Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 279 άτομα (30 μέλη και 249 επισκέπτες)

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
παει κ ο φανουρης??οι καλυτεροι ενημερωτες εξαφανιζονται μυστηριωδως,καποια καταρα,κατι περιεργο συμβαινει.να επιληφθουν τα ιστορικα στελεχη του σαιτ να λυσουν το αινιγμα..!δεν αντεχουμε αλλο,τα μυαλα μας πονανε!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Συμφωνώ και στα δυο
Τρομακτική φάτσα η αννα η μυστηρια ώρες ώρες και ζουμερό χορταστικό κορμι η ναταλι
Για τον zero βέβαια που είναι εκπαιδευμένος κομάντο η φάτσα της αννουλας εκπέμπει μυστήριο και ερωτισμό! :)

giphy.gif

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
405
Πόντοι
21
Η πρώην λουνα,(νυν ελενα) πριν αρκετά χρονια στη φυλής με φουλ πρόγραμμα,γνωστή γυρολόγος με κορμί τούμπανο τοτε παρόλο που είναι νταρντανε
Έχει πρόσθεσει κιλά,απόλυτα φυσιολογικό δεδομένο του σωματοτυπου
Έχει περασει και από στουντιο
Αυτά για το βέργας 2
Λιοσίων 73 όντως επέστρεψε η Τζούλια από φυλής 109 όροφος,η μελαγχροινη ρουμανα με τις σταθερά καλές υπηρεσίες εκει

Εγώ δεν κατάλαβα τελικά, η πρώην λούνα (νυν Έλενα) από Βέργας 2 είναι 100% γυναίκα;

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
παντως χωρις τις ενημερωσεις του φανουρη κ του ντουντ,ειναι φαγητο χωρις αλατι το σαιτ...γυριστε πισω συντροφοι :kneel: :kneel: :kneel:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Ο Φανουρης,ο ντουντ ειναι αψογοι ενημερωτες αναμφισβητητα
Χωρις αλατι ομως ειναι τα μελη που το παρακολουθουν,οχι το σαιτ
Οι επισκεπτες-μελη ειναι που πρεπει να δινουν το αλατι στο σαιτ,πηγαινοντας που και που στους οικους,δινοντας λιγο χρωμα στην ενημερωση
και μια ανασα στα παιδια που ενημερωνουν σταθερα και που για καποιους προσωπικους λογους αδυνατουν για καποια περιοδο
Το φαγητο το προσφερουν στο πιατο και με το παραπανω,ο smirni,ο professor,o Φανουρης, ο dude, ο heelover,ο Γασπαρης και ουτω καθεξης.
Οσοι λοιπον παραπονιουνται για το αλατακι,ας κουνησουν λιγο τα ποδαρακια τους και τα χερακια τους,να παρουν το αλατι απο το ετοιμο με φαγητο τραπεζι

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Ο Φανουρης,ο ντουντ ειναι αψογοι ενημερωτες αναμφισβητητα
Χωρις αλατι ομως ειναι τα μελη που το παρακολουθουν,οχι το σαιτ
Οι επισκεπτες-μελη ειναι που πρεπει να δινουν το αλατι στο σαιτ,πηγαινοντας που και που στους οικους,δινοντας λιγο αλατι στην ενημερωση
και μια ανασα στα παιδια που ενημερωνουν σταθερα και που για καποιους προσωπικους λογους αδυνατουν για καποια περιοδο
Το φαγητο το προσφερουν στο πιατο και με το παραπανω,οσοι λοιπον παραπονιουνται για το αλατακι,ας κουνησουν λιγο τα ποδαρακια τους και τ αχερακια τους,να παρουν το αλατι απο το ετοιμο με φαγητο τραπεζι

Γιατί το λες αυτό ? Οι ενημερωτές δεν μας χρωστάνε και δεν μας είναι υπόχρεοι ? Πρέπει να γυρνάνε
μέσα στη ζέστη στα μπουρδέλα και να κάνουν ενημερώσεις όσο εμείς πίνουμε τον φραπέ μας !
Αν έχουν δουλειές οι άλλες υποχρεώσεις να τις παρατήσουν! Εμείς θέλουμε ενημέρωση θέλουμε αλάτι !

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εχουμε και καποιες υποχρεωσεις δουλειες εξεταστικες  καποιοι ισως εχουν τα δικα τους προσωπικα  προβληματα  ολοι πρεπει να ενημερωνουν απο τους ρεπορτερ εως τα απλα μελη

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
πρεπει να γυρισουν πισω,ακομα κ αν χρειαστει να κανουμε καθιστικη διαμαρτυρια στην φυλης κ στο μεταξι...ακομα κ να κλεισουμε συμβολικα την λιωσιων :orchestra:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Που λετε περνωντας απο Κολοκυνθους μπαινω μεσα σε εναν αθλιο οικο στον αριθμο 38, ετσι για την καλτιλα. Απο το κουζινακι βγαινει μια κοντη χοντρη με γουρλωμενα ματια. Με το που με βλεπει παει στην πορτα κλειδωνει και αρχιζει να με σπρωχνει βιαια στο δωματιο. Της λεω να κανω μια βολτα και ξαναρχομαι. Οχι μου λεει! Θα σε βιασω! Ειμαι πολυ καλη στο σουβλισμα! Μα δε θελω σουβλισμα της αποκρινομαι! Παιρνει ενα υφος σα να παρεξηγηθηκε! Μου λεει θα σου αρεσει σιγουρα! Ειμαι πολυ καλη! Και με σπρωχνει σχεδον μεχρι το δωματιο. Εκει της ειπα δεν εχω λεφτα, τσαρκα ηρθα και καταφερα να ξεφυγω.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
μην ανησυχειτε ολοι θα επιστρεψουμε στο σαιτ τα γαμησια  δεν κοβονται εγω ισως και σημερα επιστρεψω στην ενεργο δραση η αλλιως απο την επομενη βδομαδα

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Έκανα έφοδο στο Κολωνού 27 υπόγειο με την ελπίδα ότι θα πετύχαινα τη Γωγώ μετά από αρκετόν καιρό που απουσίαζε,πέτυχα διάνα,εδώ κολλάει το παλιό σουξέ, "θα κάνουμε έναν έρωτα όλο τρέλα..."! :knockinb:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
Το σαιτ δεν πεθαινει ολοι πρεπει να το καταλαβετε θα υπαρξουν και συνεχιστες της ενημερωσης και εγω διδακτικα πραγματα απο τον μεγαλο φανουρη τον χιλνικ τον προφεσορα τον σμυρνη και απ ολους τους ενημερωτες του σαιτ

tolito84

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς αν το μπουρδελάκι Λιοσίων και Ξανθίππης γωνία έχει κλείσει οριστικά; Έχω περάσει 2-3 φορές γύρω στις έντεκα το βράδυ και είναι πάντα κλειστό. Γενικά έκλεινε νωρίς, γύρω στις 12 αλλά δεν νομίζω να κλείνει τόσο νωρίς.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Έχει κλείσει οριστικά,υπό την έννοια οτι είναι κλειστό εδω και πολυ καιρό
Και σήμερα το πρωί κλειστό ήταν

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Για εμενα θα ειχε νοημα θρεντ με τιτλο: Πορνες που προσφερουν εκτεταμενο προγραμμα. Και οταν λεω εκτεταμενο δεν εννοω στα ποσα λεπτα χτυπαει η τσατσα, αλλα στα ποσα λεπτα σε οδηγει να χυσεις η πορνη. Οταν δεν υπαρχει βιασυνη χαλαρωνεις για να ευχαριστηθεις το σεξ και εχει τη δυνατοτητα η πορνη να ξεδιπλωσει το ταλεντο της. Οταν υπαρχει βιασυνη δεν πιανει τοπο το εικοσαρικο. Σκεφτεσαι ας εδινα κατι παραπανω να παω σε στουντιο.

Επισκέπτης
Χθὲς Κων. 166 κάτω Εὔα μετὰ 5 ἔτη. Τὶ γυναίκα! Κάνει τὰ πάντα γιὰ νὰ καταστρέψει τὸ σῶμα - δῶρο τοῦ Ὑψίστου, καὶ αὐτὸ κρατᾶ γερά (ἄν καὶ μὲ ἐμφανὴ τὰ σημάδια τῆς παρακμῆς). Καὶ κάτι χοντρομπουχέσες δὲν μποροῦν νὰ συμμαζευτοῦν. Πολὺ ἄνισα τὰ ἔχει μοιράσει τὰ δῶρα του ὁ Κύριος!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom