Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 172 άτομα (19 μέλη και 153 επισκέπτες)

foititis23

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
3
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους, ψήνεται κανείς για παρτούζα με fucklicking και double blowjob κτλ??

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129
Ευχαρηστο τυπε μου, οταν λες συνεχιζη και το βραδυ ενοεις εργαζετε και απογευμα ;

και σημερα απογεμα εκει στο κολ 15 αρ ηταν το Λουιζακι με ομορφα σεξι χακι εσώρουχα δεν ακουσα αν ηταν στα 10 η στα 15 σε εκεινο τον οίκο.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Κολωνου 15 αριστερα στην τριτη βαρδια,
διαλογος με τσατσα (η ελληνιδα)

-Αστερακι μουνακι περιποιητικο τουμπανο (βγαινει παραπατωντας μια Αννα ( ; ) πολυ πολυ λεπτη με γυαλακια)
-Ανηλικο ειναι ;
-Ρε α γαμησου
-Με ανηλικο μοιαζει

φευγοντας μια συμμορια απο 3-4 αμούστακα εμπαινε στην εισοδο

Τι εγινε ρε μαγκες, μια βδομαδα σχολειο πηγαν και ξεσαλωσαν αγορακια κοριτσακια;

BudapestGuy

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους!

Δυο ερωτησεις αν μπορειτε να με βοηθησετε λιγο...

Υπαρχει αξιολογηση για την Στελλα φοραει κατι γυαλακια και την πετυχα στο φ69 αν δεν κανω λαθος
Και μια δευτερη ερωτηση... Πηγα σε ενα μαγαζι στη φυλης δεν θυμαμαι αριθμο καθολου, το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ειχε μια πορτοκαλι τεντα μικρη. Μεσα ηταν μια κοπελα με ονομα Βαλεντινα? η οποια ηταν λες και ειχε βγει απο
το baywatch. Ξανθια, ωραιο προσωπο, μεγαλο στηθος και φοραγε ενα κοκκινο μαγιο. Καταρχην την λενε ετσι ? Εχει κανεις αποψη για τη συγκεκριμενη κοπελα?

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Κατά την απογευματινή τσάρκα μου περασα απο κολ 11 οροφος οπου ηταν η Πριγκιπισσα Ροδικα.. Πακιστανός που την ειδε στο σαλόνι ειπε στον τσάτσο που την χαρακτηρισε πιο πριν beautiful, "she is beautiful ? no no no she is not beautiful" το ακουσα και αυτο πακιστανος να απαξιώνει την πριγκίπισσα... :headbang:
Χωρίς να γνωρίζω την εν λόγω πόρνη να πω ότι οι Πακιστανοί, αντίθετα με μας, δεν διαβάζουν το internet ώστε να παρασυρθούν. Απλά λένε αυτό που βλέπουν.
Μπορεί βέβαια ο μελαμψός συναγωνιστής να γούσταρε πιο ψωμωμένες όπως η πλειονότητα του τριτοκοσμικού κόσμου, αλλά αυτό δεν ακυρώνει τον αρχικό συλλογισμό.

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Χωρίς να γνωρίζω την εν λόγω πόρνη να πω ότι οι Πακιστανοί, αντίθετα με μας, δεν διαβάζουν το internet ώστε να παρασυρθούν. Απλά λένε αυτό που βλέπουν.
Μπορεί βέβαια ο μελαμψός συναγωνιστής να γούσταρε πιο ψωμωμένες όπως η πλειονότητα του τριτοκοσμικού κόσμου, αλλά αυτό δεν ακυρώνει τον αρχικό συλλογισμό.

Μπιλακο κλωνακο έχεις φάει φόλα από την πριγκίπισσα ?...χεχεχε
Άμα σου πω πόσο όμορφα περνάω με το μωράκι θα αυτοκτονησεις
...χεχεχε

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Mία σύντομη ενημέρωση πλην όμως χρηστική πιστεύω στο μεταίχμιο μεταξύ δεύτερης και τρίτης βάρδιας της Παρασκευής.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο η Ρωσόφωνη μιλφ Μαρία,ψηλή,με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα και ξανθά πλατινέ μαλλιά πάνω απο τους ώμους.Παλιά καραβάνα.Σε κανονικό πρόγραμμα.Την Μαρία πριν μία εβδομάδα την είχα πετύχει πρωινή και στο καινούριο το Κολωνού 45 δεξιά.
Στο Μεγάλο Αλεξάνδρου 22 σε ντουέτο η Ρωσόφωνη μιλφ Ειρήνη-Ήρα,λεπτή,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους πιασμένα αλογοουρά.Η Ήρα είχε ξεκινήσει πριν λίγους μήνες να εργάζεται στο Αχαρνών 85. Στα βήματα της Ήρας και η μιλφ Μαρίνα απο το Αχαρνών 85 που εχθές την πέτυχα στο μαγαζάκι σε ντουέτο.Η Μαρίνα είναι ψηλή,εύσωμη αρκετά,με καστανοκόκκινα σγουρά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό η Μαρίνα κάνει και τελειωτικό.
Στο Ιάσωνος 44 το αριστερό ισόγειο ήταν η Μαρία απο Αλβανία που είχε εργαστεί Φυλής 74.Λεπτή,κοντή,με τραχύ πρόσωπο,καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,χαρακτηριστική μύτη.Σε πρωκτικό.Το δεξιό κλειστό.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο η Τάνια ή αλλιώς Σόνια.Γεματούλα,αθίγγανη,με μελαμψό δέρμα και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.Τά αλλά δύο μαγαζιά κλειστά.
Στο Κολωνού 45 στο αριστερο μαγαζί με τον μεγάλο στενό διάδρομο σε ντουέτο ήταν η Ειρήνη,η γνωστή μιλφ παλιά καραβάνα που προσφάτως εργάζονταν στο Μ.Α 15 ισόγειο και παλιότεα στο Αλκιβιάδου 16Β καθώς και σε πολλά άλλα μαγαζιά.Έχει παχύνει και άλλο και έχει κοντά καστανά μαλλιά.Μαζί της η Ναταλία,μιλφ Ρωσόφωνη,κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά προς το καρέ.Πρέπει να είναι η Ναταλία απο το Κολωνού 53 με τα ξανθά μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό τα κορίτσια. Το δεξιό ισόγειο μαγαζί κλειστό.
Στο Κολωνού 27 στον όροφο πήγαινα για Φωτεινή αλλά δυστυχώς ενημερώθηκα απο την υπηρεσία και ενημερώνω και εσάς ότι η Φωτεινή είναι πλέον στην απογευματινή βάρδια απο 5-11. Στην τρίτη βάρδια ήταν η Κατερίνα,κοντή,με πιασιματάκια και μαύρα μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυτή.
Στο Κολωνού 11 στον όροφο καρφωτός όπου και πέτυχα την Ροδίκα, λεπτή,με ξανθά μαλλιά στο ύψος περίπου των ώμων της και ανοιχτόχρωους οφθαλμους.Πλεόν ομιλεί Ελληνικά.Κανονικά πρόγραμμα. Την δοκίμασα φυσικά μετά απο τα πολύ καλά λόγια συναγωνιστών και δεν το μετάνιωσα.Αν και ήταν πολύ κουρασμένη ήταν πολύ καλή μέσα στο δωμάτιο και προσπάθησε να φύγω ευχαριστημένος.Λεπτομέρειες στην κριτική που θα αναρτήσω εντός ολίγου.
Αλλαγή περιοχής με κατεύθυνση προς Φιλιππίδου 11 για να δοκιμάσω και την Λίζα.
Στο Φυλής 76 στον όροφο ήταν η μιλφ Μελίνα με γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό.Κανονικών κιλών με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα.Τραχύ πρόσωπο.
Στο Φυλής 59 στο ισόγειο σε ντουέτο το άλογο η Αλίσια,ψηλή,με ξανθά πλατινέ μαλλιά στο ύψος των ώμων της σε κανονικό πρόγραμμα.Μαζί της η υποδεέστερη 'Αννα με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.Κοντή,με καστανοκόκκινα μαλλιά κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια.
Στο Φυλής 61 στο υπόγειο το γνωστό δίδυμο Τζούλια και Νίκη.Η πρώτη,ψηλή,με καστανόξανθά μακριά μαλλιά,λεπτή η δεύτερη πιο κοντή ,κανονικών κιλών με σγουρά καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε κανονικό πρόγραμμα,η Νίκη δέχεται και πρωκτικό.
Στο Φυλής 69 στο ισόγειο η Στέλλα,κανονικών κιλών,με γυαλιά οράσεως και σγουρά ξανθά μαλλιά πάνω απο τους ώμους.Σε πρωκτικό.Δέχεται και ελεύθερο στοματικό κατόπιν συνεννόησης. Για τον φίλο που ρώτησε πιο πάνω, κριτικές για την Στέλλα μπορεί να διαβάσει στο Εξηκίου 18Α στο οποίο και εργαζόταν σταθερά για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Στο Φυλής 71 στον όροφο η Άντζελα,γεματούλα,με βυζάρες μεγάλες κρεμαστές γύρω στο τέσσερα νούμερο και μαύρα μαλλιά πάνω απο τους ώμους. Εκτός απο τα μαγαζιά που περιέγραψε πιο πάνω ο συναγωνιστής Digweed που κάνει πολύ καλή δουλειά στις ενημερώσεις την έχω πετύχει και Χωματιανού 11 ισόγειο μάλλον σε ρόλο μπαλαντέρ.Στο πρόγραμμα ανακοινώθηκε και ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο στήθος της.
Τέλος στο Φιλιπίδδου 11 στο ισόγειο ήταν η Λίζα,λεπτή με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της και χαρακτηριστική μύτη.Σε ελεύθερο στοματικό τελιωτικό στο σώμα της.Την πήρα και ήταν δύναμη μέσα στο δωμάτιο.Πολύ γλύψιμο και sex pse.Λεπτομέρειες εντός ολίγου.

ANAMA

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μπιλακο κλωνακο έχεις φάει φόλα από την πριγκίπισσα ?...χεχεχε
Άμα σου πω πόσο όμορφα περνάω με το μωράκι θα αυτοκτονησεις
...χεχεχε
...ρε τύπε...με ρεγουλα τα ακαποτα με την πριγκίπισσα...μην την ξεπατώσεις την κοπέλα!!... :grin:

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
...ρε τύπε...με ρεγουλα τα ακαποτα με την πριγκίπισσα...μην την ξεπατώσεις την κοπέλα!!... :grin:

Πορνε μου δεν κάνω τέτοια πράγματα με το μωράκι,
μη λες βλακιες και μετά πάνε διάφοροι καφροι και
ζητάνε μαλακιες από το κοριτσάκι και του χαλάνε τη διάθεση.

ANAMA

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Πορνε μου δεν κάνω τέτοια πράγματα με το μωράκι,
μη λες βλακιες και μετά πάνε διάφοροι καφροι και
ζητάνε μαλακιες από το κοριτσάκι και του χαλάνε τη διάθεση.
...εγώ τύπε δεν λεω βλακειες...
...ούτε κάνω κριτικές...
...λίγα και καλά λέω!!...
...από κει και πέρα...να περνάς καλά με την πριγκίπισσα σου... :grin: :grin:

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
...εγώ τύπε δεν λεω βλακειες...
...ούτε κάνω κριτικές...
...λίγα και καλά λέω!!...

Θα πέσει φωτιά να σε Καψει... ΑΜΑΡΤΩΛΕΕΕ!!!

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Αχ! Τι γλυκό που ακούστηκε αυτό! Σαν παραμυθάκι της Ντίσνευ :smitten:
Μην επιμένεις πάντως ΑΝΑΜΑ να τον αμφισβητείς γιατί ο ανθρωπάκος θα σε βγάλει και σένα κλωνάρι.

Χοτβενομάκο για πες μου ρε ποιανού Μπιλάκου είμαι κλώνος. Να ξέρω και γω τι μου γίνεται δηλαδής.

ANAMA

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Θα πέσει φωτιά να σε Καψει... ΑΜΑΡΤΩΛΕΕΕ!!!
...εχω προμηθευτεί αλεξικέραυνο πόρνε μου!... :grin:
...τώρα μόνο αν πέσει ο ουρανός και μας πλακώσει!!... :grin:
...μακελάρη χεσε με σε παρακαλώ...δεν εχω όρεξη...εγώ κατά βάθος τον παω τον Venom...είναι αυθεντικός...έτσι νομίζω δηλαδή!!...xexexe!!...

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Την αυθεντικότητα μπορείς να την βρεις και σε πιο αξιόλογη συσκευασία.
Όμως γιατί με βρίζεις ΑΝΑΜΑ; Δεν σου είπα τίποτα κακό.

ANAMA

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Την αυθεντικότητα μπορείς να την βρεις και σε πιο αξιόλογη συσκευασία.
Όμως γιατί με βρίζεις ΑΝΑΜΑ; Δεν σου είπα τίποτα κακό.
...η αυθεντικότητα δεν χρειάζεται καν συσκευασία ρε τύπε!!!...το αμπαλάζ είναι για τους δήθεν...εισαι εντελώς άκυρος...
...παμε παρακάτω...
...απο οτι θυμάμαι δεν σε έβρισα...ακόμα...γιατι δεν μου αρέσει να βρίζω μέλη του forum...

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Μάλιστα...
Ένα γνωστό ανέκδοτο του Αρκά είπα φιλαράκο αλλά δυστυχώς δεν το 'πιασες.
Μικρό το κακό και πάμε παρακάτω...
Στο "χέσε μας" αναφέρομαι ως βρισιά. Όχι πως θα θλιβόμουν και ιδιαίτερα ακόμα και "άει γαμήσου" να μου 'λεγες απλά επειδή το είπες χωρίς να έχουμε καμιά πρότερη κουβέντα, αναρωτήθηκα τι και πως. Ξανά μικρό το κακό λοιπόν.
Τώρα για την αυθεντικότητα ενός άντρα που τσιτώνεται όταν του κακολογούν (που δεν κακολόγησα κιόλας) την αγαπημένη του πουτάνα, είναι απλά θλιβερό να επιχειρηματολογούμε. Ντροπής πράγματα δηλαδή.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom