Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 112 άτομα (4 μέλη και 108 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
ειναι η ευθυνη του καθε πελατη που θα παει  και τη  προγραμμα θελει  για αυτο πληρωνει ο καθενας   

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
εγω δεν μπορω τις κοπελες που μιλανε με ειρωνια σαν την αντζελινα  η την αννα ιλονα δεν της γαμαω  καθολου    βεβαια  εχει ρε δουκα  λογω προγραμματων αλλα αυτα θελουν οι πελατες και οχι τα απλα προγραμματα   
Η αννα ιλονα μια φορα που ειχα παει κ υπεραπλο εκανε και ειρονια απο την αρχη...εγω πιστευω αυτες εργαζονται ακομα διοτι πανε αρκετοι που δεν ξερουν το μπου σημερα ηταν ναζιαρα στο σαλονι...αλλα μολης καταλαβε πιος ειμαι εσκυψε το κεφαλι κατο και εγω γελασα ειρονικα και κουθναγα το κεφαλι μου....2 πελατες που με ειδαν εφυγαν μαζι μου επισης αλλοι 2 που εμπαιναν στον οικο τους ειπα πως ειναι φολα  :rockon:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
οπως η χρυσα ειναι μεγαλη φολα και το φυλης 59 μονο η αλισια αξιζει η αλλες μπαζα ειναι

R0NiN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
360
Πόντοι
291
Γιώργο πες στο αφεντικό σου να βάλει λουκέτο με τα μπάζα που έχει μαζέψει ή στη καλύτερη ας ανοίξει καμμιά εταιρεία με ανακύκλωση απορριμμάτων.

σοφα τα λογια σου... Που ειναι η Πειραιωτισα, η Τζινα, η Αλεξια ακομα ακομα..Εστω η Καμελια αν κ δεν την γουσταρα.. Πλεον διαλεγουμε το χειροτερο κακο οταν παμε σε αυτα τα μαγαζια

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
η πειραιωτισα αν γυρναγε θα ηταν μια χαρα και η καμελια αξιζει τα λεφτα της λειπει στην  πατριδα της η τζινα εξαφανιστηκε για  δικους  της λογους 

Dikoume

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2016
Like
122
Πόντοι
6
εγω δεν μπορω τις κοπελες που μιλανε με ειρωνια σαν την αντζελινα  η την αννα ιλονα δεν της γαμαω  καθολου    βεβαια  εχει ρε δουκα  λογω προγραμματων αλλα αυτα θελουν οι πελατες και οχι τα απλα προγραμματα   
Η Αντζελινα είναι τρελό μωρό και περνάω καλά όποτε την παίρνω.
Μεγάλη καυλα και καθαρή. Δεν με έχει ειρωνευτει ποτέ αν και την απεφευγα μην φάω φόλα.
Την Τρίτη την πήρα πρωί 4η φορά.  :wanker:

Dikoume

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2016
Like
122
Πόντοι
6
Η Λολα η φόλα εχθές βγήκε από δωμάτιο με τα μούτρα στο πάτωμα και πήγε καπάκι στο επόμενο χωρίς φρεσκάρισμα.  :vomit:

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
την κοντη την ξανθια ηθελα και γω να την τιμησω μια φορα, αν και δεν φανηκε πολυ θερμη οταν βγηκε, αλλα το σαλονι ειχε γυρω στα 10 ατομα, και τα δωματια ηταν ολα γεματα, οποτε το ανεβαλα. Ασε που η μποχα που μυριζεις απο το σαλονι, μολις μπαινεις μεσα στο δωματιο συνηθως πολλαπλασιαζεται.

την εχει παρει κανεις ; αξιζει η καταδυση ;

Αν λέμε την ίδια την έχω πετύχει στο σχολασμα με σκυλί Πιτ μπουλ καφέ
και ένα τζανκι να φεύγουν μαζί. Αν κατάλαβα καλά πρέπει να ήταν γκομενος της και μιλάμε για χάλια τύπο εντελώς

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Ενταξει, δεν ξερω ποσες κανουν μπανιο μετα απο καθε χυσιμο στο σωμα, αλλα σιγουρα δεν ειναι τοσο βρωμερες στα αλλα μπουρδελα. Κλεβουν λιγο χρονο για να καθαριστουν και ας φυγει ο ανυπομονος πελατης. Και δεν επιτρεπουν πολλα χουφτωματα στο σαλονι. Αυτες βγαινουν απ το δωματιο και σε καβαλανε κατ εντολην του ιδιοκτητη. Λογικο να μαζευουν γλιτσα και μακα. Λογικοτατο να μη θελουν να δουλεψουν καθαρες πουτανες εκει και να καταπεσει στις Σαμπρινες και τις Κρυσταλλιες. Για να μη θυμηθουμε τη Μαρια την Αλβανιδα του Ορεστη Κου....
καμελια.ελληνοουκρανεζα.βιολετα.ολγα απο απεναντι.η χυσομυρωδια παντως απο αυτες κανουν δεν κανουν μπανιο δεν φευγει απο πανω τους

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
η αλισια  ειναι ωραια  απο φυλης 59  ωραιο μωρο ειναι η σονια  απο φυλης 84    και  ωραιο μωρο η ελενα η ξυπολητη απο φωκαιας  7 υπογειο

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Η Λολα η φόλα εχθές βγήκε από δωμάτιο με τα μούτρα στο πάτωμα και πήγε καπάκι στο επόμενο χωρίς φρεσκάρισμα.   :vomit:
και η μαρια απο διδυμου 18 ετσι μου ηρθε χθες κατευθειαν απο τον προηγουμενο χωρις καν να πλυνει τα χερια της και το λεω με σιγουρια.μολις μπηκε στο δωματιο μου λεει το χαρακτηριστικο ελα να σε παρω αγκαλια και το απεφυγα λεγοντας της δεν θελω αγκαλιες,στησου στα 4 και παιξει με τη μουναρα σου για να καυλωσω και της ειπα να μου βαλει καποτα μολις ημουν ετοιμος χωρις αυτη να κουνηθει καν.τη ξεκωλιασα απλα για να αδειασω τα αρχιδια..μετα πηγα στη ντιανα απο φ65 που μολις ειχε πιασει δουλεια και εκανα τις αγκαλιτσες και ενα ωραιο γαμησακι.ηταν αμαρτια να παω με αυτο το μωρακι και να βρωμαω.

R0NiN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
360
Πόντοι
291
η πειραιωτισα αν γυρναγε θα ηταν μια χαρα και η καμελια αξιζει τα λεφτα της λειπει στην  πατριδα της η τζινα εξαφανιστηκε για  δικους  της λογους   

βρε ναι απλα λεω οτι εχουν πεσει πολυ τα στανταρ σε αυτους τους οικους

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
βεβαια εχουν πεσει συμφωνο    μαζι  σου    RONiN  χρειαζονται  αλλαγες 

Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
9
Πόντοι
1
Καλησπερα μυστες. Ηθελα να ρωτησω επειδη δεν εχω δει κατι σε καποια ενημερωση. Η Ανιτα απο Λεωνιδου 28 οροφο, ειναι ακομα στο ποστο της;; θελω να παω στοχευμενα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Καλησπερα μυστες. Ηθελα να ρωτησω επειδη δεν εχω δει κατι σε καποια ενημερωση. Η Ανιτα απο Λεωνιδου 28 οροφο, ειναι ακομα στο ποστο της;; θελω να παω στοχευμενα.
εκει ειναι η καυλιαρα, δεν ξερω αν εχει αλλη πορνη στο μεταξουργειο τοσο σταθερα καλη αποδοση

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Τελευταια που μπηκα με καβαλαει μια Ελενη κοντη. Ερχεται η τσατσα της πιανει το βυζι και μου λεει: "Κοιτα τι ωραιο, να το βαλεις στο στομα σου". Δηλαδη οτι βρωμιες ειχε το χερι της τσατσας που πιανει τα χρηματα, να παω εγω και να τις γλειψω. Συν οτι βρωμιες εχουν τα χερια του καθενος που μπαινει. Δε γλειφω τις χειρολαβες στο λεωφορειο καλυτερα;
:2funny:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ξεχασα να πω χτες στο φυλης 65 βενζιναδικο αυτος ο καναπες ειδικα οταν ξαπλονης πισο κοντευεις να παθης αυχενικο θελει αλαγη επιγοντος  :rockon:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Απογευματινή βόλτα κατά τις 17:00

-Κων/πόλεως 206 η Μαρλέν, πιπινάκι γλυκούλι με κάπως στρογγυλό-πλαδαρό κωλαράκι
-Πιπίνου 108 τσιμπουκοδρόμιο, Λάνα και Ναταλύ
-Αγκύρας 12Α Σούζυ και Τζούλια η θηριώδης από Δ27
-Διδυμου 27 η Βαλεντίνα

Αγκύρας στη γωνία με Αχαρνών καθόταν έξω από το μαγαζί του σε καρέκλα ένα κινεζάκι φωτιά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom