Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 220 άτομα (15 μέλη και 205 επισκέπτες)

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Γιούλια, Φυλής 65 όροφος. Πρωινή βάρδια. Όπως είπε και ο Xilnik, γήινο πλασματάκι. Περίεργη φάτσα αλλά ωραίο σώμα. Βλέμμα πολλά υποσχόμενο που με τράβηξε. Έφυγα αλλά ξαναγύρισα αμέσως. Πίπα πολύ δυνατή για τα γούστα μου, είχε γυρίσει 69 και επέτρεπε δαχτυλάκι. Γρήγορα μούσκεψε.
Εμένα μου είπε ότι η καταγωγή της είναι από Ρωσία αλλά γεννήθηκε στη Γερμανία. Πάντως τα γερμανικά τα μίλαγε άψογα. Πέρασα καλά μαζί της.
Αν κάτσει το αυριανο πρόγραμμα θα τη δοκίμασω κ εγώ ....

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Οποιοι δεν εχουν ζησει τη χρυση επταετια 91-98 με τις αυθεντικες μουναρες ρωσσιδες τοτε, δεν εχουν ζησει τιποτα.....

x1000 !

Και λίγο πιο μετά ως το 02  μπορεί ....

Αλλά Συμφωνώ, οι αληθινές ρωσίδες,καμία σχέση με όλες τις άλλες εθνικότητες ....

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Κλεινοντας ένα σχολιο για ένα ποστ του ampelale σχετικα με τους πιρφοροαγαπουληδες
Μην φοβαστε να ειστε ο εαυτος σας,οσοι ειστε ρομαντικοι και με αισθηματα
Τον εαυτο σας τον κουβαλατε και στα μπουρδελα
Ειτε ρωτησεις έναν που δεν γνωριζει από μπουρδελα,ειτε ρωτησεις τον πιο εμπειρο μυστη μετα από χρονια εμπειριας,θα σου πει το ιδιο ακριβως πραγμα
Μην εμπιστευεστε τις ιεροδουλες
Όμως σημασια δεν εχει μονο ο προορισμος αλλα και το ταξιδι,ισως κυριως αυτό
Ενας λοιπον ρομαντικος  μυστης,ενας ανθρωπος με αισθηματα και αγαπη για τις κοπελες του χωρου και αυτό που προσφερουν,στη διαρκεια του ταξιδιου, αν είναι σωστος, να ειστε σιγουροι ότι θα περασει πολύ καλυτερα,πολύ πιο ομορφα με αυτά τα κοριτσια και πιθανον να εχει καποιες  πολύ ομορφες και εντονες εμπειριες  που θα τον συνοδευουν σε ολη του την ζωη
Όπως και στην οδυσσεια,ο οδυσσεας θα περασει από πολλες περιπετειες,θα πρεπει να μαθει να εχει αυτοελεγχο,δυναμη και κουραγιο προκειμενου να φτασει στο τελικο του σκοπο
Εν τω μεταξυ όμως θα εχει μαθει και θα εχει ζησει πολλα πραγματα,που είναι και το ζητουμενο

x1000

Φιλέ, μόλις με περιέγραψς !

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Αυτή η Σόνια (ρωσίδα μιλφ) με το πολύ καλό τσιμπ-ακά δεν δουλεύει πια? Το άφησε το σπίτι? Δικό της ήταν νομίζω.
Πέρασα σήμερα μια βόλτα (πρωϊνή βάρδια) και ήταν ένα μικρό Ρουμανάκι (Νικολέτα) και κάνανε πως δεν την ξέρουν τη Σόνια, και αυτή, και η τσα2.

Κανένας της CIA εδώ μέσα ξέρει?

αυτην στο Βεργας λες?

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Πρωινη καταδρομικη στο Φυλης 65 ισογειο, στη Γερμανιδα Τζουλια. Τρελο μωρο για τα ματια μου κ υπεροχο στο κρεβατι. Θα μπορουσε ακομα καλυτερα. αλλα λογω απλου σχεδον προγραμματος, δεν πιανει ταβανι. Παρολα αυτα πολυ καλη περιπτωση... αναμενεται κριτικη επι του θεματος.

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Την ειδα και εγω την Ρωσογερμανιδα :grin:.Δεν μου εκανε εντυπωση η εμφανιση της :-.Εμφανισιακα για τα γουστα μου παιρνει ενα 7/10 :sunglasses:.Σαλοναρισε παντως με χαμογελο και αποπνεει θετικη ενεργεια ;).
Μια καινουργια Τινα απο απεναντι , απο το Φυλης 86α οροφος , μου αρεσε πιο πολυ :cum:.Χωρις βεβαια και αυτη να ειναι κατι το ιδιαιτερο.
Ειδα και την καινουργια Λινα , απο Φυλης 84β οροφος , για αυτην που εχουν γραφτει καλα λογια.Μιση Μολβαδη/μιση Ρωσιδα κατα την τσατσα.Συμαθητικη μετρια φατσα , ψηλο αναστημα , αδυνατο κορμι :cum:.Ειναι αλογο! :rockon: Ομως χανει λιγο στη φατσα!
Για να βοηθησω λιγο. με την Τινα Φυλης 86 οροφος φιλος περασε απλα μετρια, ενω με την Λινα 84 οροφος εγω προσωπικα περασα ΣΟΥΠΕΡ... κ θα ξαναπαω καθως την εχω στην λιστα με τα στανταρακια.

Dikoume

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2016
Like
122
Πόντοι
6
Αγια μερα  :priest: η χθεσινη με αρκουδακια λουλουδια  :effemine: ζαρζαβατικα παντου  :vomit: κι ετσι βρηκα κι εγω την ευκαιρια να ζησω τον ερωτα μου   :smitten: με περατζαδα στο ρομαντικο χιλιοκατουρημενο Μεταξουργειο

Κολωνου 11 ισογειο Λολα μελαχροινη μετριο μπόι δεν εχει κακο κορμι αν ειχε και πιο στρωμενη μουρη-μυτη θα τα εσπαγε!  :P
Η υπηρεσια ειπε ονλυγκρηκ και 15 ευρω μαλλον το πανε για δευτερο ονλυγκρηκαδικο.
Κανονικο στουντελο το καταστημα απο δωματια και χωρους ενα βραδυ περασα με την Κορινα και ηταν πολυ καλη
(Την εψαξα αλλα  γιορταζε με το αμορε της!)
11 υπογειο η ξανθια χοντρη βυζαρου με τη φατσα νυσταγμενου τσομπανοσκυλου που εχει βγαλει ριζες εκει μεσα
15 δεξι Αντζελα η καστανη κοντοπιθαρη με το ωραιο σωματακι ενω το διπλα καταστημα κλειστον λογω Βαλεντάινς  :gay:
23 αριστερα Ελενη μελαχροινη κλασσικη και ωραια Ρουμανοφατσα εχει σωμα αλλα τι κρυβει εκεινο το μαυρο κορμακι που φοραει συνεχεια;  :think:
27 πανω ε,ρε σκαλια Λωρη ξανθια νταρντανα με καλους βυζους  :tits: Δεν ξερω γιατι αλλα δυο τρεις φορες που την εχω δει αυτη την κοπελα ειναι  σαν κοιμισμενη  :tired:
27 υπογειο Γιασμιν που δεν ηξερε ουτε να μιλησει ουτε να λαλησει ουτε να περπατησει καθοτι νεο κομματι στο κουρμπετι οπως διαλαλουσε η σπασαρχιδω τσατσογρια  :s&m_1:
Κοντο το μικρο δεν ειχε ασχημο κορμακι  :erection: με φατσα που ειμαι τι κανω και ποιος θα με γαμησει εδω στη μπουντρουμα
27 Τουρκομπαροκ μιουζικ να σου σπαει τυμπανα και πουτσο και η Λειλά με το γυμναστηριακο κορμι να χορευει
30 κατω Λαουρα ξανθια τουμπανιασμενη δεν εκοψα ομως μαπα γιατι ηταν ξεβρακωτη  :cum: και Μαρια γλυκια στο φρυδι μικρη στο ματι ξερουμε τι κανει στο κρεββατι;  :knockinb:
30 πανω Αλινα μελαχροινη αδυνατη γουρλοματοειδης κατασταση   :rolleyes:  αλλα καλο σωματιδιο δεν λεω
Στο ελατε πανω καλο σεξ  :helpplea: το μενου ειχε Ολγα με τις ωραιες βυζουμπες  :tits2: και μια μελαχροινη αδιαφορη γεματουλα που ομως οπως την εκοψα εχει καλους βυζους
32β Ντιανα αρκετα καλο αδυνατο πεταχτοκωλικο  :kissass: μουρη εγω θα σε γαμησω με φουλ καυλαντισμα και πουτσοχειραψία στο σαλονι και Μεγκη ξανθο κοντο με χαζοειδες φατσικο γιγνεσθαι αλλα με βυζιδιο να το πιεις στο ποτηρι   :wanker:
32 κατω Μια μελαχροινη αδυνατη καραμουζα με μυτη σαν του Μορφονιου  :S αλλα με εβαλε σε σκεψεις γιατι εδινε κωλο και σκεφτομουν αν θα τσιριζει ετσι την ωρα του ξεκολιασματος  :fuck1:
Κολωνου 32 γωνια Τζεσικα μελαχροινο στυλιαρι πολυ καλο σε ολα του αλλα ρε αδελφακι μου σε κοιταει σαν να περιμενει να χυσεις με το που θα τη δεις  >:(
Αντε και του χρονου αντι για τον Βαλεντάινς να γιορταζουμε τον Μπαλαντάινς!  :sunglasses:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Απογευματινή μίνι τσάρκα στη Φυλής

Διδ. 27: Βαλεντίνα

Φωκ. 24: Λόγω δυνατής μουσικής, νομίζω ότι άκουσα: Ρομπέρτα και Μιχαέλα. Η μιά ξανθιά και η άλλη μαυρομάλλα.
Φωκ. 27 1ος: Σιμόνα και η Χριστίνα (επιστροφή της κοκκινομάλλας από απέναντι)
Φωκ. 27 ισ.: Γκάμπι και Τζανίνα
Φωκ. 25 1ος: το Λουιζάκι

Φυλ. 71: μια νταρντάνα που ξεκίνησε στα νιάτα της στο Φ.65. Τότε πιο αδύνατη και φόλα. Τώρα?
Φυλ. 71 1ος: η Λίλη από το Φωκ. 9 αρ.
Φυλ. 67: Φουλ  της Ντάμας (μάλλον  της πουτάνας) Λάουρα, Μαρία & Κλαούντια.
Φυλ. 65 ισ.: η "Σαλονικιά" Έλενα
Φυλ. 65 1ος: Μπιάνκα
Φυλ. 84 1ος: μια καλλίγραμμη καστανή κοπέλα με φουλ
Φυλ. 84 ισ.: μια μέτρια μουτρωμένη καμπυλόγραμμη νεαρά.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Αγια μερα  :priest: η χθεσινη με αρκουδακια λουλουδια  :effemine: ζαρζαβατικα παντου  :vomit: κι ετσι βρηκα κι εγω την ευκαιρια να ζησω τον ερωτα μου   :smitten: με περατζαδα στο ρομαντικο χιλιοκατουρημενο Μεταξουργειο

Κολωνου 11 ισογειο Λολα μελαχροινη μετριο μπόι δεν εχει κακο κορμι αν ειχε και πιο στρωμενη μουρη-μυτη θα τα εσπαγε!  :P
Η υπηρεσια ειπε ονλυγκρηκ και 15 ευρω μαλλον το πανε για δευτερο ονλυγκρηκαδικο.
Κανονικο στουντελο το καταστημα απο δωματια και χωρους ενα βραδυ περασα με την Κορινα και ηταν πολυ καλη
Η τσατσα ελεγε οτι ειναι σαν στουντιο και δεν δεχονται πακιστανους!!! :2funny: :2funny: :2funny: Θελουν και 15 ευρω για τις φολαρες! :jerking: 15 ευρω πλεον ζηταει και η Ιωαννα :jerking:.Η Χριστινα νομιζω παντα 15 ζητουσε.

Εγγρ.
6 Οκτ 2015
Like
4
Πόντοι
1
Μια πολυ συνοπτικη ενημερωση απο Φυλης 2η βαρδια
Φυλης
40 μια καινουρια ανθυπομετρια
54οροφος κλειστο
54ισογειο Ναντια μελαχρινη με καλουτσικο προσωπο, μικρο στηθος και φοβερη κωλαρα, απλο
56 Ναταλυ η καστανομαλλα μετριο προσωπο με ωραιο σωμα με καμπυλες, απλο
66α Αννα Ιλονα
66δ κλειστο
74αριστερα Μαρινα αδιαφορη, πρωκτικο
74δεξια κλειστο
59πανω δεν ειχα κοπελα αλλα η τσα μου πε οτι περιμενε απο στιγμη σε στιγμη την Κατερινα και τη Σορινα(το πρωην στουντιοκοριτσο απο θησεως35) :cum:
59(κατω) Αλισια η ξανθια αλβανιδα καυλα με απο και Βανεσα η καχεκτικη με ακα
61 Ινα το μελαχρινο αματουρ αλβανιδακι με ακα και Τζουλια η ξινη αλβανιδα με απλο
65πανω Ντιανα η καυλα με απλο. Φημες λενε οτι εχει βελτιωθει στα ενδοτερα :erection:
65κατω Ελενα
67 Λαουρα με τις βυζαρες, Μαρια και Κλαουντια :cum:
84Α Αντελινα ,ακα
84β ελενη αδιαφορη αδυνατη προμιλφ, φουλ

Φωκαιας
19 μια καινουρια(τουλαχιστον εγω πρωτη φορα τη βλεπω) καλουτσικη
25Β αννα πολωνεζα, ακα
27Α Χριστινα η ελληνοουκρανεζα με φουλ. η ανασα της μυριζε εντονα ρομαντικη πουτσιλα :cum:
27Βκατω Τζανικα και Γκαμπυ αν δεν κανω λαθος, με ακα και οι 2
27Β πανω Σιμονα με ακα και Χριστινα η κοκινομαλα αδυνατη βουλγαρα με φουλ
24 Καρολινα η ξανθια με τις βυζουμπες και Ρομπερτα η φολα με ακα και οι 2

Διδυμου
7Α μια καινουρια ξανθια χοντρουλα με βυζαρες, απλο
8Β Λιλιαν η ξανθια καυλωτικη προμιλφ με απλο
18Α Ναταλυ η ρουμανα με τις βυζαρες, ακα
18Β Αλιονα την οποια ειχα να δω μηνες. Εχει βαλει αρκετα κιλα και με καυλωσε :cum:
20 Λορη μια ανωρεξικη γυφτισα με ακα
22 κλειστο
27 μια αδιαφορη

Ιουλιανου 71 Καρολινα την οποια και δοκιμασα μιας και διαβασα οτι ειναι ρομαντικη :wanker: ρωσιδουλα δηλωνει, προμιλφ με συμπαθητικο προσωπο, καρε μαλλι, 2,5αρι βυζι καλουτσικο σωματακι αν και εχει καποιο περιτα κιλα και λιγη χαραλωση στην περιοχη της κοιλιας.
Με το που μπηκε δωματιο ηρθε κατευθειαν για γλωσσοφιλα αλλα αρνηθηκα ευγενικα. Αρχισε να με φιλαει παντου,μου γλειψε αρχιδια και ξεκινησε ενα αρκετα ποιοτικο και υγρο ακα τσιμπουκι για κανα 5λεπτο νον στοπ. Επειδη αναρωνω απο αμυγδαλιτιδα και ειμαι λιγο ντεφορμε δεν ειχα ουτε δυναμεις ουτε ορεξη να εφαρμοσω τις τεχνικες και δεν παιχτηκαν παρανομα εξτραδακια :headbang: Της τον ετριψα λιγο ακα στη μουναρα της αλλα χωρις ρεκτιφιε, γλωσσοφιλα κλπ οπως ηταν αναμενομενο εφαγα ακυρο και μου περασε σιχαμενη καποτα. Τη γαμησα κανα 2 λεπτο αλλα επειδη ενιωθα να κοβομαι της ειπα να συνεχισουμε με πιπα οπου στο τελος πιρφορισα και εχυσα πανω στη μουναρα της.Εκατσα ενα 15λεπτο γεματο χωρις ενοχληση. Τσατσα ηταν η βετερανος τσιμπουκοδρομισα Φωτεινη.

Πιπινου 65 Μαντα/Μαρια η γυφτισα με ρομαντικο εξτραφουλ προγραμματακι το οποιο απ οτι φαινεται εχουμε ολοι πελωρια αναγκη. :tooth: :wanker: Ειχε 2 δωματια και εναν ρομαντικο μεσηλικα οπου περιμενε στο σαλονι και αυτος να περασει. :rockon:

Tenshi

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
272
Πόντοι
21
Η σιμονα πέρσι δεν εδεινε κωλο?

Εγγρ.
6 Οκτ 2015
Like
4
Πόντοι
1
                ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΜΑΧΙΟ-ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΑΣ (ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ).
Διδυμου 27

Βάρδια=απογευματινή

Όνομα=ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ :smitten:(μίλφ,λευκό δέρμα,καστανά μακρυά μαλλιά,ψηλή,πολύ αδύνατη)

Χώρα=ΜΟΛΔΑΒΙΑ

Πρόγραμμα=Ελεύθερο στοματικό-τελειωτικό στο στόμα,γλείψιμο αρχιδιών,γλωσσόφιλλα,69.

*ΥΓ: Πολύ ρομαντικήήήήή κορασίδααααα... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Α η Βαλεντινα ηταν η ρομαντικη;;; Μπερδεψα τα ...ινα :headbang:
Σαν μαστουρωμενη μου φανηκε αυτη ρε μυστη δε την ειχα πολυ αναγκη. Ο καραφλος τσατσος με προετρεψε να τσεκαρω και στο Ιουλιανου που εχει καινουρια και υπεθεσα οτι θα ενουσες αυτη. Και η Καρολιναπαντως αρκετα αισθησιακη μου φανηκε, αν ημουνα σε φορμα πιστευω θα παιζαν εξτραδακια :rockon:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Της τον ετριψα λιγο ακα στη μουναρα της αλλα χωρις ρεκτιφιε, γλωσσοφιλα κλπ οπως ηταν αναμενομενο εφαγα ακυρο και μου περασε σιχαμενη καποτα. Τη γαμησα κανα 2 λεπτο αλλα επειδη ενιωθα να κοβομαι της ειπα να συνεχισουμε με πιπα οπου στο τελος πιρφορισα και εχυσα πανω στη μουναρα της.

ΞΕΡΟΧΥΝΩ ΜΕ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΠΙΑΤΣΑΣ  :wanker: :wanker: :wanker:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Μια πολυ συνοπτικη ενημερωση απο Φυλης 2η βαρδια

Ιουλιανου 71 Καρολινα την οποια και δοκιμασα μιας και διαβασα οτι ειναι ρομαντικη :wanker: ρωσιδουλα δηλωνει, προμιλφ με συμπαθητικο προσωπο, καρε μαλλι, 2,5αρι βυζι καλουτσικο σωματακι αν και εχει καποιο περιτα κιλα και λιγη χαραλωση στην περιοχη της κοιλιας.
Με το που μπηκε δωματιο ηρθε κατευθειαν για γλωσσοφιλα αλλα αρνηθηκα ευγενικα. Αρχισε να με φιλαει παντου,μου γλειψε αρχιδια και ξεκινησε ενα αρκετα ποιοτικο και υγρο ακα τσιμπουκι για κανα 5λεπτο νον στοπ. Επειδη αναρωνω απο αμυγδαλιτιδα και ειμαι λιγο ντεφορμε δεν ειχα ουτε δυναμεις ουτε ορεξη να εφαρμοσω τις τεχνικες και δεν παιχτηκαν παρανομα εξτραδακια :headbang: Της τον ετριψα λιγο ακα στη μουναρα της αλλα χωρις ρεκτιφιε, γλωσσοφιλα κλπ οπως ηταν αναμενομενο εφαγα ακυρο και μου περασε σιχαμενη καποτα. Τη γαμησα κανα 2 λεπτο αλλα επειδη ενιωθα να κοβομαι της ειπα να συνεχισουμε με πιπα οπου στο τελος πιρφορισα και εχυσα πανω στη μουναρα της.Εκατσα ενα 15λεπτο γεματο χωρις ενοχληση. Τσατσα ηταν η βετερανος τσιμπουκοδρομισα Φωτεινη.
Την Κατερινα πηρες.

fuck al pa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
:kneel: :kneel: :kneel:ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΦΡΕΣΚΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ :rockon: :rockon: :rockon:

ΥΓ: ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΦΕΣΟΡΑ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ...!!!!!!!!!!!!! :hi: :hi: :hi:
σαβατοβραδο  ειχε νεα αφιξη φ66, 2 ρωσιδες η. καινουρια ηταν η Χριστινα
μικρη μελαχρινη .καλες αναλογιες. τριαρι πετρα. την γμσ οπως επρεπε.θα με θυμαται.,
γρι ευρωπαικες γλωσσες ! 

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Κάθε καινούργιο πουτανάκι στα μπουρδέλα, αντιπροσωπεύει κι ένα καινούργιο βασανιστικό αίνιγμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom