Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 695 άτομα (11 μέλη και 684 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
Εχθες τοο βραδυ βρεθηκα φωκαιας και εκανα καταθεση σπερματος στην γνωστη αλεξια ηταν στο 27 Ισογειο μαζι με μια καινουργια την χριστινα νεαρη κοπελα η αλεξια μου κεντρισε το ενδιαφερον και την γαμησα περασα καλα. μετα πηγα φωκαιας 27 υπογειο ειδα την καρολινα την ξανθια εχει παρει κιλα και μαζι της ηταν η αντζελα και στο πανω ηταν η λαουρα η ξανθουλα μαζι με την γκαμπυ την ακεντραριστη ημουν ετοιμος για δευτερη καταθεση αλλα ημπυν κουρασμενος απο το γαμησι και την παραλια που ειχα παει

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.754
Πόντοι
42.697
Απο τους μεγαλύτερους συγγραφείς που πέρασαν ποτέ. Δυστυχώς όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις αναγνωρίστηκε μετά θάνατον.Αλλά ήταν γενικά τύπος που δεν επιδίωκε την αναγνώριση.

Για τις ενημερώσεις κάνω ότι μπορώ και σε ευχαριστώ.
Προφεσορ το αβαταρ σου αντιπρόσωπευει εν μέρη νομίζω και την προσωπικοτητα σου
Εύγε για τις ενημερώσεις σου

@αλφά291 παλιοφιλε μου αρέσεις γιατί παρακολουθεις τα ΠΆΝΤΑ αλλά γράφεις πλέον σπάνια και στοχευμενα!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
Προφεσορ το αβαταρ σου αντιπρόσωπευει εν μέρη νομίζω και την προσωπικοτητα σου
Εύγε για τις ενημερώσεις σου

@αλφά291 παλιοφιλε μου αρέσεις γιατί παρακολουθεις τα ΠΆΝΤΑ αλλά γράφεις πλέον σπάνια και στοχευμενα!

Kαλημέρα!  :grin:  Προσπαθώ να βελτιώνομαι όσο μπορώ όπου μπορώ και όποτε μπορώ.

Ευτυχώς οι ενημερώσεις του Προφέσσορα δεν είναι σκοτεινές όπως τα διηγήματα του , αλλιώς δε θα βγάζαμε άκρη.

Τα έργα του HPL είναι πρακτικά η αρχή για μια τεράστια γκάμα λογοτεχνικών υφών και ειδών που γεμίζουν τα ράφια σήμερα. Πράγματι τεράστιος!

Sorry για το  :offtopic:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Έπειτα από αποτυχημένο ραντεβού με ημεδαπή κορασίδα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Φυλής  :2funny:
Αφού γύρισα κάποια σπιτάκια, αποφάσισα να καταθέσω στην Ορόρα στο Φυλής 56.
Φόραγε κάτι κόκκινα εσώρουχα, γυαλιά μυωπίας και είχε αυτό το καυλερό στυλάκι που μου αρέσει.  :sunglasses:
Την έχω πάρει αρκετές φορές οπότε ήμουν σίγουρος ότι θα περάσω καλά. Πέρασα και περίμενα στο δωμάτιο
για αρκετή ώρα καθώς είχε δύο δωμάτια πριν από εμένα. Με πήρε ο ύπνος και με ξύπνησε αυτή ανοίγοντας την πόρτα  :orchestra:
Είχαμε χαμούρεμα αρκετής διάρκειας και κάποια φιλιά από την μεριά της σε όλο το σώμα και στο πρόσωπο.
Αχαλίνωτο 69 με καπότα δυστυχώς στην πίπα και με εμένα να ναυαγώ σε έναν δυνατό ρεχτιφιέ.
Γαμήσι με αυτή από πάνω αρχικά και στη συνέχεια στα τέσσερα. Για το τέλος έβγαλα την καπότα και την έχυσα στα βυζιά.
Όντας άχυστος 3 μέρες την πιτσίλισα δυνατά και αυτή έβαλε τα γέλια και μου ζήτησε να βγάλουμε μια αναμνηστική φωτογραφία  :2funny:

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
μίνι ενημέρωση από 2η βαρδια

Πιπινου 118 ήταν η Λάνα και η Βίκυ

Πήγα στοχευμενα για Βίκυ και ξαλάφρωσα στο γλυκό στοματακι της
καθώς γλυφομασταν σε ένα απολαυστικό 69.
Το μωράκι έχει κάνει κωλαρα.

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
169
Πόντοι
1
Ξερεις κανεις αν θα ειναι σημερα η Νικολ στη βεργας?

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Η Ορόρα κάνει επιλεκτικό στοματικό μόνο σε όσους γουστάρει.
Γι αυτό, άλλωστε, κόλλησε έρπη τον γκόμενο που την πήγε ταξιδάκι στο Λονδίνο προν λίγο καιρό.
Πάντως το χύσιμο στο πορνώδες στήθος της, της άξιζε τα μάλα! :tits2:

Να'σαι καλά Βασίλη, που πολλά ξέρεις και λίγα λες ;)

hellas666

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
84
Πόντοι
0
18/6/16, Κολωνού, 3-4μμ

Κολωνού 15α. Τζούλια, ξανθιά με μεγάλα βυζιά, κανονικό πρόγραμμα.

Κολωνού 15β. Μελαχρινή με μεγάλα βυζιά. Ανακοινώθηκε 69.

Κολωνού 23. Άννα, εμφανίσιμη καστανομάλλα. Κανονικό πρόγραμμα. 15 ευρώ.

Κολωνού 27β. Μιλφ με καστανό κοντό μαλλί.Κανονικό πρόγραμμα.

Κολωνού 27α. 2 κοπέλες.

Μια 1.70 μακρύ σκούρο σγουρό μαλλί, σχετικά μεγάλο στήθος. Κανονικό.

Η άλλη, Έλενα, αλβανίδα. Κατά δήλωσή της, κανονικά δουλεύει στο 27β υπόγειο από δίπλα. Μέτριου μάκρους μαύρο μαλλί iirc. Λεπτό πιπίνι χωρίς πιασίματα. Ευλύγιστο κορμάκι, αλλά, με βάση τη μία εμπειρία μου, μυγιάγκιχτη. Κάνουν παρτούζα, κανονικό και οι δύο,  iirc.

Κολωνού 30β β΄όροφος, η τσατσά διαλαλούσε την επιστροφή της Νατάσας από Ρωσία iirc. Μεγάλο πολύχρωμο τατουάζ στην κοιλιά. Καλό σώμα. Την περίμεναν 4-5 μπαγκλαντεσιανοί.

30β ά όροφος, 10πμ με 8μμ δουλεύει Νίκη/Νικολέτα, μαυρομάλλα ρωσίδα, χαμογελαστή. Κανονικό.

Κολωνού και Λεωνίδου, 12μμ-6μμ, δουλεύουν δύο ρουμάνες. Νίκη, μαύρο μαλλί, ωραίο προσωπάκι, αδύνατη. Μικρά και πεσμένα βυζάκια. Βιβή, εμφανίσιμη καστανομάλλα, καλό στήθος. Κάνουν παρτούζα.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
και εγω εχω βγαλει φγωτογραφια μαζι της διοτι την εχυσα  την ορορα στα βυζια της  ειναι καλη κορασιδα για εμενα

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
Σημερα στην απογευματινη αλλαγη

Φωκαιας 17β οροφος Επιστροφη της Κορινας.Προκειται για μια εμφανισιμη ιεροδουλη με ομορφο προσωπο και σωμα με πιασηματα.Την εχω τιμησει παλαιοτερα με μετριες εντυπωσεις.Εγω γραψει κριτικη.

Φυλης 86β ισογειο Επιστροφη της Μαριαννας.Προκειται για μια εμφανισιμη ξανθια ιεροδουλη με μοντελε κορμι.Την εχω τιμησει παλαιοτερα με μετριες εντυπωσεις.Εγω γραψει κριτικη.

Κατα τα αλλα οι ιδιες και οι ιδιες σε Φυλης και Μεταξουργειο.Τιποτα το ιδιαιτερο!
:hi:

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
85
Πόντοι
6
Χθεσινη βολτα στο Μεταξι στην 3η βαρδια

Ιασωνος 19 ισογειο τιγκα τα δωματια και κοσμος περιμενε, δεν εκατσα να δω κοπελα φυσικα.
Ιασωνος 19 οροφος το ακριβως αντιθετο ομως. Ουτε φαντασμα. Στο μενου η Μολδαβη Νατασσα η οποια πρεπει να εχει παρει κανα 2-3, 4-5, 10 κιλα ξυνιλας πανω της. Αυτη χανει.
Ιασωνος 20β η Φολα Μονικα
Ιασωνος 20γ η Αντριαννα στα 15 ευρω, μονο Ελληνες. Sure!!!
Ιασωνος 27Α μια ρωσιδα νταρντανα βυζαρου που δεν μας ειπε ονομα.
Ιασωνος 33 μια χοντρη ΚΑΙ η εκπληξη για μενα. Σιμονα. Το παιζει διπλα ταμπλο μια στο  30Α μια στο 33. Με την οποια περασα και περασα για αλλη μια φορα καλα. Βεβαια ισως να εφταιγα εγω ισως ο καινουργιος χωρος δεν περασα το ιδιο καλα οσο στο 30Α. Η χοντρη προσφερε τελιωτικο στο στηθος ακομα και σε πακια λογο αναδουλειας. Η Σιμονα σταθερη αξια την επιλεξουν δεν την επιλεξουν στην μουναρα της.

Λιγος κοσμος πολυ λιγος για Σαββατο. Καλυτερα ομως γιατι ειναι πιο ποιοτικη η βολτα χωρις φασαρια και καραγκιοζιδες.

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Σημερα στην απογευματινη αλλαγη

Φωκαιας 17β οροφος Επιστροφη της Κορινας.Προκειται για μια εμφανισιμη ιεροδουλη με ομορφο προσωπο και σωμα με πιασηματα.Την εχω τιμησει παλαιοτερα με μετριες εντυπωσεις.Εγω γραψει κριτικη.

Φυλης 86β ισογειο Επιστροφη της Μαριαννας.Προκειται για μια εμφανισιμη ξανθια ιεροδουλη με μοντελε κορμι.Την εχω τιμησει παλαιοτερα με μετριες εντυπωσεις.Εγω γραψει κριτικη.

Κατα τα αλλα οι ιδιες και οι ιδιες σε Φυλης και Μεταξουργειο.Τιποτα το ιδιαιτερο!
:hi:
[size=11pt]Τόμμυ, εννοείς την Κορίνα με το φουλ του κώλου?
Αυτή ήταν στο Μαραθώνος 59, πριν λίγο καιρό, και, προσφάτως, στο Αλκιβιάδου 16  :zfuck: .
:hi:[/size]

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Οι τσατσάδες έχουν ξεφύγει  :tickedoff:

Ήμουν στο υπόγειο του Φωκαίας 27 και αποφάσισα να γαμήσω την μεγαλοκώλα Άντζελα (νομίζω έτσι την λένε).
Δούλευε και κάποια άλλη κοπέλα εκείνη την ώρα. Η άλλη κοπέλα ήταν στο δωμάτιο. Δίνω τα χρήματα και μου λέει
κάτσε εδώ λίγο γιατί τα δωμάτια είναι γεμάτα. Κάθομαι και περιμένω και η τσατσά πάει και χτυπάει την πόρτα
και φωνάζει "Έλα άντε κάνε γρήγορα" με δυνατή φωνή. Στη συνέχεια καθώς η Άντζελα πάει σε δωμάτιο της λέει
"Άντε κάνε πιο γρήγορα έχουμε πελάτες τελείωνε". Ακολουθεί ο εξής διάλογος:
Φέρε τα λεφτά μου πίσω.
Μα γιατί θα περάσετε καλά.
Φέρε τα λεφτά μου πίσω. (Ξεκινάει να βγάζει τα λεφτά)
Μα γιατί θα περάσετε πολύ καλά !
Ρε άντε παράτα μας.
Ξανθιά τσατσά με κοντό μαλλί και στρογγυλά γυαλιά στο υπόγειο του Φωκαίας 27 (3η βάρδια)  :birdman: :birdman: :birdman:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Σιχαμένος τσάτσος στο Φιλιππίδου 11 όροφος  :vomit:

Μιλάω για τον γνωστό σιχαμένο δροσερό τσάτσο που δουλεύει στον όροφο και λέει τις μαλακίες που λέει.
Ειρωνεύεται χωρίς λόγο και αιτία και έχει πολύ περίεργο στυλάκι. Δε μου είχε πει κάτι όσες φορές είχα
πάει μέχρι τώρα αλλά την τελευταία φορά μου έκανε και εμένα τα ίδια.
Καθώς πήγαινα να βγω μου άνοιξε την πόρτα και έλεγε κάτι παπάτζες. Σταμάτησα και τον κάρφωσα μέστα μάτια
όπως έκαναν στα παλιά western. Το βούλωσε.
Αν διαβάζει εδώ πέρα να τον προειδοποιήσω ότι
καλύτερα να μαζεύειτις χυμένες καπότες,
να στρώνει τα σεντόνια που γαμάω και να το βουλώνει.
Δροσερός τσάτσος Άντυ (3η βάρδια)

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.282
Πόντοι
7.865
Οι τσατσάδες έχουν ξεφύγει  :tickedoff:

Ήμουν στο υπόγειο του Φωκαίας 27 και αποφάσισα να γαμήσω την μεγαλοκώλα Άντζελα (νομίζω έτσι την λένε).
Δούλευε και κάποια άλλη κοπέλα εκείνη την ώρα. Η άλλη κοπέλα ήταν στο δωμάτιο. Δίνω τα χρήματα και μου λέει
κάτσε εδώ λίγο γιατί τα δωμάτια είναι γεμάτα. Κάθομαι και περιμένω και η τσατσά πάει και χτυπάει την πόρτα
και φωνάζει "Έλα άντε κάνε γρήγορα" με δυνατή φωνή. Στη συνέχεια καθώς η Άντζελα πάει σε δωμάτιο της λέει
"Άντε κάνε πιο γρήγορα έχουμε πελάτες τελείωνε". Ακολουθεί ο εξής διάλογος:
Φέρε τα λεφτά μου πίσω.
Μα γιατί θα περάσετε καλά.
Φέρε τα λεφτά μου πίσω. (Ξεκινάει να βγάζει τα λεφτά)
Μα γιατί θα περάσετε πολύ καλά !
Ρε άντε παράτα μας.
Ξανθιά τσατσά με κοντό μαλλί και στρογγυλά γυαλιά στο υπόγειο του Φωκαίας 27 (3η βάρδια)  :birdman: :birdman: :birdman:
Συναγωνιστά καλά έκανες.Δεν χρειάζεται λογική ή και μεγάλη ευφυία να καταλάβει και το υπόλοιπο εκκλησίασμα γιατί.Απλά είναι κρίμα,που σε εποχές κρίσεις,να απαξιώνεις τόσο πολύ τα λεφτά που σου έρχονται και αυτόν που σου τα δίνει.Πιστεύω ότι κανένας δεν θα είχε πρόβλημα να περιμένει στο δωματιάκι του ή και στο σαλόνι(όπως εσύ,που σου την έσπασε η συμπεριφορά αυτή),καθώς σημαίνει ότι η κοπελιά ασχολείται  με τον πελάτη και δεν κάνει ξεπέταγμα.Καλά έκανες και μας ενημέρωσες και πρέπει να πέσει άλλο ένα μαύρο σε μπουρδελάκι,καθώς την έχουν δεί κάπως.Επίσης οι μπουρδελοιδιοκτήτες,πέρα απο τις πόρνες που το επίπεδό τους έχει πέσει τραγικά ως σύνολο ή τις διάφορες ανακαινίσεις,θα πρέπει να κοιτάνε και τις τσατσάδες,καθώς πολλές φορές εκείνες χαλάνε την όλη φάση,ένεκα του γεγονότος ότι είναι μαλακισμένες,αγενείς και σε φέρνουν στα όριά σου.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.282
Πόντοι
7.865
Σιχαμένος τσάτσος στο Φιλιππίδου 11 όροφος  :vomit:

Μιλάω για τον γνωστό σιχαμένο δροσερό τσάτσο που δουλεύει στον όροφο και λέει τις μαλακίες που λέει.
Ειρωνεύεται χωρίς λόγο και αιτία και έχει πολύ περίεργο στυλάκι. Δε μου είχε πει κάτι όσες φορές είχα
πάει μέχρι τώρα αλλά την τελευταία φορά μου έκανε και εμένα τα ίδια.
Καθώς πήγαινα να βγω μου άνοιξε την πόρτα και έλεγε κάτι παπάτζες. Σταμάτησα και τον κάρφωσα μέστα μάτια
όπως έκαναν στα παλιά western. Το βούλωσε.
Αν διαβάζει εδώ πέρα να τον προειδοποιήσω ότι
καλύτερα να μαζεύειτις χυμένες καπότες,
να στρώνει τα σεντόνια που γαμάω και να το βουλώνει.
Δροσερός τσάτσος Άντυ (3η βάρδια)
Έπρεπε να του πείς να γαμήσει κανένα μουνί,γιατί με τις πούτσες γίνεται ντίβα.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Συναγωνιστά καλά έκανες.Δεν χρειάζεται λογική ή και μεγάλη ευφυία να καταλάβει και το υπόλοιπο εκκλησίασμα γιατί.Απλά είναι κρίμα,που σε εποχές κρίσεις,να απαξιώνεις τόσο πολύ τα λεφτά που σου έρχονται και αυτόν που σου τα δίνει.Πιστεύω ότι κανένας δεν θα είχε πρόβλημα να περιμένει στο δωματιάκι του ή και στο σαλόνι(όπως εσύ,που σου την έσπασε η συμπεριφορά αυτή),καθώς σημαίνει ότι η κοπελιά ασχολείται  με τον πελάτη και δεν κάνει ξεπέταγμα.Καλά έκανες και μας ενημέρωσες και πρέπει να πέσει άλλο ένα μαύρο σε μπουρδελάκι,καθώς την έχουν δεί κάπως.Επίσης οι μπουρδελοιδιοκτήτες,πέρα απο τις πόρνες που το επίπεδό τους έχει πέσει τραγικά ως σύνολο ή τις διάφορες ανακαινίσεις,θα πρέπει να κοιτάνε και τις τσατσάδες,καθώς πολλές φορές εκείνες χαλάνε την όλη φάση,ένεκα του γεγονότος ότι είναι μαλακισμένες,αγενείς και σε φέρνουν στα όριά σου.

Στο Φιλιππίδου 11 θα έπαιρνα την Κατερίνα αλλά με τον σιχαμένο δροσερό τσάτσο Άντυ εννοείται πως δεν πήγα  :tickedoff:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.282
Πόντοι
7.865
Στο Φιλιππίδου 11 θα έπαιρνα την Κατερίνα αλλά με τον σιχαμένο δροσερό τσάτσο Άντυ εννοείται πως δεν πήγα  :tickedoff:
Και στο Φ27 θα πήγαινες,αλλά με συμπεριφορές τέτοιου τύπου και να θέλεις δεν μπορείς.Θεωρείται βλακεία.Δεν ξέρω τι σκέφτονται,πάντως...Βαράνε μύγες.Ο κόσμος δεν έχει  να διαθεσει λεφτά να φάει,πόσο μάλλον να γαμήσει...Και κάθονται και σκέφτονται τις εποχές που έβριθαν οι πίρφοροι που έπαιρναν καταναλωτικά και τα έριχναν στις πουτάνες.Οι εποχές άλλαξαν.Πλέον ο καθένας χαλάει λεφτά που έχει και όχι λεφτά που πιστεύει πως έχει,με χαμηλότερους μισθούς,με ανεργία στα ύψη και με διάθεση σκατά.Το βλέπουν και το ζούν.Το 20αράκι που το απαξιώνουν κάποιες/οι μια κοπελίτσα το έβγαλε με 8+ ώρες δουλειάς σε κάποιο μαγαζί με ρούχα και όχι σε 10 λεπτά max.Επίσης ο μέσος μπουθρδελιάρης το έβγαλε στον ίδιο χρόνο,οπότε δεν είναι σωστό να μειώνουν τον κόπο σου και την διάθεσή σου να κάψεις χρήμα για γεννετήσιες ανάγκες.Πας να ξεσκάσεις και όχι να σε σκάσουν και να σου σπάσουν τα νεύρα.Αν ήθελες πρηξαρχίδισμα,θα ήσουν με καμία ελλεϊνίδα.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Και στο Φ27 θα πήγαινες,αλλά με συμπεριφορές τέτοιου τύπου και να θέλεις δεν μπορείς.Θεωρείται βλακεία.Δεν ξέρω τι σκέφτονται,πάντως...Βαράνε μύγες.Ο κόσμος δεν έχει  να διαθεσει λεφτά να φάει,πόσο μάλλον να γαμήσει...Και κάθονται και σκέφτονται τις εποχές που έβριθαν οι πίρφοροι που έπαιρναν καταναλωτικά και τα έριχναν στις πουτάνες.Οι εποχές άλλαξαν.Πλέον ο καθένας χαλάει λεφτά που έχει και όχι λεφτά που πιστεύει πως έχει,με χαμηλότερους μισθούς,με ανεργία στα ύψη και με διάθεση σκατά.Το βλέπουν και το ζούν.Το 20αράκι που το απαξιώνουν κάποιες/οι μια κοπελίτσα το έβγαλε με 8+ ώρες δουλειάς σε κάποιο μαγαζί με ρούχα και όχι σε 10 λεπτά max.Επίσης ο μέσος μπουθρδελιάρης το έβγαλε στον ίδιο χρόνο,οπότε δεν είναι σωστό να μειώνουν τον κόπο σου και την διάθεσή σου να κάψεις χρήμα για γεννετήσιες ανάγκες.Πας να ξεσκάσεις και όχι να σε σκάσουν και να σου σπάσουν τα νεύρα.Αν ήθελες πρηξαρχίδισμα,θα ήσουν με καμία ελλεϊνίδα.

Δεν πειράζει, ας πάρουνε τα αρχίδια μας προς το παρόν και όταν βάλουν μυαλό τα ξαναλέμε.
Αν όλοι διάβαζαν εδώ και λειτουργούσαμε ομαδικά θα τους κάναμε ότι θέλαμε  :grin:
Θα σου έλεγα αν δε πάταγε κανείς για 1 βάρδια τι θα γινόταν.  :rolleyes:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom