ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.124
- Πόντοι
- 7.786
οποιος την πηδηξε ειχε χασει και τα λεφτα του
η ναταλι εχει βελτιωθει πολυ την εμφανιση της ισως ριξω ενα γαμησακι σε αυτη την κοπελα η σαρα συναγωνιστη απο φυλης 84 ορωφος ειναι η κοπελα που δουλεψε φωκαιας 25 οροφος
Τις προάλλες εργαζόταν μαζι με το ζώο τη Τζανίνα είπα να δοκιμάσω,έχει πολύ γερό κωλο-τρυπίδι. Αφού της το έσκιζα για ώρα,σε ερώτηση μου αν έχει θέμα απάντησε αρνητικά και συνέχισα. Αφού βαρέθηκα της τον έριξα πάλι στα 4 στο μουνί με την ίδια καπότα :S μέχρι που τελείωσα. τίμιο κωλάντεροΕπίσης πριν από λίγο στη Φωκαίας...
Φωκ.27 ισόγειο: η ξανθιά αδύνατη Λάουρα η κλασσική Αλβανόφατσα με το πρωκτικό.
Tο είχα ήδη αναφέρει σε ενημέρωση.Πως και δεν το προσέξατε;
Όποιο πρόλαβε,την Ντιάνα Επήδηξε
Τιμή και δόξα στο μούναρο που τιμήσαμε με μόνο 20 ευρώ.
αυτο ξαναπεστο !!!! νιωθω τυχερος που ρουφηξα τα μουνοζουμα της πριν κανα μηνα.. απο τοτε εχω να πλυνω τα δοντια μου για να μη φυγει η μουνιλα .
δεν καταλαβαινω γιατι τονιζεις την "ιδια καποτα"..Τις προάλλες εργαζόταν μαζι με το ζώο τη Τζανίνα είπα να δοκιμάσω,έχει πολύ γερό κωλο-τρυπίδι. Αφού της το έσκιζα για ώρα,σε ερώτηση μου αν έχει θέμα απάντησε αρνητικά και συνέχισα. Αφού βαρέθηκα της τον έριξα πάλι στα 4 στο μουνί με την ίδια καπότα :S μέχρι που τελείωσα. τίμιο κωλάντερο
Αυτές που προσέχουν την υγιεινή τους στο επιβάλλουν οι ίδιες.Άλλη η μικροβιακή χλωρίδα του μουνιού κι άλλη του κώλου...δεν καταλαβαινω γιατι τονιζεις την "ιδια καποτα"..
δηλαδη οταν πηδας πουτανα απο κωλο, συνηθιζεις να αλλαζεις καποτα για να της τον βαλεις στο μουνι ;
ποια ειναι;εχω και εγω ζουμια απο μουνακι λαχταριστο ειναι βραδυνη βαρδια απο φωκαιας
Ναι μαν, πολλές κοπέλες το ζητάνε από μόνες τους.δεν καταλαβαινω γιατι τονιζεις την "ιδια καποτα"..
δηλαδη οταν πηδας πουτανα απο κωλο, συνηθιζεις να αλλαζεις καποτα για να της τον βαλεις στο μουνι ;
Αυτό ακριβώςΑυτές που προσέχουν την υγιεινή τους στο επιβάλλουν οι ίδιες.Άλλη η μικροβιακή χλωρίδα του μουνιού κι άλλη του κώλου...