ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.124
- Πόντοι
- 7.786
τωρα βρισκομαι τσαρκα ο καθενας εχει την δικια του αποψη για καθε κοπελα και τρωω και τετοια επιθεση για την ντιανα
μερα παρα μερα γραφεις οτι εκανες ενα δυνατο γαμησι με την αννυ και τελεια και το ενα και το αλλο..εγω τη πρωτη φορα που τη γαμησα με δυναμη τιναχτηκε και μου λεει πως δεν ειναι ζωο και κατι παπαριες αλλες...με ξεπερνα που ενα πυροτουβλο εχει μαριονετες..και αυτη απλο προγραμμα με ελευθερο στοματικο δεν κανει?δεν πληρωνουμε και για απλο ειπαμε μου αρεσει και η αορορα εχει ωραια βυζια και ωεχει πολυ πλακα εχει
δεν πληρωνουμε και για απλο ειπαμε μου αρεσει και η αορορα εχει ωραια βυζια και ωεχει πολυ πλακα εχει
εγω το εχω κοψει τις περισσοτερες κοπελες γνωριζω δεν θα ταιριαξες μαζι της δεν ταιριαζουμε ολοι με ολες τις κοπελες
εγω το εχω κοψει τις περισσοτερες κοπελες γνωριζω δεν θα ταιριαξες μαζι της δεν ταιριαζουμε ολοι με ολες τις κοπελες
παει η κορινα με το πικερ...η πορνονοβελα αλλαξε ηθοποιους.εχω γαμησει τις περισσοτερες απο φυλης με καποιες ταιριαξα με καποιες οχι και καποιες το ενστικτο μου μου ειπε μακρυα