ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΒΑΝΕΣΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΦΩΚΑΙΑΣ
Ή Βανέσα στο Φ.59 ισόγειο, β βάρδια, δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά την έχω στα υπόψη.
Ή ελληνο-ουκρανεζα Χριστίνα στο Φώκαιας 27 υπόγειο είναι ακριβώς αυτό που ζητατε,αλλά προσοχή, την. Τελευταία φορά που πήγα μύριζε ο κωλος της ...β βάρδια κ αυτή.
Επίσης στα μόνα της φυλής από 65 έως 71 πάντα παίζει κάποιο αδύνατο.
Ελπιζ να βοήθησαν....
Κάποιο τσαρδί στον χώρο του Μεταξιού που να δέχεται μόνο Έλληνες υπάρχει; Δύσκολο βέβαια αλλά ποτέ δεν ξέρεις..Η κάποια εκδιδόμενη έστω αλλά να ισχύει...
Γιατί μου έτυχε σε μια καταδρομική να περιμένω για το σαλονάρισμα και η τσα2 να ανακοινώνει σε πακι ONLY GREEK (που μπήκε φουριόζος στον οίκο) και στο δωμάτιο μετά να βγαίνει από μέσα Ιρακινός κατάσκοπος
μηπως γνωριζει καποιος αν μεθαυριο τριτη θα βρω την αννυ την πορν σταρ στο φιλιπιδου που δουλευει πρωι η απογευμα? και επισης αν εχει καποιος καποιο λινκ απο την τσοντα που εχει παιξει?
ναι πρωι μου ειχε πει και η ιδια οτι θα δουλευει απο εδω και περα αλλα πριν κανα μηνα αλλα στα μπουρδελα τιποτα δεν ειναι δεδομενο,και επειδη ειμαι απο επαρχια ρωταω αν θα ειναι την τριτη για να ερθω Αθηνα γιαΟ Γάσπαρης έχει πει μόνο πρωι
κανενα λινκ δεν παιζει?ναι πρωι μου ειχε πει και η ιδια οτι θα δουλευει απο εδω και περα αλλα πριν κανα μηνα αλλα στα μπουρδελα τιποτα δεν ειναι δεδομενο,και επειδη ειμαι απο επαρχια ρωταω αν θα ειναι την τριτη για να ερθω Αθηνα για
Την Ελένη από Ιάσονος 31 πρέπει να λεςΠόρτα έχω δεί να τρώνε στο ελληνάδικο της Κολωνού το only Greek από εκδιδόμενες έχει ακουστεί από συναγωνιστές και για την Ελένη Πετράκη, γλυκιά και καθαρή κοπέλα.
Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:
Ιάσωνος 20 δεξιά: Μίκυ. Τρελαίνομαι να κάνω έρωτα σε αυτή την κοπέλα. Λατρεύω τα μάτια της, τις εκφράσεις της, τον ντροπαλό της χαρακτήρα. Το σεντόνι πάλι μύριζε Κορίνα αλλά το άρωμα της Μίκυς ήταν πιο δυνατό.
Picker αν η κορινα σου ξαναεδινε το δκαιωμα να την γαμησεις θα παραταγες αλλες κοπελες
Picker αν η κορινα σου ξαναεδινε το δκαιωμα να την γαμησεις θα παραταγες αλλες κοπελες
βρε την που.... μπιπΌχι τύπε, δεν μπορώ να γαμάω μόνο μία. Απλά μου έχει θίξει τον εγωισμό με τη στάση της. Με έχει κάνει κουρέλι.
ΦΙΛΕ haker 30 θα παω να δω σιγουρα για την αννυ αυριο αν ειναι διοτι θελω ενα καλο γαμησι τευλευταιο γαμησι χρονιας 2015
ΦΙΛΕ haker 30 θα παω να δω σιγουρα για την αννυ αυριο αν ειναι διοτι θελω ενα καλο γαμησι τελικο γαμησι χρονιας 2015