η ναταλι εχει βελτιωθει πολυ την εμφανιση της ισως ριξω ενα γαμησακι σε αυτη την κοπελα η σαρα συναγωνιστη απο φυλης 84 ορωφος ειναι η κοπελα που δουλεψε φωκαιας 25 οροφος
Τις προάλλες εργαζόταν μαζι με το ζώο τη Τζανίνα είπα να δοκιμάσω,έχει πολύ γερό κωλο-τρυπίδι. Αφού της το έσκιζα για ώρα,σε ερώτηση μου αν έχει θέμα απάντησε αρνητικά και συνέχισα. Αφού βαρέθηκα της τον έριξα πάλι στα 4 στο μουνί με την ίδια καπότα :S μέχρι που τελείωσα. τίμιο κωλάντερο
Χθες Δευτερα στο Φυλης 71Α 2Βαρδια ισογειο ηταν ενα στουντιομουνο η Μαιρη
που αν και δεν εχω δει την Ντιανα που λετε παρα μονο στους γειτονες σε φωτο,
η κοπελα ειναι απ τα πιο ωραια μουνια που εχω δει στην μεχρι τωρα περιοδεια μου!
Κολαρα, Βυζαρα, προσωπαρα, επαθα πλακα μιλαμε, σιγουρα θα την παρω την επομενη φορα γιατι ημουν σε φαση τσαρκας.
Καπου την αναφερει και ο Digweed και την θυμαμαι και εγω που την μοστραρε ο πιτσιρικας ο τσατσος παλαιοτερα αλλα απο την καβλα ειχα ξεχασει το ονομα της και μετα εξιφανισθει
+οτι εχει μαυρισει-μουνεψει!
Αυτα
Τις προάλλες εργαζόταν μαζι με το ζώο τη Τζανίνα είπα να δοκιμάσω,έχει πολύ γερό κωλο-τρυπίδι. Αφού της το έσκιζα για ώρα,σε ερώτηση μου αν έχει θέμα απάντησε αρνητικά και συνέχισα. Αφού βαρέθηκα της τον έριξα πάλι στα 4 στο μουνί με την ίδια καπότα :S μέχρι που τελείωσα. τίμιο κωλάντερο