Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 283 άτομα (21 μέλη και 262 επισκέπτες)

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Δεν πειράζει, ας πάρουνε τα αρχίδια μας προς το παρόν και όταν βάλουν μυαλό τα ξαναλέμε.
Αν όλοι διάβαζαν εδώ και λειτουργούσαμε ομαδικά θα τους κάναμε ότι θέλαμε  :grin:
Θα σου έλεγα αν δε πάταγε κανείς για 1 βάρδια τι θα γινόταν.  :rolleyes:
[size=11pt]Ή να πατάνε όλοι και να ζητούν διπλή εκτόνωση!  :rockon:

Κι αν δεν τους αρέσει, θα πάμε στο διπλανό...  :birdman:[/size]

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Δεν πειράζει, ας πάρουνε τα αρχίδια μας προς το παρόν και όταν βάλουν μυαλό τα ξαναλέμε.
Αν όλοι διάβαζαν εδώ και λειτουργούσαμε ομαδικά θα τους κάναμε ότι θέλαμε  :grin:
Θα σου έλεγα αν δε πάταγε κανείς για 1 βάρδια τι θα γινόταν.  :rolleyes:
[size=11pt]Ή να πατάνε όλοι και να ζητούν διπλή εκτόνωση!  :rockon:

Κι αν δεν τους αρέσει, θα πάμε στο διπλανό...  :birdman:[/size]
Έχω πείς πολλές φορές ότι την αγορά την καθορίζει ο καταναλωτής.Με λίγα λόγια ή προσφορά και όχι η ζήτηση.Δεν είναι τυχαίο που στο Μετάξι πήγε το πήδημα στα 10€.Ο πορνικός λαός το απαξιωσε και η τιμή έπεσε στο μισό.Πόσες πόρνες επίσης ξέπεσαν στο Μετάξι απο την Φυλής;Πολλές.Απαξίωναν το 20€ και με τα πολλά παίρνουν 10 και είναι και χαρούμενες.Ίσως είναι η ώρα να γίνει κάτι τέτοιο και στη Φυλής γιατί πολύ μας έχουν σπάσει τα αρχίδια.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Απεργία Μπουρδελιάρηδων, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ :rockon:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Ακόμα να σημειώσω πως πριν μέρες καθώς πήγαινα για το Φιλλιπίδου 11
κατέβηκε συναγωνιστής αλαφιασμένος και δεν έχασα την ευκαιρία να τον ρωτήσω εάν η κοπέλα ήταν καλή.  :grin:
Μου απάντησε ότι ήταν μια τρελή Ελληνίδα Ηλέκτρα και ότι κλαίει το εικοσάρικο  :S :S :S

Εγγρ.
11 Απρ 2016
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
1
20 γιουρος ειναι πολλα και γαμιεσε να τα βγαλις

οι κοπελες που νομιζουν πως ειναι μουναρες και δεν το λογααριαζουν ας δουλεψουν σε ενα μαγαζι κανονικο

αλλα εινε για τον μπουτζο και καμενες απο χαπια δεν το καταλαβενουν

οι τσατσαδες κ τσατσι να κανουν καμια ντουλειαα και ας σταματισουν τις μαλακιες ειρονιες κ μαλακιες να τους βριζετε παιδεςς

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
[quote author=Γιάννης Κρητικός  link=topic=26.msg7038543#msg7038543 date=1466331858]

οι κοπελες που νομιζουν πως ειναι μουναρες και δεν το λογααριαζουν ας δουλεψουν σε ενα μαγαζι κανονικο

οι τσατσαδες κ τσατσι να κανουν καμια ντουλειαα και ας σταματισουν τις μαλακιες ειρονιες κ μαλακιες να τους βριζετε παιδεςς
[/quote]

Εννοείται πως θα πέφτουν μπινελίκια. Προσωπικά τις αγενείς κοπέλες του Μεταξουργείου τις θυμίζω ότι γαμιούνται για ένα 5 ευρω
και στις αγενείς τσατσάδες/τσατσούς τους θυμίζω ότι η δουλειά τους είναι να στρώνουν χυσοκρέβατα και να μη μιλάνε πολύ.
Με έχουν δει αρκετά μέλη του site να επιτελώ το έργο μου.  :sunglasses:

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
Απεργία Μπουρδελιάρηδων, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ :rockon:

Δεν είναι και άσχημη ιδέα...
Θα μπορούσαμε όμως οι περισσότεροι συναγωνιστές (θα υπάρχουν και οι απεργοσπάστες-αγαπούληδες) να πηγαίνουμε στην Φυλής και όταν θα ανακοινώνεται το πρόγραμμα, να λέμε ευγενικά ΌΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ "20 ευρώ, είναι πάρα πολλά...Λυπάμαι, Μόνο 10 ευρώ μπορώ να διαθέσω.." ή κάτι τέτοιο, και να φεύγουμε.

Αν αυτό γίνει συστηματικά επί 1-2 εβδομάδες από τους περισσότερους από εμάς, θα καταλάβουν οτι υπάρχει μαζική κινητοποίηση και (υποθέτω) θα πέσουν οι τιμές...Για σκεφτείτε το καλύτερα...

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865

Μας έβγαλες τα μάτια,μπορώ να πώ....Δεν νομίζουν ότι είναι μουνάρες.Οι πίρφοροι τις κάνουν να το νομίζουν.Όσο περί χαπιών,δεν ισχύει.Αν είσαι μαλακισμένο άτομο,δεν χρειάζεσαι χάπια και ουσίες.Μόνο την μαλακία που σε δέρνει.Και οι υπηρέτες κάνουν την δουλειά τους.Στρώνουν κρεβάτια,μαζεύουν καπότες,σκουπίζουν κτλ.Απλά βγάζουν και το κόμπλεξ τους.Γιατί;Γιατί είναι προβληματικοί.

Συνημμένα

• 12027807_1683202698561124_8891310257333131800_n.jpg
    12027807_1683202698561124_8891310257333131800_n.jpg
    8,1 KB · Εμφανίσεις: 21

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Θα μπορούσαμε όμως οι περισσότεροι συναγωνιστές (θα υπάρχουν και οι απεργοσπάστες-αγαπούληδες) να πηγαίνουμε στην Φυλής και όταν θα ανακοινώνεται το πρόγραμμα, να λέμε ευγενικά ΌΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ "20 ευρώ, είναι πάρα πολλά...Λυπάμαι, Μόνο 10 ευρώ μπορώ να διαθέσω.." ή κάτι τέτοιο, και να φεύγουμε.

Αν αυτό γίνει συστηματικά επί 1-2 εβδομάδες από τους περισσότερους από εμάς, θα καταλάβουν οτι υπάρχει μαζική κινητοποίηση και (υποθέτω) θα πέσουν οι τιμές...Για σκεφτείτε το καλύτερα...

Έννοια σου και οι συναγωνιστές από το Αφγανιστάν τα έχουν σκεφτεί αυτά καιρό τώρα  :grin:
Γαμάνε με 15 ευρώ. Έτσι γιατί μπορούν  :sunglasses:
Ο πλυμένος και εμβολιασμένος μαλάκας Έλληνας πληρώνει 5 ευρώ πριμ  ;)

CRYPTON X

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Ακόμα να σημειώσω πως πριν μέρες καθώς πήγαινα για το Φιλλιπίδου 11
κατέβηκε συναγωνιστής αλαφιασμένος και δεν έχασα την ευκαιρία να τον ρωτήσω εάν η κοπέλα ήταν καλή.  :grin:
Μου απάντησε ότι ήταν μια τρελή Ελληνίδα Ηλέκτρα και ότι κλαίει το εικοσάρικο  

η Ηλέκτρα ειναι και γαμω άτομο πολυ καλος χαρακτήρας! Εχει περισσοτερο ρομαντική και αγαπησιαρικη διαθεση στο κρεββάτι. εγω που πηγαινω και της κανω ζουζουνισματα και γλυκες στο κρεββάτι περνάω πολυ καλά.  :hi:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865

Αδελφέ να αγιάσουν τα χέρια σου!!Μου έλεγε η Φωτεινή Γκμόχ,όταν κατα τύχη βρεθήκαμε σε γνωστή καφετέρια του Χαλανδρίου ότι κάποτε στο μετάξι απλά έμπαιναν,άκουγαν 20€ και μετά μεταβολή και πούλο.Τα αφεντικά είπαν να γίνουν πιο διαχυτικές οι πουτάνες,αλλά και πάλι το ίδιο αποτέλεσμα.Μετά έγινε πιο πιεστικό το τσατσοπροσωπικό,αλλά τζίφος.Και μια μέρα είπαν ότι η τιμή πέφτει στα 10€ ή 15€ και βρήκαν την υγεία τους.Και αυτό για έμπαιναν μέσα οι διάφοροι με προεξάρχοντες τους Πάκιδες και έλεγαν ότι έχω 10.Τα θές;Πολλές πήγαν να ψαχτούν στην Φυλής,αλλά δεν μπόρεσαν,καθώς είτε ήταν άσχημες,είτε μεγάλες σε ηλικία,είτε έπιπλα.Πολλές τα παράτησαν.Άλλες επέστρεψαν,αλλά δεν βάσταξαν και την έκαναν.Άλλες το δέχτηκαν εξ'αρχής και όλα ήταν καλά.Αν γίνει στην Φυλής αυτό,θα δούμε άλλες μέρες.Στην τελική απο πέρυσι γίνονταν εκπτώσεις σε λαθραίους.Και ήταν ένας απο τους λόγους που τις σιχάθηκα και δεν πατάω συχνά σε μπουρδέλα πια.Μόνο στην Τζούλια απο φ69 πήγαινα,επειδή όχι μόνο είναι ευγενική,αλλά μου θυμίζει κάποια απο το παρελθόν.Αλλά και εκεί έχω πάνω απο 3,5 μήνες να πάω.Βαρέθηκα να με αντιμετωπίζουν σαν μαλάκα επειδή δεν γουστάρω παζάρια και μετά απο το 20€ που δίνω,όνταν καθαρός,αρωματισμένος,με το σένιο μου το ρούχο,τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και βάλε,να παίρνει και με λιγότερα λεφτά τον κάθε βρωμύλο λαθραίο.Υποτιμάνε τους εαυτούς τους και τ μπουρδέλα τους,που χέστηκα να σας πώ την αλήθεια.Αλλά με πειράζει που υποτιμάνε και εμάς.Μαύρο και άραχνο μέχρι να πεινάσουν και να συνέλθουν.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εγω θελω να ανεβουν οι τιμες. Αλλα με εγγυημενο χρονο. 30 ευρο το μισαωρο. Για να γινει διαχωρισμος. Μπουρδελα Ελληνων και μπουρδελα ξενων. Ο Ελληνας ειναι αγαπουλης φερεται στην πουτανα σαν ερωμενη. Ο Πακιστανος ριχνει δυο πιστονιες και φευγει. Οι υπολοιπες εθνικοτητες καπου στο ενδιαμεσο. Ε τωρα αν ειναι κανας παππους βιαστικος που τον περιμενει σπιτι η γρια του, ας βολευτει στο Μεταξουργειο. Πιστευω οτι οποια αλυσιδα μπουρδελων εγκαινιασει αυτο το συστημα θα αποκτησει δικη της πελατεια. Θα βγει μπροστα απ' τον ανταγωνισμο.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
η Ηλέκτρα ειναι και γαμω άτομο πολυ καλος χαρακτήρας! Εχει περισσοτερο ρομαντική και αγαπησιαρικη διαθεση στο κρεββάτι. εγω που πηγαινω και της κανω ζουζουνισματα και γλυκες στο κρεββάτι περνάω πολυ καλά.  :hi:
Να της πηγαίνεις και σερβιέτες όταν έχει περίοδο.Επίσης θα ήταν πολύ γλυκό να την πηγαινοφέρνεις στις βάρδιές της,για να μην επιβαρύνεις τον γκόμενό της.Και φυσικά,καλό θα ήταν και κανένα σοκολατάκι ή καμία ανθοδέσμη...Beta males...Πίρφοροι.Η καταστροφή της Ελλάδας.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
όνταν καθαρός,αρωματισμένος,με το σένιο μου το ρούχο,τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και βάλε

Φιλε χωρις πλακα, μερικες ιεροδουλες υποτιμουν τον πελατη ως αντρα αν τον δουν αρωματισμενο και σενιο. Τα σωβρακα των Αλβανων αγαπητικων ειναι κιτρινα μπροστα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
ρε παιδιά ας απαντήσει κάποιος πιο έμπειρος που γνωρίζει, θα είναι ανοιχτά σήμερα τα μπουρδελα το βράδυ που παίζει Ρουμανία -Αλβανία στο euro ή οι κορασιδες θα παρακολουθούν το ντέρμπι ?

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Εγω θελω να ανεβουν οι τιμες. Αλλα με εγγυημενο χρονο. 30 ευρο το μισαωρο. Για να γινει διαχωρισμος. Μπουρδελα Ελληνων και μπουρδελα ξενων. Ο Ελληνας ειναι αγαπουλης φερεται στην πουτανα σαν ερωμενη. Ο Πακιστανος ριχνει δυο πιστονιες και φευγει. Οι υπολοιπες εθνικοτητες καπου στο ενδιαμεσο. Ε τωρα αν ειναι κανας παππους βιαστικος που τον περιμενει σπιτι η γρια του, ας βολευτει στο Μεταξουργειο. Πιστευω οτι οποια αλυσιδα μπουρδελων εγκαινιασει αυτο το συστημα θα αποκτησει δικη της πελατεια. Θα βγει μπροστα απ' τον ανταγωνισμο.
Duke,δεν θα γίνει αυτό.Θα δίνεις 30€ και θα σου έρχονται στο τέταρτο και θα βαράνε πόρτες.Κάτι κβαντικό συμβαίνει,μάλλον,στα μπουρδέλα και ο χρόνος κυλάει τελείως διαφορετικά.Μάλλον η κάθε παλλινδρόμηση αλλάζει την κβαντική κατάσταση του χωροχρόνου.Εν πάσει περιπτώσει και τα 20 και τα 30 πολλά είναι,καθώς πολλές έχουν διάθεση να καροϊδεύουν τους πελάτες τους.Αν συνέβαινε αυτό,φυσικά και θα είχαν δική τους πελατεία με καλή ροή πελατών και σίγουρα έσοδα.Αλλά η ίδια πουτάνα που στο δίνει εσένα με 30€ θα πηγαίνει σε άλλη βάρδια σε παρακείμενο μπουρδέλο και θα το δίνει στον Πάκι με 15€,αν όχι 10€.Η φυλής πήρε τα κάτω της απο τότε που άρχισαν τις μαλακίες με τους λαθραίους.Ο άλλος σου λέει ότι δίνω τα διπλά απο το Μετάξι για να μην γαμάω εκεί που πριν έχυναν Πάκια,γιατί είναι βρωμύλοι και σιχαίνομαι και μου τους φέρνεις εδώ και παίρνεις και λιγότερα λεφτά;Τράβα γαμήσου.Και δεν είναι όλοι οι Έλληνες αγαπούληδες.Ούτε όλοι οι Πάκιδες πιστολιάρηδες.Είναι θέμα ανθρώπου,διάθεσης,φάσης και χαρακτήρα.

CRYPTON X

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Να της πηγαίνεις και σερβιέτες όταν έχει περίοδο.Επίσης θα ήταν πολύ γλυκό να την πηγαινοφέρνεις στις βάρδιές της,για να μην επιβαρύνεις τον γκόμενό της.Και φυσικά,καλό θα ήταν και κανένα σοκολατάκι ή καμία ανθοδέσμη...Beta males...Πίρφοροι.Η καταστροφή της Ελλάδας.

εχω βρει το κουμπι της κοπελας και κανω ερωτα μαζι της καθε φορα, αγαπη θελει, καποιον να την γαμαει απαλα να της χαϊδεύει τα μαλλάκια και να την κοιταζει στα μάτια.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Φιλε χωρις πλακα, μερικες ιεροδουλες υποτιμουν τον πελατη ως αντρα αν τον δουν αρωματισμενο και σενιο. Τα σωβρακα των Αλβανων αγαπητικων ειναι κιτρινα μπροστα.
Δεν θα γίνω εγώ βρωμιάρης επειδή εκείνοι είναι υπάνθρωποι.Αν δεν εκτιμούν κάποιον που δεν ζέχνει τραγίλα,είναι δικό τους πρόβλημα.Άλλωστε δεν με νοιάζει αν τους αρέσει η κολώνια μου ή τα ρούχα μου.Με νοιάζει αν θα γαμηθούν καλά,αν θα σεβασοτούν τα χρήματα που δίνω,αν θα περάσω καλά και αν φεύγοντας θα μου έχει φύγει αυτό το βάρος που με οδήγησε εκεί.Άλλωστε πουτάνες είναι και δεν έχουν λόγο στο στυλ του καθενός,αλλά στους κανόνες υγιεινής που τηρούν.Για δική τους ασφάλεια.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
εχω βρει το κουμπι της κοπελας και κανω ερωτα μαζι της καθε φορα, αγαπη θελει, καποιον να την γαμαει απαλα να της χαϊδεύει τα μαλλάκια και να την κοιταζει στα μάτια.
Άλλο γαμάω απαλά,ανθρώπινα και όχι σαν όρκ και άλλο κοιτάω να της κάνω έρωτα και ζουζουνιές.Σημασία έχει να βρεί εκείνη τα κουμπιά σου,γιατί εσύ πληρώνεις και εσύ πρέπει να περάσεις καλά.Μην προσπαθήσεις να με πείσεις ότι δεν είσαι beta ή να πείς κάτι άλλο επι του θέματος,γιατί πραγματικά κάτι τύποι σαν και εσένα μας κατέστρεψαν...

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Και μιας και είπαμε για κολώνια,πήρα την Wood απο την DSquared.Οι πούστηδες(όντως είναι ομοφυλόφιλοι οι άνθρωποι.) έδωσαν ρέστα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom