Σημερα δευτερη βαρδια, απογευματινη.
φυλης 54α οροφος: Βαλερια η ρωσιδα, μελαχρινη πλεον, κανονικο σωμα, συμπαθητικο προσωπο.
φυλης 54β ισογειο: Ελενα-η η καινουργια της μοντελοαλυσιδας, να πω την αληθεια περιμενα να μου αρεσει λιγοτερο σε σχεση με αυτα που ειχα διαβασει απο τις ενημερωσεις. Ισιο καστανο μαλλι μεχρι τους ωμους, σωμα κανονικο, προσωπο βαλτικου τυπου(κοινως ρωσιδοφατσουλα) σχετικα καλη.
φυλης 65α οροφος: Ντιανα ο μουναρομουναρος
, τα παντα ολα σε εμφανιση και πως να μου ξεφυγει η καλυτερα πως να ξεφυγω εγω απο αυτην. Τιμηθηκε ξανα, σιγα το νεο.
φυλης 71α ισογειο: Επιτελους να δω και εγω την Αλινα με την κωλαρα, και η τσατσα να μας ανακοινωνει οτι ειναι κλεισμενη στο δωματιο για μιση ωρα. Αρχιδια Αλινα ειδα παλι >
. Μαζι της και αλλη μια κοπελα, Τινα Λωρα ουτε που θυμαμαι. Κανονικο σωμα, καλουτσικο προσωπο.
διδυμου 7α: Ναταλι η ξανθια ρωσιδα. Σωμα με πιασιματα, μετριο γλυκο προσωπο.
διδυμου 7β: Εμιλυ λευκοδερμη πιπινα αλλα σημερα που την ειδα πιο προσεκτικα, δεν μου αρεσε και τοσο φατσικα.
φωκαιας 7β ισογειο: Μια μελαχρινη αδυνατη, ομορφουλα.
φωκαιας 17α ισογειο: Ρωξανη το μελαχρινο λαγουδακι που πλεον ειναι ξανθο. Και καλα το μαλλι, γιατι ομως πηρες και αυτα τα παραπανισια κιλα και χαλας την καλη εικονα που ειχες ως μελαχρινο λευκοδερμο λαγουδοπιπινακι.
φωκαιας 19: Σονια η μελαχρινη κορμαρα, αερατο σαλοναρισμα, γλυκο χαμογελο και " Γειααα σου" στον ενικο να λεει, και ας ημασταν τεσσερα ατομα στο σαλονι
. Μαλλον εχει γινει το σημα κατατεθεν της.
φωκαιας 27 υπογειο Χριστινα στο δωματιο, λογικα η ελληνοουκρανεζα.
φωκαιας 27 υπερυψωμενο ισογειο: Κατερινα μελαχρινη αδυνατη, Αντριαννα χοντρη ξανθια, μετρια πραγματα.
φωκαιας 27 οροφος: Αντζελα ξανθια, γεματουλα και φουλ επιθεση στο σαλονι, εφυγα με δυο μελανιες, απο τσιμπια στη κοιλια και απο δαγκωνια στον ωμο. Ελεος, ΕΛΕΟΣ
. Και αλλη μια κοπελα, αλλα που να τη δω με το βοδι που εμπλεξα.
φιλιππιδου 11α: Αννυ η ξανθια πορνοσταρ, ειχα καιρο να τη δω. Ωραιες καυλιαρικες ατακες στο σαλονι ετσι οπως μονο η Αννυ ξερει να λεει, αλλα και αυτη εχει παρει κιλα, αρκετα κιλα ρε γαμωτο. Πρεπει να προσεξει. Γιωργο τι την ταιζεις την κοπελα εκτος απο
.
φιλιππιδου 11β: Ο μεγας βρωμιαρης πουστροτσατσος, σιχαμα και μιασμα της μπουρδελοκοινωνιας. Δε λεει να βαλει μυαλο με τιποτα
. Καλως.