Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 243 άτομα (18 μέλη και 225 επισκέπτες)

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Έφαγε ποδαρίλα στο τελευταίο γαμήσι και έκοψε τα μπουρδέλα.Τι να έγινε μωρε;Ο Picker πάντα ερχόταν και έφευγε.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Καλησπέρα!

Σήμερα ήταν η τελευταία μου μέρα στην δουλειά για δύο εβδομάδες και αποφάσισα να πάω μια βόλτα στην Φυλής για να δώσω την αρχή της παύσης του ασκητισμού που διήρκησε μια αρκετά μεγάλη περίοδο.

Πήρα τον "δρόμο προς την απόλυτη ικανοποίηση", η οποία είναι μια αρκετά μακρυά και έρημη οδός που πάντα περνάω από κει προς την Φυλής πίνοντας μπύρα και καπνίζοντας ένα γεναιόδωρο τσιγαριλίκι. Ο Δρόμος προς την Απόλυτη Ικανοποίηση με βοηθάει να αναστείλω τις νευτωτικές μου(όχι νευρικές) προδιαθέσεις και είναι ένα αναπόσπαστω κομμάτι της τσάρκας μου.

Παρόλο που είχα πρόθεση να επισκεπτώ την Άννα Ιλόνα έκανα πρώτα δίπλα στο Φ66Β και ήταν μια κοπέλα με όνομα Σοφία νομίζω, που έδινε κωλαρακι, ελεύθερο στοματικό και διάφορες άλλες σάλτσες αλλά την έχω ξαναπάρει με αρκετά κακές εντυπώσεις. Το κύριο μείον της ήταν ότι φαινόταν πως δεν ήθελε να τον πάρει από την πίσω πόρταμ πράγμα που παρά τις προσπάθειες μου δεν τα κατάφερα ποτέ.

...

Σαν πόρισμα έχω να πω, πως η κοπέλα αξίζει για να "φύγουν τα πολλά", αν θες κάτι χαλαρό ή απλά αν θες να γαμήσεις μια αιθέρια ύπαρξει που τείνει αρκετά στην τελειότητα στο θέμα της αισθητικής.
Φίλε η Σόνια είναι για μένα ότι πιο εμφανίσιμο γαμιέται αυτήν την εποχή στα μπουρδέλα και παρότι και η δικιά μου εμπειρία ήταν αντίστοιχου μετρίου επιπέδου όπως και η δικιά σου ειμαι σίγουρος οτι αυτό το κορμί και το πρόσωπο της θα μου φάει αρκετά εικοσαρικα ακόμα.
Απολαυστική ενημέρωση  :hi:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Συμφωνώ.Και ιδιαίτερα συμπαθείς και οι δύο.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Η Μίρα που ανέφερα πριν είναι η μιλφ Μίρα από το Φυλής 109.
Υπάρχουν κριτικές από τον τιτανομέγιστο ενημερωτή N.Smyrni  :sunglasses:
Εδώ και 3 μέρες δουλεύει στο Μαραθώνος 59 χωρίς να έχει αποφασίσει σε πιο
θα μείνει και εάν θα κάνει διπλοβάρδιες.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Να επιβεβαιωσω κι εγω αυτους που ενημερωσαν ότι η Μαιρη με τα τατουάζ από Διδυμου 22 βρίσκεται πλεον Αγιου Πετρου 7 για οσους τη ψαχνουν.Χαρη σ αυτή τη πληροφορια τη βρηκα εκει σημερα το απόγευμα οπου κατεθεσα.

Εγγρ.
3 Μαΐ 2016
Like
4
Πόντοι
0
Φίλε η Σόνια είναι για μένα ότι πιο εμφανίσιμο γαμιέται αυτήν την εποχή στα μπουρδέλα και παρότι και η δικιά μου εμπειρία ήταν αντίστοιχου μετρίου επιπέδου όπως και η δικιά σου ειμαι σίγουρος οτι αυτό το κορμί και το πρόσωπο της θα μου φάει αρκετά εικοσαρικα ακόμα.
Απολαυστική ενημέρωση  :hi:

Ευχαριστώ πάρα πολύ, και εγώ πιστεύω πως θα ξαναπεράσω μαζί της αν και, με την Άννα Ιλόνα έχω πολύ καλή χημεία και δεν την αφήνω :fuck2:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Ξέρετε εάν δουλεύει σήμερα η τρελέγκο η Άννα Ιλόνα ?
Αν και έχει σπάσει λιγάκι μετά από τόσα χρόνια στη Φυλής την έχω ακόμα ανάγκη  :erection:
Πολύ ρομαντικό κοριτσάκι  :grin:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
Έτσι για να περάσει η ώρα, έκατσα και μέτρησα όλες τις διαφορετικές πουτάνες με τις οποίες έχω πάει. Ήταν δύσκολο να τις θυμηθώ όλες, οπότε πήρα ένα-ένα τα μαγαζιά στο χάρτη και άθροισα τις πουτάνες που έχω πάρει στο καθένα. Ανά μαγαζί είναι πιο εύκολο να θυμηθείς. Ούτε λίγο, ούτε πολύ λοιπόν βγαίνουν 172. Σίγουρα θα ξεχνάω καμιά 10ρια, αλλά πιο πολλές τις περίμενα. Με το καλό να φτάσουμε τις 1000. Καμμένη μέρα σήμερα. :grin:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ναι απιστευτο μωρο !

εσενα σε περιμενουν οι καλοι σου για σεξ ! γιατι πας εκει ?
warnmute.gif
προσωπική επίθεση σε άλλο μέλος

αυτον το μιουταρατε ! τον μακακα kostakis27 που με εβριζε ολη μερα , εμμονη του ειχα γινει τιποτα ομως εεε ?

στα του αγωνος τωρα !
απογευματινη βολτα με σχεδον μηδενικη κινηση !

στα αγκυρας 12 στο ενα δουλευε η βικυ απο πιπινου και η σουζυ !
στο αλλο ηταν η τζινα ! δεν σου γεμιζει το ματι , στην αρχη εισαι επιφυλακτικος αλλα για καποιο λογο ειπα να την επιλεξω ! δεν ηταν και ασχημα ! ανετη μεσα στο δωματιο αλλα με σημαδια απειριας εν σχεση με το οτι ειναι μιλφ !

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Έτσι για να περάσει η ώρα, έκατσα και μέτρησα όλες τις διαφορετικές πουτάνες με τις οποίες έχω πάει. Ήταν δύσκολο να τις θυμηθώ όλες, οπότε πήρα ένα-ένα τα μαγαζιά στο χάρτη και άθροισα τις πουτάνες που έχω πάρει στο καθένα. Ανά μαγαζί είναι πιο εύκολο να θυμηθείς. Ούτε λίγο, ούτε πολύ λοιπόν βγαίνουν 172. Σίγουρα θα ξεχνάω καμιά 10ρια, αλλά πιο πολλές τις περίμενα. Με το καλό να φτάσουμε τις 1000. Καμμένη μέρα σήμερα. :grin:

δεν σου βγαινουν πολλες γιατι μαλλον παιζεις με στανταρακια !

και εγω μεχρι καποια εποχη τις αλλαζα συνεχως .... αλλα πλεον δεν ειναι συχνο φαινομενο για μενα δοκιμαζω νεες !
για παραδειγμα την ντιανα που διδυμου 16 που δοκιμασα το μετανιωσα , την τζινα απο αγκυρας12 σημερα , ενταξει αλλα παλι επιφυλακτικος!

οι εποχες εχουν αλλαξει και δεν υπαρχει τοσο το περιθωριο για δοκιμες σε συχνη βαση ...

οσο για το με ποσες γενικοτερα πρεπει να εχω παει .... αστο καλυτερα ! δεν τις μετραω!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
δεν σου βγαινουν πολλες γιατι μαλλον παιζεις με στανταρακια !

και εγω μεχρι καποια εποχη τις αλλαζα συνεχως .... αλλα πλεον δεν ειναι συχνο φαινομενο για μενα δοκιμαζω νεες !
για παραδειγμα την ντιανα που διδυμου 16 που δοκιμασα το μετανιωσα , την τζινα απο αγκυρας12 σημερα , ενταξει αλλα παλι επιφυλακτικος!

οι εποχες εχουν αλλαξει και δεν υπαρχει τοσο το περιθωριο για δοκιμες σε συχνη βαση ...

οσο για το με ποσες γενικοτερα πρεπει να εχω παει .... αστο καλυτερα ! δεν τις μετραω!
Όχι τύπε, με στανταράκια έπαιζα μόνο τα 2 πρώτα χρόνια της 5χρονης καριέρας μου. :grin: Μετά είδα ότι το σώμα μου τις "συνήθιζε" με αποτέλεσμα να μην καβλώνω το ίδιο εύκολα και να χάνω το 20ρικο, οπότε από τότε τις αλλάζω συνέχεια. Με την ίδια δεν πηγαίνω πλέον πάνω από 3 φορές, όσο μουνάρα κι αν είναι. Και επειδή μου έχει γυρίσει η βίδα, θέλω να πάω με όσο περισσότερες γίνεται.  :2funny:

Πάντως έχει ενδιαφέρον να κάτσεις να τις υπολογίσεις ανά σπίτι. Πχ εγώ διαπίστωσα ότι σε κάποια σπιτάκια δεν έχω περάσει καν ή έχω περάσει μόνο μια φορά. Μάλλον το έχουν τα συγκεκριμένα εδώ και χρόνια να μην φέρνουν τίποτα γαμεύσιμο ή να είναι ξεπετάδικα που κάνουν μπαμ.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Όχι τύπε, με στανταράκια έπαιζα μόνο τα 2 πρώτα χρόνια της 5χρονης καριέρας μου. :grin: Μετά είδα ότι το σώμα μου τις "συνήθιζε" με αποτέλεσμα να μην καβλώνω το ίδιο εύκολα και να χάνω το 20ρικο, οπότε από τότε τις αλλάζω συνέχεια. Με την ίδια δεν πηγαίνω πλέον πάνω από 3 φορές, όσο μουνάρα κι αν είναι. Και επειδή μου έχει γυρίσει η βίδα, θέλω να πάω με όσο περισσότερες γίνεται.  :2funny:

Πάντως έχει ενδιαφέρον να κάτσεις να τις υπολογίσεις ανά σπίτι. Πχ εγώ διαπίστωσα ότι σε κάποια σπιτάκια δεν έχω περάσει καν ή έχω περάσει μόνο μια φορά. Μάλλον το έχουν τα συγκεκριμένα εδώ και χρόνια να μην φέρνουν τίποτα γαμεύσιμο ή να είναι ξεπετάδικα που κάνουν μπαμ.

ναι οντως καποια δεν σε γεμιζουν πας ... βεβαια ποτε δεν ξερεις ! μην αποκλειεις ποτε τιποτα !
πολλες φορες η διαφορα γινετε εκει που δεν το περιμενεις!

σαφως και καλα κανεις οταν εισαι τοσο νεος να τις αλλαζεις συνεχεια ! και ετσι ειναι το φυσιολογικο να κανεις ! απλα με το καιρο θα θελησεις παλι να εχεις τα στανταρακια σου !
εστω και κατα καιρους !

μετα απο 15 ή 20 χρονια αν πας να ξανακανεις το μετρημα ... οντας πλεον στην ηλικια του Σπαλιαρα ! θα δεις οτι απλα δεν μετριουνται ! και οτι ο σπαλιαρας θα φαινετε ενα τιποτα μπροστα σου !

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
πολλοι απο εμας οταν ακουσαμε στις ειδησεις περι σπαλιαρα ουτε καν ιδρωσε το αυτι μας !

πολλοι μαλιστα ειπαμε μα καλα για μονο τοσες τοσο ζητημα στις ειδησεις και στα περιοδικα ? χαχαχαχααχα

και μην μου πει κανεις οτι ο σπαλιαρας δεν πληρωνε ! πληρωνε με τον εναν ή με τον αλλο τροπο !
κερασματα , βολτες , εξοδα δεξια αριστερα και ολα τα σχετικα τα οποια στο συνολο ειναι περισσοτερα απο αυτα που χαλαμε!!!

ισως καποιες να τις εβγαλε "δωρεαν" αλλα το ιδιο το εχουμε κανει και εμεις κατα καιρους !

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
πολλοι απο εμας οταν ακουσαμε στις ειδησεις περι σπαλιαρα ουτε καν ιδρωσε το αυτι μας !

πολλοι μαλιστα ειπαμε μα καλα για μονο τοσες τοσο ζητημα στις ειδησεις και στα περιοδικα ? χαχαχαχααχα

και μην μου πει κανεις οτι ο σπαλιαρας δεν πληρωνε ! πληρωνε με τον εναν ή με τον αλλο τροπο !
κερασματα , βολτες , εξοδα δεξια αριστερα και ολα τα σχετικα τα οποια στο συνολο ειναι περισσοτερα απο αυτα που χαλαμε!!!

ισως καποιες να τις εβγαλε "δωρεαν" αλλα το ιδιο το εχουμε κανει και εμεις κατα καιρους !

Τύπε ο Σπαλιάρας είναι κάθε μέρα Φυλής Μεταξουργείο:rockon: :rockon: :rockon:  :kneel: :kneel: :kneel:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.789
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
23 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
αυτον το μιουταρατε ! τον μακακα kostakis27 που με εβριζε ολη μερα , εμμονη του ειχα γινει τιποτα ομως εεε ?
Τουλάχιστον ο Κωστάκης είχε δίκιο που στην έλεγε, με ακλόνητα επιχειρήματα.
Όλοι ξέρουμε ότι έτρεχες για θελήματα στις πουτάνες.  :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom