Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 146 άτομα (13 μέλη και 133 επισκέπτες)

BerserkGuts

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
9
Like
128
Πόντοι
0
Μια Αλεξανδρα που χε βαλει βυζια απο Κολωνού 32Α (& Λεωνίδου) ξερουμε που βρισκεται?

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα σε όλους  :hi:
Χθες στην 3η βάρδια στο Μαραθώνος 59 σε αυτό με τα σκαλιά δούλευε η Μίρα.
Η τσατσά είπε ότι είναι καινούργια στη δουλειά. Η κοπέλα βγήκε και έκανε ένα
τυπικό σαλονάρισμα χαμογελαστή. Το περπάτημα, η εμφάνιση και τα εσώρουχα μου θύμισαν
στριπτιτζού. Τελικά δεν έπεσα έξω καθώς πριν δούλευε σε στιπτιτζάδικο.
Η κοπέλα δεν είναι κάτι  το ιδιαίτερο εμφανισιακά. Είναι μαυρομάλλα άνω των 30 σώμα όχι κάτι το ιδιαίτερο
και βυζιά μεσαίου μεγέθους. Κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και 69. Εμένα με καύλωσε απίστευτα.
Συναγωνιστές η κοπέλα γαμιέται τρομερά! Είχα καιρό να ρίξω τόσο καλό γαμήσι.
Μάλιστα μετά το πρώτο γαμήσι έφαγα 1 γλυκάκι και επέστρεψα και για δεύτερο.  :grin:

Mr Dee

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2016
Like
64
Πόντοι
1
τυπικό σαλονάρισμα χαμογελαστή. Το περπάτημα, η εμφάνιση και τα εσώρουχα μου θύμισαν
Η κοπέλα δεν είναι κάτι  το ιδιαίτερο εμφανισιακά. Είναι μαυρομάλλα άνω των 30 σώμα όχι κάτι το ιδιαίτερο
και βυζιά μεσαίου μεγέθους. Κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και 69. Εμένα με καύλωσε απίστευτα.
Μάλιστα μετά το πρώτο γαμήσι έφαγα 1 γλυκάκι και επέστρεψα και για δεύτερο.  :grin:

ναι απιστευτο μωρο !

εσενα σε περιμενουν οι καλοι σου για σεξ ! γιατι πας εκει ?
warnmute.gif
 προσωπική επίθεση σε άλλο μέλος

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.580
Πόντοι
266
:kissass2:ρε παιδιά κανένα καινουριο στυλιαρακι παιζει?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Δεν έχω συμπεράνει ακόμα αν η λειτουργία ενός κυριλέ καφεμπάρ ακριβώς απέναντι και δίπλα από μερικά τσαρδιά της Ιάσονος λειτουργεί διαφημιστικά,αποτρεπτικά ή αδιάφορα για τις κοπέλες και τους πελάτες.(Αλήθεια,υπάρχει κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα ή στον κόσμο;) Ακόμα κι αν οι περισσότεροι θαμώνες και εργαζόμενοι του καφέ έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τον χώρο του αγοραίου σεξ,είναι "κάπως" να καρφώνεσαι πού μπαίνεις και βγαίνεις...
Τελοσπάντων,μπήκα στη Μαρία την τσιγγανορουμάνα στο Ιάσονος 44 το αριστερό,έβγαλε ένα τίμιο πορνοκάματο.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Δεν έχω συμπεράνει ακόμα αν η λειτουργία ενός κυριλέ καφεμπάρ ακριβώς απέναντι και δίπλα από μερικά τσαρδιά της Ιάσονος λειτουργεί διαφημιστικά,αποτρεπτικά ή αδιάφορα για τις κοπέλες και τους πελάτες.(Αλήθεια,υπάρχει κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα ή στον κόσμο;) Ακόμα κι αν οι περισσότεροι θαμώνες και εργαζόμενοι του καφέ έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τον χώρο του αγοραίου σεξ,είναι "κάπως" να καρφώνεσαι πού μπαίνεις και βγαίνεις...
Τελοσπάντων,μπήκα στη Μαρία την τσιγγανορουμάνα στο Ιάσονος 44 το αριστερό,έβγαλε ένα τίμιο πορνοκάματο.

Πολύ decadence μαγαζί  :grin:

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
[size=11pt]Σύντομη ενημέρωση από την πρωινή βάρδια...

Ιωαννίνων 3
Κατερίνα και Αντζελα. Μέτριο αλβανακι η πρώτη, ξεπλυμένη ξανθιά πατσαβούρα η δεύτερη.

Ιωαννίνων 5
Ιβόν και Λάουρα(μάλλον). Μιλφακια, το πρώτο σε πρωκτικό και στοματικό κρεμπιέ στα 40€.

Λ. Κωνσταντινουπόλεως 166
Υπόγειο: Νικόλ. Ωραίο μωρό με φουλ του κώλου στα 20... :zfuck:
Ισόγειο: Ναταλία και Νατάσσα. Ωραία και ευδιάθετα μιλφάκια, που όμως δεν έχω καθόλου ανάγκη.

Υ.Γ. Τυχαία συνάντησα τον μέγα μύστη Chris1971...
:rockon:[/size]

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
Ειναι η ιδια Μιρα με φυλης 109??

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
Καλησπερα!
Ποιες κοπέλες προτείνετε για ποδολαγνεία?
Συνηθως διαβαζω ενδελεχώς τις ενημερώσεις, αλλα θα προτιμουσα να υπαρχει thread ημερήσια ενημερωση για πιπες, ημερήσια ενημερωση για ποδολάγνους, βυζολαγνους, αυταρχικα (εκει νομίζω ο Guino τα δίνει όλα) κλπ κλπ
Αν δεν κάνω λάθος το μέλος Ray έγραφε κάποτε αλλα εξαφανίστηκε.
Παντως ωραια καθαρα ποδια, 10 ευρω το ένα για 10 λεπτα...δυσκολα βρίσκεις.
Οι ανιερες ορεξεις πληρωνονται αλλα σκορπίζονται ανικανοποίητες...αφου οι ιερειες του σεξ..μονο την τεχνη του σεξ δε γνωρίζουν. Περιφερομενες χάσκουσες μουνότρυπες...
Αλλα αυτα είχε, εχει και θα συνεχίσει να έχει η πιατσα...Ας τα ωραιοποιουμε λιγακι να παρηγοριομαστε..

Εγγρ.
3 Μαΐ 2016
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα!

Σήμερα ήταν η τελευταία μου μέρα στην δουλειά για δύο εβδομάδες και αποφάσισα να πάω μια βόλτα στην Φυλής για να δώσω την αρχή της παύσης του ασκητισμού που διήρκησε μια αρκετά μεγάλη περίοδο.

Πήρα τον "δρόμο προς την απόλυτη ικανοποίηση", η οποία είναι μια αρκετά μακρυά και έρημη οδός που πάντα περνάω από κει προς την Φυλής πίνοντας μπύρα και καπνίζοντας ένα γεναιόδωρο τσιγαριλίκι. Ο Δρόμος προς την Απόλυτη Ικανοποίηση με βοηθάει να αναστείλω τις νευτωτικές μου(όχι νευρικές) προδιαθέσεις και είναι ένα αναπόσπαστω κομμάτι της τσάρκας μου.

Παρόλο που είχα πρόθεση να επισκεπτώ την Άννα Ιλόνα έκανα πρώτα δίπλα στο Φ66Β και ήταν μια κοπέλα με όνομα Σοφία νομίζω, που έδινε κωλαρακι, ελεύθερο στοματικό και διάφορες άλλες σάλτσες αλλά την έχω ξαναπάρει με αρκετά κακές εντυπώσεις. Το κύριο μείον της ήταν ότι φαινόταν πως δεν ήθελε να τον πάρει από την πίσω πόρταμ πράγμα που παρά τις προσπάθειες μου δεν τα κατάφερα ποτέ.

Είπα να πάω και μια βολτούλα στην Φωκαίας και εκεί είδα ανοιχτό το Φωκαίας 19 και σκέφτηκα να μπω να δω την Σόνια που τόσος ντόρος έχει γίνει με αρνητικά και θετικά σχόλια. Έτσι όπως ήταν έρημα τα κατατόπια η κοπέλα εμφανίστηκε σχεδόν αμέσως αποκαλύπτωντας αυτό το αβυσσαλέο της σώμα και το πανέμορφο πρόσωπό της.

Ενθουσιάστηκα αλλά δεν το έδειξα και αποχώρισα από το σπιτάκι κατευθυνόμενος προς την αλυσίδα που δουλεύει ο πρώτος μου στόχος. Ξαφνικά όμως κατάλαβα πως  το λίμπιντό μου είχε άλλα σχέδια και σαν να με τράβιξε βίαια από τον ώμο με ξανάχωσε στο σπιτάκι που στέγαζε την Σόνια.

Μπήκα μέσα στο δωμάτιο δίχως δεύτερη σκέψη δίνοντας το μπλε με SWAG χωρίς να πω κουβέντα.

Μέσα μπήκε η Σοφία και αφού είπαμε τις κλασσικές μαλακίες για να σπάσει ο πάγος, με το μωρομάντιλο έκανε να μου καθαρίσει τον πούτσο και με ρώτησε αν θέλω καπότα και της είπα πως θέλω. Αερόπιπα αλλά αν έχεις να χύσεις πάνω από μέρα δεν σε χαλάει ειδικά από την άποψη value for money.

Από τη μία μου άρεσε γιατί είχα μέσα μου ένα σεβαστό ποσό σπέρματος του οποίου ήλεγχα την έκρηξη και δεν φοβόμουν για πρόωρη εκσπερμάτωση. - Τόσο μέτρια στην ώρα της πράξης.

Την έβαλα στην στάση 69 για να χαϊδολογώ την κλειτορίδα της, που περιβαλόταν από ένα τόσο ωραίο μουνάκι αλλά μόλις έβρισκα τα "vibes" της αυτή μου απομάκρυνε το χέρι λέγοντας ότι και καλά δεν δέχεται δάχτυλο και εγώ της υπενθύμιζα που δεν βάζω τίποτα μέσα. Προσωπικά στο να γλύψω μουνί τάνας δεν είμαι τόσο δεκτηκός οπότε περιορίστικα στο παιχνίδι στα δάχτυλα στο οποίο ένοιωθα ποιο άνετος ρίχνωντας που και που κάποιο χαδάκι στην πίσω πόρτα της.

Ξεκίνησε να ανεβεί στην στάση του ανάποδου cow-girl αλλά της είπα πως προτιμώ να ξεκινήσουμε όντας αυτή στα τέσσερα. Πάντα ξεκινάω βάζοντας το πουτανάκι στα τέσσερα όταν έχω υπεργεμάτη σπερματοδόχο κύστη ώστα να ελέγχω την αποκορύφωσή μου.

Η έκβαση του γαμησιού πήγαινε καλά και εγώ χαιρόμουν που έχω μια τόσο όμορφη μουνάρα στημένη μπροστά μου και δεν χρειαζόταν να συγκεντρωθώ στην αποφυγή γρήγορης εκτόνωσης.

Χούφτωνα βυζάκια-τα οποία είχαν κάτι το θεικό, κάτι το δροσερό και μια γεύση ηδονής- , περιέπαιζα την κλειτορίδα, έτριβα την σούφρα. Το απολάμβανα.

Την έβαλα στην στάση του ανάποδου cow-girl και συνέχισα να ακούω τον αίλουρο μέσα μου, ο οποίος με πρόσταζε να της ξεσκίσω τις σάρκες.

Ξεκίνημα στα τέσσερα, τελείωμα στα τέσσερα για τον ίδιο λόγο και εγώ να την κρατάω από την λεκάνη ώστε να μην κάνει κανένα τσουπ και φύγει. Μόλις βγήκε και η τελευταία σταγόνα από μέσα μου και τελειώσαν οι σπασμοί έλυσα τους ζυγούς της και αυτή με τρόπο πολύ ευγενικό αποχώρησε.

Σαν πόρισμα έχω να πω, πως η κοπέλα αξίζει για να "φύγουν τα πολλά", αν θες κάτι χαλαρό ή απλά αν θες να γαμήσεις μια αιθέρια ύπαρξει που τείνει αρκετά στην τελειότητα στο θέμα της αισθητικής.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Καλησπερα!
Ποιες κοπέλες προτείνετε για ποδολαγνεία?
Συνηθως διαβαζω ενδελεχώς τις ενημερώσεις, αλλα θα προτιμουσα να υπαρχει thread ημερήσια ενημερωση για πιπες, ημερήσια ενημερωση για ποδολάγνους, βυζολαγνους, αυταρχικα (εκει νομίζω ο Guino τα δίνει όλα) κλπ κλπ
Αν δεν κάνω λάθος το μέλος Ray έγραφε κάποτε αλλα εξαφανίστηκε.
Παντως ωραια καθαρα ποδια, 10 ευρω το ένα για 10 λεπτα...δυσκολα βρίσκεις.
Οι ανιερες ορεξεις πληρωνονται αλλα σκορπίζονται ανικανοποίητες...αφου οι ιερειες του σεξ..μονο την τεχνη του σεξ δε γνωρίζουν. Περιφερομενες χάσκουσες μουνότρυπες...
Αλλα αυτα είχε, εχει και θα συνεχίσει να έχει η πιατσα...Ας τα ωραιοποιουμε λιγακι να παρηγοριομαστε..
φιλε πρέπει να ρωτήσεις τον Πικερ για ποδολαγνεια.απλά εχει εξαφανιστεί τον τελευταίο καιρο :S :S :S

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Μου φαίνεται πως εκεί κάθονται συχνά πουτάνες από τα γύρω τσαρδιά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom