Μια πολυ συνοπτικη ενημερωση απο Φυλης 2η βαρδια
Φυλης
40 μια καινουρια ανθυπομετρια
54οροφος κλειστο
54ισογειο Ναντια μελαχρινη με καλουτσικο προσωπο, μικρο στηθος και φοβερη κωλαρα, απλο
56 Ναταλυ η καστανομαλλα μετριο προσωπο με ωραιο σωμα με καμπυλες, απλο
66α Αννα Ιλονα
66δ κλειστο
74αριστερα Μαρινα αδιαφορη, πρωκτικο
74δεξια κλειστο
59πανω δεν ειχα κοπελα αλλα η τσα μου πε οτι περιμενε απο στιγμη σε στιγμη την Κατερινα και τη Σορινα(το πρωην στουντιοκοριτσο απο θησεως35)
59(κατω) Αλισια η ξανθια αλβανιδα καυλα με απο και Βανεσα η καχεκτικη με ακα
61 Ινα το μελαχρινο αματουρ αλβανιδακι με ακα και Τζουλια η ξινη αλβανιδα με απλο
65πανω Ντιανα η καυλα με απλο. Φημες λενε οτι εχει βελτιωθει στα ενδοτερα
65κατω Ελενα
67 Λαουρα με τις βυζαρες, Μαρια και Κλαουντια
84Α Αντελινα ,ακα
84β ελενη αδιαφορη αδυνατη προμιλφ, φουλ
Φωκαιας
19 μια καινουρια(τουλαχιστον εγω πρωτη φορα τη βλεπω) καλουτσικη
25Β αννα πολωνεζα, ακα
27Α Χριστινα η ελληνοουκρανεζα με φουλ. η ανασα της μυριζε εντονα ρομαντικη πουτσιλα
27Βκατω Τζανικα και Γκαμπυ αν δεν κανω λαθος, με ακα και οι 2
27Β πανω Σιμονα με ακα και Χριστινα η κοκινομαλα αδυνατη βουλγαρα με φουλ
24 Καρολινα η ξανθια με τις βυζουμπες και Ρομπερτα η φολα με ακα και οι 2
Διδυμου
7Α μια καινουρια ξανθια χοντρουλα με βυζαρες, απλο
8Β Λιλιαν η ξανθια καυλωτικη προμιλφ με απλο
18Α Ναταλυ η ρουμανα με τις βυζαρες, ακα
18Β Αλιονα την οποια ειχα να δω μηνες. Εχει βαλει αρκετα κιλα και με καυλωσε
20 Λορη μια ανωρεξικη γυφτισα με ακα
22 κλειστο
27 μια αδιαφορη
Ιουλιανου 71 Καρολινα την οποια και δοκιμασα μιας και διαβασα οτι ειναι ρομαντικη
ρωσιδουλα δηλωνει, προμιλφ με συμπαθητικο προσωπο, καρε μαλλι, 2,5αρι βυζι καλουτσικο σωματακι αν και εχει καποιο περιτα κιλα και λιγη χαραλωση στην περιοχη της κοιλιας.
Με το που μπηκε δωματιο ηρθε κατευθειαν για γλωσσοφιλα αλλα αρνηθηκα ευγενικα. Αρχισε να με φιλαει παντου,μου γλειψε αρχιδια και ξεκινησε ενα αρκετα ποιοτικο και υγρο ακα τσιμπουκι για κανα 5λεπτο νον στοπ. Επειδη αναρωνω απο αμυγδαλιτιδα και ειμαι λιγο ντεφορμε δεν ειχα ουτε δυναμεις ουτε ορεξη να εφαρμοσω τις τεχνικες και δεν παιχτηκαν παρανομα εξτραδακια
Της τον ετριψα λιγο ακα στη μουναρα της αλλα χωρις ρεκτιφιε, γλωσσοφιλα κλπ οπως ηταν αναμενομενο εφαγα ακυρο και μου περασε σιχαμενη καποτα. Τη γαμησα κανα 2 λεπτο αλλα επειδη ενιωθα να κοβομαι της ειπα να συνεχισουμε με πιπα οπου στο τελος πιρφορισα και εχυσα πανω στη μουναρα της.Εκατσα ενα 15λεπτο γεματο χωρις ενοχληση. Τσατσα ηταν η βετερανος τσιμπουκοδρομισα Φωτεινη.
Πιπινου 65 Μαντα/Μαρια η γυφτισα με ρομαντικο εξτραφουλ προγραμματακι το οποιο απ οτι φαινεται εχουμε ολοι πελωρια αναγκη.
Ειχε 2 δωματια και εναν ρομαντικο μεσηλικα οπου περιμενε στο σαλονι και αυτος να περασει.