Δύο ερωτησούλες παιδιά αν ξέρει κανείς να με ενημερώσει.. Μία Γκαλίνα με βυζάρες στο Μεταξουργείο υπάρχει κάπου? Και δεύτερον αν η Γιάννα από Μαραθώνος εξακολουθεί να κάνει αυτό το γλειφοκώλι τύπου βαλβιδορουφήχτρα όπως έχει λεχθεί.. Ευχαριστώ!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ευχαριστώ φίλε, τι ώρες είναι?αγαπητε φιλε η γκαλινα κανει πιατσα την ημερα στη πλατεια βαθης απεναντι απο τη eurobank. και να μην την εχεις δει θα την καταλαβεις... βυζαρες μεχρι τα γονατα και κουτσενει απο το βαρος τους...
adolfo13
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 81
- Πόντοι
- 0
μεσημερι μετα τις 12. συνηθως καθεται εξω απο το τυροπιταδικο απεναντι απο την τραπεζα.
θυμαμαι πριν ακτι μηνες δουλευε στο κολωνου 47 στο πανω... ηταν απο διπλαβαρδια και την ωρα που επερνε πιπα την επερνε ο υπνος με τη ψωλη στο στομα.
την τραβαγα απο το βυζι και ξυπναγε... μετα απο λιγο πηγε να γλυψει τα αρχιδια και την πηρε παλι ο υπνος...εμεινε με τα αρχιδια στα ματια.
σηκωθηκα τοτε και ετσι οπως κοιμταν τον επεξα μεχρι που εχυσα βυζια και μαγουλο.τοτε ξυπνησε!
θυμαμαι πριν ακτι μηνες δουλευε στο κολωνου 47 στο πανω... ηταν απο διπλαβαρδια και την ωρα που επερνε πιπα την επερνε ο υπνος με τη ψωλη στο στομα.
την τραβαγα απο το βυζι και ξυπναγε... μετα απο λιγο πηγε να γλυψει τα αρχιδια και την πηρε παλι ο υπνος...εμεινε με τα αρχιδια στα ματια.
σηκωθηκα τοτε και ετσι οπως κοιμταν τον επεξα μεχρι που εχυσα βυζια και μαγουλο.τοτε ξυπνησε!
πελματοκαυλος
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τυπε κωσ πρωτα κανε log out απο το ενα nick και μετα login με το άλλο nick και γράψε.
τυπε dmtrsxxx εκανα παραθεση το ποστ μου οχι γιατι απανταω στον εαυτο μου, αλλα ως συνεχεια αυτων που ελεγα απο το να πεταγα ενα ξερο νεο ποστ...
patrick
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 384
- Πόντοι
- 26
μεσημερι μετα τις 12. συνηθως καθεται εξω απο το τυροπιταδικο απεναντι απο την τραπεζα.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.843
- Πόντοι
- 46.232
μικρα μικρα επιγραμματικα και παντα live
Μεγάλου Αλεξανδρου 28α Αντριανα απλό πρόγραμμα.
Μεγαλου Αλεξανδρου 28 στο βάθος αριστερά Ελενη απλό πρόγραμμα.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 αριστερά Σοφια με ακα τελειωτικο.
Μεγάλου Αλεξανδρου 15!Βικυ με ακα.
Κολωνου 53 Ντανα η γυρολογος σε απλό πρόγραμμα.
Κολωνου 47 κατω Νικόλ από Ιασωνος με ακα τελειωτικο βυζια.
Κολωνου 47 πάνω η μιλφ Μόνικα σε απλό πρόγραμμα.
Κολωνου 30β πρώτος όροφος το μπαζο η Αννουσκα σε απλό πρόγραμμα.
Κολωνου 30β δεύτερος όροφος η Νατάσα με τα τατουάζ και η Μελίνα με σώμα δισκοβολου αλλά υπέροχες σχηματικα βυζαρες, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.
Κολωνου 30α Νταρια σε απλό πρόγραμμα.
Κολωνου 27 β Λυδια και Κατερίνα αμφότερες σε ακα τελειωτικο, κάνουν και παρτουζα.
Κολωνου 23β Νάταλι με ακα τελειωτικο.
Κολωνου 23 Αλινα η σχετικά καινούργια αμιλητη κοπελίτσα, απλό πρόγραμμα.
Κολωνου 15β η Αννουλα φορώντας γυαλιά, απλό πρόγραμμα.
Κολωνου 11β Μαίρη η παλιά καραβανα του οίκου, απλό πρόγραμμα ανακοινώνουν.
Κολωνου 11α ισόγειο Ιωάννα σε απλό πρόγραμμα.
Κολωνου 11α όροφος Λαουρα απλό πρόγραμμα.
Ιασωνος 20α Ντιανα απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.
Ιασωνος 20β Αντελινα άλλη γυρολογος.. απλό πρόγραμμα.
Ιασωνος 19α Λαουρα σε απλό πρόγραμμα.
Ιασωνος 19β Ντιανα σε απλό πρόγραμμα.
Ιασωνος 27α Ναταλιτσα η τοσοδουλα... απλό πρόγραμμα.
Ιασωνος 30α Χριστίνα με ακα και Αλινα απλό πρόγραμμα.
καλό μεσημέρι
Μεγάλου Αλεξανδρου 28α Αντριανα απλό πρόγραμμα.
Μεγαλου Αλεξανδρου 28 στο βάθος αριστερά Ελενη απλό πρόγραμμα.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 αριστερά Σοφια με ακα τελειωτικο.
Μεγάλου Αλεξανδρου 15!Βικυ με ακα.
Κολωνου 53 Ντανα η γυρολογος σε απλό πρόγραμμα.
Κολωνου 47 κατω Νικόλ από Ιασωνος με ακα τελειωτικο βυζια.
Κολωνου 47 πάνω η μιλφ Μόνικα σε απλό πρόγραμμα.
Κολωνου 30β πρώτος όροφος το μπαζο η Αννουσκα σε απλό πρόγραμμα.
Κολωνου 30β δεύτερος όροφος η Νατάσα με τα τατουάζ και η Μελίνα με σώμα δισκοβολου αλλά υπέροχες σχηματικα βυζαρες, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.
Κολωνου 30α Νταρια σε απλό πρόγραμμα.
Κολωνου 27 β Λυδια και Κατερίνα αμφότερες σε ακα τελειωτικο, κάνουν και παρτουζα.
Κολωνου 23β Νάταλι με ακα τελειωτικο.
Κολωνου 23 Αλινα η σχετικά καινούργια αμιλητη κοπελίτσα, απλό πρόγραμμα.
Κολωνου 15β η Αννουλα φορώντας γυαλιά, απλό πρόγραμμα.
Κολωνου 11β Μαίρη η παλιά καραβανα του οίκου, απλό πρόγραμμα ανακοινώνουν.
Κολωνου 11α ισόγειο Ιωάννα σε απλό πρόγραμμα.
Κολωνου 11α όροφος Λαουρα απλό πρόγραμμα.
Ιασωνος 20α Ντιανα απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.
Ιασωνος 20β Αντελινα άλλη γυρολογος.. απλό πρόγραμμα.
Ιασωνος 19α Λαουρα σε απλό πρόγραμμα.
Ιασωνος 19β Ντιανα σε απλό πρόγραμμα.
Ιασωνος 27α Ναταλιτσα η τοσοδουλα... απλό πρόγραμμα.
Ιασωνος 30α Χριστίνα με ακα και Αλινα απλό πρόγραμμα.
καλό μεσημέρι
Κάνοντας ένα συνοπτικό εβδομαδιαίο post έχω να γράψω τα παρακάτω,αν φανούν προμοτάρισμα, απλά αγνοήστε τα.
Η Ανίτα στο Λεωνίδου 28 πάνω καθίσταται σχεδόν μονόδρομος στην κατηγορία των νεαρών εμφανίσιμων γυναικών που παρέχουν σταθερά καλές υπηρεσίες,και σε συνδυασμό με τη άψογη συμπεριφορά τόσο αυτής όσο και της υπηρεσίας της,κάνουν το σεξ απολαυστικό σε έναν αξιοπρεπέστατον χώρο!Σήμερα που είχα διαθέσιμο χρόνο περίμενα τρία δωμάτια πριν από μένα,άλλες φορές έφευγα...
Επίσης η milf Άντζελα στο Κολωνού 48 δεν με δυσαρέστησε ποτέ στα δύο χρόνια που είμαι πελάτης της,σταθερή αξία!
Η φόλα της εβδομάδας,αν και προδιαγεγραμμένη από το σαλόνι,ήταν η Αλβανίδα Λόλα στο Κολωνού 27 υπόγειο,πιπίνι μελαχρινό στυλιάρι,κατέβηκα για τη Γωγώ,είπα να της δώσω μια ευκαιρία,δυστυχώς δεν έπεσα έξω... Καραμπινάτη περίπτωση άμεσου ή έμμεσου εξαναγκασμού,έφυγα χωρίς να την κράξω,θελέσθα και παθέσθα...
Και μια πληροφορία,η Ουκρανή μελαχρινή ψηλή μουνάρα Χριστίνα του @chris 33 στο Κολωνού 53,σταμάτησε οριστικά και επέστρεψε στην πατρίδα της να παντρευτεί. Άντε και στα δικά σας!
Η Ανίτα στο Λεωνίδου 28 πάνω καθίσταται σχεδόν μονόδρομος στην κατηγορία των νεαρών εμφανίσιμων γυναικών που παρέχουν σταθερά καλές υπηρεσίες,και σε συνδυασμό με τη άψογη συμπεριφορά τόσο αυτής όσο και της υπηρεσίας της,κάνουν το σεξ απολαυστικό σε έναν αξιοπρεπέστατον χώρο!Σήμερα που είχα διαθέσιμο χρόνο περίμενα τρία δωμάτια πριν από μένα,άλλες φορές έφευγα...
Επίσης η milf Άντζελα στο Κολωνού 48 δεν με δυσαρέστησε ποτέ στα δύο χρόνια που είμαι πελάτης της,σταθερή αξία!
Η φόλα της εβδομάδας,αν και προδιαγεγραμμένη από το σαλόνι,ήταν η Αλβανίδα Λόλα στο Κολωνού 27 υπόγειο,πιπίνι μελαχρινό στυλιάρι,κατέβηκα για τη Γωγώ,είπα να της δώσω μια ευκαιρία,δυστυχώς δεν έπεσα έξω... Καραμπινάτη περίπτωση άμεσου ή έμμεσου εξαναγκασμού,έφυγα χωρίς να την κράξω,θελέσθα και παθέσθα...
Και μια πληροφορία,η Ουκρανή μελαχρινή ψηλή μουνάρα Χριστίνα του @chris 33 στο Κολωνού 53,σταμάτησε οριστικά και επέστρεψε στην πατρίδα της να παντρευτεί. Άντε και στα δικά σας!
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Άντε και καλούς απογόνους στο κορίτσι!
Νικ Ο Ντικ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 83
- Πόντοι
- 6
Χθεσινη βραδινη μικρη επισκεψη στο σχετικα αδειο απο κοσμο και πακια Μεταξι.
Ιασωνος 33, 3ις κοπελες, Σιμονα που τιμηθηκε και αλλες δυο κοπελες, ονοματα δεν θυμαμαι. Οι αλλες δυο εμφανισιακα μελαχροινες με ωραιους βυζους η μια εκ των οποιων δινει κωλο στο 10αρικο.
Αμεσως μετα επισκεψη στο Κολωνου 32β οπου παρουσιαστηκαν 2 κοπελες. Η Γαβριελα και η Μισελ. Εξωθεσμικος φιλος που δεν ψηνοτανε να γαμισει χθες τελικα ψηθηκε με την Γαβριελα η οποια εχει πολυ ωραια εμφανιση. Αδυνατη με μαλλον μικρο βυζι ωραιο προσωπο και κωλο. Εγω δεν ψηνομουν να ξαναμπω αλλα σε δευτερο σαλοναρισμα που κανανε τα κοριτσια επελεξα Μισελ γιατι εχει απιστευτα μασταρια. Καλη ηταν δεν με χαλασε. Σε κριτικες που διαβασα λενε οτι ειναι πολυ μετρια. Επειδη αμφωτερες ειναι στα 15 ευρα λογο οτι στον συγκεκριμενο οικο, συμφωνα με την τσατσα, μπαινουν μονο Ελληνες, τα 5 ευρω παραπανω δεν τα αξιζει γιατι δεν ειναι θερμη. Επειδη εγω την ξεκινησα με χαβαλε και καπως ετσι κινηθηκαμε χαλαλι της και το ευχαριστηθηκα. Το μειον ειναι οτι δεν στηθηκε καλα στα 4 στο κρεβατι ωστε να χαζευω τα βυζια της απο τον καθρεφτη.
Ιασωνος 33, 3ις κοπελες, Σιμονα που τιμηθηκε και αλλες δυο κοπελες, ονοματα δεν θυμαμαι. Οι αλλες δυο εμφανισιακα μελαχροινες με ωραιους βυζους η μια εκ των οποιων δινει κωλο στο 10αρικο.
Αμεσως μετα επισκεψη στο Κολωνου 32β οπου παρουσιαστηκαν 2 κοπελες. Η Γαβριελα και η Μισελ. Εξωθεσμικος φιλος που δεν ψηνοτανε να γαμισει χθες τελικα ψηθηκε με την Γαβριελα η οποια εχει πολυ ωραια εμφανιση. Αδυνατη με μαλλον μικρο βυζι ωραιο προσωπο και κωλο. Εγω δεν ψηνομουν να ξαναμπω αλλα σε δευτερο σαλοναρισμα που κανανε τα κοριτσια επελεξα Μισελ γιατι εχει απιστευτα μασταρια. Καλη ηταν δεν με χαλασε. Σε κριτικες που διαβασα λενε οτι ειναι πολυ μετρια. Επειδη αμφωτερες ειναι στα 15 ευρα λογο οτι στον συγκεκριμενο οικο, συμφωνα με την τσατσα, μπαινουν μονο Ελληνες, τα 5 ευρω παραπανω δεν τα αξιζει γιατι δεν ειναι θερμη. Επειδη εγω την ξεκινησα με χαβαλε και καπως ετσι κινηθηκαμε χαλαλι της και το ευχαριστηθηκα. Το μειον ειναι οτι δεν στηθηκε καλα στα 4 στο κρεβατι ωστε να χαζευω τα βυζια της απο τον καθρεφτη.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Στον αγύριστο η φολάρα!!! Μας έκανε τη δύσκολη γιατί δεν ήθελε να κερατώσει τον μέλλοντα άντρα της.Και μια πληροφορία,η Ουκρανή μελαχρινή ψηλή μουνάρα Χριστίνα του @chris 33 στο Κολωνού 53 σταμάτησε οριστικά και επέστρεψε στην πατρίδα της να παντρευτεί. Άντε και στα δικά σας!
Εκλεκτικός
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.284
- Πόντοι
- 2.046
Φιλε και συναγωνιστη Επιρρεπή, η συγκεκριμενη κοπελα, εχει επισημανθει πολλακις σαν vfm, στη συγκεκριμενη περιοχη, καθως συνδυαζει και εμφανιση, και υπηρεσίες.Η Ανίτα στο Λεωνίδου 28 πάνω καθίσταται σχεδόν μονόδρομος στην κατηγορία των νεαρών εμφανίσιμων γυναικών που παρέχουν σταθερά καλές υπηρεσίες,και σε συνδυασμό με τη άψογη συμπεριφορά τόσο αυτής όσο και της υπηρεσίας της,κάνουν το σεξ απολαυστικό σε έναν αξιοπρεπέστατον χώρο!
Οσοι θελουν, και το 'χουν καταλαβει, ακολουθουν και επιβραβεύονται.....
Οσοι δε θελουν, δοξα τω θεω γι αυτους, τα μπαζα είναι πολλα, και οι σαβουρογαμηδες ακομα περισσοτεροι.....
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Ευχαριστώ.Προφεσσορα ωραια ενημερωση
Ευχαριστώ.Ωραια ενημερωση προφεσσορα!
Και πάλι ευχαριστώ!Τα συγχαρητήρια μου στους n.smirni76 και professorx για τις λεπτομερείς ενημερώσεις τους.
Eγώ πέρασα αργότερα απο εσένα και ήταν η Μαρία.Μάλλον θα αλλάξανε.Την Χριστίνα την ξέρω και είναι καλύτερη εμφανισιακά απο την Μαρία.εγώ είδα την Χριστίνα
Αρχικώς μου παρουσιάστηκε σαν Ναόμι.Απο εκεί και έπειτα σαν Ναόμι την ξέρω και δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει το όνομα της σε Σύλβια.Η Σύλβια σου παρουσιάστηκε σαν Ναόμι ? γιατί εδώ και περίπου 20-25 μέρες παρουσιάζεται σαν Σύλβια μάλλον για να σβήσει το στουντιακό της όνομα
Τόσο η Ελένη όσο και η Αλίνα είναι πολύ μέτριες εμφανισιακά.Η Ελένη όντως καινούργια ψιλομπαζάκι , η δεύτερη ναι Αλίνα λέγεται δουλεύει περίπου δύο μήνες τώρα , πρωτοεμφανίστηκε στο Φυλής 72 στην τρίτη βάρδια
Και καλά έκαναν.Ως Νατάσα την ξέρει το κοινό της.Όταν πρωτοξεκίνησε να δουλεύει σε αυτόν τον οίκο την μετονόμασαν σε Βίκυ....επειδή όμως πολλά πρωινά δουλευέι εδώ η Βίκυ απο το Διδυμου 27
οριστικά την παρουσιάζουν σαν Νατάσα.
Η Ρόζα για τα δικά μου γούστα είναι πιο μουνάρα.Αλλά συμφωνούμε και οι 2 ότι η Ιζαμπέλα είναι σαφώς καλύτερη σε υπηρεσίες.την δοκίμασα σήμερα το μεσημέρι για τα γούστα μου είναι ίσια βάρκα ίσιο γυαλό εμφανησιακά σε σύγκριση με την Ιζαμπέλα μίας και αυτή είναι αρκετά λεπτή ενώ η άλλη είναι
ποιο τσουποτή , αυτό που δεν χωρά αμφισβήτηση σύμφωνα με την σημερινή μου εμπειρία είναι ότι η Ιζαμπέλα είναι 3 φορές καλύτερη σε υπηρεσίες.
Ευχαριστώ.Να περνάς καλά!καλό σκ και σε σένα , ωραία ενημέρωση
Για δοκίμασε και σαν Λουμινίτσα στα Ιάσωνος 44 και Κωλοκυνθους 63 καθώς και στο Κολωνού 23 που είπες.Που αλλού έχει κριτικές για την Φωτεινή στο Κολωνού 23 αρχοντικό;
Α ρε Προφέσορα ο Πάπυρους Γαμούς Πουτάνικα είσαι όμως!Καθηγητής όνομα και πράμα.Τα σέβη μου
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.843
- Πόντοι
- 46.232
κύριε εκλεκτικε θες να μας πείτε ότι η Ανιτα είναι ωραία ?όντως σφιχτη κορμαρα χωρίς περιττά κιλά , για υπηρεσίες αντε να συμφωνήσω, επίσης ο επιρεπης από ότι βλέπω ότι ψάχνει και υπηρεσίες και καλά κάνει και αρκετές από τις επιλογές του της έχω δοκιμάσει και εγώ, εσύ όμως που σου αρέσουν τα πιπινια με ωραία σώματα όσο και να έχω ψάξει δεν βρίσκω κριτική σου για κάποια πολύ καλή εμφανισιακά κοπέλα, για δώσε μας τα φώτα σου για να μην ψάχνω άδικα στο Μεταξουργείο, κάνε μου μια πρόταση 5 κοπέλες, όχι μπάζα, μπάζα ξέρω που έχει και περνώ φυσικά εν γνώση μου γιατί στα μπουρδελα πας για να δοκιμάσεις και μόνο και ειδικά στο δεκαευεω που είναι αστείο πόσο
Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:
- Κολωνού 30 1ος όροφος: Αννούσκα, αυτό το πανέμορφο, κατάλευκο, ντροπαλό κορίτσι που δεν χορταίνω να το γαμώ.
Χθες την ίδια ώρα:
- Ιάσωνος 37 κάτω: η Μίκι μου, αστέρι όμορφο που το λατρεύω. Συνεσταλμένη κι αυτή και κάτασπρη όπως μου αρέσει.
- Κολωνού 30 1ος όροφος: Αννούσκα, αυτό το πανέμορφο, κατάλευκο, ντροπαλό κορίτσι που δεν χορταίνω να το γαμώ.
Χθες την ίδια ώρα:
- Ιάσωνος 37 κάτω: η Μίκι μου, αστέρι όμορφο που το λατρεύω. Συνεσταλμένη κι αυτή και κάτασπρη όπως μου αρέσει.
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
τυπε κωσ πρωτα κανε log out απο το ενα nick και μετα login με το άλλο nick και γράψε.
Έκλαψα
HotVenom
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Τώρα στη 2η βαρδια στο Διδυμου 7β ήταν η Έμιλυ,
με ελεύθερο στοματικο (μετά από ενδελεχη ιατρικη
μακροσκοπικη εξέταση και καθαρισμό με μαντηλακι),
γενικά καλό το πιπινακι ΑΛΛΑ θα πω κάτι που το
παρατήρησα πριν μέρες και με την Χριστίνα το άλλο
πιπινι της αλυσίδας, ήταν και οι δύο μέσα στα
χαμόγελα συνέχεια με υπερδιεγερση, ελπίζω να
μην 'κουμπωνουν' τίποτα περίεργο για να 'βγαλουν'
τη διπλοβάρδια, είναι κρίμα για τα μωράκια και
εμένα με χαλάει κάτι τέτοιο. Οπότε μπήκαν και
οι δύο στον πάγο indefinitely.
Μακαρι να κάνω λαθος.
με ελεύθερο στοματικο (μετά από ενδελεχη ιατρικη
μακροσκοπικη εξέταση και καθαρισμό με μαντηλακι),
γενικά καλό το πιπινακι ΑΛΛΑ θα πω κάτι που το
παρατήρησα πριν μέρες και με την Χριστίνα το άλλο
πιπινι της αλυσίδας, ήταν και οι δύο μέσα στα
χαμόγελα συνέχεια με υπερδιεγερση, ελπίζω να
μην 'κουμπωνουν' τίποτα περίεργο για να 'βγαλουν'
τη διπλοβάρδια, είναι κρίμα για τα μωράκια και
εμένα με χαλάει κάτι τέτοιο. Οπότε μπήκαν και
οι δύο στον πάγο indefinitely.
Μακαρι να κάνω λαθος.
Επισκεψη στο ιουλιανου 71 με αφορμη την κριτικη του τιμημενου μελους professorx(πολλα μπραβο για οτι κανεις για εμας τους υπολοιπους).
Δεν εχω να προσθεσω τιποτα περισσοτερο στην κριτικη του, μονη μου ενσταση οτι το στηθος μου φανηκε μικροτερο απο 3αρι
(προς ενημερωση των βυζολαγνων).
Επισης η δικια μου προσπαθεια για πρωκτικο δεν ολοκληρωθηκε και γιατι δεν επεμεινα περισσοτερο.
Σε ολα τα αλλα συμφωνω απολυτα με τον professorx και μπραβο του που ειναι τοσο αναλυτικος.
Κατα την γνωμη μου προκειται για καλη περιπτωση και αν φερθει σαν σωστη επαγγελματιας πιστευω θα γινει καλυτερη.
Να περνατε καλα, καλη συνεχεια.
Υ.Γ. Αν δεν εχει αναφερθει νωριτερα ,εχουμε την επιστροφη της Συλβιας απο Διδυμου 18β υπογειο,
στο Αλκιβιαδου 16Β(ΜΕΣΑΙΟ), στην πρωινη βαρδια με φουλ
Δεν εχω να προσθεσω τιποτα περισσοτερο στην κριτικη του, μονη μου ενσταση οτι το στηθος μου φανηκε μικροτερο απο 3αρι
(προς ενημερωση των βυζολαγνων).
Επισης η δικια μου προσπαθεια για πρωκτικο δεν ολοκληρωθηκε και γιατι δεν επεμεινα περισσοτερο.
Σε ολα τα αλλα συμφωνω απολυτα με τον professorx και μπραβο του που ειναι τοσο αναλυτικος.
Κατα την γνωμη μου προκειται για καλη περιπτωση και αν φερθει σαν σωστη επαγγελματιας πιστευω θα γινει καλυτερη.
Να περνατε καλα, καλη συνεχεια.
Υ.Γ. Αν δεν εχει αναφερθει νωριτερα ,εχουμε την επιστροφη της Συλβιας απο Διδυμου 18β υπογειο,
στο Αλκιβιαδου 16Β(ΜΕΣΑΙΟ), στην πρωινη βαρδια με φουλ
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Τωρα το απογευμα παιρνοντας την σκυταλη απο τον αγαπημενο μου Σκορπιο καποιες επιλεκτικες σημειωσεις
Φιλιπιδου 11 οροφος ηλεκτρα,λεπτη μελαγχροινη κοπελα στουντιακης εμφανισης,αν σκεφτουμε και το γεγονος οτι ο ευγενικος υπηρετης εχει στουντιακη προυπηρεσια
Φωκαιας 17 οροφος κορινα,μελαγχροινη κοπελα με φοβερο κορμι τουμπανο,χυτο με αναλογιες πραγματικα σμιλεμενες σε τελεια μορφη
Μαραθωνος και Αχιλλεως γωνια ολγα,ψηλη λεπτη σεξι μελαγχοινη παρουσια,πιθανον προ mlf,πολυ ωραια αλλα και σχετικα απομακρη
Ακομη
Φιλιπιδου 11 οροφος δυο κοπελες ,γκαμπυ καστανη με λεπτο κορμι και ελενα,ξανθια μετριου υψους με σφριγηλο κορμι
Φυλης 59 χριστινα,καστανη με ζουμερο κορμι,ωραιο κωλο,γλυκια και ερωτικη
Φωκαιας 27 ισογειο καρολινα,λεπτη κοντοπουτανη ξανθια με ωραιο ζουμερο κορμι
Φωκαιας 17 ισογειο ξενια,μελαγχροινο κοντοπουτανο τουμπανο
Διδυμου 27 τζουλι,καστανη ψηλη xxl διαστασεων
Ιουλιανου 71 σαμπρινα,λεπτη καστανοξανθη βουλγαροτσιγγανα μετριας εμφανισης
Μαραθωνος 59 με τα σκαλακια ντιανα,ξανθια με πιασιματακια αρκετα πλεον,γλυκια φατσουλα
Μαραθωνος 59 ισογειο μαιρη,η ψηλη μελαγχροινη με τις αφελειες στα ματια
Βεργας 3 ισογειο
Δεξια η κοντοπουτανη μελάγχροινη ευα
Αριστερα αλεξια,ξανθια νταρντανοπαχουλη κοπελα με xxl διαστασεις
Οροφος βικτωρια,λεπτη κοκκινομαλλα mlf
Φιλιπιδου 11 οροφος ηλεκτρα,λεπτη μελαγχροινη κοπελα στουντιακης εμφανισης,αν σκεφτουμε και το γεγονος οτι ο ευγενικος υπηρετης εχει στουντιακη προυπηρεσια
Φωκαιας 17 οροφος κορινα,μελαγχροινη κοπελα με φοβερο κορμι τουμπανο,χυτο με αναλογιες πραγματικα σμιλεμενες σε τελεια μορφη
Μαραθωνος και Αχιλλεως γωνια ολγα,ψηλη λεπτη σεξι μελαγχοινη παρουσια,πιθανον προ mlf,πολυ ωραια αλλα και σχετικα απομακρη
Ακομη
Φιλιπιδου 11 οροφος δυο κοπελες ,γκαμπυ καστανη με λεπτο κορμι και ελενα,ξανθια μετριου υψους με σφριγηλο κορμι
Φυλης 59 χριστινα,καστανη με ζουμερο κορμι,ωραιο κωλο,γλυκια και ερωτικη
Φωκαιας 27 ισογειο καρολινα,λεπτη κοντοπουτανη ξανθια με ωραιο ζουμερο κορμι
Φωκαιας 17 ισογειο ξενια,μελαγχροινο κοντοπουτανο τουμπανο
Διδυμου 27 τζουλι,καστανη ψηλη xxl διαστασεων
Ιουλιανου 71 σαμπρινα,λεπτη καστανοξανθη βουλγαροτσιγγανα μετριας εμφανισης
Μαραθωνος 59 με τα σκαλακια ντιανα,ξανθια με πιασιματακια αρκετα πλεον,γλυκια φατσουλα
Μαραθωνος 59 ισογειο μαιρη,η ψηλη μελαγχροινη με τις αφελειες στα ματια
Βεργας 3 ισογειο
Δεξια η κοντοπουτανη μελάγχροινη ευα
Αριστερα αλεξια,ξανθια νταρντανοπαχουλη κοπελα με xxl διαστασεις
Οροφος βικτωρια,λεπτη κοκκινομαλλα mlf
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο