ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
η σαρα απο φωκαιας 27 ισογειο
Ναι μαν, πολλές κοπέλες το ζητάνε από μόνες τους.
Αν έχει μερεντα θα μπει καπάκι μουνί;
Αυτές που προσέχουν την υγιεινή τους στο επιβάλλουν οι ίδιες.Άλλη η μικροβιακή χλωρίδα του μουνιού κι άλλη του κώλου...
Ναι μαν, πολλές κοπέλες το ζητάνε από μόνες τους.
Αν έχει μερεντα θα μπει καπάκι μουνί;
Η Ντιάνα (κατά δήλωση της ίδιας) αποφάσισε να σταματήσει και έφυγε για την πατρίδα της.
Κολωνού 48???Στην Κολωνού...
Κολωνού 11 όροφος: Η Ροδίκα,όμορφη και ευδιάθετη σήμερα παρόλο το σφυροκόπημα που ακουγόνταν να δέχεται στο δωμάτιο!
Κολ.11 ισόγειο: Πιπίναρος παιδιά τί να λέμε τώρα...
Ντορίνα,ξανθός άγγελος με βυζάρες-στα 15 ευρώ.
Κολ.11 υπόγειο: Το Λουιζάκι μωρέ το ταλαιπωρούν από το ισόγειο στα 15άρια και από εκεί στο υπόγεια...
Κολ.15 αριστερά: Η Άννα η μελαχροινή σκίνυ-όπως (σχεδόν) πάντα με τα γυαλάκια της.
Κολ.15 δεξιά: Η Καρίνα η καστανόξανθη γεματούλα με το γλυκό πρόσωπο που συνήθως δουλεύει στο Κολωνού 11 υπόγειο.
Μαζί της η Άννα,μελαχροινή πλέον.
Θηλυκή φάτσα με ωραία πιασίματα και με καλούς βύζους και αυτή!
Κολ.23 υπόγειο: Η Ναταλί η ξανθιά μιλφ με το λαρυγγοτσιμπουκάκι ενώ το διπλανό ισόγειο ανάκτορο ήταν κλειστό.
Κολ.27 όροφος: Η Φωτεινή η γνωστή μιλφογκιλφ για την οποία ανακοινώθηκαν τα πάντα εκτός κώλου.Με συνεχόμενα δωμάτια και με αρκετή ώρα σε αναμονή.
Κολ.27 ισόγειο: Η Έλενα η κοντή αδύνατη μελαχροινή πιπινοφολίτσα.
Το υπόγειο ήταν κλειστό.
Κολ.30 ισόγειο: Η Μαρία.
Όμορφο κοριτσάκι,μελαχροινό με πικάντικο μουτράκι-και με καλό αδύνατο σώμα.
Κολ.30 όροφος: Κάτω,η ξανθιά Αλμπίνα.Θηλυκό μούτρο,ωραία γυναίκα,κορμί πιανούμενο όσο χρειάζεται.
Στο "επάνω καλό σεξ",καινούρια κοπέλα.
Η Ιουλία/Γιούλια.Καστανή,συμπαθητική,με κανονικό κορμί,ε,λίγο πιο ζουμερός ο κώλος της αλλά συμμετρικός με το όλο σύνολο.
Κολ.32β: Η Μέγκυ η ξανθιά πολύ όμορφη πιπινίτσα με το πονηρό μουτράκι και το πολύ καλό αδύνατο σωματάκι.
Κολ.32 υπόγειο: Κλασσικά η ομορφούλα και αδυνατισμένη Μαρία η λάτιν,με τα όμορφα σκιστά μάτια.
Το διπλανό ισόγειο 23άρι ήταν κλειστό.
Κολ.45 αριστερά: Η Ελένη.Μελαχροινό μιλφογκιλφ με χαρακτηριστικό σαγωνάκι!Με αδύνατο σώμα.Η γνωστή Ελένη που συνήθως δουλεύει στο Κολωνού 53 και τις προάλλες ήταν στο 11 υπόγειο.
Το διπλανό 45άρι ήταν κλειστό.
Κολ.47: Στο ισόγειο κλασσικά η θρυλική Ζάνα.
Στον όροφο,η ξανθιά μιλφ Ναταλί με το καλό αδύνατο σώμα.Ωραία γυναίκα!
Κολ.53: Η Φωτεινή ο μελαχροινός ογκόλιθος και η Ελένη η ξανθιά γκιλφ με το γεμάτο σώμα-και με άσπρο κουμπαρομπεμπίστικο κομπινεζόν.
Επίσης στη Μεγ.Αλεξάνδρου...
Μεγ.Αλεξάνδρου 22 ισόγειο: Η Ειρήνα η μελαχροινή μιλφ.Θηλυκό πρόσωπο,ωραίο αδύνατο σώμα.Ανατολικό dna!
Μεγ.Αλεξάνδρου 28 το νέο:
Δεξιά,η Λώρη η γνωστή ξανθιά,αρκετά αδυνατισμένη,ωραίο κορμί.
Αριστερά,η μελαχροινή κοντή Μικαέλα χοντρούλα και γυρολόγος πασών των οίκων και των πορνοπεριοχών.
Το διπλανό παλαιό 28άρι ήταν κλειστό.
φοβερος ο Digweed!!!!!!!!!!!Ωραια ενημερωση φιλε Digweed.
Καποιες αποριες τωρα.
Η Γιαννα στο Ιασωνος 10 λεει τπτ? Εμφανησιακα δεν μου γεμιζει το ματι ειδικα κεφαλι=σακουλα για μενα. Στο δωματιο μια φορα που περιμενα απεξω την ακουγα να δινει πονο αλλα και παλι δεν μου το βγαζε να περασω.
Η Νατασα Ιασωνος 30α προσφερει τις ιδιες υπηρεσιες που προσφερε στο Ιασωνος 19? Η αληθεια ειναι οτι τελευταια βαριοτανε λιγο...
Ωραια ενημερωση φιλε Digweed.
Καποιες αποριες τωρα.
Η Γιαννα στο Ιασωνος 10 λεει τπτ? Εμφανησιακα δεν μου γεμιζει το ματι ειδικα κεφαλι=σακουλα για μενα. Στο δωματιο μια φορα που περιμενα απεξω την ακουγα να δινει πονο αλλα και παλι δεν μου το βγαζε να περασω.
Η Νατασα Ιασωνος 30α προσφερει τις ιδιες υπηρεσιες που προσφερε στο Ιασωνος 19? Η αληθεια ειναι οτι τελευταια βαριοτανε λιγο...
Digweed μια βοηθεια στη φωτο μου? σου λεει τιποτα?Έχεις πμ.
Έχεις πμ.
εγω εχω μια αλλη απορια
Κολ.27 ισόγειο: Η Έλενα η κοντή αδύνατη μελαχροινή πιπινοφολίτσα.
ειναι η ελενη που δουλευε παλια Ι.10 ισογειο και μετα Κ.30 2ο οροφο ;
τουρμπο ενημερωση
Πριν από λίγο στο Μεταξουργείο...
Ιάσωνος 43: Η Μπόνα το γνωστό καστανό αγριοκάτσικο και η Μαρία,ψηλή μελαχροινή νταρντάνα,με μέτρια φάτσα,με μαύρο κομπινεζόν και με παλιά άσπρη κυλότα-σωβρακοφανέλα.
Ιασ.46 αριστερά: Η Σάρα,μελαχροινή χοντρούλα με κλοουνίστικά βαμμένο πρόσωπο και με χαρακτηριστική χοντροκωλάρα μέσα σε κόκκινο κομπινεζόν.
Ιασ.46 δεξιά: Κλασσικά η Τάνια/Τόνια η μελαχροινή Βουλγάρα με τα ωραία πιασίματα.
Ιασ.46 όροφος: Η Γκαμπριέλα.Ψηλή ξανθιά μιλφ με θηλυκή ασπρουλιάρικη Ρωσιδόφατσα.
Κορμί γεμάτο,νταρντανέ,με καλούς βύζους και με ζουμερό κώλο.
Ιασ.44 αριστερά: Κλασσικά η Μαρία η αδύνατη κοντούλα του πρωκτικού,η γνωστή από Φωκαίας 9.
Ιασ.37 ισόγειο: Η εντυπωσιακή Άνκα,η ψηλή ξανθιά κοπέλα με το όμορφο πρόσωπο και την κορμάρα.
Ο διπλανόςόροφος κλειστός.
Ιασ.36: Η γνωστή Νίκα,η πολύ καλή ξανθιά θηλυκή μιλφ.
Ιασ.33: Το μικροσκοπικό αδυνατούλικο Αντζελάκι με το χαρακτηριστικό κενό στα μπροστινά δόντια-γενικώς ωραίο κοριτσούδι.
Μαζί της η Σουζάννα.
Κοντή πιτσιρικούλα,αρκετά σκούρα,αδυνατούλα με λίγα κιλάκια παραπάνω απ'την Άντζελα.
Μέτρια κατάσταση.
Το 31 υπόγειο και το νέο στο χόστελ ήταν κλειστά.
Ιασ.30 υπόγειο: Χωρίς κοπέλα σε αναμονή της Τζούλιας.
Ιασ.30 όροφος: Το ξανθό Νατασάκι το γνωστό αδύνατο Μολδαβεζάκι από Ιάσ.19 και μαζί της η Νάντια.
Κοντό τσιγγανοπιπινοειδές,
αδυνατούλικο με συμπαθητική φατσούλα-η γνωστή από Κολωνού 11 όροφος.
Το 27άρι όπως και το ασανσεράτο 20 ήταν κλειστό.
Ιασ.20 όροφος: Η Βανέσα η Μολδαβή όπως συστήνεται.Ξανθιά,σχετικά ψηλή κοπέλα με ψιλοδυσκοίλια φάτσα αλλά και με καλό κορμί,ζουμερό όσο και όπου πρέπει.
Ιασ.20 δεξί: Η Καρίνα η γνωστή μελαχροινή ψηλέγκω,με το μοντελέ κορμί.Εντυπωσιακή!
Ιάσ.19 ισόγειο: Η Νανά.Μελαχροινή μιλφ,με ψιλοσπασμένο αλλά πονηρό πρόσωπο και με κανονικό σώμα,με λίγα πιασιματάκια.Είναι η Νανά που δούλευε τις προάλλες στο Φυλής 59 όροφος.
Ιάσ.19 όροφος: Η Ντιάνα η μελαχροινή πολύ μέτρια νταρντανογεματούλα με το μεγάλο τατού στο αριστερό ώμο.
Ιάσ.10: Η μελαχροινή γλυκιά γεματούλα Νικόλ και η καστανή μιλφ Γιάννα με το μέτριο πρόσωπο αλλά με καλό αδύνατο κορμί.
Στον όροφο,η όμορφη Ρωσιδοπιπίνα Άννα που καυλάντιζε με πολύ σκουρόχρωμους αλλοδαπούς.
Πολύ καλή ενημέρωση Digweed.
Την είδα κι εγώ την Καρίνα πριν μερικές μέρες και είναι κορμάρα!
Θα σου ήμουν υπόχρεος αν μου πρότεινες κάτι καλό στα 10 ευρώ