Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 357 άτομα (20 μέλη και 337 επισκέπτες)

Επισκέπτης
γραφω για την ενημερωση απο δευτερη βαρδια φυλης και φωκαιας και τριτη βαρδια και ενα σπιτι απο το μεταξουργειο    ξεκιναμε φωκαιας 24  η  ξανθια  κατερινα  φωκαιας 25  ισογειο λουιζακι   27  υπερυψωμενο  ολγα  καινουργια κοπελα και η αλινα απο φωκαιας 24   27  ορωφος  καμελια   17 ορωφος η ελενη η  γνωστη αιγυπτια.   φυλης  54  η γνωστη κοντη με τα βυζια αυρορα     φυλης 59 ορωφος κατερινα     ισογειο   αντινα     βανεσα    ρεγγινα.  61 φυλης που γραφει  ταξι η   τζουλια    φυλης 71  α  η μαιρη   και φιλλιπιδου  11 α η μαγια  με τον γνωστο   τσατσο αρη   παμε   τριτη    βαρδια    που εχουμε   δυο καταθεσεις   σε τιμη 30 ευρω   το πρωτο  γαμησι εγινε με την μαγια στο   φωκαιας  27 υπερυψωμενο.  πολυ καλη μαζι μου ηταν     φωκαιας 24 μια ξανθια μιλφ  δεν θυμαμαι ονομα    φωκαιας 27 ορωφος   σοφη  και  μια αλλη ξανθια .   φωκαιας 27 υπογειο κατερινα η  ξανθια απο το 24  φωκαιας και η γκαμπριελλα η οποια  μου επιασε τον πουτσο και μου ανεβηκε  πανω την χουφτωσα και η οποια φορουσε μαυρα εσωρουχα .  με καυλωσε  πολυ  αλλα ειχα αλλες δουλειες   και τελος  γαμησα με πολυ  καλες εντυπωσεις   την γνωστη κορινα.  απο ιασωνος 20 α

URL]]

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλά όλα αυτά που λεπτομερώς περιγράφεις. Αναρωτιέμαι, το μπακάλικο σου πότε είναι ανοικτό; :2funny: :2funny:

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Γιώργο, αυτά που γράφουμε, τα γράφουμε για να τα διαβάζουν οι άλλοι.Θα ήταν καλό να βελτιώσεις τον τρόπο γραφής σου.

haker301978(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2011
Κριτικές
54
Like
648
Πόντοι
361
Χθεσινή ενημέρωση στην πρώτη βάρδια φυλής με μια ρομαντική ιστορία που εξελίσσεται στην δίδυμου.
Φωκαίας 27Β όροφος Καμέλια  με φουλ όπου έγινε η πρώτη κατάθεση και τα πήρε στην μάπα  :erection: ισόγειο η Αθήνα με ελεύθερο στοματικό.
Φωκαίας 27α υπόγειο δυο κοπέλες Βιολέτα και Σοφί με φουλ και οι δύο.
Φυλής 40 μονικα και Εύα φουλ.
Φιλιππιδου 11α η αννυ με τσατσο τον Άρη όπου έγινε η δεύτερη κατάθεση με πολύ καλες εντυπώσεις.
Φυλής 69 α Τζουλιάννα με κώλο όπου έγινε η τρίτη κατάθεση.
Τέλος διδυμου 18 υπόγειο Καρολίνα με φουλ πρόγραμμα  όπου εδώ εξελίσσεται η ρομαντική ιστορία.
Μπαίνοντας στον οίκο δίνω το παράβολο στην τσατσα και μπαίνω στο μεσαίο δωμάτιο,στο δίπλα δεξιά ρομαντικός αλοδαπος συναγωνιστής έλεγε στην Καρολίνα να φέρει δονητή να του γαμησει τον κώλο  :grin: όπως και έγινε και μάλιστα έλεγε να του τον βάλει βαθιά  :grin: και να τον λεει  πουστρακι όπου μετά απο αρκετή ώρα ξεκωλιασματος η τσατσα χτύπησε την πόρτα και μετά απο λίγο προέτρεψε την κοπέλα να του παίξει μαλάκια να τελειωσει στα βυζια όπως και έγινε, μάλιστα της την είπε κιόλας γιατί έχει μικρά βυζια και πρέπει να τα μεγαλώσει  :2funny:.
Μετά είχε σειρά το αριστερό από μένα δωμάτιο όπου σε κάποια φάση της συνουσιας ,ο συναγωνιστής λέει στην κοπέλα πανικοβλητος τι είμαι αυτό αίμα και δεν πήρε απάντηση, έχεις περίοδο ρωτάει και η απάντηση ήταν αρνητική,δεν κατάλαβα βασικά σε ποια φάση στης πράξεις ήταν αν έκανε γλυφομουνι ή την γαμουσε την ρωτουσε αν το αίμα είναι δικό της ή δικό του η Καρολίνα είπε δεν ξέρω και μετά έφυγε από το δωμάτιο.Τωρα τι ακριβώς πεχτηκε δεν ξέρω παντός εγώ ντυθηκα και έφυγα λέγοντας στην τσατσα ότι κάτι μου έτυχε επιστρεφοντας βέβαια το 20ρικό. Ελπίζω το παιδί να είναι καλά και η Καρολίνα να είναι ποιο προσεκτική,εμένα ηταν στανταρακι αλλά δεν ξέρω αν θα ξαναπάω.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
φιλε  καλα εκανες  που εφυγες  διοτι πρεπει να προσεχεις  την υγεια σου και δεν ηξερες  ποιος ειχε το αιμα 

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
φιλε    haker  13  η καμελια  η αννυ  και η αθηνα ειναι εγγυηση  εγω σε αυτες δινω τα λεφτα  αξιζουν το 20 ευρω

haker301978(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2011
Κριτικές
54
Like
648
Πόντοι
361

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Χθεσινή ενημέρωση στην πρώτη βάρδια φυλής με μια ρομαντική ιστορία που εξελίσσεται στην δίδυμου.
Φωκαίας 27Β όροφος Καμέλια  με φουλ όπου έγινε η πρώτη κατάθεση και τα πήρε στην μάπα  :erection: ισόγειο η Αθήνα με ελεύθερο στοματικό.
Φωκαίας 27α υπόγειο δυο κοπέλες Βιολέτα και Σοφί με φουλ και οι δύο.
Φυλής 40 μονικα και Εύα φουλ.
Φιλιππιδου 11α η αννυ με τσατσο τον Άρη όπου έγινε η δεύτερη κατάθεση με πολύ καλες εντυπώσεις.
Φυλής 69 α Τζουλιάννα με κώλο όπου έγινε η τρίτη κατάθεση.
Τέλος διδυμου 18 υπόγειο Καρολίνα με φουλ πρόγραμμα  όπου εδώ εξελίσσεται η ρομαντική ιστορία.
Μπαίνοντας στον οίκο δίνω το παράβολο στην τσατσα και μπαίνω στο μεσαίο δωμάτιο,στο δίπλα δεξιά ρομαντικός αλοδαπος συναγωνιστής έλεγε στην Καρολίνα να φέρει δονητή να του γαμησει τον κώλο  :grin: όπως και έγινε και μάλιστα έλεγε να του τον βάλει βαθιά  :grin: και να τον λεει  πουστρακι όπου μετά απο αρκετή ώρα ξεκωλιασματος η τσατσα χτύπησε την πόρτα και μετά απο λίγο προέτρεψε την κοπέλα να του παίξει μαλάκια να τελειωσει στα βυζια όπως και έγινε, μάλιστα της την είπε κιόλας γιατί έχει μικρά βυζια και πρέπει να τα μεγαλώσει  :2funny:.
Μετά είχε σειρά το αριστερό από μένα δωμάτιο όπου σε κάποια φάση της συνουσιας ,ο συναγωνιστής λέει στην κοπέλα πανικοβλητος τι είμαι αυτό αίμα και δεν πήρε απάντηση, έχεις περίοδο ρωτάει και η απάντηση ήταν αρνητική,δεν κατάλαβα βασικά σε ποια φάση στης πράξεις ήταν αν έκανε γλυφομουνι ή την γαμουσε την ρωτουσε αν το αίμα είναι δικό της ή δικό του η Καρολίνα είπε δεν ξέρω και μετά έφυγε από το δωμάτιο.Τωρα τι ακριβώς πεχτηκε δεν ξέρω παντός εγώ ντυθηκα και έφυγα λέγοντας στην τσατσα ότι κάτι μου έτυχε επιστρεφοντας βέβαια το 20ρικό. Ελπίζω το παιδί να είναι καλά και η Καρολίνα να είναι ποιο προσεκτική,εμένα ηταν στανταρακι αλλά δεν ξέρω αν θα ξαναπάω.
κι εμενα μια φορα με βαλερια από αλκαμενους σηκωθηκα και μου χαν φτασει τα αιματα μεχρι τα γονατα :zombie:

haker301978(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2011
Κριτικές
54
Like
648
Πόντοι
361
φιλε     haker  13   η καμελια  η αννυ   και η αθηνα ειναι εγγυηση  εγω σε αυτες δινω τα λεφτα   αξιζουν το 20 ευρω
Συμφωνώ απόλυτα με την αννυ δεν είχα περάσει καλά την προηγούμενη φορά γιατί ήταν κοματια,όπως μου είπε αλλά φαινόταν κιόλας ότι πονούσε και μου είπε την επόμενη φορά θα με περιποιηθει σπέσιαλ οπως και έγινε θα γράφει κριτική μέσα στην εβδομάδα,καθησα στο δωμάτιο γυρω στο μισάωρο

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
haker  30  αυτο  που ειπες  οτι εκατσες  γυρω στο μισαωρο ειναι καλο διοτι λιγες κοπελες στο 20 ευρω καθονται ωρα στο δωματιο και εμενα μου εχει τυχει  με την αννυ να κατσω πολυ ωρα δωματιο

haker301978(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2011
Κριτικές
54
Like
648
Πόντοι
361
haker  30  αυτο  που ειπες  οτι εκατσες  γυρω στο μισαωρο ειναι καλο διοτι λιγες κοπελες στο 20 ευρω καθονται ωρα στο δωματιο και εμενα μου εχει τυχει   με την αννυ να κατσω πολυ ωρα δωματιο
αυτό είπα φίλε εκτός ότι καθησα μισάωρο ήταν και η όλη φάση super

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
φιλε  τα λεφτα βγαινουν δυσκολα για αυτο πρεπει  να  περναμε καλα  και οσο μπορουμε να αποφευγουμε τις φολες

haker301978(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2011
Κριτικές
54
Like
648
Πόντοι
361
φιλε  τα λεφτα βγαινουν δυσκολα για αυτο πρεπει  να  περναμε καλα  και οσο μπορουμε να αποφευγουμε τις φολες
Ετσι είναι φίλε είμαι από επαρχία και ξέρω από φόλες δεν υπάρχουν αυτά που έχετε Αθήνα και 100 ευρώ να δώσεις πάλι φόλα θα φας

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom