You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 14.615
Πρωινά επεισόδια
Διδ8 κάτω
Ελένη, νεαρά, ξανθή, πλούσιοι κώλοι - μπουτια - βυζγιά, αφελές χαμόγελο, 7/10
Διδ8 άνω
Κρίστι, μιλφ, ξανθή, πλούσιοι κώλοι - μπουτια - βυζγιά, ένα κορίτσι ψημένο στη ζωή (των μπουρδέλων), 7/10
Διδ7 δεξιά
Έμιλυ, νεαρότατη, καταγωγή κάπου μεταξύ Μολδαβίας και Βλαδιβοστόκ, καστανή, μακρύ μαλλί, καλλίγραμμη, μικρά μασταράκια, 7/10
Διδ22
Μπιάνκα, νεαρή, καστανή, μικρομεσαίο στήθος, 6,5/10
Διδ20 Άννα (όχι η καλή), λιπώδης μιλφ, 4/10
Διδ18 άνω
Κυρία Κατερίνα "Σέρβα" (πρόκειται περί Ρουμάνας), μεσήλιξ, πολύ καλά διατηρημένη, πωρωμένη από τις αναρίθμητες ψωλές που έχουν εισχωρήσει ανάμεσα στα σκέλια της, (εκτός βαθμολογίας, καθότι είναι σίνιορ).
Η Έμιλυ στάθηκε στην εξώπορτα και δεν επέτρεπε σε πέντε συναγωνιστές να βγουν έξω στην αράπικη ζέστη της Αχαρνών, αν προηγουμένως δεν την γαμήσουν.
Με τα πολλά, της έριξε ένα γαμισάκι ο συνοδοιπόρος, οποίος μέσα στη μετασυνουσιακή του χαύνωση δήλωσε "πιπινικόν οξύ".
Διδ8 κάτω
Ελένη, νεαρά, ξανθή, πλούσιοι κώλοι - μπουτια - βυζγιά, αφελές χαμόγελο, 7/10
Διδ8 άνω
Κρίστι, μιλφ, ξανθή, πλούσιοι κώλοι - μπουτια - βυζγιά, ένα κορίτσι ψημένο στη ζωή (των μπουρδέλων), 7/10
Διδ7 δεξιά
Έμιλυ, νεαρότατη, καταγωγή κάπου μεταξύ Μολδαβίας και Βλαδιβοστόκ, καστανή, μακρύ μαλλί, καλλίγραμμη, μικρά μασταράκια, 7/10
Διδ22
Μπιάνκα, νεαρή, καστανή, μικρομεσαίο στήθος, 6,5/10
Διδ20 Άννα (όχι η καλή), λιπώδης μιλφ, 4/10
Διδ18 άνω
Κυρία Κατερίνα "Σέρβα" (πρόκειται περί Ρουμάνας), μεσήλιξ, πολύ καλά διατηρημένη, πωρωμένη από τις αναρίθμητες ψωλές που έχουν εισχωρήσει ανάμεσα στα σκέλια της, (εκτός βαθμολογίας, καθότι είναι σίνιορ).
Η Έμιλυ στάθηκε στην εξώπορτα και δεν επέτρεπε σε πέντε συναγωνιστές να βγουν έξω στην αράπικη ζέστη της Αχαρνών, αν προηγουμένως δεν την γαμήσουν.
Με τα πολλά, της έριξε ένα γαμισάκι ο συνοδοιπόρος, οποίος μέσα στη μετασυνουσιακή του χαύνωση δήλωσε "πιπινικόν οξύ".
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
7000+ = μέρα παρά μέρα επί 4000.do the math τυπε. 20 χρονια ειναι 7000+ μερες...
Οταν κανεις κατιτοσο εμμονικα, το κανεις με συγκεκριμενο τροπο και αναλογα πως εχεις συνηθισει. Ετσι λειτουργει ο εγκεφαλος.
Το οποιο μεταφραζεται στο οτι ο γιαννης ειχε μαθει να γαμαει κανονικες γυναικες και το να παει με πουτανα δε θα του περναγε καν απ το μυαλο τουλαχιστον σε συχνη βαση
Βεβαια ο τυπος πρεπει να μπαζωνε φουλ κιολας, αμα ειδατε τη συνεντευξη στον κωστοπουλο θα το προσεξατε που του πεταξε σποντα ο πετρος
Εσύ λες ότι με το μόντελινγκ και την ηθοποιία είχε το χρόνο να πηδάει μία διαφορετική κάθε δεύτερη μέρα; Το να είσαι μοντέλο και ηθοποιός έχει πολλές υποχρεώσεις. Να μάθεις τους διαλόγους, να κάνεις τα γυρίσματα, να κάνεις γυμναστήριο, σολάριουμ κλπ κλπ. Εκτός αν έχουμε γυναίκες στη χώρα μας που γαμιούνται στο 5λεπτο και δεν το ξέρω.
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Τύπε ο Σπαλιάρας είναι κάθε μέρα Φυλής Μεταξουργείο !
Ο Σπαλιάρας δεν εννοούσε τις κανονικές γκόμενες που έχει πηδήξει;
do the math τυπε. 20 χρονια ειναι 7000+ μερες...
Οταν κανεις κατιτοσο εμμονικα, το κανεις με συγκεκριμενο τροπο και αναλογα πως εχεις συνηθισει. Ετσι λειτουργει ο εγκεφαλος.
Το οποιο μεταφραζεται στο οτι ο γιαννης ειχε μαθει να γαμαει κανονικες γυναικες και το να παει με πουτανα δε θα του περναγε καν απ το μυαλο τουλαχιστον σε συχνη βαση
Βεβαια ο τυπος πρεπει να μπαζωνε φουλ κιολας, αμα ειδατε τη συνεντευξη στον κωστοπουλο θα το προσεξατε που του πεταξε σποντα ο πετρος
7000+ = μέρα παρά μέρα επί 4000.
Εσύ λες ότι με το μόντελινγκ και την ηθοποιία είχε το χρόνο να πηδάει μία διαφορετική κάθε δεύτερη μέρα; Το να είσαι μοντέλο και ηθοποιός έχει πολλές υποχρεώσεις. Να μάθεις τους διαλόγους, να κάνεις τα γυρίσματα, να κάνεις γυμναστήριο, σολάριουμ κλπ κλπ. Εκτός αν έχουμε γυναίκες στη χώρα μας που γαμιούνται στο 5λεπτο και δεν το ξέρω.
επεξηγησεις εδωσα σε πρωτερο ποστ μου ! δεν θελω να επαναλαμβανομαι , ξαναδιαβαστε το αρχικο ποστ ποιο προσεχτικα !
οσο για το μαθηματικο τυπο του πως σε 7350 μερες ητοι 20 χρονια μπορει επιτευχθει το νουμερο των 4000 διαφορετικων γυναικων ?
ειναι απλο δεν παμε με μαθηματικη προοδο οτι ανα δυο μερες περιπου πηγαινε και με αλλη ... δεν ειναι δυνατον αλλωστε επι 365 μερες το ετος να ακολουθειτε κατα γραμμα αυτο !
αλλα ομως μπορει να γινει το εξης ! καποιες μερες μπορει να πηγαινε με 3 ή 4 διαφορετικες γυναικες ... επι καποιες μερες , μετα καποια ξεκουραση παλι τα ιδια , καποια διαστηματα ειχε κανει και καποιες σχεσεις που πηγαινε μονο με μια ... και ολα τα σχετικα .... συν καποια διαστηματα που μπορει να μην πηγαινε με καμια ...
αρα αν υποθεσουμε οτι ανα ετος οι 100 μερες του ετους αλλαζε καθημερινως 2 κατα μεσο ορο γυναικες βγαινει 2 επι 100 = 200 επι 20 χρονια = 4000 γυναικες !
επειδη ομως μιλαμε με μεσο ορο και παρεκλισεις μπορει να υφιστανται ... μπορει το νουμερο να ειναι και μεγαλυτερο ή και λιγο μικροτερο !
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ας μην λεμε ποιο πολλα ομως ...
εγω στα πρωτα ραντεβου μου με μια κοπελα παντα λεω οτι εχω παει με δυο ή τρεις γυναικες ολες κι ολες ! χαχχαχααχαχ
εγω στα πρωτα ραντεβου μου με μια κοπελα παντα λεω οτι εχω παει με δυο ή τρεις γυναικες ολες κι ολες ! χαχχαχααχαχ
Επισκέπτης
ναι τον εφαγε η πολλη δουλεια τον καψερο7000+ = μέρα παρά μέρα επί 4000.
Οξαποδω μη σπαμαρεις οταν μιλαμε για το γιαννη
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Εγώ είμαι ο Οξαποδώ;Οξαποδω μη σπαμαρεις οταν μιλαμε για το γιαννη
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Ναι, με μέσο όρο το πήγα...
Και δηλαδή θέλετε εσείς να μου πείτε ότι με τη δουλειά του είχε το χρόνο να πάει με 4000; Οκ τότε, δεν έχω να πώ κάτι άλλο.
σου ειπα ξαναδιαβασε προσεχτικα το αρχικο μου ποστ !
εσυ μεσα σε 5 χρονια πηγες με κοντα 200 διαφορετικες , χωρις να εισαι και τοσο μαχιμος ...
περαιτερω επεξηγησεις σε αυτο το θρεντ της ενημερωσης δεν κανω διοτι θα θεωρηθουμε σπαμμερς !
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Τύπε για τις κανονικές γκόμενες έλεγα εξαρχής, όχι τις επί πληρωμή. Οκ τέλος συζήτησης, αν και το δικό μας σπαμ είναι σταγόνα στον ωκεανό.σου ειπα ξαναδιαβασε προσεχτικα το αρχικο μου ποστ !
εσυ μεσα σε 5 χρονια πηγες με κοντα 200 διαφορετικες , χωρις να εισαι και τοσο μαχιμος ...
περαιτερω επεξηγησεις σε αυτο το θρεντ της ενημερωσης δεν κανω διοτι θα θεωρηθουμε σπαμμερς !
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Να επιβεβαιωσω κι εγω αυτους που ενημερωσαν ότι η Μαιρη με τα τατουάζ από Διδυμου 22 βρίσκεται πλεον Αγιου Πετρου 7 για οσους τη ψαχνουν.Χαρη σ αυτή τη πληροφορια τη βρηκα εκει σημερα το απόγευμα οπου κατεθεσα.
Εγω την εψαχνα αλλα μολις διαβασα κριτικη οτι η τσατσα χτυπαει πορτες και ορμαει στο δωματιο στα 23 λεπτα για να μην το παιζει εξυπνος ο πελατης.
mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.312
- Πόντοι
- 2.420
Μεταξουργείο, πριν από λίγο:
Ιάσωνος 33 Δύο κοπέλες, η μια ξανθιά κοντή αδύνατη αρκετά όμορφη, Ρόζα νομίζω το όνομα της, η άλλη μελαχρινή κόντη παχουλή δεν μου άρεσε δεν μου παν πως τη λέγαν.
Ιάσωνος 30 υπόγα ένας νεαρός τσιγγάνος βγένοντας με απετρεψε να μπω προειδοποιώντας με πως είναι ένα τέρας εκεί μέσα. Υποθέτω πως εννοούσε τη Τζώρτζια
Ιάσωνος 19 Μια νεαρή ξανθιά με μπουκλωτά μαλλιά γεροδεμένο σώμα χωρίς καμπύλες, όχι άσχημο πρόσωπο. Η 2τσα μου είπε ένα σωρό μαλακίες εκτός από το όνομα της που μου διαφεύγει. Αυτή πρέπει να ναι που είχε διώξει ο εκλεκτικός όταν πήγε να του βάλει κατευθείαν καπότα.
Κολωνού 23 Περιμένοντας την κοπέλα να σαλονάρει, παρατήρησα ένα αντίγραφο πίνακα του Klimt να κοσμεί το σαλόνι, ταιριαστό με το επιβλητικό οίκημα!
Η κοπέλα ήταν μια ψηλή καστανή νεαρή νταρντάνα με συμπαθή μούρη και ελαφρώς επεξεργασμένο στήθος. Ούτε εκεί μου είπαν όνομα.
ΥΓ. Όποιος μπορεί ας συμπληρώσει και ονόματα.
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 14.615
Μαλακία μου :S...
Οξαποδω μη σπαμαρεις οταν μιλαμε για το γιαννη
Θα προσπαθήσω να βελτιωθώ.
Μακελάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
Ε καλά είναι 23 λεπτά για 20 ευρώ. Μην το παραχέζουμε κι εμείς.Εγω την εψαχνα αλλα μολις διαβασα κριτικη οτι η τσατσα χτυπαει πορτες και ορμαει στο δωματιο στα 23 λεπτα για να μην το παιζει εξυπνος ο πελατης.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Δικια μου είναι η κριτικη που αναφερεσαι στο Αγιου Πετρου 7.Η υπηρεσια μου εδωσε την εντυπωση ότι θελει αυτή να τα εχει όλα υπο τον ελεγχο της και να κανει κουμαντο.Και με τη Μαιρη στο δωματιο για την υπηρεσια μου ελεγε ότι ότι θελει αυτή γινεται εκει μεσα και οι κοπελες ακολουθουν.Αλλα ας μην ειμαστε υπερβολικοι,μπορει ο πελατης να ηταν πραγματι παρα πολύ ωρα μεσα.Εγω που περιμενα στο σαλονι περιμενοντας και μιλωντας με την υπηρεσια περιμενα αρκετη ωρα και εφτασα αφοτου ειχαν μπει στο δωματιο.Επισης ,καθισα μεσα με τη Μαιρη αρκετη ωρα,πανω από 15 λεπτα χωρις ενοχληση.Ανεση χρονου σε λογικα πλαισια.Δε θα απλωσουμε και τραχανα.Εγω την εψαχνα αλλα μολις διαβασα κριτικη οτι η τσατσα χτυπαει πορτες και ορμαει στο δωματιο στα 23 λεπτα για να μην το παιζει εξυπνος ο πελατης.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
τυπε ειδε και αποειδε με τις ελλεϊνιδες και αποφασισε να κανει την σωστη κινηση του καθε χυστη που σεβεται τον εαυτο του;
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Ε καλά είναι 23 λεπτά για 20 ευρώ. Μην το παραχέζουμε κι εμείς.
Αλλος θελει 15 λεπτα, αλλος 5, αλλος 25. Πρεπει να υπαρχει ελαστικοτητα και οχι να ορμαει στο δωματιο σα μαινομενος ταυρος η τσατσα, ουτε να ειρωνευεται "το παιζει εξυπνος". Οταν τελειωνει στο πενταλεπτο ο πελατης του λες "κριμα που δεν κατσατε περισσοτερο;" κυρια τσατσα; Μηπως του επιστρεφεις μερος απο τα χρηματα οταν τελειωσει στο πενταλεπτο, κυρια τσατσα; Οχι, αρα εισαι υποχρεωμενη να κανεις τουμπεκι και με αυτον που ξεφευγει απ το μεσο ορο προς τα πανω.
Ξυπνατε καταναλωτες, 20 ευρο ειναι ΠΟΛΛΑ λεφτα!
Εκλεκτικός
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.284
- Πόντοι
- 2.046
Πολύ σωστος!Αλλος θελει 15 λεπτα, αλλος 5, αλλος 25. Πρεπει να υπαρχει ελαστικοτητα και οχι να ορμαει στο δωματιο σα μαινομενος ταυρος η τσατσα, ουτε να ειρωνευεται "το παιζει εξυπνος". Οταν τελειωνει στο πενταλεπτο ο πελατης του λες "κριμα που δεν κατσατε περισσοτερο;" κυρια τσατσα; Μηπως του επιστρεφεις μερος απο τα χρηματα οταν τελειωσει στο πενταλεπτο, κυρια τσατσα; Οχι, αρα εισαι υποχρεωμενη να κανεις τουμπεκι και με αυτον που ξεφευγει απ το μεσο ορο προς τα πανω.
Ξυπνατε καταναλωτες, 20 ευρο ειναι ΠΟΛΛΑ λεφτα!
Οι τσατσαδες παρακαλανε να τελειωνουν οι πελατες στο πενταλεπτο για να μαζευουν τα 3ευρα στη τσεπη.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις