Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 266 άτομα (37 μέλη και 229 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
να μην ειναι κομοδινο και οσο το δυνατον πιο εμφανισημη
Και εγω ενα εκατομμυριο ευρω.

Δοκιμασε Χριστινα κολωνου 10, παιζει και απογευματα συνηθως. Μετρια εμφανιση, καλη για μεταξι, μετριες υπηρεσιες.
Αμα θες υπηρεσιες παιζει Νικα ιασ 36, Αννιτα, λεωνιδιου 28, και Φωτεινη Κολ, 27β.
Αμα βαριεσαι να πας φυλης και εχεις 20 δωστα στο Αχιλεως 28β Ιλονα.
Ααα και Ανναμαρια σε αυτο στην Ιασωνος με τα ξυλινα σκαλακια στα δεξια. Υποφερτη στο δωματιο, καλη παρουσια για μεταξι.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.199
Πόντοι
506
Και εγω ενα εκατομμυριο ευρω.

Δοκιμασε Χριστινα κολωνου 10, παιζει και απογευματα συνηθως. Μετρια εμφανιση, καλη για μεταξι, μετριες υπηρεσιες.
Αμα θες υπηρεσιες παιζει Νικα ιασ 36, Αννιτα, λεωνιδιου 28, και Φωτεινη Κολ, 27β.
Αμα βαριεσαι να πας φυλης και εχεις 20 δωστα στο Αχιλεως 28β Ιλονα.
φυλης παιζεω συνηθως αλλα δεν εχω 20αρι σημερα :hi:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ααα και Ανναμαρια σε αυτο στην Ιασωνος με τα ξυλινα σκαλακια στα δεξια. Υποφερτη στο δωματιο, καλη παρουσια για μεταξι.
Αυτο. Τουλαχιστον εκατσα 10 λεπτα στο δωματιο, αμα σου αρκει, οκ.

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
τωρα live

Αλκιβιαδου 16γ Σονια καστανη μιλφογκιλφ σώμα με λίγα πιασιματακια και υπέροχα 3.5αρια βυζια, με ακα τελειωτικο και κωλο.

Αλκιβιαδου 16β Σονια μελαχρινη με πιασιματακια 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο και κωλο.

Αλκιβιαδου 16α Ιζαμπελα ξανθια χοντρη μεγαλη κωλαρα 2αρι βυζι, με κωλο.

Διδυμου 8α Κριστι ξανθια νταρντανοχοντρη μιλφ με 2.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο και Νικολ μελαχρινη παχουλη με 2αρια βυζια, απλό προγραμμα, κανουν και παρτουζα με 30 ευρω.

Διδυμου 8β Βερονικα ξανθια μιλφ με πιασιματακια 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο.

Διδυμου 7α Ντενισα καστανη με κανονικό ωραίο κορμί 1.5αρι βυζι, απλο προγραμμα.

Διδυμου 7β Εμιλη σήμερα με το κανονικό της μαλλι καστανομελι, πράσινα ματιά, ζυμαράκι με ωραιο κορμακι 1.5αρι βυζι, απλο προγραμμα.
Μηπως ηταν η Ελενη αντι για της Βερονικα..?το λεω γιατι προχθες πρωι που τη ρωτησα τη πρωτη μου ειπε πως η βερονικα εφυγε για τη πατριδα της.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
όταν πήγα εγώ την Ελένη την περίμεναν για να δουλέψει και 2η βαρδια

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Πέρασα εχθές Άγκυρας 12Α με μια καινούρια κοπέλα, νομίζω Χριστίνα, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το όνομα.

Πιπινάκι πανέμορφο για τα γούστα μου, λευκό δέρμα, ξανθιά, ψιλούτσικη για γυναίκα, ματάρες, ίσως από τα πιο ωραία κορμιά που έχω πάει, με μικρό στητό βυζάκι και μακριές γάμπες με τέλειο σχήμα.

Αλλά σε εμένα τουλάχιστον ήταν ψυχρή, δεν κατάφερα να τελειώσω, με τελείωσε με μαλακία, δεν πρόλαβα να πιπιλίσω στήθος επειδή με πλάκωσε στην ψιλοκαλή πίπα με προφυλακτικό (χωρίς να με ρωτήσει αν θέλω).

Φαντάζομαι πως ήταν ψυχρή μαζί μου λόγω εμφάνισης, με άλλους θα είναι καλύτερη, δηλαδή δεν φαίνεται για ξεπέτα.

Ρε παιδιά, η Έλενα από το Άγκυρας 12Α που είναι;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Kάτι σχετικο- ασχετο.. Εξαιρετικά εμπειρος  και εμπιστεύσιμος  εξωθεσμικος φίλος ( ο… κτίσας  την Δευκαλίωνος)  μου ανέφερε, ότι θεωρεί σίγουρο οτι η Αννα η σιλικονατη  περίεργη απο Διδύμου 20 ειναι  100%    τρανς  ,,, :rolleyes: Απλά το μεταφέρω .. :)

αν εννοει την Αννα την μυστηρια φιλτατε, τοτε κανει 100 λαθος

Επισκέπτης
Kάτι σχετικο- ασχετο.. Εξαιρετικά εμπειρος   και εμπιστεύσιμος  εξωθεσμικος φίλος ( ο… κτίσας  την Δευκαλίωνος)   μου ανέφερε, ότι θεωρεί σίγουρο οτι η Αννα η σιλικονατη  περίεργη απο Διδύμου 20 ειναι  100%    τρανς  ,,, :rolleyes: Απλά το μεταφέρω .. :)
[move] :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:[/move]

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Φωκαιας 9.Πανεμορφο κοριτσι απο Ρωσσια,ξανθο,πρασινο ματι,ονοματι Ναταλι.Μαζι της η ευγενεστατη και γλυκια  υπηρεσια.που εργαζοταν παλαια στο Φυλης 71
Φωκαιας 19 Αντριαννα,νεαρη,μελαχρινη,αδιαφορη
Φωκαιας 25 πανω πετιτ μελαχρινο με πρασινα ομορφα ματια
Φωκαιας 25 κατω η γνωστη Αννα πολωνεζα
Φωκαιας 27 πανω Χριστινα σκουροχρωμη κορμαρα
Φωκαιας 27 ημιυπογειο Αντριαννα ξανθια με βυζαρες,η οποια καβλαντιζε με συναγωνιστη,και Ροζαλιντα ξανθο μιλφογκιλφ,το οποιο με παρενοχλησε σεξουαλικα πιανοντας μου την πουτσα.Σε ερωτηση μου ποτε γυρνα η Πειραιωτισσα δεν ελαβα απαντηση,επομενως μαλλον πρεπει να απευθυνθω στον Ηρακλη Πουαρω
Φωκαιας 27 υπογειο. Νικολετα μελαχρινη με μακρυ μαλλι και μεγαλες θηλες
Αλκιβιαδου 16 γ ΣΟΝΙΑ.Υστερα απο την περιηγηση μου επισκεφτηκα την Βασιλισσα η οποια επανηλθε μετα την περιοδο της.Σημερα φορουσε ενα λαχανι φωσφοριζε σορτσακι που της εδινε ενα αλλο εκφυλο στυλ.
Περασμα στο δωματιο,με αγριο τσιμπουκι και δυνατο ξεκωλιασμα στα ενδοτερα,η μιλφαρα επεστρεψε πολυ καβλωμενη
:rockon: :rockon: :rockon:
URL]]

giwrgosaudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
66
Πόντοι
1
ξερει καποιος φιλος αν το φυλης 109β δουλευει 3 βαρδια??? και αν ναι 11 η 12

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Αλκιβιαδου 16 γ ΣΟΝΙΑ.Υστερα απο την περιηγηση μου επισκεφτηκα την Βασιλισσα η οποια επανηλθε μετα την περιοδο της.Σημερα φορουσε ενα λαχανι φωσφοριζε σορτσακι που της εδινε ενα αλλο εκφυλο στυλ.
Περασμα στο δωματιο,με αγριο τσιμπουκι και δυνατο ξεκωλιασμα στα ενδοτερα,η μιλφαρα επεστρεψε πολυ καβλωμενη
Ναι ουυυ...

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Kάτι σχετικο- ασχετο.. Εξαιρετικά εμπειρος   και εμπιστεύσιμος  εξωθεσμικος φίλος ( ο… κτίσας  την Δευκαλίωνος)   μου ανέφερε, ότι θεωρεί σίγουρο οτι η Αννα η σιλικονατη  περίεργη απο Διδύμου 20 ειναι  100%    τρανς  ,,, :rolleyes: Απλά το μεταφέρω .. :)
Χωρίς παρεξήγηση αλλά ο φίλος σου αποτελεί καλό παράδειγμα του ότι τα χρόνια δεν φέρνουν απαραίτητα την εμπειρία.

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
η καμελια ειναι απο τα αγαπημενα γαμησια μου για το πανω φιλιππιδου εχω να πω οτι ο τσατσος ο κυπροις ειμαι απο τους ελαχιστους που μου εχει φερθει καλα ηλεκτρα αν ηταν καλη θα της ξαναδινα μια ευκαιρια την σιμονα την ξερω
Αν φύγουν και πάνε σε άλλη αλυσίδα θα συνεχίσεις να τις γαμάς;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom