Μηπως είναι η Φωτεινη - Γκμοχ  :think: , ή προκειται για άλλη Φωτεινη? Αν προκειται για άλλη, αυτή δινει και κωλο ? (η Φωτεινη-Γκμοχ δε δινει)  :fuck1:

Πολύ αργά το βράδυ στο Μεταξουργείο με σχετικά καλή κίνηση από πλευράς κόσμου...

▪Φωτεινή,Κολωνού 27 όροφος:
Μελαχροινή νταρντάνα με σχετικά κοντό μαλλί και συμπαθητική στο πρόσωπο.Με πέρασμα και από Κολωνού 48 και 53.
Ανακοινώθηκε φουλ πρόγραμμα.Εμένα με κέρδισε η καλή της διάθεση και η πρόθεσή της να με ευχαριστήσει.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Ανακοινώθηκε φουλ πρόγραμμα.Εμένα με κέρδισε η καλή της διάθεση και η πρόθεσή της να με ευχαριστήσει.

:thumbsup:

Και να υπενθυμήσω αυτό που είπες ότι δεν είναι η αδύνατη Φωτεινή αλλά ούτε και η Φωτεινή Γκμοχ.

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
παιδες καλησπερα τσαρκαρα χτες και πηγα στο 84 β φυλης και ειχε καινουργια παλι μια αδυνατη μικροκαμομενη δεν κανει φουλ ειναι καινουργια ειπε μου φανηκε φολα και δεν εχουμε εικοσαρικα για πεταμα αν μπηκε κανεις ας γραψει κατι ουτε ελευθερο στοματικο κανει δεν ξερει απο αυτα ειπε η τσατσα .δεν συγκρατησα ονομα.και μια αλλη στο φυλης 69 οροφο ειχε δυο η μελαχρινη ηταν ομορφη πρεπει να ειναι καινουργια.

Fantomass

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2016
Like
78
Πόντοι
6
Πριν λίγο λάιβ Φυλής 109 όροφος Άντζελα μπαζο και Εύα τσόντα σκέτη

Τιμήθηκε η Εύα ξανθιά με πλαστικά βυζια.  Τσεχο-Γερμανιδα δήλωσε με τα πτωχά Αγγλικά της.
Αδύνατη με στυλ περμαναντ το μαλλί και τατού.  Στα του αγώνα.
Τσιμπουκι μέτριο ακάποτα πάντως.
Πολύ στενό μουνί για κάποιο λόγο σε ιεραποστολικη στάση.  Ξυρισμενο μουνι με ωραία γεύση η καυλα.
Τέλος στα 4 που της γάμησα "μπίσο ντρίπα", ως άλλος giasou. Μπήκε δύσκολα αλλά μετά όλα ήταν καλύτερα μέχρι που εχυσα. Και φυσικά βγάζοντας το πουλί μου από τον πρωχτόνε μια ποσότητα Μερεντας είχε καλύψει το καποτίδιο
Πολύ καλή θα την ξαναπάρω.

Πάλι πήρα την Εύα, πάλι με "κέρασε # γενναία ποσότητα Μερεντα
Ήταν μια άλλη μαζί της χοντρή Πάολα.
Τι το ήθελα το κωλο γαμήσι

Χαιρετισμούς αγαπητέ ενημερωτή διμμιτσ

ΓΑΣΠΑΡΗΣ είδα το μήνυμα σου

Επισης κάτω δεν ήταν η Ροδικα αλλά μια θειτσα Κατερίνα - Κάτια
Κάτι τέτοιο, χάλι από εμφάνιση.

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
παιδες καλησπερα τσαρκαρα χτες και πηγα στο 84 β φυλης και ειχε καινουργια παλι μια αδυνατη μικροκαμομενη δεν κανει φουλ ειναι καινουργια ειπε μου φανηκε φολα και δεν εχουμε εικοσαρικα για πεταμα αν μπηκε κανεις ας γραψει κατι ουτε ελευθερο στοματικο κανει δεν ξερει απο αυτα ειπε η τσατσα .δεν συγκρατησα ονομα.και μια αλλη στο φυλης 69 οροφο ειχε δυο η μελαχρινη ηταν ομορφη πρεπει να ειναι καινουργια.
αν εχεις καυλες και τις καταπιεζεις γιατι δεν σου περισσευει το 20αρικο,νομιζω ειναι καλυτερα να κοψεις τις τσαρκες εντελως

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Πάλι πήρα την Εύα, πάλι με "κέρασε # γενναία ποσότητα Μερεντα
Ήταν μια άλλη μαζί της χοντρή Πάολα.
Τι το ήθελα το κωλο γαμήσι

Χαιρετισμούς αγαπητέ ενημερωτή διμμιτσ

ΓΑΣΠΑΡΗΣ είδα το μήνυμα σου

Επισης κάτω δεν ήταν η Ροδικα αλλά μια θειτσα Κατερίνα - Κάτια
Κάτι τέτοιο, χάλι από εμφάνιση.
τυπε πηγα την πηρα και γω αυτη τη βρωμιαρα μετα την πρωτη ενημερωση σου...μιλαμε για αθλια..μεχρι και τα μπουτια μου λερωθηκαν με κρεμα οταν τη γαμουσα πισωκολλητο απο κωλο με αποτελεσμα να βρωμαω ολοκληρος σκατιλα...και επισης σε καμια περιπτωση δεν της μπαινει δυσκολα στο κωλο.τι κωλο τι μουνι το ιδιο πραμα ειναι και δεν ειμαι καν μικροτσουτσουνος.

Fantomass

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2016
Like
78
Πόντοι
6
τυπε πηγα την πηρα και γω αυτη τη βρωμιαρα μετα την πρωτη ενημερωση σου...μιλαμε για αθλια..μεχρι και τα μπουτια μου λερωθηκαν με κρεμα οταν τη γαμουσα πισωκολλητο απο κωλο με αποτελεσμα να βρωμαω ολοκληρος σκατιλα...και επισης σε καμια περιπτωση δεν της μπαινει δυσκολα στο κωλο.τι κωλο τι μουνι το ιδιο πραμα ειναι και δεν ειμαι καν μικροτσουτσουνος.
Αρχηγε μου συμφωνώ ΣΕ ΌΛΑ.  είπα να δώσω άλλη μια ευκαιρία διότι όπως έγραψες ήμουν ο πρώτος που την πήρα
1η μέρα στην δουλειά
Αλλά είναι άθλια, χεζει αβλεπί ο κωλοσ της έχει γίνει φινιστρινι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom