Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 166 άτομα (6 μέλη και 160 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Φιλε και συναγωνιστη Επιρρεπή, η συγκεκριμενη κοπελα, εχει επισημανθει πολλακις σαν vfm, στη συγκεκριμενη περιοχη, καθως συνδυαζει και εμφανιση, και υπηρεσίες.
Οσοι θελουν, και το 'χουν καταλαβει, ακολουθουν και επιβραβεύονται.....
Οσοι δε θελουν, δοξα τω θεω γι αυτους, τα μπαζα είναι πολλα, και οι σαβουρογαμηδες ακομα περισσοτεροι.....

Ειναι ομορφη για τον τυπο της... Εχει ειπωθει ωστοσο απο καποιον απο εσας οτι δεν προσφερει τις ιδιες καλες υπηρεσιες σε οσους εχουν γενια και μουσια λογω απεχθειας της προς αυτα.

liontari123456

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
54
Πόντοι
1
Η γωγω απο κολωνου ξέρει κανένας σε πια βάρδια δουλεύει ;
Ευχαριστώ

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Η γωγω απο κολωνου ξέρει κανένας σε πια βάρδια δουλεύει ;
Ευχαριστώ
Η στάνταρ βάρδια που δουλεύει είναι 12-6 μ.μ.Τις τελευταίες μέρες που την έψαξα δεν τη βρήκα,σήμερα ήταν μια ξανθιά σχετικά ψηλή,μέτρια παρουσία,νομίζω ότι την έχω δει και στο ισόγειο του οικήματος.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Ειναι ομορφη για τον τυπο της... Εχει ειπωθει ωστοσο απο καποιον απο εσας οτι δεν προσφερει τις ιδιες καλες υπηρεσιες σε οσους εχουν γενια και μουσια λογω απεχθειας της προς αυτα.
Η διαστρέβλωση των λεγόμενων κάποιου είναι ενοχλητικό και κουραστικό για να τα διορθώνεις...  Δεν έχω κανένα μάτι στο δωμάτιο να βλέπω τι κάνει με τον κάθε πελάτη,στην κυριολεξία μού απολογήθηκε για το γαλάκτωμα που είχε αλειφθεί εξαιτίας των εκδορών από κάποιον γενειοφόρο πελάτη, τίποτα περισσότερο ή λιγότερο δεν μου είπε...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Η διαστρέβλωση των λεγόμενων κάποιου είναι ενοχλητικό και κουραστικό για να τα διορθώνεις...  Δεν έχω κανένα μάτι στο δωμάτιο να βλέπω τι κάνει με τον κάθε πελάτη,στην κυριολεξία μού απολογήθηκε για το γαλάκτωμα που είχε αλειφθεί εξαιτίας των εκδορών από κάποιον γενειοφόρο πελάτη, τίποτα περισσότερο ή λιγότερο δεν μου είπε...

Δεν διαστρεβλωνω τιποτα τυπε, ηρεμησε! Ισως δε θυμασαι τι ακριβως εγραψες.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ωραιοι ολοι πηγα και εγω το πρωι μαζι με εναν καινουργιο συναγωνιστη οποιος γαμησε δυο φορες πρωτα στην καμελια φωκαιας 27  υπογειο    και μετα στην γν ωστη χριστινα την ξανθια στο φιλιππιδου 11 α περασε καλα  και στο 11 β φιλιππιδου το πρωι δουλευε η μαρια η ξανθια 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Δεν διαστρεβλωνω τιποτα τυπε, ηρεμησε! Ισως δε θυμασαι τι ακριβως εγραψες.

Λίγο νωρίτερα στο Κολωνού 30 1ος όροφος Ανούσκα και Μαίρη.Στο Ιάσονος 31 έψαχνα την Πετράκη,βρήκα την Τζέσικα και την Όλγα από το Κολωνού 30 1ος όροφος,δούλευε 11 μ.μ.-11 π.μ.,έκανα το λάθος και μπήκα,ξενερώνω με τα βιαστικά και αποστειρωμένα προγράμματα, το παράτησα κι έφυγα... Κατέληξα στο Λεωνίδου 28 όροφος στην Ανίτα,εγγυημένο σεξ με ευγενική,χαμογελαστή και καλή στη δουλειά της κοπέλα, σε αξιοπρεπή χώρο.

Edit:Οι κοπέλες έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν τους γενειοφόρους πελάτες,εκτός από τους άπλυτους και τους βρωμιάρηδες!Το αναφέρω επειδή η Ανίτα μού ζήτησε συγνώμη για την κρέμα που είχε αλείψει στο λαιμό και γύρω από αυτόν...
Θυμάμαι πάντα έως και το τελευταίο κόμα που έχω γράψει,ποτέ δεν γράφω κάτι αν δεν είναι ελεγμένο για την ακρίβειά του...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Θυμάμαι πάντα έως και το τελευταίο κόμα που έχω γράψει,ποτέ δεν γράφω κάτι αν δεν είναι ελεγμένο για την ακρίβειά του...

Και μετα καποιος που δε θυμομουνα εγραψε οτι δε θα παρουμε τις ιδιες υπηρεσιες αν εχουμε γενια και στο τελος συμφωνησαμε να μη σπαμαρουμε αλλο το θρεντ...

Δε θα ξυρισουμε τα γενια μας για να γαμησουμε Μεταξι ελεος!

Μετά όμως μην παραπονεθείς για κάποια κοπέλα ότι απέφευγε να την πλησιάσεις,ή και να τη φιλήσεις...

Δε θα παραπονεθω. Θα φαει Χ και θα γραψω στο σαιτ φολα-αλερτ.

Και ευτυχως που μας ειδοποιησες να μην πηγαινει στην Αννιτα Λεωνιδου 28 οροφος οποιος εχει μουσι/γενια/μουστακι γιατι δε γουσταρει. :thumbsup:

:offtopic: Δεν ανέλαβα καθήκοντα υπεράσπισης της Ανίτας,αλλά κι εγώ αν ήμουν στη θέση της δεν θα μου άρεσε να με γδέρνουν στο πρόσωπο και αλλού με τα γένεια,θα προσπαθούσα να το αποφύγω... Τέσπα,ο καθένας πράττει όπως κρίνει κι επιθυμεί,μην σπαμάρουμε άλλο το thread.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Εγώ μια χαρά υπηρεσίες πήρα από την Αννίτα παρόλο που έχω μούσι 10 ημερών. Φιλιά στο στόμα δεν έδινε βέβαια, αλλά νομίζω σε κανέναν δε δίνει.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Και μετα καποιος που δε θυμομουνα εγραψε οτι δε θα παρουμε τις ιδιες υπηρεσιες αν εχουμε γενια και στο τελος συμφωνησαμε να μη σπαμαρουμε αλλο το θρεντ...
Εσύ όμως ανακίνησες από την πίσω πόρτα κι εκ του πονηρού κάτι που θεωρείται λήξαν!Όταν όμως είδες πως δεν σε συνέφερε που παρέθεσα ακριβώς το post,κατέφυγες στη συμφωνία να μην σπαμάρουμε το  thread...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εσύ όμως ανακίνησες από την πίσω πόρτα κι εκ του πονηρού κάτι που θεωρείται λήξαν!Όταν όμως είδες πως δεν σε συνέφερε που παρέθεσα ακριβώς το post,κατέφυγες στη συμφωνία να μην σπαμάρουμε το  thread...

Ουφ ρε φιλε! Σκας γάιδαρο! :) Ενταξει θα ξυριστουμε και θα την επισκεφθουμε. :)

Γεια σου Βριλ!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Τωρα το απογευμα παιρνοντας την σκυταλη απο τον αγαπημενο μου Σκορπιο καποιες επιλεκτικες σημειωσεις
Φιλιπιδου 11 οροφος ηλεκτρα,λεπτη μελαγχροινη κοπελα στουντιακης εμφανισης,αν σκεφτουμε και το γεγονος οτι ο ευγενικος υπηρετης εχει στουντιακη προυπηρεσια
Φωκαιας 17 οροφος κορινα,μελαγχροινη κοπελα με φοβερο κορμι τουμπανο,χυτο με αναλογιες πραγματικα σμιλεμενες σε τελεια μορφη
Μαραθωνος και Αχιλλεως γωνια ολγα,ψηλη λεπτη σεξι μελαγχοινη παρουσια,πιθανον προ mlf,πολυ ωραια αλλα και σχετικα απομακρη

Ακομη
Φιλιπιδου 11 οροφος δυο κοπελες ,γκαμπυ  καστανη με  λεπτο κορμι και ελενα,ξανθια μετριου υψους με σφριγηλο κορμι
Φυλης 59 χριστινα,καστανη με ζουμερο κορμι,ωραιο κωλο,γλυκια και ερωτικη
Φωκαιας 27 ισογειο καρολινα,λεπτη κοντοπουτανη ξανθια με ωραιο ζουμερο κορμι
Φωκαιας 17 ισογειο ξενια,μελαγχροινο κοντοπουτανο τουμπανο

Διδυμου 27 τζουλι,καστανη ψηλη xxl διαστασεων
Ιουλιανου 71 σαμπρινα,λεπτη καστανοξανθη βουλγαροτσιγγανα μετριας εμφανισης

Μαραθωνος 59 με τα σκαλακια ντιανα,ξανθια με πιασιματακια αρκετα πλεον,γλυκια φατσουλα
Μαραθωνος 59 ισογειο μαιρη,η ψηλη μελαγχροινη με τις αφελειες στα ματια

Βεργας 3 ισογειο
Δεξια η κοντοπουτανη μελάγχροινη ευα
Αριστερα αλεξια,ξανθια νταρντανοπαχουλη κοπελα με xxl διαστασεις
Οροφος βικτωρια,λεπτη κοκκινομαλλα mlf

giphy.gif

METAKSOURGIAKOS13

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
54
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές η Χριστίνα απο Ιάσονος 30α που κάνει και ελεύθερο στοματικό μήπως έχει κανείς ιδέα τι βάρδιες είναι εκεί;;;;  γιατί έχω μπερδευτεί ο ένας Τσάτσος μου λέει την μια πρωί την άλλη φορά η τσατσα μου λέει 12 το βράδυ

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Πρωινή:
Διδυμου 27 η Τζούλια η θηριώδης λογικά γιατί βαριόμουν να περιμένω. με φουλ. Η Φωτεινή απούσα.
Ιουλιανού 71, νέα άφιξη, η Σαμπρίνα καστανόξανθη αθίγγανη. Χαμογελαστή αλλά μέτρια.
Επόμενη έρευνα: Πιπίνου 118 (άραγε η Καίτη πότε γυρνάει;) και Αχιλέως και Μαραθώνος γωνία για να δω την καινούργια Όλγα για την οποία ενημέρωσε ο εξαίρετος Xilnik. 

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Κeep going αγαπημένε μου φιλε heelover

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
εχθες το απογευμα κατά τις 19:00 που περασα από πιπινου 118 το μαγαζι ητανε κλειστο και αμπαρομενο ισως λογο σ/κ, τι να πω δεν ξερω  :( :(

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
εχθες το αποφευμα κατά τις 19:00 που περασα από πιπινου 118 το μαγαζι ητανε κλειστο και αμπαρομενο ισως λογο σ/κ, τι να πω δεν ξερω  :( :(

Πρέπει να το κλείνουν Κυριακές, είχα περάσει κι εγώ
άλλη Κυριακή πρωί και απόγευμα και ήταν κλειστό,
πρέπει να την κάνουν για μπανακι και πολύ καλά κάνουν.

Υ.Γ. εγώ μίλησα για φέτος το Καλοκαίρι του 2016.

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Πρέπει να το κλείνουν Κυριακές, είχα περάσει κι εγώ
άλλη Κυριακή πρωί και απόγευμα και ήταν κλειστό,
πρέπει να την κάνουν για μπανακι και πολύ καλά κάνουν.

το συγκεκριμενο μαγαζι το ειχα τιμηση πριν από 3 χρονια τελευταια φορα (τωρα ξαναπερασα απλα για να δω τα καινυοργια τεμαχια που τοσος ντορος εχει γινει....)και η αληθεια είναι ότι την τελευταια φορα που πηγα ηταν κυριακη καλοκαιρακι και μαλιστα μεσημερι και ηταν ανοικτο  :) :)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom