Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 287 άτομα (14 μέλη και 273 επισκέπτες)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Smyrninator   :sunglasses:

MGTerminator2.gif

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
μικρη βολτα μεταξι...

Κεραμεικου 15             Βιβή ομορφουλα πολύ ωραια παρουσια στο δεκαρικο όπως ειπε και ο The Gauntlet
ωραίος πέστα και σε κάτι εκλεκτικούς που την απαξιώνουν... πολύ ωραίο κορμί αλλά στην φάτσα χάνει λίγο

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Η Λολα στο Κολωνου 27 υπόγειο,
Η μαυρομαλλα αλβανιδα με τι ωραιο σωμα αν λεμε την ιδια, ειναι καραφολαρα του κερατα. Απορω με τοσα ενσημα στα μπουρδελα πως δεν ξερετε τα βασικα ρε παιδια .
Καραφολαρα! :headbang: :headbang: :headbang: Εχω γραψει κριτικη :hi:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Λεωνιδου 28 ισογειο ρωξανη και στο δωματιο άλλη μια, εγινε σκηνικο με ένα πακι. Αργουσε να βγει από το δωματιο και τον επιασαν να βλεπει από την τρυπα στο αλλο δωματιο.

Να ενας ακομα λογος που δεν παω Μεταξι. Πλενω την πουτσα μου μετα το γαμησι και μου χτυπανε την πορτα για να βγω εξω. Ρε αι σιχτιρ!

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Μεταμεσονύκτια βόλτα στην σχετικά ήσυχη πορνοαγορά της Λιοσίων.

Χωματιανού 11 πάνω-Γκάμπυ όμορφη μελαχροινή με καλό κορμί συνοδευτικό ανάλογου γλυκού προσώπου.
Με φουλ πρόγραμμα και με αναλυτική ανακοίνωσή του από την ίδια παρακαλώ!
Με διαφορά η πιο ωραία της βραδυάς.
Λιοσίων 76 πάνω-Μελίνα μελαχροινή ολίγον τι αλλοιθωρίζουσα αλλά γενικά καλή κορμοστασιά.
Αν και είχα να τη δω αρκετό καιρό με θυμήθηκε η άτιμη,απίστευτη η μνήμη του ελέφαντα και της πουτάνας τελικά!
Με ελεύθερο στοματικό,69 και κώλο.
Εξηκίου 18Γ νομίζω-Κατερίνα ψηλή ξανθιά νταρντάνα σκυλόφατσα με νταλικερίσια φωνή.
Ανακοίνωσε 69 και σπέσιαλ στοματικό,δηλαδή ελεύθερο είν'τούτο;Τέλος πάντων.
Βέργας 2-Σάντρα κοκκινομάλλα γλυκιά ασπρουλιάρα κανονικό σώμα αν και με λίγη κοιλίτσα.Άχρωμη και άοσμη.Με απλό.
Βέργας 3 δεξιά-Αλεξάνδρα αδύνατη μιλφ,εντάξει μπροστά στις υπόλοιπες γριούλες της γειτονιάς έδειχνε μουνάρα.
Ανακοινώθηκαν τα πάντα εκτός κώλου.
Αριστερά-Λειλά αδύνατη μελαχροινούλα ομολογώ δεν θυμάμαι κάτι το ιδιαίτερο επάνω της.
Με ελεύθερο στοματικό και 69.
Πάνω-η μικρή Μαργκώ με ωραίο αδύνατο κορμάκι και πικάντικο μουτράκι!
Λαός στο σαλόνι ανάμεσά τους και δυο απροσδιορίστου εθνικότητας μαυριδεροί μπροστά στους οποίους δεν ανακοινώθηκε το πρόγραμμά της που είναι ελ.στοματικό και 69.
Βέργας 6 κάτω-Φωτεινή ξανθιά αδύνατη γκιλφ με αρκετά καλό σωματάκι για την ηλικία της.
Με απλό αλλά στο δωμάτιο έκανε τελικά και ελεύθερο στοματικό.Απρόσμενα καλή!
Βέργας 6 πανω-Ναταλία γκιλφ με σαλονάτο κούνημα κώλου το μόνο που ξεχώρισα επάνω της.
Με 69,ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό.
Τροφωνίου 11 κάτω-Γιάννα καστανή όμορφη Αλβανόφατσα με σιλικονάτους βύζους.
Με πρωκτικό.
Τροφωνίου 11 πάνω-Τζοάννα χοντρούλα αλλοίθωρη τέρας έφυγα τρέχοντας.
Τροφωνίου 13 κάτω-Ελένη ψηλή ξανθιά ψωμομένη γκιλφ και Νατάσα κοντή ζουμπουρλή χαρακτηριστική Ρωσομιλφοκατάσταση.
Ανακοινώθηκε 69,ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό και αυταρχικό για τους μερακλήδες.
Τροφωνίου 13 πάνω-Μπάρμπορα μελαχροινή γεματούλα με βυζάρες (αν και φορούσε μαγιό κάνα δυο νούμερα μικρότερο από το κανονικό) και με περίεργη τρελλόφατσα!
Η ίδια βγήκε,αυτοπαρουσιάστηκε και ανακοίνωσε  και το πρόγραμμά της:
Ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό και ισπανικό.

Καλό βράδυ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
τώρα live επιγραμματικα...

Φωκαιας 24 Αγάπη το ξανθό μιλφ, απλό πρόγραμμα και τελειωτικο στα βυζια.

Φωκαίας 27Β πάνω Χριστινα με ακα τελειωτικο και κωλο.

Φωκαίας 27Β κάτω Γκαμπι με ακα και η μελαχρινή Κατερίνα με απλό πρόγραμμα...

Φωκαιας 27α Καρολίνα με ακα τελειωτικο και Κατερίνα η ξανθιά με ακα τελειωτικο και κωλο.

Φωκαιας 25β Ανκα το κοντοπουτανο σε απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 17β Ιονελα έχει επιστρέψει κορμαρα και με ακόμα περισσότερα τατουάζ, δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.

Φωκαιας 17α Εμμανουελα η ψηλή με ακα τελειωτικο στο σώμα.

Φυλής 66α Αννα με πολύ ωραίο εσωρουχο κορμακι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72 Βανέσα σε απλό πρόγραμμα και μια ακόμα στο δωμάτιο με ακα, κάνουν και παρτουζα.

Φυλής 74 δεξιά Ελένη από Φωκαιας 7 υπόγειο ευθεία, η μιλφ, με ακα τελειωτικο στα βυζια.

Φυλής 74 αριστερά  η skiny Χριστίνα με ακα και κωλο.

Φυλής 59 κάτω Ιωάννα και Χριστίνα και οι δύο ακα τελειωτικο στο σώμα και κωλο.

Φυλής 61 Νίκη με κωλο και αυταρχικο και η Τζούλια με απλό πρόγραμμα.

adolfo13

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2016
Κριτικές
8
Like
81
Πόντοι
0
μια απορια δε μου την ελυσε κανεισ... κανει τελικα ακαποτο η αρτεμις χωματιανου η οχι?
οσες φορες πηγα δε το ανεφερε ουτε η τσατσα ουτε αυτη μεσα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
συνέχεια live επιγραμματικα

Πιπινου 65 Τζούλια "Μίκη Ρουρκ" με ακα τελειωτικο και κωλο,ο τσατσος ήταν δεν ήταν 20 χρόνων.

Φυλής 136 Τζινα η μελαχρινή με τα τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 134α Αννα σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 109β Νατάσα με ακα και αυταρχικο.

Φυλής 134β,134 και 109α κλειστά.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
μια απορια δε μου την ελυσε κανεισ... κανει τελικα ακαποτο η αρτεμις χωματιανου η οχι?
οσες φορες πηγα δε το ανεφερε ουτε η τσατσα ουτε αυτη μεσα

Όπως ανακοινώθηκε σε εμένα δύο φορές,η Άρτεμις δεν κάνει ελεύθερο στοματικό αλλά κάνει τελειωτικό στο σώμα.

adolfo13

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2016
Κριτικές
8
Like
81
Πόντοι
0
Όπως ανακοινώθηκε σε εμένα δύο φορές,η Άρτεμις δεν κάνει ελεύθερο στοματικό αλλά κάνει τελειωτικό στο σώμα.
και σε μενα αυτο.
απλα επειδη ο πολυ εμπειρος και νο1 αξιολογητης εγραψε οτι κανει ελευθερο στο δωματιο στην κρητικη του, δε μπορω να τον αμαφισβητισω, γιαυτο ρωταω αν εχουν και αλλη εμπειρα με τη συγκεκριμενη να μας διαφωτισουν περισοτερο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
και σε μενα αυτο.
απλα επειδη ο πολυ εμπειρος και νο1 αξιολογητης εγραψε οτι κανει ελευθερο στο δωματιο στην κρητικη του, δε μπορω να τον αμαφισβητισω, γιαυτο ρωταω αν εχουν και αλλη εμπειρα με τη συγκεκριμενη να μας διαφωτισουν περισοτερο
άμα διαβάσεις προσεκτικά γράφω ότι με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό και σε παρένθεση γράφω ότι στο σαλόνι δεν ανακοινωνεται, άρα μπορεί να το κάνει επιλεκτικά.

thor_69

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
70
Πόντοι
1
Φωκαιας 27α Καρολίνα με ακα τελειωτικο και Κατερίνα η ξανθιά με ακα τελειωτικο και κωλο.

Φωκαιας 17β Ιονελα έχει επιστρέψει κορμαρα και με ακόμα περισσότερα τατουάζ, δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.

Η Καρολίνα και η Κατερίνα έχουν το ίδιο πρόγραμμα,δηλαδή τα πάντα εκτός κώλου.

Η Ιονέλα κάνει ελεύθερο στοματικό και 69.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
θα έκανα ενημέρωση από Λιοσίων και περίξ αλλά είδα ότι με πρόλαβε ο συναγωνιστης digweed,ωραία ενημέρωση παρεμπιπτόντως, απλά να προσθέσω ότι αυτή την ώρα το
Τροφωνιου 13 πάνω είναι κλειστό, επίσης στο Εξηκιου 18 είναι η Ελλη με απλό πρόγραμμα και στο Λιοσίων 76β η μελαχρινή Τανια με ακα , όλα τα άλλα είναι όπως τα είπε, η κατάθεση της ημέρας (νύχτας)  έγινε στην Αλεξανδρα στο Βεργας 3 όπου πάλι δεν άφησε τίποτα να πάει χαμένο... αναλυτικές κριτικές για αυτήν έχω στο Φυλής 109β και σαν Λολιτα και σαν Αλεξάνδα

καλό ξημέρωμα

adolfo13

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2016
Κριτικές
8
Like
81
Πόντοι
0
άμα διαβάσεις προσεκτικά γράφω ότι με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό και σε παρένθεση γράφω ότι στο σαλόνι δεν ανακοινωνεται, άρα μπορεί να το κάνει επιλεκτικά.
δε διαφωνω μαζι σου, μπορει να το κανει επιλεκτικα, αλλα δεν ειχε καν μωρομαντηλα μαζι της στο δωματιο.
την ρωτησα κιολλας και μου ειπε ουτε με extra χρηματα το κανει

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
δε διαφωνω μαζι σου, μπορει να το κανει επιλεκτικα, αλλα δεν ειχε καν μωρομαντηλα μαζι της στο δωματιο.
την ρωτησα κιολλας και μου ειπε ουτε με extra χρηματα το κανει
Οκ ότι σου είπε τότε, αυτή αποφασίζει
Καλό βράδυ να έχεις

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
σμυρνη θελω την γνωμη δου για την αγαπη απο φωκαιας 24  διοτι θελω να την γαμησω και εχω μια απορια αυτη η εμανουελα  απο φωκαιας 17 α   η ψηλη ειναι καινουργια κοπελα   η εχει ξαναδουλεψει  στην περιοχη

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
σμυρνη θελω την γνωμη δου για την αγαπη απο φωκαιας 24  διοτι θελω να την γαμησω και εχω μια απορια αυτη η εμανουελα  απο φωκαιας 17 α   η ψηλη ειναι καινουργια κοπελα   η εχει ξαναδουλεψει  στην περιοχη
Είναι η γνωστη ξανθια μεγαλοκοπελα με τα πιασιματα που εμφανίζεται με το ολοσωμο;Αν ναι,την εχω παρει δυο φορες και δε θα τη προτεινα  σε καποιον που θελει να περασει καλα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom