ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.124
- Πόντοι
- 7.786
ειναι η ευθυνη του καθε πελατη που θα παει και τη προγραμμα θελει για αυτο πληρωνει ο καθενας
Η αννα ιλονα μια φορα που ειχα παει κ υπεραπλο εκανε και ειρονια απο την αρχη...εγω πιστευω αυτες εργαζονται ακομα διοτι πανε αρκετοι που δεν ξερουν το μπου σημερα ηταν ναζιαρα στο σαλονι...αλλα μολης καταλαβε πιος ειμαι εσκυψε το κεφαλι κατο και εγω γελασα ειρονικα και κουθναγα το κεφαλι μου....2 πελατες που με ειδαν εφυγαν μαζι μου επισης αλλοι 2 που εμπαιναν στον οικο τους ειπα πως ειναι φολαεγω δεν μπορω τις κοπελες που μιλανε με ειρωνια σαν την αντζελινα η την αννα ιλονα δεν της γαμαω καθολου βεβαια εχει ρε δουκα λογω προγραμματων αλλα αυτα θελουν οι πελατες και οχι τα απλα προγραμματα
Γιώργο πες στο αφεντικό σου να βάλει λουκέτο με τα μπάζα που έχει μαζέψει ή στη καλύτερη ας ανοίξει καμμιά εταιρεία με ανακύκλωση απορριμμάτων.
Η Αντζελινα είναι τρελό μωρό και περνάω καλά όποτε την παίρνω.εγω δεν μπορω τις κοπελες που μιλανε με ειρωνια σαν την αντζελινα η την αννα ιλονα δεν της γαμαω καθολου βεβαια εχει ρε δουκα λογω προγραμματων αλλα αυτα θελουν οι πελατες και οχι τα απλα προγραμματα
την κοντη την ξανθια ηθελα και γω να την τιμησω μια φορα, αν και δεν φανηκε πολυ θερμη οταν βγηκε, αλλα το σαλονι ειχε γυρω στα 10 ατομα, και τα δωματια ηταν ολα γεματα, οποτε το ανεβαλα. Ασε που η μποχα που μυριζεις απο το σαλονι, μολις μπαινεις μεσα στο δωματιο συνηθως πολλαπλασιαζεται.
την εχει παρει κανεις ; αξιζει η καταδυση ;
η τζουλια παντως και ωραιο μουνι ειναι και μεσα πολυ καθαρη και ευχαριστη.και πολυ θερμη γυναικα.οπως η χρυσα ειναι μεγαλη φολα και το φυλης 59 μονο η αλισια αξιζει η αλλες μπαζα ειναι
καμελια.ελληνοουκρανεζα.βιολετα.ολγα απο απεναντι.η χυσομυρωδια παντως απο αυτες κανουν δεν κανουν μπανιο δεν φευγει απο πανω τουςΕνταξει, δεν ξερω ποσες κανουν μπανιο μετα απο καθε χυσιμο στο σωμα, αλλα σιγουρα δεν ειναι τοσο βρωμερες στα αλλα μπουρδελα. Κλεβουν λιγο χρονο για να καθαριστουν και ας φυγει ο ανυπομονος πελατης. Και δεν επιτρεπουν πολλα χουφτωματα στο σαλονι. Αυτες βγαινουν απ το δωματιο και σε καβαλανε κατ εντολην του ιδιοκτητη. Λογικο να μαζευουν γλιτσα και μακα. Λογικοτατο να μη θελουν να δουλεψουν καθαρες πουτανες εκει και να καταπεσει στις Σαμπρινες και τις Κρυσταλλιες. Για να μη θυμηθουμε τη Μαρια την Αλβανιδα του Ορεστη Κου....
και η μαρια απο διδυμου 18 ετσι μου ηρθε χθες κατευθειαν απο τον προηγουμενο χωρις καν να πλυνει τα χερια της και το λεω με σιγουρια.μολις μπηκε στο δωματιο μου λεει το χαρακτηριστικο ελα να σε παρω αγκαλια και το απεφυγα λεγοντας της δεν θελω αγκαλιες,στησου στα 4 και παιξει με τη μουναρα σου για να καυλωσω και της ειπα να μου βαλει καποτα μολις ημουν ετοιμος χωρις αυτη να κουνηθει καν.τη ξεκωλιασα απλα για να αδειασω τα αρχιδια..μετα πηγα στη ντιανα απο φ65 που μολις ειχε πιασει δουλεια και εκανα τις αγκαλιτσες και ενα ωραιο γαμησακι.ηταν αμαρτια να παω με αυτο το μωρακι και να βρωμαω.Η Λολα η φόλα εχθές βγήκε από δωμάτιο με τα μούτρα στο πάτωμα και πήγε καπάκι στο επόμενο χωρίς φρεσκάρισμα.
η πειραιωτισα αν γυρναγε θα ηταν μια χαρα και η καμελια αξιζει τα λεφτα της λειπει στην πατριδα της η τζινα εξαφανιστηκε για δικους της λογους
εκει ειναι η καυλιαρα, δεν ξερω αν εχει αλλη πορνη στο μεταξουργειο τοσο σταθερα καλη αποδοσηΚαλησπερα μυστες. Ηθελα να ρωτησω επειδη δεν εχω δει κατι σε καποια ενημερωση. Η Ανιτα απο Λεωνιδου 28 οροφο, ειναι ακομα στο ποστο της;; θελω να παω στοχευμενα.
Γιώργο η Έλενα δεν είναι ωραίο μωρό.και ωραιο μωρο η ελενα η ξυπολητη απο φωκαιας 7 υπογειο
Τελευταια που μπηκα με καβαλαει μια Ελενη κοντη. Ερχεται η τσατσα της πιανει το βυζι και μου λεει: "Κοιτα τι ωραιο, να το βαλεις στο στομα σου". Δηλαδη οτι βρωμιες ειχε το χερι της τσατσας που πιανει τα χρηματα, να παω εγω και να τις γλειψω. Συν οτι βρωμιες εχουν τα χερια του καθενος που μπαινει. Δε γλειφω τις χειρολαβες στο λεωφορειο καλυτερα;