- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
3η ΒΑΡΔΙΑ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ
Τώρα στην πρωινή ....
Κατσε να πιω το ισοτονικο να βάλω και τονους, ωωωωπ.....εντάξει είμαστε τώρα.
Καλησπέρα σας,
3η ΒΑΡΔΙΑ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ
Τώρα στην πρωινή ....
Κατσε να πιω το ισοτονικο να βάλω και τονους, ωωωωπ.....εντάξει είμαστε τώρα.
Καλησπέρα σας,
εξαιρετικες ενημερωσεις ... βεβαια οπως εχω πει εχουμε γινει κυριακατικη εφημεριδα , μιας και ενημερωσεις μονο το σ/κ παιζουν ολοκληρωμενες ...
ξημερωνει του Αγιου Βαλεντινου !
η γιορτη του ερωτα !
πιστευω οτι πρεπει να μοιρασουμε απο ενα ΜΠΙΜΠΕΡΟ σε οποια κοπελα εχουμε παει απο περυσι μεχρι σημερα !
εγω αν βρω καποιον με βοηθησει τα κουβαλησω θα το κανω ... δεν την ξαναπαταω οπως περυσι που κουβαλαγα τοσα τριανταφυλα μαζεμενα μαζι .... και τριγυρναγα απο σπιτακι σε σπιτακι τα μοιρασω χαχαχαχαχαχαα .... και ξανα μετα παλι φορτωμα να παω και στα υπολοιπα χαχαχαχααχ !
μην πω για την προπερσινη πιρφορια που ειχα κανει που εδινα απο μια ανθοδεσμη στην καθε μια ...
εφαγα κανα 8ωρο τις μοιρασω επιεικως χααχχααχχχααχαχ
εκ μέρους της Μιρέλας που εθεάθη απόγευμα στο Ιασωνος 43, να μεταφέρω το εξής: ''Να πας να γαμηθείς''
Τις ίδιες μαλακίες γράφανε και τότε που ήταν στο Κολωνου, ''φωτογράφισε'' Kostakis27
Μιμίκε βλέπω δουλεύουν καλά το στραπόν τα κορίτσια στη φυλής . Σουρωτήρι στον έχουν κάνει χοντρομπαλά
τυπε το συζητας ?Χθες βιντεοσκόπησα κρυφά μια συνεύρεση μου στο Μεταξουργείο. Λέτε αν το ανεβάσω στο YouTube να σπάσει ταμεία από τα views?
Ωραιότατος για μια ακόμη φορά ο κ. Τζούρας.[size=11pt]Κολωνός, Μεταξουργείο, Ψυρρή[/size]
...
Ωραίος!Τώρα στην πρωινή ....
...
Ωραία!Καλησπέρα σας,
...
Ξέρει κανείς η τρελο Μπαρμπόρα πού είναι και τι ώρες δουλεύει;
Εισαι λιγο μ@λ@κ@ς που μπηκες στη διαδικασια να της το αναφερεις.
Αλλα αφου το ξεκινησες (μαλλον το συνεχισες), πες της οτι Οκ, θα παω να γαμηθω αλλα οχι μαζι της (ποσο μαλιστα ακα). Μαλλον ο γκομενος της (αν εχει) δεν την πηδαει ακα για ευνοητους λογους, και ψαχνει ακα παρηγορια σε μυστες! Και φυσικα μετα κανει την Κινεζα (λογικο). Δεν περιμενα οτι θα το παραδεχοταν σε μυστες.