Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Smyrninator
ωραίος πέστα και σε κάτι εκλεκτικούς που την απαξιώνουν... πολύ ωραίο κορμί αλλά στην φάτσα χάνει λίγομικρη βολτα μεταξι...
Κεραμεικου 15 Βιβή ομορφουλα πολύ ωραια παρουσια στο δεκαρικο όπως ειπε και ο The Gauntlet
πέρα απο μπάζα έχω πάει και με κοπέλες σε όλους τους χώρους που εσύ ούτε σε "κορνίζα" δεν τις έχεις δει
Καραφολαρα! Εχω γραψει κριτικηΗ Λολα στο Κολωνου 27 υπόγειο,
Η μαυρομαλλα αλβανιδα με τι ωραιο σωμα αν λεμε την ιδια, ειναι καραφολαρα του κερατα. Απορω με τοσα ενσημα στα μπουρδελα πως δεν ξερετε τα βασικα ρε παιδια .
Λεωνιδου 28 ισογειο ρωξανη και στο δωματιο άλλη μια, εγινε σκηνικο με ένα πακι. Αργουσε να βγει από το δωματιο και τον επιασαν να βλεπει από την τρυπα στο αλλο δωματιο.
μια απορια δε μου την ελυσε κανεισ... κανει τελικα ακαποτο η αρτεμις χωματιανου η οχι?
οσες φορες πηγα δε το ανεφερε ουτε η τσατσα ουτε αυτη μεσα
και σε μενα αυτο.Όπως ανακοινώθηκε σε εμένα δύο φορές,η Άρτεμις δεν κάνει ελεύθερο στοματικό αλλά κάνει τελειωτικό στο σώμα.
άμα διαβάσεις προσεκτικά γράφω ότι με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό και σε παρένθεση γράφω ότι στο σαλόνι δεν ανακοινωνεται, άρα μπορεί να το κάνει επιλεκτικά.και σε μενα αυτο.
απλα επειδη ο πολυ εμπειρος και νο1 αξιολογητης εγραψε οτι κανει ελευθερο στο δωματιο στην κρητικη του, δε μπορω να τον αμαφισβητισω, γιαυτο ρωταω αν εχουν και αλλη εμπειρα με τη συγκεκριμενη να μας διαφωτισουν περισοτερο
Φωκαιας 27α Καρολίνα με ακα τελειωτικο και Κατερίνα η ξανθιά με ακα τελειωτικο και κωλο.
Φωκαιας 17β Ιονελα έχει επιστρέψει κορμαρα και με ακόμα περισσότερα τατουάζ, δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
δε διαφωνω μαζι σου, μπορει να το κανει επιλεκτικα, αλλα δεν ειχε καν μωρομαντηλα μαζι της στο δωματιο.άμα διαβάσεις προσεκτικά γράφω ότι με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό και σε παρένθεση γράφω ότι στο σαλόνι δεν ανακοινωνεται, άρα μπορεί να το κάνει επιλεκτικά.
Οκ ότι σου είπε τότε, αυτή αποφασίζειδε διαφωνω μαζι σου, μπορει να το κανει επιλεκτικα, αλλα δεν ειχε καν μωρομαντηλα μαζι της στο δωματιο.
την ρωτησα κιολλας και μου ειπε ουτε με extra χρηματα το κανει
Είναι η γνωστη ξανθια μεγαλοκοπελα με τα πιασιματα που εμφανίζεται με το ολοσωμο;Αν ναι,την εχω παρει δυο φορες και δε θα τη προτεινα σε καποιον που θελει να περασει καλα.σμυρνη θελω την γνωμη δου για την αγαπη απο φωκαιας 24 διοτι θελω να την γαμησω και εχω μια απορια αυτη η εμανουελα απο φωκαιας 17 α η ψηλη ειναι καινουργια κοπελα η εχει ξαναδουλεψει στην περιοχη
Τι να έκανα;Προσποίηση ή να του αρπαζα το χέρι;Μ έπιασε και εξ απηνης.Καλα, γιατι τον αφησες να σου χαιδεψει το προσωπο; :S