Χθεσινή ενημέρωση στην πρώτη βάρδια φυλής με μια ρομαντική ιστορία που εξελίσσεται στην δίδυμου.
Φωκαίας 27Β όροφος Καμέλια με φουλ όπου έγινε η πρώτη κατάθεση και τα πήρε στην μάπα
ισόγειο η Αθήνα με ελεύθερο στοματικό.
Φωκαίας 27α υπόγειο δυο κοπέλες Βιολέτα και Σοφί με φουλ και οι δύο.
Φυλής 40 μονικα και Εύα φουλ.
Φιλιππιδου 11α η αννυ με τσατσο τον Άρη όπου έγινε η δεύτερη κατάθεση με πολύ καλες εντυπώσεις.
Φυλής 69 α Τζουλιάννα με κώλο όπου έγινε η τρίτη κατάθεση.
Τέλος διδυμου 18 υπόγειο Καρολίνα με φουλ πρόγραμμα όπου εδώ εξελίσσεται η ρομαντική ιστορία.
Μπαίνοντας στον οίκο δίνω το παράβολο στην τσατσα και μπαίνω στο μεσαίο δωμάτιο,στο δίπλα δεξιά ρομαντικός αλοδαπος συναγωνιστής έλεγε στην Καρολίνα να φέρει δονητή να του γαμησει τον κώλο
όπως και έγινε και μάλιστα έλεγε να του τον βάλει βαθιά
και να τον λεει πουστρακι όπου μετά απο αρκετή ώρα ξεκωλιασματος η τσατσα χτύπησε την πόρτα και μετά απο λίγο προέτρεψε την κοπέλα να του παίξει μαλάκια να τελειωσει στα βυζια όπως και έγινε, μάλιστα της την είπε κιόλας γιατί έχει μικρά βυζια και πρέπει να τα μεγαλώσει
.
Μετά είχε σειρά το αριστερό από μένα δωμάτιο όπου σε κάποια φάση της συνουσιας ,ο συναγωνιστής λέει στην κοπέλα πανικοβλητος τι είμαι αυτό αίμα και δεν πήρε απάντηση, έχεις περίοδο ρωτάει και η απάντηση ήταν αρνητική,δεν κατάλαβα βασικά σε ποια φάση στης πράξεις ήταν αν έκανε γλυφομουνι ή την γαμουσε την ρωτουσε αν το αίμα είναι δικό της ή δικό του η Καρολίνα είπε δεν ξέρω και μετά έφυγε από το δωμάτιο.Τωρα τι ακριβώς πεχτηκε δεν ξέρω παντός εγώ ντυθηκα και έφυγα λέγοντας στην τσατσα ότι κάτι μου έτυχε επιστρεφοντας βέβαια το 20ρικό. Ελπίζω το παιδί να είναι καλά και η Καρολίνα να είναι ποιο προσεκτική,εμένα ηταν στανταρακι αλλά δεν ξέρω αν θα ξαναπάω.