ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 7.786
ειναι χαλια η κατασταση η αλεξια ηταν πολυ καλη περιπτωση και η σαρα ειναι ωραιο μουνι και η κατερινα η μελαχρινη ειναι ωραιο μουνι
ειναι χαλια η κατασταση η αλεξια ηταν πολυ καλη περιπτωση και η σαρα ειναι ωραιο μουνι και η κατερινα η μελαχρινη ειναι ωραιο μουνι
την κοντη την ξανθια ηθελα και γω να την τιμησω μια φορα, αν και δεν φανηκε πολυ θερμη οταν βγηκε, αλλα το σαλονι ειχε γυρω στα 10 ατομα, και τα δωματια ηταν ολα γεματα, οποτε το ανεβαλα. Ασε που η μποχα που μυριζεις απο το σαλονι, μολις μπαινεις μεσα στο δωματιο συνηθως πολλαπλασιαζεται.Γρηγορο περασμα απο Μεταξι β' βαρδια. Μου αρεσαν δυο. Στο Ιασωνος 19 ισογειο, μια κοντη ξανθια με μικρο βυζι. Στο Ιασωνος 31 ισογειο, στην πρωτη πορτα μια λεπτη σφιχτη μελαχρινη με γαμψη μυτη, μετριο αναστημα (τσατσος ο πουστης απο Φυλής 67).
(Ευχαριστη εκπληξη η καθαριοτητα του οικου στο Μεγαλου Αλεξανδρου 22 οροφος)
Σήμερα 2η βαρδια από πιατσα
στο Κολωνού 11 όροφος ο τσα2 είπε ότι η Ροδίκα έχει περίοδο.
Γιώργο πες στο αφεντικό σου να βάλει λουκέτο με τα μπάζα που έχει μαζέψει ή στη καλύτερη ας ανοίξει καμμιά εταιρεία με ανακύκλωση απορριμμάτων.
την κοντη την ξανθια ηθελα και γω να την τιμησω μια φορα, αν και δεν φανηκε πολυ θερμη οταν βγηκε, αλλα το σαλονι ειχε γυρω στα 10 ατομα, και τα δωματια ηταν ολα γεματα, οποτε το ανεβαλα. Ασε που η μποχα που μυριζεις απο το σαλονι, μολις μπαινεις μεσα στο δωματιο συνηθως πολλαπλασιαζεται.
την εχει παρει κανεις ; αξιζει η καταδυση ;
η σαμπρινα δεν ειχε ασχημες κριτικες απο γνωστους συναγωνιστες οταν δουλευε ιουλιανου
Λόλα η φόλα!Μακρυά!
ετσι ακριβως.εγω τη πρωτη φορα που πηγα να τη δω καθομουν στο σαλονι διπλα απο ενα γερακο.βγαινει η σαμπρινα και καθεται αναμεσα μας.οπως πηγα να σηκωθω γιατι δεν γουσταρω τσιγγανειρο μας αρπαζει και τους 2 απο τα παπαρια σφιχτα ωστε δεν μπορουσα καν να σηκωθω.μπηκα σε σκεψεις και της λεω αφου εισαι τοσο πουτανακι θα μπω σκεπτομενος οτι θα περασω καλα.οταν μπηκε και αρχισε να με χαιδευει με επιανε φαγουρα απο τα βρωμοχερα της.μου κανει και την ερωτηση θες ελευθερο στοματικο?κκαι εκει με πιανουν τα γελια και της απανταω ουτε καν.απο τοτε ουτε στον οροφο μπαινω ουτε στο 24 απεναντι οπως και στο ισογειο τα πρωινα μην ειναι καμια σιμονα που οποτε με βλεπει πηδαει πανω μου και μεχρι και στο προσωπο με γλυφει και δεν γουσταρω.