foititis23
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους, ψήνεται κανείς για παρτούζα με fucklicking και double blowjob κτλ??
Ευχαρηστο τυπε μου, οταν λες συνεχιζη και το βραδυ ενοεις εργαζετε και απογευμα ;
Εγώ όχι τύπε, γιατί φοβάμαι μη μου ματιάσεις τ' αρχίδια.Καλησπέρα σε όλους, ψήνεται κανείς για παρτούζα με fucklicking και double blowjob κτλ??
Κερνας ρε ;Καλησπέρα σε όλους, ψήνεται κανείς για παρτούζα με fucklicking και double blowjob κτλ??
Χωρίς να γνωρίζω την εν λόγω πόρνη να πω ότι οι Πακιστανοί, αντίθετα με μας, δεν διαβάζουν το internet ώστε να παρασυρθούν. Απλά λένε αυτό που βλέπουν.Κατά την απογευματινή τσάρκα μου περασα απο κολ 11 οροφος οπου ηταν η Πριγκιπισσα Ροδικα.. Πακιστανός που την ειδε στο σαλόνι ειπε στον τσάτσο που την χαρακτηρισε πιο πριν beautiful, "she is beautiful ? no no no she is not beautiful" το ακουσα και αυτο πακιστανος να απαξιώνει την πριγκίπισσα...
Χωρίς να γνωρίζω την εν λόγω πόρνη να πω ότι οι Πακιστανοί, αντίθετα με μας, δεν διαβάζουν το internet ώστε να παρασυρθούν. Απλά λένε αυτό που βλέπουν.
Μπορεί βέβαια ο μελαμψός συναγωνιστής να γούσταρε πιο ψωμωμένες όπως η πλειονότητα του τριτοκοσμικού κόσμου, αλλά αυτό δεν ακυρώνει τον αρχικό συλλογισμό.
Εύγε σουΜπιλακο κλωνακο έχεις φάει φόλα από την πριγκίπισσα ?...χεχεχε
Άμα σου πω πόσο όμορφα περνάω με το μωράκι θα αυτοκτονησεις
...χεχεχε
...ρε τύπε...με ρεγουλα τα ακαποτα με την πριγκίπισσα...μην την ξεπατώσεις την κοπέλα!!...Μπιλακο κλωνακο έχεις φάει φόλα από την πριγκίπισσα ?...χεχεχε
Άμα σου πω πόσο όμορφα περνάω με το μωράκι θα αυτοκτονησεις
...χεχεχε
...ρε τύπε...με ρεγουλα τα ακαποτα με την πριγκίπισσα...μην την ξεπατώσεις την κοπέλα!!...
...εγώ τύπε δεν λεω βλακειες...Πορνε μου δεν κάνω τέτοια πράγματα με το μωράκι,
μη λες βλακιες και μετά πάνε διάφοροι καφροι και
ζητάνε μαλακιες από το κοριτσάκι και του χαλάνε τη διάθεση.
...εγώ τύπε δεν λεω βλακειες...
...ούτε κάνω κριτικές...
...λίγα και καλά λέω!!...
...από κει και πέρα...να περνάς καλά με την πριγκίπισσα σου...
Αχ! Τι γλυκό που ακούστηκε αυτό! Σαν παραμυθάκι της Ντίσνευ...από κει και πέρα...να περνάς καλά με την πριγκίπισσα σου...
...εχω προμηθευτεί αλεξικέραυνο πόρνε μου!...Θα πέσει φωτιά να σε Καψει... ΑΜΑΡΤΩΛΕΕΕ!!!
...η αυθεντικότητα δεν χρειάζεται καν συσκευασία ρε τύπε!!!...το αμπαλάζ είναι για τους δήθεν...εισαι εντελώς άκυρος...Την αυθεντικότητα μπορείς να την βρεις και σε πιο αξιόλογη συσκευασία.
Όμως γιατί με βρίζεις ΑΝΑΜΑ; Δεν σου είπα τίποτα κακό.