Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 179 άτομα (22 μέλη και 157 επισκέπτες)

ANAMA

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μάλιστα...
Ένα γνωστό ανέκδοτο του Αρκά είπα φιλαράκο αλλά δυστυχώς δεν το 'πιασες.
Μικρό το κακό και πάμε παρακάτω...
Στο "χέσε μας" αναφέρομαι ως βρισιά. Όχι πως θα θλιβόμουν και ιδιαίτερα ακόμα και "άει γαμήσου" να μου 'λεγες απλά επειδή το είπες χωρίς να έχουμε καμιά πρότερη κουβέντα, αναρωτήθηκα τι και πως. Ξανά μικρό το κακό λοιπόν.
Τώρα για την αυθεντικότητα ενός άντρα που τσιτώνεται όταν του κακολογούν (που δεν κακολόγησα κιόλας) την αγαπημένη του πουτάνα, είναι απλά θλιβερό να επιχειρηματολογούμε. Ντροπής πράγματα δηλαδή.
...τύπε με συγχωρείς...αλλά το χέσε μας δεν το θεωρώ βρισιά...
...το δε άει γαμήσου το θεωρώ ευχή!...κακό είναι να πας να γαμηθείς?...για αυτό δεν μπήκαμε εδώ μέσα?!... :grin:

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Εξαρτάται...
Το να γαμηθείς είναι παθητικό και το να γαμήσεις ενεργητικό.
Το πρώτο πολλοί μπορεί να το θεωρήσουν βρισιά.
Ευχή δηλαδή για πολλούς θα ήταν το "άντε γάμα".

ANAMA

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Εξαρτάται...
Το να γαμηθείς είναι παθητικό και το να γαμήσεις ενεργητικό.
Το πρώτο πολλοί μπορεί να το θεωρήσουν βρισιά.
Ευχή δηλαδή για πολλούς θα ήταν το "άντε γάμα".
...όλα σχετικά είναι τύπε...
...πάντως αν εδώ στο site μου πουν να πάω να γαμηθώ...θα τους ζητήσω τηλέφωνο για καμιά καλή και δοκιμασμένη !... :grin:

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Καλά να περάσεις τότε όποιαν μεριά και αν διαλέξεις.

Ο κακομοίρης ο άλλος όμως ακόμα δεν μου είπε ποιανού Μπιλάκου κλώνος είμαι. Και δεν θα με ένοιαζε και ιδιαίτερα αλλά το έχει κάνει κατ' επανάληψιν στο παρελθόν χωρίς να του δώσω δικαίωμα. Ε Χοτβενομάκο; Θα μάθουμε επιτέλους;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Σημερα στις 5 και μιση το πρωι πηγα για λουιζα ηταν τελικα κολονου 11 στον οροφο, εμφανος καταβεβλημενη πολυ προβληματισμενη, καταλαβα οτι δεν θελει αυτο που κανει, επισης ηταν πολυ καχυποπτη στο πως την εντοπισα...προγραμμα υπεραπλο 69 δεν παιζη....που λεει η τσατσα....το ελυθερο στοματικο το εκοψε...ηταν ευγενικη πιστευω γιατι με γνωριζε απο το φωκαιας 25 α, γιατι φαινοταν οτι κανει υπομονη στο να μου φερθη καλα...ειμαι βεβαιος οτι με αλλους δεν θα εχει αποδοση ουτε στην συμπεριφορα...μου πεταξε και ενα κουφο με ειρονια οτι εδω θα γαμας και 5 μειον πιο φτηνα...της ειπα δεν εχω θεμα...και σε στουντιο να εισουν θα ερχομουν να σε δω....και δεν ηρθα επηδη ειναι πιο φτηνα εδω...Εκηνη χανη οχι εγω...Επισης το μαγαζι μεσα στα κουνουπια...αλλα μεγαλα δωματια με ντουζ αυτο ηταν θετικο...μου εκανε και κοπλιμεντο οτι παχυνα ...χαχαχα...Τελοσπαντον κριτικη δεν γραφο γιατι ειδη εχω για την συγκεκριμενη και αν εγραφα θα ηταν καθαρα κουτσομπολιο...γιατι στο προγραμμα κατι καινουργιο δεν εχει βαλη αντιθετος εχει αφαιρεση το ελευθερο στοματικο κιολας..οποτε δεν θα ειχα κατι να γραψο στα του κρεβατιου....Για μενα ηταν ενας μηχανικος οργασμος...εχυσα και δεν ηξερα το γιατι το πως , τελος ασχημο κλημα απο πελατες ενοω ενας τσγγανος μαστουρομενος με τατουαζ ενο περιμενε διαλαλουσε το ποσο καλα γαμαει με εναν αλλο λευκο με τατουας στα χερια οπου και αυτος ηταν μαστουρας..και ελεγε πως αν ειναι η λουιζα θα την ξεκολιαση διοτι ειναι ωραιο μουνι...τελικα εφυγε...με κοιταγαν και περιεργα....Μολης βγηκε η λουιζα φυσικα εφυγαν..Στο φιναλε ειμουν και με 3 ωρες υπνο και στις 7 εργαζομουν,καταλαβα και που δεν χαρηκε που με ειδε η λουιζα αλλα παρολα αυτα τα καταφερα και με καλη διαθεση...Εχω δυναμης αλλα δεν θα καθομε να τσακοθο με τον καθε τυχαρπαστο...Τελος για να μην κουραζο και βγαινο οφ τοπικ...Δεν θα την ξαναεπισκευτο...και ενοητε πως δεν μαρεση και τομ κλιμα στο μεταξυ με παει πιο καλα η φυλης απο πολυ παλια απο οταν ειμουν παιδακι ακομα.Αυτα τυποι μου  :rockon: :rockon:

gus76

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2015
Like
6
Πόντοι
0
Για σημερα το βραδυ τριτη βαρδια μεταξουργειο υπαρχει καμια με γλωσσοφιλα η ποδολαγνεια; Ευχαριστω. :)

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Τρίτη βάρδια Μεταξουργείο χθες το βράδυ.
Αρκετός κόσμος btw. Όλα στο δεκάρικο εκτός αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.

Κολοκυνθούς 38A(όροφος): Ειρήνη, μια ξανθιά, αδύνατη, αρκετά ψηλή μιλφογκιλφ. Βρώμικο από το πρώτο σκαλί μπουρδέλο.
Κολοκυνθούς 38Β(ισόγειο): Το αποστεωμένο πρεζάκι Εμμανουέλα, από το Ιάσωνος 43. Κοντή, ξανθό μαλλί, σακουλιασμένο μικρό βυζί και ενοχλητική στα αυτιά μου φωνή. Μαζί της η Ιωάννα-Κρυσταλλία (έπαιζε και αυτή κάτι φεγγάρια στο Ιασ.43) κοντόφαρδη με πολύ ωραίο πρόσωπο όμως. Αν έφτιαχνε το σώμα της, που είναι σαν παλαιστής junior σουμο, πιστεύω θα μιλάγαμε για πολύ μούναρο. Δηλώνει Κρητικιά και έχει ακόμη πιο ενοχλητική φωνή. Οι δύο προαναφερθείσες σε φούλ πρόγραμμα αν και το κρι-κρι το αποφεύγει αμα την έχεις μεγάλη/χοντρή κτλ. Πουτανιές.
Κολοκυνθούς 63: Κλειστό.

Μεγ.Αλεξ. 28: Κλειστό.
Μεγ.Αλεξ. 25 - Αριστερά: η Μιρέλλα, μικρό, άδύνατο, μελαχρινό, αξιογάμητο τεμάχιο. Με κλιμακωτό πρόγραμμα. 10-15-20 ευρώ.
Όχι η σκατόφατσα της Κολοκυνθούς που έχει το ίδιο όνομα.
Μεγ.Αλεξ. 25 - Δεξιά: Κλασσικά η Αλβανίδα Βίκυ. Πατσοκοιλιές, σάπια δόντια και δεν συμμαζεύεται. Κρίμα γιατί έχει ωραίο πρόσωπο και μάτια.
Απλό πρόγραμμα με χύσιμο στις βυζάρες της.
Μεγ.Αλεξ. 22(κάτω): Μια Εύα με περίεργο πρόσωπο που έφερνε σε σύνδρομο down. Γεμάτο κορμί με πιασίματα και καστανό μαλλί στο ύψος των ώμων. Καμία σχέση με το μιλφ με το κοντό κατσαρό μαλλί που έπαιζε κάποτε εκεί. Υπήρχε και άλλη μία στο δωμάτιο αλλά μόλις μπήκε και βαριόμουν να περιμένω.
Μεγ.Αλεξ. 17: Δεν μπήκα αλλά μάλλον θα είναι η θείτσα η Σουζάνα εκεί πέρα που (νομίζει) ότι δίνει και κώλο. Ο λόγος που σπάνια μπαίνω εκεί, είναι πως το θεωρώ το πιο βρώμικο (τουλάχιστον από άποψη μυρωδιάς) μπουρδέλο της Αθήνας.
Μεγ.Αλεξ. 15: Η ωραία σε σχέση με τις υπόλοιπες Βαλέρια. Σφιχτό κορμί, κανονικό βυζί και ξανθά μακριά μαλλιά.

Κολωνού 53: Νικόλ ανέφερε η υπηρεσία. Μόλις έκατσα μπήκε, βαρέθηκα να τη δω και έφυγα.
Κολωνού 48: Γελάει ο κόσμος με 2 τροφαντές μιλφογκιλφ. Μεταβολή.
Κολωνού 45: Κλειστά.
Κολωνού 47 κάτω: Μια φωνή πουστάρας έλεγε πως είναι κλειστά. Αναμμένο το φως όμως απ'έξω και σε ερώτηση ποια έχει απάντησε. "Την Τζούλια, είναι στο δωμάτιο". Αν είναι η χοντρή που νομίζω αξίζει να την δει κάποιος γιατί έχουν κόψει τα τσίρκο να έρχονται.
Κολωνού 47 πάνω: Η Ναταλία, ξανθό αδύνατο μιλφάκι που τράβαγε έναν πακιστανό να μπει με το ζόρι...
Κολωνού 27 πάνω: Η Κατερίνα, μελαχρινό, κοντόφαρδο, αδιάφορο κορμί.
Κολωνού 30Α: Μια μελαχρινή συμπαθητική παρουσία με έναν αφαλό που έμοιαζε με καρύδι. Αηδίασα και έφυγα.
Κολωνού 15 αριστερά: Μια διοπτροφόρα πιπίνα με σχολικά ρούχα. Ωραίο σωματάκι και πρόσωπο αλλά η μυρωδιά της φόλας ήταν έντονη στον αέρα.
Κολωνού 11 ισόγειο: Η Λουίζα, σχετικά όμορφο πιπινάκι εκ Ρουμανίας. Μικρά συμπαθητικά βυζάκια σε μέγεθος χούφτας και ωραίο κωλαράκι.
Να τρέχει από δωμάτιο σε δωμάτιο. Ωραίος οίκος. 15ευρώ.
Κολωνού 11 όροφος: Μια ξανθιά παρουσία που δεν μιλάει καθόλου ελληνικά. Ωραίο πρόσωπο και σώμα σε λευκά εσώρουχα.

Ιάσωνος 1Β αριστερά: Η ψηλή ξανθιά ΦΟΛΑ Ρίτα. Πρέπει να μου την παρουσίασαν με άλλο όνομα αλλά αυτή ήταν με πιο μακριά μαλλιά. Μακριά.
Ιάσωνος 2Β όροφος: Η Λίζα. Ψηλή ΑΣΧΗΜΗ γκιλφ με κυτταρίτιδα, όχι χοντρή αλλά με κοιλούμπα λες και πήγαινε κάθε μέρα στο beer festival... αηδία.
Ιάσωνος 27A υπόγειο: Η μιλφ φοΛάνα. Ωραίο κορμί και συμπαθητική φάτσα κατά τ'άλλα.
Ιάσωνος 31 αριστερά: Η κλασσική ΦΟΛΑ Ελβίρα/Ελπίδα που αποφεύγει το γαμήσι στα 4. Μαζί της ένα μικρό, αδύνατο πιπινάκι με μακριά μαλλιά. Τζέσικα(?) αν θυμάμαι καλά.
Ιάσωνος 31 δεξιά: Μια αλβανόφατσα, πολύ όμως, έμπαινε στο σωμάτιο. Ωραίο σώμα σε διχτυωτό ολόσωμο. Ακολούθησε την παρουσίαση στο σαλόνι μια τυπική παρουσία με εμφανή σημάδια tanlines στην κωλάρα της. Τζένη πρέπει να την λέγανε.
Ιάσωνος 31Β: Μια σχισομάτα από φυλή αμαζονίου. Το πλατανόφυλλο να καλύπτει το μουνί και ένα κοντάρι της έλειπε. Εξωτική παρουσία, κάτι διαφορετικό για τα δεδομένα του Μεταξίου. Άξιος αναφορά ο τσάτσος που τερματίζει το πουστόμετρο.
Ιάσωνος 36 κοτέτσι: Η - δεν αλλάζω ποτέ ρούχα- Τάνια. Ωριμο κρέας με συμπαθητικό πρόσωπο και μακριά σγουρά μαλλιά. Πάντα μου κάνει έλεγχο αλκοτέστ και πάντα με βρίσκει θετικό. Βέβαια ούτε πιωμένος δεν έχω μπει με αυτή αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.
Ιάσωνος 43: Η τελειωμένη ελληνίδα μιλφ που ψευδίζει από το Μ.Αλεξ. 17. Ήταν στις ομορφιές της χθες τρομάρα της. Το μπυροκοίλι περήφανο ακόμα, που σε λεπτό σωματότυπο παίρνει τα πάνω του.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

Κολοκυνθούς 38A(όροφος): Ειρήνη, μια ξανθιά, αδύνατη, αρκετά ψηλή μιλφογκιλφ. Βρώμικο από το πρώτο σκαλί μπουρδέλο.
Κολοκυνθούς 38Β(ισόγειο): Το αποστεωμένο πρεζάκι Εμμανουέλα, από το Ιάσωνος 43. Κοντή, ξανθό μαλλί, σακουλιασμένο μικρό βυζί και ενοχλητική στα αυτιά μου φωνή. Μαζί της η Ιωάννα-Κρυσταλλία (έπαιζε και αυτή κάτι φεγγάρια στο Ιασ.43) κοντόφαρδη με πολύ ωραίο πρόσωπο όμως. Αν έφτιαχνε το σώμα της, που είναι σαν παλαιστής junior σουμο, πιστεύω θα μιλάγαμε για πολύ μούναρο. Δηλώνει Κρητικιά και έχει ακόμη πιο ενοχλητική φωνή. Οι δύο προαναφερθείσες σε φούλ πρόγραμμα αν και το κρι-κρι το αποφεύγει αμα την έχεις μεγάλη/χοντρή κτλ. Πουτανιές.

Μεγ.Αλεξ. 25 - Αριστερά: η Μιρέλλα, μικρό, άδύνατο, μελαχρινό, αξιογάμητο τεμάχιο. Με κλιμακωτό πρόγραμμα. 10-15-20 ευρώ.
Μεγ.Αλεξ. 25 - Δεξιά: Κλασσικά η Αλβανίδα Βίκυ. Πατσοκοιλιές, σάπια δόντια και δεν συμμαζεύεται. Κρίμα γιατί έχει ωραίο πρόσωπο και μάτια.
Μεγ.Αλεξ. 22(κάτω): Μια Εύα με περίεργο πρόσωπο που έφερνε σε σύνδρομο down. Γεμάτο κορμί με πιασίματα και καστανό μαλλί στο ύψος των ώμων. Καμία σχέση με το μιλφ με το κοντό κατσαρό μαλλί που έπαιζε κάποτε εκεί. Υπήρχε και άλλη μία στο δωμάτιο αλλά μόλις μπήκε και βαριόμουν να περιμένω.
Μεγ.Αλεξ. 17: Δεν μπήκα αλλά μάλλον θα είναι η θείτσα η Σουζάνα εκεί πέρα που (νομίζει) ότι δίνει και κώλο. Ο λόγος που σπάνια μπαίνω εκεί, είναι πως το θεωρώ το πιο βρώμικο (τουλάχιστον από άποψη μυρωδιάς) μπουρδέλο της Αθήνας.
Μεγ.Αλεξ. 15: Η ωραία σε σχέση με τις υπόλοιπες Βαλέρια. Σφιχτό κορμί, κανονικό βυζί και ξανθά μακριά μαλλιά.

Κολωνού 53: Νικόλ ανέφερε η υπηρεσία. Μόλις έκατσα μπήκε, βαρέθηκα να τη δω και έφυγα.
Κολωνού 47 κάτω: Μια φωνή πουστάρας έλεγε πως είναι κλειστά. Αναμμένο το φως όμως απ'έξω και σε ερώτηση ποια έχει απάντησε. "Την Τζούλια, είναι στο δωμάτιο". Αν είναι η χοντρή που νομίζω αξίζει να την δει κάποιος γιατί έχουν κόψει τα τσίρκο να έρχονται.
Κολωνού 47 πάνω: Η Ναταλία, ξανθό αδύνατο μιλφάκι που τράβαγε έναν πακιστανό να μπει με το ζόρι...
Κολωνού 30Α: Μια μελαχρινή συμπαθητική παρουσία με έναν αφαλό που έμοιαζε με καρύδι. Αηδίασα και έφυγα.
Κολωνού 15 αριστερά: Μια διοπτροφόρα πιπίνα με σχολικά ρούχα. Ωραίο σωματάκι και πρόσωπο αλλά η μυρωδιά της φόλας ήταν έντονη στον αέρα.
Κολωνού 11 ισόγειο: Η Λουίζα, σχετικά όμορφο πιπινάκι εκ Ρουμανίας. Μικρά συμπαθητικά βυζάκια σε μέγεθος χούφτας και ωραίο κωλαράκι.
Κολωνού 11 όροφος: Μια ξανθιά παρουσία που δεν μιλάει καθόλου ελληνικά. Ωραίο πρόσωπο και σώμα σε λευκά εσώρουχα.

Ιάσωνος 1Β αριστερά: Η ψηλή ξανθιά ΦΟΛΑ Ρίτα. Πρέπει να μου την παρουσίασαν με άλλο όνομα αλλά αυτή ήταν με πιο μακριά μαλλιά. Μακριά.
Ιάσωνος 2Β όροφος: Η Λίζα. Ψηλή ΑΣΧΗΜΗ γκιλφ με κυτταρίτιδα, όχι χοντρή αλλά με κοιλούμπα λες και πήγαινε κάθε μέρα στο beer festival... αηδία.
Ιάσωνος 27A υπόγειο: Η μιλφ φοΛάνα. Ωραίο κορμί και συμπαθητική φάτσα κατά τ'άλλα.
Ιάσωνος 31 αριστερά: Η κλασσική ΦΟΛΑ Ελβίρα/Ελπίδα που αποφεύγει το γαμήσι στα 4. Μαζί της ένα μικρό, αδύνατο πιπινάκι με μακριά μαλλιά. Τζέσικα(?) αν θυμάμαι καλά.
Ιάσωνος 31 δεξιά: Μια αλβανόφατσα, πολύ όμως, έμπαινε στο σωμάτιο. Ωραίο σώμα σε διχτυωτό ολόσωμο. Ακολούθησε την παρουσίαση στο σαλόνι μια τυπική παρουσία με εμφανή σημάδια tanlines στην κωλάρα της. Τζένη πρέπει να την λέγανε.
Ιάσωνος 31Β: Μια σχισομάτα από φυλή αμαζονίου. Το πλατανόφυλλο να καλύπτει το μουνί και ένα κοντάρι της έλειπε. Εξωτική παρουσία, κάτι διαφορετικό για τα δεδομένα του Μεταξίου. Άξιος αναφορά ο τσάτσος που τερματίζει το πουστόμετρο.
Ιάσωνος 36 κοτέτσι: Η - δεν αλλάζω ποτέ ρούχα- Τάνια. Ωριμο κρέας με συμπαθητικό πρόσωπο και μακριά σγουρά μαλλιά. Πάντα μου κάνει έλεγχο αλκοτέστ και πάντα με βρίσκει θετικό. Βέβαια ούτε πιωμένος δεν έχω μπει με αυτή αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.
Ιάσωνος 43: Η τελειωμένη ελληνίδα μιλφ που ψευδίζει από το Μ.Αλεξ. 17. Ήταν στις ομορφιές της χθες τρομάρα της. Το μπυροκοίλι περήφανο ακόμα, που σε λεπτό σωματότυπο παίρνει τα πάνω του.
Ωραια η ενημεροση σου τυπε μου, και σορυ δικο μου λαθος με την λουιζα περασα σημερα 5και μιση το πρωι στο κολονου 11 υσογειο...

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Η πριγκίπισσα Ροντικα αν προλάβεις πριν φύγει

πήγα σήμερα κατά τις 18.00+κάτι λεπτά και ήταν μια αννα
στη θέση της Ροδίκας.

Αναγκαστικά μεταβολή και κατάθεση φυλης σε στανταρακι μου.

Dikoume

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2016
Like
122
Πόντοι
6
πήγα σήμερα κατά τις 18.00+κάτι λεπτά και ήταν μια αννα
στη θέση της Ροδίκας.

Αναγκαστικά μεταβολή και κατάθεση φυλης σε στανταρακι μου.
Με ποια πέρασες αδερφέ
Είδα και τα 2 αυτοκίνητα  :)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
490
Πόντοι
186
Ωραιες ανταποκρισεις απο FORMET και redlighter!

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
543
Πόντοι
36

τελεια ενημερωσημ ευχαριστουμε τυπε :kneel: :kneel:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Mία σύντομη ενημέρωση πλην όμως χρηστική πιστεύω στο μεταίχμιο μεταξύ δεύτερης και τρίτης βάρδιας της Παρασκευής.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο η Ρωσόφωνη μιλφ Μαρία,ψηλή,με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα και ξανθά πλατινέ μαλλιά πάνω απο τους ώμους.Παλιά καραβάνα.Σε κανονικό πρόγραμμα.Την Μαρία πριν μία εβδομάδα την είχα πετύχει πρωινή και στο καινούριο το Κολωνού 45 δεξιά.
Στο Μεγάλο Αλεξάνδρου 22 σε ντουέτο η Ρωσόφωνη μιλφ Ειρήνη-Ήρα,λεπτή,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους πιασμένα αλογοουρά.Η Ήρα είχε ξεκινήσει πριν λίγους μήνες να εργάζεται στο Αχαρνών 85. Στα βήματα της Ήρας και η μιλφ Μαρίνα απο το Αχαρνών 85 που εχθές την πέτυχα στο μαγαζάκι σε ντουέτο.Η Μαρίνα είναι ψηλή,εύσωμη αρκετά,με καστανοκόκκινα σγουρά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό η Μαρίνα κάνει και τελειωτικό.
Στο Ιάσωνος 44 το αριστερό ισόγειο ήταν η Μαρία απο Αλβανία που είχε εργαστεί Φυλής 74.Λεπτή,κοντή,με τραχύ πρόσωπο,καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,χαρακτηριστική μύτη.Σε πρωκτικό.Το δεξιό κλειστό.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο η Τάνια ή αλλιώς Σόνια.Γεματούλα,αθίγγανη,με μελαμψό δέρμα και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.Τά αλλά δύο μαγαζιά κλειστά.
Στο Κολωνού 45 στο αριστερο μαγαζί με τον μεγάλο στενό διάδρομο σε ντουέτο ήταν η Ειρήνη,η γνωστή μιλφ παλιά καραβάνα που προσφάτως εργάζονταν στο Μ.Α 15 ισόγειο και παλιότεα στο Αλκιβιάδου 16Β καθώς και σε πολλά άλλα μαγαζιά.Έχει παχύνει και άλλο και έχει κοντά καστανά μαλλιά.Μαζί της η Ναταλία,μιλφ Ρωσόφωνη,κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά προς το καρέ.Πρέπει να είναι η Ναταλία απο το Κολωνού 53 με τα ξανθά μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό τα κορίτσια. Το δεξιό ισόγειο μαγαζί κλειστό.
Στο Κολωνού 27 στον όροφο πήγαινα για Φωτεινή αλλά δυστυχώς ενημερώθηκα απο την υπηρεσία και ενημερώνω και εσάς ότι η Φωτεινή είναι πλέον στην απογευματινή βάρδια απο 5-11. Στην τρίτη βάρδια ήταν η Κατερίνα,κοντή,με πιασιματάκια και μαύρα μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυτή.
Στο Κολωνού 11 στον όροφο καρφωτός όπου και πέτυχα την Ροδίκα, λεπτή,με ξανθά μαλλιά στο ύψος περίπου των ώμων της και ανοιχτόχρωους οφθαλμους.Πλεόν ομιλεί Ελληνικά.Κανονικά πρόγραμμα. Την δοκίμασα φυσικά μετά απο τα πολύ καλά λόγια συναγωνιστών και δεν το μετάνιωσα.Αν και ήταν πολύ κουρασμένη ήταν πολύ καλή μέσα στο δωμάτιο και προσπάθησε να φύγω ευχαριστημένος.Λεπτομέρειες στην κριτική που θα αναρτήσω εντός ολίγου.
Αλλαγή περιοχής με κατεύθυνση προς Φιλιππίδου 11 για να δοκιμάσω και την Λίζα.
Στο Φυλής 76 στον όροφο ήταν η μιλφ Μελίνα με γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό.Κανονικών κιλών με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα.Τραχύ πρόσωπο.
Στο Φυλής 59 στο ισόγειο σε ντουέτο το άλογο η Αλίσια,ψηλή,με ξανθά πλατινέ μαλλιά στο ύψος των ώμων της σε κανονικό πρόγραμμα.Μαζί της η υποδεέστερη 'Αννα με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.Κοντή,με καστανοκόκκινα μαλλιά κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια.
Στο Φυλής 61 στο υπόγειο το γνωστό δίδυμο Τζούλια και Νίκη.Η πρώτη,ψηλή,με καστανόξανθά μακριά μαλλιά,λεπτή η δεύτερη πιο κοντή ,κανονικών κιλών με σγουρά καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε κανονικό πρόγραμμα,η Νίκη δέχεται και πρωκτικό.
Στο Φυλής 69 στο ισόγειο η Στέλλα,κανονικών κιλών,με γυαλιά οράσεως και σγουρά ξανθά μαλλιά πάνω απο τους ώμους.Σε πρωκτικό.Δέχεται και ελεύθερο στοματικό κατόπιν συνεννόησης. Για τον φίλο που ρώτησε πιο πάνω, κριτικές για την Στέλλα μπορεί να διαβάσει στο Εξηκίου 18Α στο οποίο και εργαζόταν σταθερά για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Στο Φυλής 71 στον όροφο η Άντζελα,γεματούλα,με βυζάρες μεγάλες κρεμαστές γύρω στο τέσσερα νούμερο και μαύρα μαλλιά πάνω απο τους ώμους. Εκτός απο τα μαγαζιά που περιέγραψε πιο πάνω ο συναγωνιστής Digweed που κάνει πολύ καλή δουλειά στις ενημερώσεις την έχω πετύχει και Χωματιανού 11 ισόγειο μάλλον σε ρόλο μπαλαντέρ.Στο πρόγραμμα ανακοινώθηκε και ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο στήθος της.
Τέλος στο Φιλιπίδδου 11 στο ισόγειο ήταν η Λίζα,λεπτή με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της και χαρακτηριστική μύτη.Σε ελεύθερο στοματικό τελιωτικό στο σώμα της.Την πήρα και ήταν δύναμη μέσα στο δωμάτιο.Πολύ γλύψιμο και sex pse.Λεπτομέρειες εντός ολίγου.

Περιεκτική και χρησιμότατη (όπως πάντοτε άλλωστε) η ενημέρωσή σου Προφέσορα!  :hi:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Βολτα πριν λίγο φυλής και φωκαίας. Εψαχνα χριστινα στο φ56. Δε τη βρήκα δυστυχώς! (απι τη ευκαιρία αν κάποιος ξέρει το προγραμμα της ας ενημερώσει!).

Η Χριστίνα της μοντελοαλυσίδας θα απουσιάσει για κάποιο διάστημα.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Καλησπερα σε ολους!

Δυο ερωτησεις αν μπορειτε να με βοηθησετε λιγο...

Υπαρχει αξιολογηση για την Στελλα φοραει κατι γυαλακια και την πετυχα στο φ69 αν δεν κανω λαθος
Και μια δευτερη ερωτηση... Πηγα σε ενα μαγαζι στη φυλης δεν θυμαμαι αριθμο καθολου, το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ειχε μια πορτοκαλι τεντα μικρη. Μεσα ηταν μια κοπελα με ονομα Βαλεντινα? η οποια ηταν λες και ειχε βγει απο
το baywatch. Ξανθια, ωραιο προσωπο, μεγαλο στηθος και φοραγε ενα κοκκινο μαγιο. Καταρχην την λενε ετσι ? Εχει κανεις αποψη για τη συγκεκριμενη κοπελα?

Όπως έγραψε ο Προφέσορας,αναφορές για τη Στέλλα μπορείς να δεις από το Εξηκίου 18Γ:

και εδώ από το Λιοσίων 91:

Όσο για την δεύτερη ερώτηση,αναφέρεσαι στην όντως μπάνικη ξανθιά από Φυλής 74 που η γηραιά υπηρεσία στυλ Τασώ Καββαδία,την συστήνει κάθε φορά με διαφορετικό όνομα!  :orchestra:

Δυστυχώς δεν έχει αναφερθεί κάτι,οτιδήποτε,για την συγκεκριμένη κοπέλα.

BudapestGuy

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Όπως έγραψε ο Προφέσορας,αναφορές για τη Στέλλα μπορείς να δεις από το Εξηκίου 18Γ:

και εδώ από το Λιοσίων 91:

Όσο για την δεύτερη ερώτηση,αναφέρεσαι στην όντως μπάνικη ξανθιά από Φυλής 74 που η γηραιά υπηρεσία στυλ Τασώ Καββαδία,την συστήνει κάθε φορά με διαφορετικό όνομα!  :orchestra:

Δυστυχώς δεν έχει αναφερθεί κάτι,οτιδήποτε,για την συγκεκριμένη κοπέλα.

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!  :hi: Εισαι αψογος!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom