Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 175 άτομα (19 μέλη και 156 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
θα γραφω για ολα τα γαμησια μου    και πιπερατες λεπτομερειες θα ειμαι πιο  σκληρος    γαμιας 

Taller

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Υπήρχε μια κοπέλα την έλεγαν Ελένη και μετά κάπως αλλιώς δεν θυμάμαι όνομα στη Φωκαίας είχε αρκετά tattoo Ρουμάνα μελαχρινή έκανε  στοματικό ακαποτο και προκτικο ξέρει κανεις που ειναι ;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
490
Πόντοι
186
Περασα απο Αλκιβιαδου χτες το βραδυ. Μπαζοκατασταση για ειδικη πελατεια.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.089
Πόντοι
1.960
Εγω το ειχα ξαναγραψει και παλιοτερα οτι με τη συγκεκριμενη δε περασα και πολυ καλα. Για μενα καμια σχεση σε θέμα υπηρεσιων. Βασικα με χαλασαν 2 πραγματα. Το πρώτο ειναι που εβαλε αμέσως καποτα και 2ον που δε μ αφηνε να πιάσω τα βυζια της. Μολις ειχε βάλει σιλικονη με βάση τα λεγομενα της.  Εμφανισιακα βεβαια ισως να ειναι και καλύτερη. Η αληθεις βεβαια ειναι οτι ειχα μπει πριν πολλους μηνες οποτε μαλλον πρεπει να ξαναδωσω μια ευκαιρια!
Σιλικοοοόνη ευτυχως που δεν μπηκα,ουουουστ

Chocolatito

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα ψαχνω τη τσοντα που χε γυριστει στη φυλης - οποιο την εχει να μου στειλει το link στο mail παρακαλω.

vanos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2010
Κριτικές
11
Like
15
Πόντοι
10
Α Εμαθα από τους εγκριτους πορνο-ρεπορτερ, ότι μετακομισε η Μαρινα από Αχαρνων-85 στο Μ. Αλεξανδρου-22 ισογειο. :pipa2:  Πηγα σημερα το πρωι μηπως και την πετυχω, αλλα τζιφος. Μηπως εχει κανεις καποιες πληροφοριες για το ποιες ωρες δουλευει  :hi:

απόγευμα δουλεύει  6 -3 ισως και 12, Την ξερεις καιρό ? ,πριν ηταν σε σπίτια του 20ρικου ? Προσοχή στα ακαποτα  :pipa2:  γιατι τα μοιράζει απερισκεπτα και ειναι κινδυνος

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
διακοπες θα  ειναι λογικα  ο πικερ  δεν ειναι χαζος να σκοτωσει την κορινα

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
εχει παρει κανεις την ιονελα τελευταια φωκαιας 17 πανω μου αρεσει πολυ εμφανισιακα αλλα δεν την εχω παρει οι κριτικες ειναι διφορουμενες και δεν μπορω να βγαλω ακρη φοβαμαι μην φαω καμια φολα αν την εχει παρει κανεις τελευταια ας γραψει κατι.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πριν από λίγο στα έρημα από κόσμο πέριξ...

Μαραθώνος 48 δεξιά: Η Κίρα.Κοπέλα που δεν έχω ξαναδεί.
Είναι μελαχροινή (με χαρακτηριστικό μαλλί στυλ Κλεοπάτρας),κοντούλα,με πονηρό μουτράκι.
Μικροδείχνει λόγω και του προσώπου της αλλά και του ωραίου κορμιού της:αδύνατη,με μικρό στήθος και με καλό κωλαράκι.
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και 69.

Μαραθώνος 48 αριστερά: Η Ντιάνα η γνωστή γεματούλα ξανθιά τσελιγκοπούλα.Με αλλαγή μενού από την τελευταία φορά που την είχα δει:με ελεύθερο στοματικό και με 69.

Αχιλλέως και Μαραθώνος:
Η καστανόξανθη όμορφη πιτσιρικούλα Ιλόνα με το μπάνικο κορμάκι αλλά και με τουπέ απόψε στο σαλόνι.
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και 69.

Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά: Η Εύα η γνωστή  πολύ αδύνατη,με ψιλοτρομακτική αποστεωμένη φάτσα αλλά και με ωραία μαύρα εσώρουχα μάς είπε ότι κάνει ελεύθερο στοματικό και 69.

Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά: Η Μάρθα η καστανή χοντρή μιλφ και η Κατερίνα το παρτσακλό που σε κάθε βήμα που έκανα προς την πόρτα για να φύγω προσέθετε (και προσέθετε) στο μενού της-με μόνιμη ψαλμωδία όμως το χύσιμο στο πρόσωπο.
Τουλάχιστον η άλλη είπε τα πάντα εκτός κώλου απ'την αρχή και ξεμπέρδεψε!

Βέργας 3: Αριστερά,το Λειλόνι,άβαφτο,με σαγιοναρίτσα,εντελώς αγνώριστο αλλά καλούτσικο!Η υπηρεσία που συνήθως δουλεύει με τη Μαργκώ ανακοίνωσε (προσοχή!) τα πάντα εκτός κώλου με τη διευκρίνηση του επιλεκτικού ("επειδή η κοπέλα προσέχει την υγεία της") ελεύθερου στοματικού.

Δεξιά,η Εύα η κοντή ζουμερή μελαχροινή με την μέτρια φάτσα και η Όλγα.Ψηλή,θηλυκό πρόσωπο,καλό κορμί όχι εντελώς στεγνό,ωραία γυναίκα-το εντελώς αντίθετο απ'την Εύα που "χάνονταν" δίπλα της.
Με ελεύθερο στοματικό και 69 και οι δυο τους.

Στον όροφο,η ξανθιά Μαρίνα αδυνάτισε κι άλλο;
Ωραίο "ανατολικό" πρόσωπο,άσπρο δέρμα αλλά πολύ κόκκαλο πλέον.
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Βέργας 2: Η Αντριάννα η μελαχροινή λαγοχειλού γυρολόγος με τελευταίο μαγαζί νομίζω τα Φωκαίας 27 κλασσικά με πρωκτικό και όποτε το ευχαριστηθείτε γράψτε μου...

Βέργας 6 υπόγειο: Η Ρίτα η ξανθιά μιλφ με τη θηλυκή φάτσα και με σώμα που δεν το λες κακό-εκτός κι αν μου φάνηκε σαν τη μονόφθαλμη ανάμεσα στις τριγύρω τυφλές...
Ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό η Ρίτα.

Βέργας 6 ισόγειο: Η Ναταλί η καστανή γκιλφ με τα φοβερά κομπινεζόν της-κάθε φορά πρέπει να φοράει και κάνα δυο νούμερα μεγαλύτερο...
Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και η Ναταλί.

Λιοσίων 73α: Η Ιωάννα.Ακόμη πιο όμορφη και σίγουρα πιο ξεψαρωμένη από την προηγούμενη φορά.
Με πικάντικο κοριτσίστικο προσωπάκι  και με ωραίο σώμα,αδύνατο αλλά όχι σκελετούς και τέτοια..
Καλό κωλαράκι το κοπέλα!
Ελεύθερο στοματικό και 69 η Ιωάννα.

Εξηκίου 18 αριστερά: Η Άννα.Καστανόξανθο σγουρομάλλικο ζουμπουρλό και κλασσικά γλυκοπρόσωπο.
Χαμογελαστό όπως οι περισσότερες χοντρούλες μού είπε ότι κάνει ελεύθερο στοματικό  τελειωτικό στο στήθος και κώλο.

Εξηκίου 18 άνω: Η Χριστίνα.Νταρντανοειδής μελαχροινή κατάσταση,Ρωσιδοειδών χαρακτηριστικών,ασπρουλιάρα και με συμπαθητική φάτσα.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Εξηκίου 18 δεξιά: Κλασσικά η ξανθιά Έλλη με το μαλλί Λίντα Έβανς που όταν της λες για πλάκα ότι δεν θυμάσαι αν κάνει και κώλο όπως η Στέλλα που δούλευε μαζί της,κάνει σαν να την τινάζει το ρεύμα-τώρα για τη Στέλλα κάνει έτσι,για τον κώλο της κάνει έτσι,ο Θεός και η ψυχή της...

Παιωνίου 47: Η Μόνικα η μελαχροινή ψηλή νταρντανοπούλα με το όμορφο πρόσωπο εγκαταστάθηκε εδώ για τα καλά και δουλεύει διδυμάκι με μια Κατερίνα,τρομακτική στη φάτσα γκιλφ που είναι κοκαλιάρα με σουρωμένο βυζί και κάνει και απλό.Όλα τα κακά μαζί...

Τροφωνίου 11 ισόγειο: Η Νανά.Ξανθό μιλφ με μυωπικό γυαλί που ορκιζόνταν (στην ομορφιά της...) ότι είναι καινούρια στη δουλειά...
Μετρίου ύψους,μετρίας φάτσας,μετρίου σώματος με ζαρωμένους κώλους και κοιλιές,βυζιά χαμένα μέσα σε κάτι περίεργες μπανέλες αλλά με ρομαντικότατο πρόγραμμα...
"Τα κάνω όλα μέσα.Και όταν λέω όλα εννοώ όλα και ακριβώς όπως τα θέλεις..." Αναγούλιασα...

Ο διπλανός όροφος ήταν κλειστός.

Τροφωνίου 13 όροφος: Η Μπάρμπορα όσο πάει και παίρνει και παχαίνει και μεγαλώνουν από τα παραπανίσια κιλά κάτι περίεργες φλέβες επάνω της σε ώμους,βυζιά,μπούτια-παντού.Σαν εγκάρσιες τομές ένα πράγμα...
Τουλάχιστον ήταν στα καλά της και στα συγκαλά της και σήμερα...

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.089
Πόντοι
1.960
Ετσι μου πε! Τωρα δε ξερω.. μπορει να μην ειχε ορεξη για πολλα πολλα.. παντως ειναι κουκλαρα...
Ναι οντως ειναι φοβερη η Μαιρη Φ71αΙσογ2Β, αν την εχει μαλαξει κανεις να μας πει αν ειναι τα βυζγια της ειναι νατουραλ..

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.089
Πόντοι
1.960
Ωραια ενημερωση!!
Αμα αφηνε κενα και ο Πεοφέροσας οπως ο Digweed αναμεσα να μην μας βγαινουν τα ματια θα ηταν κορυφαιος και αυτος!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
γυρισα απο  φυλης 69 ισογειο    η   μιλφ   στελλα   με   φουλ προγραμμα Φυλής 67    λαουρα και μαρια         φυλης 84  η σονια τσατσος ο    κυριος βασιλης      φυλης   65    η ναταλια     φιλιππιδου   11    β    αννυ     φιλιππιδου 11 α   ελενη   ξανθια     φωκαιας  9   αριστερο    η ειρηνη  με      κολαρακι       φωκαιας   17 ισογειο  μαρι με τσατσα   ευα   και   οροφο   η ξενια    φωκαιας  27  οροφο   η    νικολ    ισογειο    η   σιμονα    και   υπογειο    η βιολετα   ελειπε   η χριστινα     και    κωνσταντινουπολεως  206  μαρλεν ωραιο μωρο   

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Ωραια ενημερωση!!
Αμα αφηνε κενα και ο Πεοφέροσας οπως ο Digweed αναμεσα να μην μας βγαινουν τα ματια θα ηταν κορυφαιος και αυτος!!

:hi:
Είτε με κενά,είτε χωρίς κενά,κορυφαίος είναι ο Προφέσορας!

Dikoume

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2016
Like
122
Πόντοι
6

Βέργας 3:

Στον όροφο,η ξανθιά Μαρίνα αδυνάτισε κι άλλο;
Ωραίο "ανατολικό" πρόσωπο,άσπρο δέρμα αλλά πολύ κόκκαλο πλέον.
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Πριν λιγες μερες πηγα με ατομο που δεν γραφει στο σάιτ. "Θαμπώθηκε" τρομαρα του απο την κορασιδα,ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικό ανακοινώθηκε.
σεληνιαστηκε στο ακουσμα του "κωλου" και βουρ δωματιο.
Δεν περνανε 5 λέπτα και ακουμε με τον Ουκρανοφατσο/υπηρετη φωνες και την Μαρινα να φευγει απο το δωματιο  :2funny:  :headbang: .
Το παλικαρι βάζοντας το σώβρακο πεταχτηκε και αυτος ζητώντας τα € πισω.
προς τιμην του ο τσα2/υπηρετης ζητησε 100 φορες συγγνώμη και επεστρεψε τα χρηματα.

Η κυρια χωρις προφανη λογο δεν ειχε δωσει κωλο και επειδη ζεστενόταν και δεν έχυσε το ατομο στο 5λεπτο θεωρεησε σωστο να αρχισει τα "μπλιατ" κτλ
μακρυά λοιπόν,τωρα διαβασα κρητική  Προφεσορα δεν ειχε περασει καλα και αυτος.  :S

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
πριν ανεβασω κριτικη θα ηθελα απο περιεργεια να μαθω για ποιον συγκεκριμενο λογο, η Ροδικα ειναι η "πριγκιπισσα" του μεταξουργειου  :orchestra:

(δεν περασα ασχημα σε καμια περιπτωση, απλα θεωρω υπερβολη τον τιτλο)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Απογευματινη βαρδια
- Περγαμου 27β  Αννα μια  ομορφη γκιλφ με κοντα μαυρα μαλια,πιασιματα.Την εχω ξαναδει εκει αλλα ο λογος που δεν εχω περασει ποτε μαζι της είναι γιατι εμφανίζεται συνεχεια στο σαλονι επιθετικη και χαζοχαρουμενη κατι που προμηνυει ότι θα είναι ετσι και χειροτερα και στο δωματιο,κατι απαραδεκτο για τη κατηγορια της.
- Φυλης 71 ανω  η πολύ ευγενικη υπηρεσια μας παρουσιασε μια χοντρη ατσουμπαλη.Δε μου αρεσε καθολου.Η αληθεια είναι ότι καθισε 15 λεπτα στο δωματιο και η τσατσα ενώ περιμενε πολυς κοσμος στο σαλονι,δεν ενοχλησε καθολου παρα απολαμβανε τη μουσικη.
- Φυλης 71 ισογειο Ζουλιετα Τουλάχιστον ετσι τη παρουσιασε η τσατσα.Ψηλη,ομορφη καστανη κοπελα,ομορφο προσωπο για μενα,ολιγα πιασιματα που μου αρεσουν και 2αρι στηθος αν καταλαβα καλα επειδή κατι φοραγε.Η υπηρεσια ειπε σιγα σιγα,η κοπελα δε βιαζεται στο δωματιο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom