ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
δεν πας με αυτη την ζεστη βικυ και φωτεινη καινουργιες ειναι αυτες στο φωκαιας 27
Ηρωικός Σμυρνης, με αυτή τη ζέστη. Μπράβο!
Συμπληρώνω με Φωκαίας 27: Βίκη και Φωτεινή με ακά τελειωτικό στο στόμα. Και παρτούζα.
δεν πας με αυτη την ζεστη βικυ και φωτεινη καινουργιες ειναι αυτες στο φωκαιας 27
Εχει αναφερθεί κατ' επαναληψη στις ενημερώσεις, ότι η χαρωπή αλβανίδα δουλευει στο Φυλης 69α στον οροφο, δευτερη, και τριτη βαρδυα ενίοτε.Ρε συναγωνιστες τη τζουλια-τζουλιαννα την αλβανιδα που δηλωνε τσεχα την εχει παρει το ματι κανενος?
μετα από πολύ καιρό ανοιχτό το Λιοσίων 76β
δούλευε η Ναντια η ξανθιά χοντρή μιλφ με τα πράσινα ματια γυρολογος του Μεταξουργειου, με ακα τελειωτικο στα βυζια και κωλο στα 15 ευρώ, τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική και φωτός του δωματίου
την έχω πάρει 3-4 φορές στο Μεταξουργείο , την μία φορά παρτούζα με μία άλλη και είχα περάσει καλά
εγώ είδα την ΧριστίναΣτο Φυλής 74 στο υπόγειο στο δεξιό μαγαζί ήταν η Μαρία,κοπέλα,κοντή,αρκετά λεπτή,με καστανά μαλλιά πιασμένα πάνω και χαρακτηριστική μύτη.Σε πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό.
ΣύλβιαΣτο Φυλής 74 υπόγειο στο αριστερό μαγαζί κοπέλα κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και καστανά μαλλιά πιασμένα πάνω σε πρωκτικό.
σου παρουσιάστηκε σαν Ναόμι ? γιατί εδώ και περίπου 20-25 μέρες παρουσιάζεται σαν Σύλβια μάλλον για να σβήσει το στουντιακό της όνομαΣτο Φωκαίας 9 στο ισόγειο μαγαζί αριστερά ήταν η Ναόμι,ψηλή,με καστανά σγουρά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.κανονικών κιλών σε κανονικό πρόγραμμα.
η Ελένη όντως καινούργια ψιλομπαζάκι , η δεύτερη ναι Αλίνα λέγεται δουλεύει περίπου δύο μήνες τώρα , πρωτοεμφανίστηκε στο Φυλής 72 στην τρίτη βάρδιαΣτο Φωκαίας 17 ισόγειο δύο καινούριες κοπέλες.Η πρώτη ήταν η Ελένη προμίλφ,ψηλή με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,μαύρα μαλλιά προς το καρέ περίπου.Και η δεύτερη που δεν θυμάμαι καλά όνομα μάλλον Αλίνα πρέπει να την είπαν ήταν αθίγγανη,με μελαμψό δέρμα,σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,μακριά καστανόμαυρα μαλλιά.Ελεύθερο στοματικό και για τις δύο κοπέλες με τελείωμα στο σώμα τους.
όταν πρωτοξεκίνησε να δουλεύει σε αυτόν τον οίκο την μετονόμασαν σε Βίκυ....επειδή όμως πολλά πρωινά δουλευέι εδώ η Βίκυ απο το Διδυμου 27Στο Φυλής 109 στο ισόγειο η Νατάσα απο Μολδαβία η οποία και έχει εργαστεί και στα Φωκαίας 19 και Φυλής 65 όροφος.Λεπτή,με καστανόξανθα μαλλιά στο ύψος των ώμων της,ανοιχτούς οφθαλμούς και μεγάλο τατού στο μπράτσο σε ελεύθερο στοματικό.
την δοκίμασα σήμερα το μεσημέρι για τα γούστα μου είναι ίσια βάρκα ίσιο γυαλό εμφανησιακά σε σύγκριση με την Ιζαμπέλα μίας και αυτή είναι αρκετά λεπτή ενώ η άλλη είναιΤέλος η αυλαία έπεσε στο Φυλής 84 στον όροφο όπου εργαζόταν η Ρόζα απο Μολδαβία,λεπτή,με καστανά μακριά μαλλιά,ανοιχτούς οφθαλμούς,κωλάρα.Σε ελεύθερο στοματικό.Την είχα δοκιμάσει και την προηγούμενη φορά και έχω ήδη ανεβάσει κριτική για όποιον ενδιαφέρεται.Είναι πιο καλή εμφανιασιακά απο την Ιζαμπέλα,καλή στο δωμάτιο αλλά όχι όπως η Ιζαμπέλα που είναι λίγο καλύτερη.Κατά τα άλλα πέρασα πολύ καλά.
Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε!
Ρε ακα σε μπουρδελο δεν φοβοσαστε;;;; σοβαρα τωρα;;;;
Εχω ήδη πάει και πέρασα καλά φίλτατε Επιρρεπή! Πες μου τώρα, αν ξες που στο καλό θα βρω άλλες κριτικές για αυτήνΓια μένα μην πας,θα φας φόλα που θα είναι πιο πικρή με τη ζέστη... ;)
μετα από πολύ καιρό ανοιχτό το Λιοσίων 76β
δούλευε η Ναντια η ξανθιά χοντρή μιλφ με τα πράσινα ματια γυρολογος του Μεταξουργειου, με ακα τελειωτικο στα βυζια και κωλο στα 15 ευρώ, τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική και φωτός του δωματίου