kostas8000
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2011
- Like
- 181
- Πόντοι
- 16
τελικα δεν μαθαμε το πιπινου 118 είναι ανοικτο σημερα???? ή ακομα είναι για μπανιο τα κορίτσια????
Στο κωνπολεως 166 η Νι-κωλ
πριν 1 εβδομαδα μου ειπε σε 2-3 εβδομαδεςη αλιονα γυρισε?
Eυχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Στις κριτικές και στις ενημερώσεις πρέπει κάποιος να είναι αναλυτικός για να βοηθάει τα μέλη.Αυτό προσπαθώ να κάνω.Επισκεψη στο ιουλιανου 71 με αφορμη την κριτικη του τιμημενου μελους professorx(πολλα μπραβο για οτι κανεις για εμας τους υπολοιπους).
Δεν εχω να προσθεσω τιποτα περισσοτερο στην κριτικη του, μονη μου ενσταση οτι το στηθος μου φανηκε μικροτερο απο 3αρι
(προς ενημερωση των βυζολαγνων).
Επισης η δικια μου προσπαθεια για πρωκτικο δεν ολοκληρωθηκε και γιατι δεν επεμεινα περισσοτερο.
Σε ολα τα αλλα συμφωνω απολυτα με τον professorx και μπραβο του που ειναι τοσο αναλυτικος.
Κατα την γνωμη μου προκειται για καλη περιπτωση και αν φερθει σαν σωστη επαγγελματιας πιστευω θα γινει καλυτερη.
Να περνατε καλα, καλη συνεχεια.
Eυχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Στις κριτικές και στις ενημερώσεις πρέπει κάποιος να είναι αναλυτικός για να βοηθάει τα μέλη.Αυτό προσπαθώ να κάνω.
Το βυζί της κοπέλας δεν είναι σίγουρα δυάρι πάντως και είναι σφιχτό και στητό. Τώρα στα νούμερα του στηθους δεν είμαι και ο πλέον ειδικός αλλά νομίζω οτί εκεί γύρω πρέπει να είναι με κάποια μικρή απόκλιση.
Να περνάς και εσύ καλά.
Γιώργο, πόσες φορές έχεις γαμήσει την Άννα;ευχαριστω φιλε για αυτο το καλο νεο θα το περιποιηθω δεοντος το μωρο αυτο
Κυριε σμυρνη, καταρχήν να σας ευχαριστησω που μας κανατε τη χαρη να δεχθείτε την Ανιτα ως αξιοπιστη λυση τοσο από θεμα εμφανισης οσο και από θεμα υπηρεσιων.κύριε εκλεκτικε θες να μας πείτε ότι η Ανιτα είναι ωραία ?όντως σφιχτη κορμαρα χωρίς περιττά κιλά , για υπηρεσίες αντε να συμφωνήσω, επίσης ο επιρεπης από ότι βλέπω ότι ψάχνει και υπηρεσίες και καλά κάνει και αρκετές από τις επιλογές του της έχω δοκιμάσει και εγώ, εσύ όμως που σου αρέσουν τα πιπινια με ωραία σώματα όσο και να έχω ψάξει δεν βρίσκω κριτική σου για κάποια πολύ καλή εμφανισιακά κοπέλα, για δώσε μας τα φώτα σου για να μην ψάχνω άδικα στο Μεταξουργείο, κάνε μου μια πρόταση 5 κοπέλες, όχι μπάζα, μπάζα ξέρω που έχει και περνώ φυσικά εν γνώση μου γιατί στα μπουρδελα πας για να δοκιμάσεις και μόνο και ειδικά στο δεκαευεω που είναι αστείο πόσο
Μπορεί να τα βαψε τις προάλλες στην γωνία Φυλής-Φωκαίας.Ίσως αυτό να ήταν το αξιοπερίεργο που χε δει2. Θα σου προτεινα να κρατας πιο σωστες σημειώσεις στο τετραδιακι που εχεις, γιατι εκανες ένα λαθακι προσφατα. Η Μαριλενα, που ειπες ότι πηγες στο Φυλης 200, είναι μαυρομαλλα, και όχι καστανοξανθη όπως ατυχως ανεφερες.....