Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 203 άτομα (14 μέλη και 189 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Αυτές που προσέχουν την υγιεινή τους στο επιβάλλουν οι ίδιες.Άλλη η μικροβιακή χλωρίδα του μουνιού κι άλλη του κώλου...
Ναι μαν, πολλές κοπέλες το ζητάνε από μόνες τους.
Αν έχει μερεντα θα μπει καπάκι μουνί;

τι να πω, δεν μου εχει τυχει ποτε σε μπουρδελο (φυλης/μεταξουργειο). μαλλον διαλεγω ολες τις βρωμιαρες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

(αν εχει μερεντα νομιζω υπαρχει αντιφαση με το "προσεχει την υγιεινη της")

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Μερεντα στο μουνι και ο επομενος γλειφομουνι! :wanker:

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Καταδρομική στη Διδυμου στις 4μμ στο 7α, στη Βικτωρία.(β' βάρδια)

Εξαιρετική, πέρασα υπέροχα, ή δε απόδοση/ συμπεριφορά της εντός δωματίου, σε σχέση με την προηγούμενη φορα, στο +50% !

Μεγάλη βελτίωση στα προκαταρκτικα, τόσο Και στην πίπα με βαθιά ρουφηγματα όλου του πουτσου ως τη βάση, όσο κ στο πίσω κολλητό που ήταν ακούραστη ! Εχυσα μεγαλειωδως θαυμάζοντας την υπέροχη κωλαρα της κ την γυμνασμενη πλάτη της .... βγαίνοντας έξω δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου ....

Από κορμί είναι γυναικάρα στο 1,80 σχεδόν, με μαυρισμένο όλο το σώμα, χωρίς άσπρα από το μαγιό, γυμνασμενη και ευχάριστη στο πρόσωπο. Ρωσίδα, μάλλον μίγμα σλαβικης και ασιατικής καταγωγής.

Το μόνο μείον το πολύ άρωμα που βάζει σε συνδυασμό με το αποσμητικό χώρου, που μπορεί να δημιουργήσουν θέμα σε παντρεμένους/δεσμευμενους ....

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πριν από λίγο στο Μεταξουργείο...

Ιάσωνος 43: Η Μπόνα το γνωστό καστανό αγριοκάτσικο και η Μαρία,ψηλή μελαχροινή νταρντάνα,με μέτρια φάτσα,με μαύρο κομπινεζόν και με παλιά άσπρη κυλότα-σωβρακοφανέλα.

Ιασ.46 αριστερά: Η Σάρα,μελαχροινή χοντρούλα με κλοουνίστικά βαμμένο πρόσωπο και με χαρακτηριστική χοντροκωλάρα μέσα σε κόκκινο κομπινεζόν.

Ιασ.46 δεξιά: Κλασσικά η Τάνια/Τόνια η μελαχροινή Βουλγάρα με τα ωραία πιασίματα.

Ιασ.46 όροφος: Η Γκαμπριέλα.Ψηλή ξανθιά μιλφ με θηλυκή ασπρουλιάρικη Ρωσιδόφατσα.
Κορμί γεμάτο,νταρντανέ,με καλούς βύζους και με ζουμερό κώλο.

Ιασ.44 αριστερά: Κλασσικά η Μαρία η αδύνατη κοντούλα του πρωκτικού,η γνωστή από Φωκαίας 9.

Ιασ.37 ισόγειο: Η εντυπωσιακή Άνκα,η ψηλή ξανθιά κοπέλα με το όμορφο πρόσωπο και την κορμάρα.
Ο διπλανόςόροφος κλειστός.

Ιασ.36: Η γνωστή Νίκα,η πολύ καλή ξανθιά θηλυκή μιλφ.

Ιασ.33: Το μικροσκοπικό αδυνατούλικο Αντζελάκι με το χαρακτηριστικό κενό στα μπροστινά δόντια-γενικώς ωραίο κοριτσούδι.
Μαζί της η Σουζάννα.
Κοντή πιτσιρικούλα,αρκετά σκούρα,αδυνατούλα με λίγα κιλάκια παραπάνω απ'την Άντζελα.
Μέτρια κατάσταση.

Το 31 υπόγειο και το νέο στο χόστελ ήταν κλειστά.

Ιασ.30 υπόγειο: Χωρίς κοπέλα σε αναμονή της Τζούλιας.

Ιασ.30 όροφος: Το ξανθό Νατασάκι το γνωστό αδύνατο Μολδαβεζάκι από Ιάσ.19 και μαζί της η Νάντια.
Κοντό τσιγγανοπιπινοειδές,
αδυνατούλικο με συμπαθητική φατσούλα-η γνωστή από Κολωνού 11 όροφος.

Το 27άρι όπως και το ασανσεράτο 20 ήταν κλειστό.

Ιασ.20 όροφος: Η Βανέσα η Μολδαβή όπως συστήνεται.Ξανθιά,σχετικά ψηλή κοπέλα με ψιλοδυσκοίλια φάτσα αλλά και με καλό κορμί,ζουμερό όσο και όπου πρέπει.

Ιασ.20 δεξί: Η Καρίνα η γνωστή μελαχροινή ψηλέγκω,με το μοντελέ κορμί.Εντυπωσιακή!

Ιάσ.19 ισόγειο: Η Νανά.Μελαχροινή μιλφ,με ψιλοσπασμένο αλλά πονηρό πρόσωπο και με κανονικό σώμα,με λίγα πιασιματάκια.Είναι η Νανά που δούλευε τις προάλλες στο Φυλής 59 όροφος.

Ιάσ.19 όροφος: Η Ντιάνα η μελαχροινή πολύ μέτρια νταρντανογεματούλα με το μεγάλο τατού στο αριστερό ώμο.

Ιάσ.10: Η μελαχροινή γλυκιά γεματούλα Νικόλ και η καστανή μιλφ Γιάννα με το μέτριο πρόσωπο αλλά με καλό αδύνατο κορμί.
Στον όροφο,η όμορφη Ρωσιδοπιπίνα Άννα που καυλάντιζε με πολύ σκουρόχρωμους αλλοδαπούς.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Στην Κολωνού...

Κολωνού 11 όροφος: Η Ροδίκα,όμορφη και ευδιάθετη σήμερα παρόλο το σφυροκόπημα που ακουγόνταν να δέχεται στο δωμάτιο!

Κολ.11 ισόγειο: Πιπίναρος παιδιά τί να λέμε τώρα...
Ντορίνα,ξανθός άγγελος με βυζάρες-στα 15 ευρώ.

Κολ.11 υπόγειο: Το Λουιζάκι μωρέ το ταλαιπωρούν από το ισόγειο στα 15άρια και από εκεί στο υπόγεια...

Κολ.15 αριστερά: Η Άννα η μελαχροινή σκίνυ-όπως (σχεδόν) πάντα με τα γυαλάκια της.

Κολ.15 δεξιά: Η Καρίνα η καστανόξανθη γεματούλα με το γλυκό πρόσωπο που συνήθως δουλεύει στο Κολωνού 11 υπόγειο.
Μαζί της η Άννα,μελαχροινή πλέον.
Θηλυκή φάτσα με ωραία πιασίματα και με καλούς βύζους και αυτή!

Κολ.23 υπόγειο: Η Ναταλί η ξανθιά μιλφ με το λαρυγγοτσιμπουκάκι ενώ το διπλανό ισόγειο ανάκτορο ήταν κλειστό.

Κολ.27 όροφος: Η Φωτεινή η γνωστή μιλφογκιλφ για την οποία ανακοινώθηκαν τα πάντα εκτός κώλου.Με συνεχόμενα δωμάτια και με αρκετή ώρα σε αναμονή.

Κολ.27 ισόγειο: Η Έλενα η κοντή αδύνατη μελαχροινή πιπινοφολίτσα.
Το υπόγειο ήταν κλειστό.

Κολ.30 ισόγειο: Η Μαρία.
Όμορφο κοριτσάκι,μελαχροινό με πικάντικο μουτράκι-και με καλό αδύνατο σώμα.

Κολ.30 όροφος: Κάτω,η ξανθιά Αλμπίνα.Θηλυκό μούτρο,ωραία γυναίκα,κορμί πιανούμενο όσο χρειάζεται.
Στο "επάνω καλό σεξ",καινούρια κοπέλα.
Η Ιουλία/Γιούλια.Καστανή,συμπαθητική,με κανονικό κορμί,ε,λίγο πιο ζουμερός ο κώλος της αλλά συμμετρικός με το όλο σύνολο.

Κολ.32β: Η Μέγκυ η ξανθιά πολύ όμορφη πιπινίτσα με το πονηρό μουτράκι και το πολύ καλό αδύνατο σωματάκι.

Κολ.32 υπόγειο: Κλασσικά η ομορφούλα και αδυνατισμένη Μαρία η λάτιν,με τα όμορφα σκιστά μάτια.
Το διπλανό ισόγειο 23άρι ήταν κλειστό.

Κολ.45 αριστερά: Η Ελένη.Μελαχροινό μιλφογκιλφ με χαρακτηριστικό σαγωνάκι!Με αδύνατο σώμα.Η γνωστή Ελένη που συνήθως δουλεύει στο Κολωνού 53 και τις προάλλες ήταν στο 11 υπόγειο.
Το διπλανό 45άρι ήταν κλειστό.

Κολ.47: Στο ισόγειο κλασσικά η θρυλική Ζάνα.
Στον όροφο,η ξανθιά μιλφ Ναταλί με το καλό αδύνατο σώμα.Ωραία γυναίκα!

Κολ.53: Η Φωτεινή ο μελαχροινός ογκόλιθος και η Ελένη η ξανθιά γκιλφ με το γεμάτο σώμα-και με άσπρο κουμπαρομπεμπίστικο κομπινεζόν.

Επίσης στη Μεγ.Αλεξάνδρου...

Μεγ.Αλεξάνδρου 22 ισόγειο: Η Ειρήνα η μελαχροινή μιλφ.Θηλυκό πρόσωπο,ωραίο αδύνατο σώμα.Ανατολικό dna!

Μεγ.Αλεξάνδρου 28 το νέο:
Δεξιά,η Λώρη η γνωστή ξανθιά,αρκετά αδυνατισμένη,ωραίο κορμί.
Αριστερά,η μελαχροινή κοντή Μικαέλα χοντρούλα και γυρολόγος πασών  των οίκων και των πορνοπεριοχών.
Το διπλανό παλαιό 28άρι ήταν κλειστό.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
τσακαλακια μου καλα,αυτη τη κοπελιτσα την εχει πετυχει κανεις σε μαγαζι...? εχει κατι φακιδουλες στο στηθος κ πολυ ωραια τσιμπουκοχειλα.

Συνημμένα

• 14442622_1265332440186284_791523662_n.jpg
    14442622_1265332440186284_791523662_n.jpg
    64,5 KB · Εμφανίσεις: 28

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
307
Πόντοι
26
Στην Κολωνού...

Κολωνού 11 όροφος: Η Ροδίκα,όμορφη και ευδιάθετη σήμερα παρόλο το σφυροκόπημα που ακουγόνταν να δέχεται στο δωμάτιο!

Κολ.11 ισόγειο: Πιπίναρος παιδιά τί να λέμε τώρα...
Ντορίνα,ξανθός άγγελος με βυζάρες-στα 15 ευρώ.

Κολ.11 υπόγειο: Το Λουιζάκι μωρέ το ταλαιπωρούν από το ισόγειο στα 15άρια και από εκεί στο υπόγεια...

Κολ.15 αριστερά: Η Άννα η μελαχροινή σκίνυ-όπως (σχεδόν) πάντα με τα γυαλάκια της.

Κολ.15 δεξιά: Η Καρίνα η καστανόξανθη γεματούλα με το γλυκό πρόσωπο που συνήθως δουλεύει στο Κολωνού 11 υπόγειο.
Μαζί της η Άννα,μελαχροινή πλέον.
Θηλυκή φάτσα με ωραία πιασίματα και με καλούς βύζους και αυτή!

Κολ.23 υπόγειο: Η Ναταλί η ξανθιά μιλφ με το λαρυγγοτσιμπουκάκι ενώ το διπλανό ισόγειο ανάκτορο ήταν κλειστό.

Κολ.27 όροφος: Η Φωτεινή η γνωστή μιλφογκιλφ για την οποία ανακοινώθηκαν τα πάντα εκτός κώλου.Με συνεχόμενα δωμάτια και με αρκετή ώρα σε αναμονή.

Το υπόγειο ήταν κλειστό.

Κολ.30 ισόγειο: Η Μαρία.
Όμορφο κοριτσάκι,μελαχροινό με πικάντικο μουτράκι-και με καλό αδύνατο σώμα.

Κολ.30 όροφος: Κάτω,η ξανθιά Αλμπίνα.Θηλυκό μούτρο,ωραία γυναίκα,κορμί πιανούμενο όσο χρειάζεται.
Στο "επάνω καλό σεξ",καινούρια κοπέλα.
Η Ιουλία/Γιούλια.Καστανή,συμπαθητική,με κανονικό κορμί,ε,λίγο πιο ζουμερός ο κώλος της αλλά συμμετρικός με το όλο σύνολο.

Κολ.32β: Η Μέγκυ η ξανθιά πολύ όμορφη πιπινίτσα με το πονηρό μουτράκι και το πολύ καλό αδύνατο σωματάκι.

Κολ.32 υπόγειο: Κλασσικά η ομορφούλα και αδυνατισμένη Μαρία η λάτιν,με τα όμορφα σκιστά μάτια.
Το διπλανό ισόγειο 23άρι ήταν κλειστό.

Κολ.45 αριστερά: Η Ελένη.Μελαχροινό μιλφογκιλφ με χαρακτηριστικό σαγωνάκι!Με αδύνατο σώμα.Η γνωστή Ελένη που συνήθως δουλεύει στο Κολωνού 53 και τις προάλλες ήταν στο 11 υπόγειο.
Το διπλανό 45άρι ήταν κλειστό.

Κολ.47: Στο ισόγειο κλασσικά η θρυλική Ζάνα.
Στον όροφο,η ξανθιά μιλφ Ναταλί με το καλό αδύνατο σώμα.Ωραία γυναίκα!

Κολ.53: Η Φωτεινή ο μελαχροινός ογκόλιθος και η Ελένη η ξανθιά γκιλφ με το γεμάτο σώμα-και με άσπρο κουμπαρομπεμπίστικο κομπινεζόν.

Επίσης στη Μεγ.Αλεξάνδρου...

Μεγ.Αλεξάνδρου 22 ισόγειο: Η Ειρήνα η μελαχροινή μιλφ.Θηλυκό πρόσωπο,ωραίο αδύνατο σώμα.Ανατολικό dna!

Μεγ.Αλεξάνδρου 28 το νέο:
Δεξιά,η Λώρη η γνωστή ξανθιά,αρκετά αδυνατισμένη,ωραίο κορμί.
Αριστερά,η μελαχροινή κοντή Μικαέλα χοντρούλα και γυρολόγος πασών  των οίκων και των πορνοπεριοχών.
Το διπλανό παλαιό 28άρι ήταν κλειστό.
Κολωνού 48???

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Ωραια ενημερωση φιλε Digweed.

Καποιες αποριες τωρα.

Η Γιαννα στο Ιασωνος 10 λεει τπτ? Εμφανησιακα δεν μου γεμιζει το ματι ειδικα κεφαλι=σακουλα για μενα. Στο δωματιο μια φορα που περιμενα απεξω την ακουγα να δινει πονο αλλα και παλι δεν μου το βγαζε να περασω.

Η Νατασα Ιασωνος 30α προσφερει τις ιδιες υπηρεσιες που προσφερε στο Ιασωνος 19? Η αληθεια ειναι οτι τελευταια βαριοτανε λιγο...

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
307
Πόντοι
26

Καποιες αποριες τωρα.

Η Γιαννα στο Ιασωνος 10 λεει τπτ? Εμφανησιακα δεν μου γεμιζει το ματι ειδικα κεφαλι=σακουλα για μενα. Στο δωματιο μια φορα που περιμενα απεξω την ακουγα να δινει πονο αλλα και παλι δεν μου το βγαζε να περασω.

Η Νατασα Ιασωνος 30α προσφερει τις ιδιες υπηρεσιες που προσφερε στο Ιασωνος 19? Η αληθεια ειναι οτι τελευταια βαριοτανε λιγο...
φοβερος ο Digweed!!!!!!!!!!!

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Καποιες αποριες τωρα.

Έχεις πμ.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
εγω εχω μια αλλη απορια

ειναι η ελενη που δουλευε παλια Ι.10 ισογειο και μετα Κ.30 2ο οροφο ;

τουρμπο ενημερωση  :hi:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
εγω εχω μια αλλη απορια

ειναι η ελενη που δουλευε παλια Ι.10 ισογειο και μετα Κ.30 2ο οροφο ;

τουρμπο ενημερωση  :hi:

:hi:

Έλα φίλε μου,την ψάχνεις κι εσύ την Ελενίτσα,ε;;;

Δυστυχώς δεν είναι αυτή.

The Bad Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Κριτικές
7
Like
131
Πόντοι
280
Πριν από λίγο στο Μεταξουργείο...

Ιάσωνος 43: Η Μπόνα το γνωστό καστανό αγριοκάτσικο και η Μαρία,ψηλή μελαχροινή νταρντάνα,με μέτρια φάτσα,με μαύρο κομπινεζόν και με παλιά άσπρη κυλότα-σωβρακοφανέλα.

Ιασ.46 αριστερά: Η Σάρα,μελαχροινή χοντρούλα με κλοουνίστικά βαμμένο πρόσωπο και με χαρακτηριστική χοντροκωλάρα μέσα σε κόκκινο κομπινεζόν.

Ιασ.46 δεξιά: Κλασσικά η Τάνια/Τόνια η μελαχροινή Βουλγάρα με τα ωραία πιασίματα.

Ιασ.46 όροφος: Η Γκαμπριέλα.Ψηλή ξανθιά μιλφ με θηλυκή ασπρουλιάρικη Ρωσιδόφατσα.
Κορμί γεμάτο,νταρντανέ,με καλούς βύζους και με ζουμερό κώλο.

Ιασ.44 αριστερά: Κλασσικά η Μαρία η αδύνατη κοντούλα του πρωκτικού,η γνωστή από Φωκαίας 9.

Ιασ.37 ισόγειο: Η εντυπωσιακή Άνκα,η ψηλή ξανθιά κοπέλα με το όμορφο πρόσωπο και την κορμάρα.
Ο διπλανόςόροφος κλειστός.

Ιασ.36: Η γνωστή Νίκα,η πολύ καλή ξανθιά θηλυκή μιλφ.

Ιασ.33: Το μικροσκοπικό αδυνατούλικο Αντζελάκι με το χαρακτηριστικό κενό στα μπροστινά δόντια-γενικώς ωραίο κοριτσούδι.
Μαζί της η Σουζάννα.
Κοντή πιτσιρικούλα,αρκετά σκούρα,αδυνατούλα με λίγα κιλάκια παραπάνω απ'την Άντζελα.
Μέτρια κατάσταση.

Το 31 υπόγειο και το νέο στο χόστελ ήταν κλειστά.

Ιασ.30 υπόγειο: Χωρίς κοπέλα σε αναμονή της Τζούλιας.

Ιασ.30 όροφος: Το ξανθό Νατασάκι το γνωστό αδύνατο Μολδαβεζάκι από Ιάσ.19 και μαζί της η Νάντια.
Κοντό τσιγγανοπιπινοειδές,
αδυνατούλικο με συμπαθητική φατσούλα-η γνωστή από Κολωνού 11 όροφος.

Το 27άρι όπως και το ασανσεράτο 20 ήταν κλειστό.

Ιασ.20 όροφος: Η Βανέσα η Μολδαβή όπως συστήνεται.Ξανθιά,σχετικά ψηλή κοπέλα με ψιλοδυσκοίλια φάτσα αλλά και με καλό κορμί,ζουμερό όσο και όπου πρέπει.

Ιασ.20 δεξί: Η Καρίνα η γνωστή μελαχροινή ψηλέγκω,με το μοντελέ κορμί.Εντυπωσιακή!

Ιάσ.19 ισόγειο: Η Νανά.Μελαχροινή μιλφ,με ψιλοσπασμένο αλλά πονηρό πρόσωπο και με κανονικό σώμα,με λίγα πιασιματάκια.Είναι η Νανά που δούλευε τις προάλλες στο Φυλής 59 όροφος.

Ιάσ.19 όροφος: Η Ντιάνα η μελαχροινή πολύ μέτρια νταρντανογεματούλα με το μεγάλο τατού στο αριστερό ώμο.

Ιάσ.10: Η μελαχροινή γλυκιά γεματούλα Νικόλ και η καστανή μιλφ Γιάννα με το μέτριο πρόσωπο αλλά με καλό αδύνατο κορμί.
Στον όροφο,η όμορφη Ρωσιδοπιπίνα Άννα που καυλάντιζε με πολύ σκουρόχρωμους αλλοδαπούς.

Πολύ καλή ενημέρωση Digweed.
Την είδα κι εγώ την Καρίνα πριν μερικές μέρες και είναι κορμάρα!
Θα σου ήμουν υπόχρεος αν μου πρότεινες κάτι καλό στα 10 ευρώ  :hi:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πολύ καλή ενημέρωση Digweed.
Την είδα κι εγώ την Καρίνα πριν μερικές μέρες και είναι κορμάρα!
Θα σου ήμουν υπόχρεος αν μου πρότεινες κάτι καλό στα 10 ευρώ  :hi:

Έχεις πμ.  ;)

Απλά αν δοκιμάσεις τελικά κάποια από αυτά που σου στέλνω,κάνε ένα κόπο μετά να μάς γράψεις τις εντυπώσεις σου!

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ρε γμτ αυτή η Γκαμπυ δουλεύει τελικά στο Χωματιανού 11 ή όχι; Όποτε έχω περάσει όλο κλειστό είναι το βράδυ.Πότε δουλεύει...η πουτάνα;;;;!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom