Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 231 άτομα (15 μέλη και 216 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697

Τώρα στην πρωινή ....

[size=11pt]Κολωνός, Μεταξουργείο, Ψυρρή[/size]

11:02-13:54

Κατσε να πιω το ισοτονικο να βάλω και τονους, ωωωωπ.....εντάξει είμαστε τώρα.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

giphy.gif

giphy.gif

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
εξαιρετικες ενημερωσεις ... βεβαια οπως εχω πει εχουμε γινει κυριακατικη εφημεριδα , μιας και ενημερωσεις μονο το σ/κ παιζουν ολοκληρωμενες ...

ξημερωνει του Αγιου Βαλεντινου !

η γιορτη του ερωτα !

πιστευω οτι πρεπει να μοιρασουμε απο ενα τριανταφυλλο σε οποια κοπελα εχουμε παει απο περυσι μεχρι σημερα !

εγω αν βρω καποιον με βοηθησει τα κουβαλησω θα το κανω ... δεν την ξαναπαταω οπως περυσι που κουβαλαγα τοσα τριανταφυλα μαζεμενα μαζι .... και τριγυρναγα απο σπιτακι σε σπιτακι τα μοιρασω χαχαχαχαχαχαα .... και ξανα μετα παλι φορτωμα να παω και στα υπολοιπα χαχαχαχααχ ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
μην πω για την προπερσινη πιρφορια που ειχα κανει που εδινα απο μια ανθοδεσμη στην καθε μια ...

εφαγα κανα 8ωρο τις μοιρασω επιεικως χααχχααχχχααχαχ

Arturo Tetake

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
εξαιρετικες ενημερωσεις ... βεβαια οπως εχω πει εχουμε γινει κυριακατικη εφημεριδα , μιας και ενημερωσεις μονο το σ/κ παιζουν ολοκληρωμενες ...

ξημερωνει του Αγιου Βαλεντινου !

η γιορτη του ερωτα !

πιστευω οτι πρεπει να μοιρασουμε απο ενα ΜΠΙΜΠΕΡΟ σε οποια κοπελα εχουμε παει απο περυσι μεχρι σημερα !

εγω αν βρω καποιον με βοηθησει τα κουβαλησω θα το κανω ... δεν την ξαναπαταω οπως περυσι που κουβαλαγα τοσα τριανταφυλα μαζεμενα μαζι .... και τριγυρναγα απο σπιτακι σε σπιτακι τα μοιρασω χαχαχαχαχαχαα .... και ξανα μετα παλι φορτωμα να παω και στα υπολοιπα χαχαχαχααχ ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

P_G88

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
62
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς η τρελο Μπαρμπόρα πού είναι και τι ώρες δουλεύει;  :erection:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
μην πω για την προπερσινη πιρφορια που ειχα κανει που εδινα απο μια ανθοδεσμη στην καθε μια ...

εφαγα κανα 8ωρο τις μοιρασω επιεικως χααχχααχχχααχαχ

Μιμίκε βλέπω δουλεύουν καλά το στραπόν τα κορίτσια στη φυλής  :fuck1: :fuck2: :2funny: :2funny:. Σουρωτήρι στον έχουν κάνει χοντρομπαλά  :birdman: :birdman:

Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
9
Πόντοι
1
εκ μέρους της Μιρέλας που εθεάθη απόγευμα στο Ιασωνος 43, να μεταφέρω το εξής: ''Να πας να γαμηθείς''
Τις ίδιες μαλακίες γράφανε και τότε που ήταν στο Κολωνου, ''φωτογράφισε'' Kostakis27
:hi:

Εισαι λιγο μ@λ@κ@ς που μπηκες στη διαδικασια να της το αναφερεις.

Αλλα αφου το ξεκινησες (μαλλον το συνεχισες), πες της οτι Οκ, θα παω να γαμηθω αλλα οχι μαζι της (ποσο μαλιστα ακα). Μαλλον ο γκομενος της (αν εχει) δεν την πηδαει ακα για ευνοητους λογους, και ψαχνει ακα παρηγορια σε μυστες! Και φυσικα μετα κανει την Κινεζα (λογικο). Δεν περιμενα οτι θα το παραδεχοταν σε μυστες.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Χθες βιντεοσκόπησα κρυφά μια συνεύρεση μου στο Μεταξουργείο. Λέτε αν το ανεβάσω στο YouTube να σπάσει ταμεία από τα views?  :think:

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

z750

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
32
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους μπορει να προτεινει κανεις κανα καλο δυνατο μιλφ απογευματινη βαρδια πλην Αλιονας που εχει γινει μπαζολα

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Την Παρασκευή γάμησα την Σιμόνα στο Ιάσωνος 19 ισόγειο.
Αν και υστερεί σε εμφάνιση, στο δωμάτιο ήταν για άλλη μια
φορά ΠΥΡΑΥΛΟΣ.
Ένας άλλος μύστης γάμησε την Τζούλια την μαυρούλα στο Ιάσωνος 30,
με πολύ μετριο-κακές εντυπώσεις, διότι η κοπέλα έχει ξεκινήσει να μπαίνει
στην κατηγορία των μη-μου-άπτου.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Εισαι λιγο μ@λ@κ@ς που μπηκες στη διαδικασια να της το αναφερεις.

Αλλα αφου το ξεκινησες (μαλλον το συνεχισες), πες της οτι Οκ, θα παω να γαμηθω αλλα οχι μαζι της (ποσο μαλιστα ακα). Μαλλον ο γκομενος της (αν εχει) δεν την πηδαει ακα για ευνοητους λογους, και ψαχνει ακα παρηγορια σε μυστες! Και φυσικα μετα κανει την Κινεζα (λογικο). Δεν περιμενα οτι θα το παραδεχοταν σε μυστες.

μου το ανέφερε η ίδια ρε τύπε από μόνη της

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Ξαφνικά πολλές ρωσίδες έχουν μαζευτεί στα σπιτάκια της Φυλής. Τι λέτε, έχουμε high quality ανανέωση ή μας δουλεύουν ψιλό γαζί;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom