BerserkGuts
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 128
- Πόντοι
- 0
Μια Αλεξανδρα που χε βαλει βυζια απο Κολωνού 32Α (& Λεωνίδου) ξερουμε που βρισκεται?
Πρεζού με τόσα κιλά παραπάνω;Δεν είμαι και ειδικός αλλά κομμάτι δύσκολο δεν είναι;
Καλησπέρα σε όλους
Χθες στην 3η βάρδια στο Μαραθώνος 59 σε αυτό με τα σκαλιά δούλευε η Μίρα.
Η τσατσά είπε ότι είναι καινούργια στη δουλειά. Η κοπέλα βγήκε και έκανε ένα
τυπικό σαλονάρισμα χαμογελαστή. Το περπάτημα, η εμφάνιση και τα εσώρουχα μου θύμισαν
στριπτιτζού. Τελικά δεν έπεσα έξω καθώς πριν δούλευε σε στιπτιτζάδικο.
Η κοπέλα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο εμφανισιακά. Είναι μαυρομάλλα άνω των 30 σώμα όχι κάτι το ιδιαίτερο
και βυζιά μεσαίου μεγέθους. Κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και 69. Εμένα με καύλωσε απίστευτα.
Συναγωνιστές η κοπέλα γαμιέται τρομερά! Είχα καιρό να ρίξω τόσο καλό γαμήσι.
Μάλιστα μετά το πρώτο γαμήσι έφαγα 1 γλυκάκι και επέστρεψα και για δεύτερο.
Δεν έχω συμπεράνει ακόμα αν η λειτουργία ενός κυριλέ καφεμπάρ ακριβώς απέναντι και δίπλα από μερικά τσαρδιά της Ιάσονος λειτουργεί διαφημιστικά,αποτρεπτικά ή αδιάφορα για τις κοπέλες και τους πελάτες.(Αλήθεια,υπάρχει κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα ή στον κόσμο;) Ακόμα κι αν οι περισσότεροι θαμώνες και εργαζόμενοι του καφέ έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τον χώρο του αγοραίου σεξ,είναι "κάπως" να καρφώνεσαι πού μπαίνεις και βγαίνεις...
Τελοσπάντων,μπήκα στη Μαρία την τσιγγανορουμάνα στο Ιάσονος 44 το αριστερό,έβγαλε ένα τίμιο πορνοκάματο.
Μήπως σου είπε πόσο καλή είναι η Σόνια;Υ.Γ. Τυχαία συνάντησα τον μέγα μύστη Chris1971...
Ειναι η ιδια Μιρα με φυλης 109??Καλησπέρα σε όλους
Χθες στην 3η βάρδια στο Μαραθώνος 59 σε αυτό με τα σκαλιά δούλευε η Μίρα.
Η τσατσά είπε ότι είναι καινούργια στη δουλειά. Η κοπέλα βγήκε και έκανε ένα
τυπικό σαλονάρισμα χαμογελαστή. Το περπάτημα, η εμφάνιση και τα εσώρουχα μου θύμισαν
στριπτιτζού. Τελικά δεν έπεσα έξω καθώς πριν δούλευε σε στιπτιτζάδικο.
Η κοπέλα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο εμφανισιακά. Είναι μαυρομάλλα άνω των 30 σώμα όχι κάτι το ιδιαίτερο
και βυζιά μεσαίου μεγέθους. Κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και 69. Εμένα με καύλωσε απίστευτα.
Συναγωνιστές η κοπέλα γαμιέται τρομερά! Είχα καιρό να ρίξω τόσο καλό γαμήσι.
Μάλιστα μετά το πρώτο γαμήσι έφαγα 1 γλυκάκι και επέστρεψα και για δεύτερο.
Ειναι η ιδια Μιρα με φυλης 109??
Μήπως σου είπε πόσο καλή είναι η Σόνια;
φιλε πρέπει να ρωτήσεις τον Πικερ για ποδολαγνεια.απλά εχει εξαφανιστεί τον τελευταίο καιρο :S :S :SΚαλησπερα!
Ποιες κοπέλες προτείνετε για ποδολαγνεία?
Συνηθως διαβαζω ενδελεχώς τις ενημερώσεις, αλλα θα προτιμουσα να υπαρχει thread ημερήσια ενημερωση για πιπες, ημερήσια ενημερωση για ποδολάγνους, βυζολαγνους, αυταρχικα (εκει νομίζω ο Guino τα δίνει όλα) κλπ κλπ
Αν δεν κάνω λάθος το μέλος Ray έγραφε κάποτε αλλα εξαφανίστηκε.
Παντως ωραια καθαρα ποδια, 10 ευρω το ένα για 10 λεπτα...δυσκολα βρίσκεις.
Οι ανιερες ορεξεις πληρωνονται αλλα σκορπίζονται ανικανοποίητες...αφου οι ιερειες του σεξ..μονο την τεχνη του σεξ δε γνωρίζουν. Περιφερομενες χάσκουσες μουνότρυπες...
Αλλα αυτα είχε, εχει και θα συνεχίσει να έχει η πιατσα...Ας τα ωραιοποιουμε λιγακι να παρηγοριομαστε..
Μου φαίνεται πως εκεί κάθονται συχνά πουτάνες από τα γύρω τσαρδιά.Δεν έχω συμπεράνει ακόμα αν η λειτουργία ενός κυριλέ καφεμπάρ ακριβώς απέναντι και δίπλα από μερικά τσαρδιά της Ιάσονος λειτουργεί διαφημιστικά,αποτρεπτικά ή αδιάφορα για τις κοπέλες και τους πελάτες.(Αλήθεια,υπάρχει κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα ή στον κόσμο;) Ακόμα κι αν οι περισσότεροι θαμώνες και εργαζόμενοι του καφέ έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τον χώρο του αγοραίου σεξ,είναι "κάπως" να καρφώνεσαι πού μπαίνεις και βγαίνεις...
Τελοσπάντων,μπήκα στη Μαρία την τσιγγανορουμάνα στο Ιάσονος 44 το αριστερό,έβγαλε ένα τίμιο πορνοκάματο.
μια και το έφερε η κουβέντα ξέρεις τι έγινε με τον Πικερ;