Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 390 άτομα (36 μέλη και 354 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.186
Πόντοι
7.786
ειναι χαλια η κατασταση η  αλεξια ηταν    πολυ καλη περιπτωση και η  σαρα ειναι ωραιο μουνι    και η κατερινα η μελαχρινη   ειναι   ωραιο   μουνι  

mitsos_24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
ειναι χαλια η κατασταση η  αλεξια ηταν    πολυ καλη περιπτωση και η  σαρα ειναι ωραιο μουνι    και η κατερινα η μελαχρινη   ειναι   ωραιο   μουνι  

Εγω πλέον, αλλα και όσοι ξέρω που ασχολουνται με ταάθλημα, πάνε μονο για αλέξια και σαρα. έχω πολύ καιρο να πετυχω κατι καλο σε αντίθεση με άλλα μαγαζιά που όλο και κάτι γίνεται

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.186
Πόντοι
7.786
σε μερικα μαγαζια κατι  γινεται  απλως  χρειαζεται  να  προσεχεις  στις  φολες 

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.186
Πόντοι
7.786
εγω με δυο τρεις  κινησεις θα  εφτιαχα  την κατασταση  στα μαγαζια αυτα 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Γρηγορο περασμα απο Μεταξι β' βαρδια. Μου αρεσαν δυο. Στο Ιασωνος 19 ισογειο, μια κοντη ξανθια με μικρο βυζι. Στο Ιασωνος 31 ισογειο, στην πρωτη πορτα μια λεπτη σφιχτη μελαχρινη με γαμψη μυτη, μετριο αναστημα (τσατσος ο πουστης απο Φυλής 67).

(Ευχαριστη εκπληξη η καθαριοτητα του οικου στο Μεγαλου Αλεξανδρου 22 οροφος)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.284
Πόντοι
10.336
Γρηγορο περασμα απο Μεταξι β' βαρδια. Μου αρεσαν δυο. Στο Ιασωνος 19 ισογειο, μια κοντη ξανθια με μικρο βυζι. Στο Ιασωνος 31 ισογειο, στην πρωτη πορτα μια λεπτη σφιχτη μελαχρινη με γαμψη μυτη, μετριο αναστημα (τσατσος ο πουστης απο Φυλής 67).

(Ευχαριστη εκπληξη η καθαριοτητα του οικου στο Μεγαλου Αλεξανδρου 22 οροφος)
την κοντη την ξανθια ηθελα και γω να την τιμησω μια φορα, αν και δεν φανηκε πολυ θερμη οταν βγηκε, αλλα το σαλονι ειχε γυρω στα 10 ατομα, και τα δωματια ηταν ολα γεματα, οποτε το ανεβαλα. Ασε που η μποχα που μυριζεις απο το σαλονι, μολις μπαινεις μεσα στο δωματιο συνηθως πολλαπλασιαζεται.

την εχει παρει κανεις ; αξιζει η καταδυση ;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Σήμερα 2η βαρδια από πιατσα

στο Κολωνού 11 όροφος ο τσα2 είπε ότι η Ροδίκα έχει περίοδο.

Σιγουρα δε δουλευε στο ισογειο η Ροδικα;

Γιώργο πες στο αφεντικό σου να βάλει λουκέτο με τα μπάζα που έχει μαζέψει ή στη καλύτερη ας ανοίξει καμμιά εταιρεία με ανακύκλωση απορριμμάτων.

Χωρις καμια διαθεση υπερβολης, δεν μπαινω σε αυτα τα μαγαζια απο φοβο μηπως ειναι μεσα η Σαμπρινα με την Κρουσταλια και δε με αφηνουν να φυγω. Και δεν εχω διαθεση ουτε να με πιανουν με τα βρωμοχερα τους, ουτε να μυριζω τα στοματα τους που βρωμανε. Τουλαχιστον ας τις βαλει σε ενα συγκεκριμενο σπιτι να δουλευουν.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
την κοντη την ξανθια ηθελα και γω να την τιμησω μια φορα, αν και δεν φανηκε πολυ θερμη οταν βγηκε, αλλα το σαλονι ειχε γυρω στα 10 ατομα, και τα δωματια ηταν ολα γεματα, οποτε το ανεβαλα. Ασε που η μποχα που μυριζεις απο το σαλονι, μολις μπαινεις μεσα στο δωματιο συνηθως πολλαπλασιαζεται.

την εχει παρει κανεις ; αξιζει η καταδυση ;

Λόλα η φόλα!Μακρυά!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Πριν λιγο γυρησα μπηκα σε αρκετα σπιτακια επιγραματικα στην 2 βαρδια, αγκυρας 12 β ναταλι και λανα εφυγα , διδυμου 7α ενα μωρο μαυρομαλλικο κοντο αδυνατο με κοιταγε κοκκαλομενα με χαιδευε στο προσοπο αλλα δεν μπηκα...ενστικτο...ονομα δεν θυμαμε , 7β μια ψιλη με στρογγυλο προσοπο αυτη φανηκε καλη γυναικαρα σωματοδης αλλα δεν ειναι του τυπου μου με παρακαλαγε να μπω..ονομα δεν συγκρατησα...φυλης 65 στο βενζιναδικο ηταν η αντζελινα...με κοιταξε ειρονικα...Την εχω ξαναδει αλλα δεν εχω μπει...μονο το βυζι της μαρεση...ειναι ομορφη αλλα οχι του τυπου μου...φ΄λης 54 α αννα ιλονα φυσικα εφυγα....φυλης 54β με της τσατστα της ασπρομαλλα ευγενικη γιαγιουλα παρουσιασε μια ψιλης μοντελε μαυρομαλλα με 2αρι στηθος μυτερο ωραιο δεν περασα διοτι κανει υπερπλο ονομα δεν συγκρατησα, φυλης 56 μια ευτραφουλα μαυρομαλλα εφυγα ονομα δεν συγκρατησα..τελος μπηκα φυλης 84α στην σονια  :rockon:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.186
Πόντοι
7.786
η σαμπρινα δεν ειχε ασχημες κριτικες απο γνωστους συναγωνιστες  οταν δουλευε ιουλιανου 

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11

Χωρις καμια διαθεση υπερβολης, δεν μπαινω σε αυτα τα μαγαζια απο φοβο μηπως ειναι μεσα η Σαμπρινα με την Κρουσταλια και δε με αφηνουν να φυγω. Και δεν εχω διαθεση ουτε να με πιανουν με τα βρωμοχερα τους, ουτε να μυριζω τα στοματα τους που βρωμανε. Τουλαχιστον ας τις βαλει σε ενα συγκεκριμενο σπιτι να δουλευουν.

[/quote]ετσι ακριβως.εγω τη πρωτη φορα που πηγα να τη δω καθομουν στο σαλονι διπλα απο ενα γερακο.βγαινει η σαμπρινα και καθεται αναμεσα μας.οπως πηγα να σηκωθω γιατι δεν γουσταρω τσιγγανειρο μας αρπαζει και τους 2 απο τα παπαρια σφιχτα ωστε δεν μπορουσα καν να σηκωθω.μπηκα σε σκεψεις και της λεω αφου εισαι τοσο πουτανακι θα μπω σκεπτομενος οτι θα περασω καλα.οταν μπηκε και αρχισε να με χαιδευει με επιανε φαγουρα απο τα βρωμοχερα της.μου κανει και την ερωτηση θες ελευθερο στοματικο?κκαι εκει με πιανουν τα γελια και της απανταω ουτε καν.απο τοτε ουτε στον οροφο μπαινω ουτε στο 24 απεναντι οπως και στο ισογειο τα πρωινα μην ειναι καμια σιμονα που οποτε με βλεπει πηδαει πανω μου και μεχρι και στο προσωπο με γλυφει και δεν γουσταρω.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
ετσι ακριβως.εγω τη πρωτη φορα που πηγα να τη δω καθομουν στο σαλονι διπλα απο ενα γερακο.βγαινει η σαμπρινα και καθεται αναμεσα μας.οπως πηγα να σηκωθω γιατι δεν γουσταρω τσιγγανειρο μας αρπαζει και τους 2 απο τα παπαρια σφιχτα ωστε δεν μπορουσα καν να σηκωθω.μπηκα σε σκεψεις και της λεω αφου εισαι τοσο πουτανακι θα μπω σκεπτομενος οτι θα περασω καλα.οταν μπηκε και αρχισε να με χαιδευει με επιανε φαγουρα απο τα βρωμοχερα της.μου κανει και την ερωτηση θες ελευθερο στοματικο?κκαι εκει με πιανουν τα γελια και της απανταω ουτε καν.απο τοτε ουτε στον οροφο μπαινω ουτε στο 24 απεναντι οπως και στο ισογειο τα πρωινα μην ειναι καμια σιμονα που οποτε με βλεπει πηδαει πανω μου και μεχρι και στο προσωπο με γλυφει και δεν γουσταρω.

Η συγκεκριμενη αλυσιδα ειχε παντα προβλημα με την καθαριοτητα των κοριτσιων που εργαζονται εκει. Για πολλους λογους.

Τελευταια που μπηκα με καβαλαει μια Ελενη κοντη. Ερχεται η τσατσα της πιανει το βυζι και μου λεει: "Κοιτα τι ωραιο, να το βαλεις στο στομα σου". Δηλαδη οτι βρωμιες ειχε το χερι της τσατσας που πιανει τα χρηματα, να παω εγω και να τις γλειψω. Συν οτι βρωμιες εχουν τα χερια του καθενος που μπαινει. Δε γλειφω τις χειρολαβες στο λεωφορειο καλυτερα;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.186
Πόντοι
7.786
εγω δεν μπορω τις κοπελες που μιλανε με ειρωνια σαν την αντζελινα  η την αννα ιλονα δεν της γαμαω  καθολου    βεβαια  εχει ρε δουκα  λογω προγραμματων αλλα αυτα θελουν οι πελατες και οχι τα απλα προγραμματα   

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.186
Πόντοι
7.786
δουκα ο καθε πελατης  εχει την διαφορετικοτητα του εγω εχω φιλο οποιος δεν γουσταρει να γαμαει σε  μπουρδελλα με  απλο  προγραμμα 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ενταξει, δεν ξερω ποσες κανουν μπανιο μετα απο καθε χυσιμο στο σωμα, αλλα σιγουρα δεν ειναι τοσο βρωμερες στα αλλα μπουρδελα. Κλεβουν λιγο χρονο για να καθαριστουν και ας φυγει ο ανυπομονος πελατης. Και δεν επιτρεπουν πολλα χουφτωματα στο σαλονι. Αυτες βγαινουν απ το δωματιο και σε καβαλανε κατ εντολην του ιδιοκτητη. Λογικο να μαζευουν γλιτσα και μακα. Λογικοτατο να μη θελουν να δουλεψουν καθαρες πουτανες εκει και να καταπεσει στις Σαμπρινες και τις Κρυσταλλιες. Για να μη θυμηθουμε τη Μαρια την Αλβανιδα του Ορεστη Κου....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom