Μετά την χθεσινοβραδυνή ημιτελή κατάθεση,πριν από λίγο πριν τη λήξη της 3ης βάρδιας πέρασα με την Ντιάνα στο Κολωνού 30 2ος όροφος.Παρόλην την κόπωση και το ξενύχτι,που ήταν εμφανή στα μάτια της,το μωρό δεν με άφησε ανικανοποίητο,με απλό ελαφρώς εμπλουτισμένο πρόγραμμα.(''Μαύρα μου νειάτα,που τσαλακωθήκατε!'')Θα γίνουν στανταράκια,αυτή στη νυχτερινή,και η Νατάσσα στην πρωινή βάρδια,και ο όροφος θα απορροφά σχεδόν όλον τον μηνιαίο... μπουρδελοπροϋπολογισμό!Δοκίμασα τη Βανέσσα,το μελαχροινό αδύνατο πιπίνι στο Ιάσονος 10 πάνω.Αεράτη στο σαλόνι,αλλά μέσα ξενέρωτα πράγματα... Πεοπαλινδρόμηση για ανόρθωση,αερόπιπα,στο κυρίως πιάτο αμίλητη,μια ανούσια... συνουσία... :'(
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.946
- Πόντοι
- 6.925
.........στο Κολωνού 30 2ος όροφος..............και ο όροφος θα απορροφά σχεδόν όλον τον μηνιαίο... μπουρδελοπροϋπολογισμό!
Συμφωνώ απόλυτα.
Πέρασα χθες το πρωί με την Λώρη για 2η φορά, όπως και την πρώτη, μεγάλης διάρκειας πεολειχία, δύο στάσεις, καλή συμμετοχή, αποφεύγει γλωσόφιλα, εμμονή και άγχος ότι βιντεοσκοπείται κρυφά μια και κατά τα λεγόμενα της προχθες πάλι της είχαν κρυφή κάμερα.
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Την Λωρη την ειχα πετυχει πριν λιγο καιρο Λιοσιων 73 στο στουντελο στη βραδυνη αλλαγηΕγώ αντιθέτως, τις πρώτες μέρες που ξεκίνησε στο Ακομινάτου 2Α και την πήρα είχα περάσει αρκετά καλά.
Επίσης με ενημέρωσαν πως σε περίπου 15 μέρες θα επιστρέψει και η Λώρη!
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Αυτη ειναιΤώρα το μεσημέρι
Φυλής
84 όροφος νταρια,μελαγχροινη busty κοπελα με παρόμοια χαρακτηριστικά,νομίζω η κοπέλα από φυλής 109 και Λιοσίων 73
Απλως Φυλης 109α δουλευε με το ονομα Ντελια.Ειχε ξεκινησει απο Λιοσιων 76β,Λιοσιων 73 με το ονομα Ντιανα.Φυλης 136 εγινε Νταρια και αρχισε να δινει κωλο.
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.278
- Πόντοι
- 216
Τι ενοεί ο συνάδελφος όταν λέει
<<Συμφωνώ απόλυτα.
Πέρασα χθες το πρωί με την Λώρη για 2η φορά, όπως και την πρώτη, μεγάλης διάρκειας πεολειχία, δύο στάσεις, καλή συμμετοχή, αποφεύγει γλωσόφιλα, εμμονή και άγχος ότι βιντεοσκοπείται κρυφά μια και κατά τα λεγόμενα της προχθες πάλι της είχαν κρυφή κάμερα.>>
και οι πελάτες? Για δώστε στοιχεία, μην βρεθούμε προ εκπλήξεως.
<<Συμφωνώ απόλυτα.
Πέρασα χθες το πρωί με την Λώρη για 2η φορά, όπως και την πρώτη, μεγάλης διάρκειας πεολειχία, δύο στάσεις, καλή συμμετοχή, αποφεύγει γλωσόφιλα, εμμονή και άγχος ότι βιντεοσκοπείται κρυφά μια και κατά τα λεγόμενα της προχθες πάλι της είχαν κρυφή κάμερα.>>
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Τι ενοεί ο συνάδελφος όταν λέει
<<Συμφωνώ απόλυτα.
απότι υποθέτω και καταλαβαίνω μάλλον κάποιος πελάτης είχε βάλει την κάμερα :-
Μιας και ''μία και καμμία'' για το Χριστινάκι από το Καζακστάν,αφού μεθαύριο κρεμάει το στρινγκάκι και... απολύεται,θα καταχραστώ τη φιλοξενία του siteγια να αφιερώσω δύο κλασικά ρεμπέτικα του Μάρκου Βαμβακάρη,ένα Χασάπικο
, κι ένα Απτάλικο ,σαν αποχαιρετηστήρια άσματα!
*Αν διαγραφούν από τους moderatorσ,δεν θα παρεξηγηθώ!
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Βρήκα και εγώ ένα ωραίο κοριτσάκι στο ίντερνετ
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 14.615
Μασέλα;...
Βρήκα και εγώ ένα ωραίο κοριτσάκι στο ίντερνετ
...
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Η Εμμανουέλα του 65 παρακμιακέ?
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Η Εμμανουέλα του 65 παρακμιακέ?
Μιας και ''μία και καμμία'' για το Χριστινάκι από το Καζακστάν,αφού μεθαύριο κρεμάει το στρινγκάκι και... απολύεται,θα καταχραστώ τη φιλοξενία του siteγια να αφιερώσω δύο κλασικά ρεμπέτικα του Μάρκου Βαμβακάρη,ένα Χασάπικο, κι ένα Απτάλικο ,σαν αποχαιρετηστήρια άσματα!
τι λε ρε φιλε?
φευγει ? τι παντρευεται?
καλημερα μαγκες την ειδα και γω την νταρια/ντελια και με καβλωσε απιστευτα στο σαλονι αλλα για καποιοο λογο δεν περασα!!! ανακοινωθηκε φουλ με κολαρακι.... αλλα δεν ξερω αν κανει 69 η κοπελα! Ξερει κανεις αν κανει 69 και ειναι παραλληλα PSE στο δωματιο?Αυτη ειναι
Απλως Φυλης 109α δουλευε με το ονομα Ντελια.Ειχε ξεκινησει απο Λιοσιων 76β,Λιοσιων 73 με το ονομα Ντιανα.Φυλης 136 εγινε Νταρια και αρχισε να δινει κωλο.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.288
- Πόντοι
- 7.885
Χθεσινοβραδινή κατάθεση στο Μαραθώνος 59 σε μια μαίρη,ψηλή βλαχόφατσα με ωραία 2,5αρια βυζιά και εντελώς λευκή επιδερμίδα .Η γκόμενα ήταν πραγματικά του γάλακτος,δεν ήξερε καθόλου ελληνικά αλλά ήταν υπάκουη σε ότι της ζήτησα .Αρκετά καλή πίπα,γλείψιμο στις μπάλες και μετά εγώ της έγλειψα παντού το κάτασπρο κορμί .Έτριψα τον πούτσο μου στο υγρό μουνί της όμως μετά από λίγο μου έβαλε καπότα κι εγώ τη γάμησα πισοκολλητά όσο πιο δυνατά μπορούσα γι αυτή την κίνηση που έκανε .Πραγματικά εντελώς βλάχα η τύπισσα αλλά μου έβγαλε μια μεγάλη καλτίλα γι αυτό και πέρασα.Φεύγοντας μια ξανθιά που δούλευε στο διπλανό γωνιακό μπουρδέλο άρχισε να με βρίζει στην γλώσσα της γιατί είχα περάσει πριν από εκείνο το μπουρδέλο και ήμουν κανα 10λεπτο στο σαλόνι και την χούφτωνα αλλά τελικά δεν πέρασα μαζί της
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Τώρα το μεσημέρι στο μεταξουργείο
Kολωνου
11 όροφος δυο κοπέλες,η λολα και η Κατερίνα
Η λολα είναι λεπτή ξανθιά κοντοπουτανη με ωραίο κορμί και σέξι βλέμμα ενώ η Κατερίνα ψηλή σχετικά λεπτή κοπέλα με τσιγγανορουμανικα χαρακτηριστικά,ενδιαφέρουσα επίσης
11 υπόγειο χριστινα,η λεπτή ψηλή κατσαρομάλλα ξανθιά από κολωνου 11 ισόγειο και τον όροφο του 32
15 αριστερά παολα,ψηλή μελαγχροινη χωριατοπούλα με νταρντανε κανονικό κορμί
15 δεξιά αντζελα,λεπτή μελαγχροινη κοντοπουτανη κοπέλα με καλό κορμι
32 όροφος ντιανα,η καστανή λεπτή σέξι κοντοπουτανη κοπέλα από φυλής 86 όροφο παλιότερα
32 ισόγειο Αλεξάνδρα,το πιο ενδιαφέρον μωρο της βόλτας,καστανή κοντοπουτανη με σφριγηλό κορμί τούμπανο και γυαλάκια
Ιάσωνος
19 ισόγειο χριστινα,η ξανθιά όμορφη κοπέλα από Φώκαιας 27 με το ωραίο κορμί και το πλούσιο στήθος,το εταίρο ήμισυ μαζι με την μελαγχροινη αννα του διδυμου σε διάφορους αγοραιους χώρους
19 όροφος ντορινα,καστανή κοπέλα με πληθωρικό κανονικών διαστάσεων κορμι μέτριου αναστήματος
20 Α Αντζελίνα,η λεπτή ξανθιά ενδιαφέρουσα γυρολόγος κοπέλα
20 Γ βανεσσα,μελαγχροινη τουμπανατη κοπέλα με γυαλάκια συνηθως
Λεωνιδου 28 όροφος η ξανθιά φουσκωτή κοντοπουτανη Barbie και η επίσης παχουλή και πιο ψηλή ναταλια με πλούσιο στηθος
31 ελενη,η μελαγχροινη σχετικά ψηλή λεπτή κοπέλα από το στούντιο Κωνσταντινουπόλεως 128
36 ζωή ξανθιά ελληνιδα παρηκμασμένη mlf με κανονικό κορμί και πιθανότατα βουτηγμένη στην χρήση παραισθησιογόνων ουσιών
Kολωνου
11 όροφος δυο κοπέλες,η λολα και η Κατερίνα
Η λολα είναι λεπτή ξανθιά κοντοπουτανη με ωραίο κορμί και σέξι βλέμμα ενώ η Κατερίνα ψηλή σχετικά λεπτή κοπέλα με τσιγγανορουμανικα χαρακτηριστικά,ενδιαφέρουσα επίσης
11 υπόγειο χριστινα,η λεπτή ψηλή κατσαρομάλλα ξανθιά από κολωνου 11 ισόγειο και τον όροφο του 32
15 αριστερά παολα,ψηλή μελαγχροινη χωριατοπούλα με νταρντανε κανονικό κορμί
15 δεξιά αντζελα,λεπτή μελαγχροινη κοντοπουτανη κοπέλα με καλό κορμι
32 όροφος ντιανα,η καστανή λεπτή σέξι κοντοπουτανη κοπέλα από φυλής 86 όροφο παλιότερα
32 ισόγειο Αλεξάνδρα,το πιο ενδιαφέρον μωρο της βόλτας,καστανή κοντοπουτανη με σφριγηλό κορμί τούμπανο και γυαλάκια
Ιάσωνος
19 ισόγειο χριστινα,η ξανθιά όμορφη κοπέλα από Φώκαιας 27 με το ωραίο κορμί και το πλούσιο στήθος,το εταίρο ήμισυ μαζι με την μελαγχροινη αννα του διδυμου σε διάφορους αγοραιους χώρους
19 όροφος ντορινα,καστανή κοπέλα με πληθωρικό κανονικών διαστάσεων κορμι μέτριου αναστήματος
20 Α Αντζελίνα,η λεπτή ξανθιά ενδιαφέρουσα γυρολόγος κοπέλα
20 Γ βανεσσα,μελαγχροινη τουμπανατη κοπέλα με γυαλάκια συνηθως
Λεωνιδου 28 όροφος η ξανθιά φουσκωτή κοντοπουτανη Barbie και η επίσης παχουλή και πιο ψηλή ναταλια με πλούσιο στηθος
31 ελενη,η μελαγχροινη σχετικά ψηλή λεπτή κοπέλα από το στούντιο Κωνσταντινουπόλεως 128
36 ζωή ξανθιά ελληνιδα παρηκμασμένη mlf με κανονικό κορμί και πιθανότατα βουτηγμένη στην χρήση παραισθησιογόνων ουσιών
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
κλαμαααααααααααα.Φεύγοντας μια ξανθιά που δούλευε στο διπλανό γωνιακό μπουρδέλο άρχισε να με βρίζει στην γλώσσα της γιατί είχα περάσει πριν από εκείνο το μπουρδέλο και ήμουν κανα 10λεπτο στο σαλόνι και την χούφτωνα αλλά τελικά δεν πέρασα μαζί της
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Χθεσινοβραδινή κατάθεση στο Μαραθώνος 59 σε μια μαίρη,ψηλή βλαχόφατσα με ωραία 2,5αρια βυζιά και εντελώς λευκή επιδερμίδα .Η γκόμενα ήταν πραγματικά του γάλακτος,δεν ήξερε καθόλου ελληνικά αλλά ήταν υπάκουη σε ότι της ζήτησα .Αρκετά καλή πίπα,γλείψιμο στις μπάλες και μετά εγώ της έγλειψα παντού το κάτασπρο κορμί .Έτριψα τον πούτσο μου στο υγρό μουνί της όμως μετά από λίγο μου έβαλε καπότα κι εγώ τη γάμησα πισοκολλητά όσο πιο δυνατά μπορούσα γι αυτή την κίνηση που έκανε .Πραγματικά εντελώς βλάχα η τύπισσα αλλά μου έβγαλε μια μεγάλη καλτίλα γι αυτό και πέρασα.Φεύγοντας μια ξανθιά που δούλευε στο διπλανό γωνιακό μπουρδέλο άρχισε να με βρίζει στην γλώσσα της γιατί είχα περάσει πριν από εκείνο το μπουρδέλο και ήμουν κανα 10λεπτο στο σαλόνι και την χούφτωνα αλλά τελικά δεν πέρασα μαζί της
δεν παιζεσαι φιλε
καλησπέρα σε όλους , γρήγορη βόλτα σήμερα κατά τις 13:00..
Φωκαίας 27 ημιόροφος : πήγα για Αθηνά αλλά πέτυχα Μάγια, μελαχροινός υπερμούναρος , βυζί 2,5-3 κάγκελο φυσικό, κορμί μοντέλου με κωλάρα ποίημα!!! πρέπει να την έχω πάρει κάπου στη Φυλής με ανάμικτα "συναισθήματα", για αυτό σήμερα κρατήθηκα, ίσως επειδή απογοητεύτηκα που δεν είδα την καύλα την Αθηνά!
Φωκαίας 27 υπόγα, η Βιολέτα, που την περιμέναμε 20 λεπτά να βγει από το δωμάτιο. Καλό σώμα, βυζάκι μέτριο, καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους, πρόσωπο αδιάφορο. μόλις έκανα να βγω έβαλε τα βυζάκια της στη μύτη μου κ δεν με άφηνε!!
Φωκαίας 25 ένα μικρό μελαχροινό, ψιλοχάλια πρόσωπο,αδύνατο, ντρεπόταν να με κοιτάξει!!! μεταβολή και γραμμή για Αγκύρας 12,μήπως πετύχω την καίτη με την κωλάρα!! μπαίνω και μου λέει η τσατσά έχω 2 κορίτσια(Καίτη-Λάνα),λέω να τις δω. βγαίνουν κ οι 2, η καίτη ξανθιά ωραίο πρόσωπο,βυζάκι μέτριο με ρόγα πεταχτή,κ κωλάρα θεική!! σαν αχλάδι!!έχει πάρει λίγα κιλάκια αλλά κωλάρα τούμπανο...η Λάνα ξανθιά γλυκό πρόσωπο, με κοιλιά,μπουτάρες,βυζάρες και κωλάρα φουσκωτή!!λέω θα μπω με καίτη. εν τω μεταξύ η καίτη έχει μπει σε δωμάτιο, και υπάρχει ένα άδειο. λέω της τσατσάς να μπω σε αυτό, κ μου λέει ότι το κρατάει αν κάποιος θέλει τη λάνα!!λέω οκ κ περιμένω. μπαίνει συναγωνιστής κ αφού μίλησε με τη θεία,μπήκε στο άδειο δωμάτιο... τη φωνάζω κ τη ρωτάω κ μου λέει θα τις πάρει κ τις 2 παρτούζα.οκ λέω θα περιμένω να μπω μόλις βγει ο προηγούμενος, που στο μεταξύ είχε τελειώσει. Αμ δε!! μόλις ετοιμάστηκε η καίτη, μπήκαν κ οι 2 για την παρτούζα!!! σηκώθηκα αμέσως να φύγω κ με κυνήγαγε από πίσω η τσατσά!!της έριξα ένα μπινελίκι και δρόμο!!δίπλα αριστερά ήταν ένα ξανθό όμορφο, με βυζάρες μεγάλες λίγο κρεμαστές, κωλάρα, που με άλλες συνθήκες θα δοκίμαζα, αλλά με τα νεύρα που είχα θα την πλήρωνε αυτή!!! οπότε έφυγα και μετέθεσα την κατάθεση προσεχώς!!!
καλά γαμίσια ..!!!
Φωκαίας 27 ημιόροφος : πήγα για Αθηνά αλλά πέτυχα Μάγια, μελαχροινός υπερμούναρος , βυζί 2,5-3 κάγκελο φυσικό, κορμί μοντέλου με κωλάρα ποίημα!!! πρέπει να την έχω πάρει κάπου στη Φυλής με ανάμικτα "συναισθήματα", για αυτό σήμερα κρατήθηκα, ίσως επειδή απογοητεύτηκα που δεν είδα την καύλα την Αθηνά!
Φωκαίας 27 υπόγα, η Βιολέτα, που την περιμέναμε 20 λεπτά να βγει από το δωμάτιο. Καλό σώμα, βυζάκι μέτριο, καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους, πρόσωπο αδιάφορο. μόλις έκανα να βγω έβαλε τα βυζάκια της στη μύτη μου κ δεν με άφηνε!!
Φωκαίας 25 ένα μικρό μελαχροινό, ψιλοχάλια πρόσωπο,αδύνατο, ντρεπόταν να με κοιτάξει!!! μεταβολή και γραμμή για Αγκύρας 12,μήπως πετύχω την καίτη με την κωλάρα!! μπαίνω και μου λέει η τσατσά έχω 2 κορίτσια(Καίτη-Λάνα),λέω να τις δω. βγαίνουν κ οι 2, η καίτη ξανθιά ωραίο πρόσωπο,βυζάκι μέτριο με ρόγα πεταχτή,κ κωλάρα θεική!! σαν αχλάδι!!έχει πάρει λίγα κιλάκια αλλά κωλάρα τούμπανο...η Λάνα ξανθιά γλυκό πρόσωπο, με κοιλιά,μπουτάρες,βυζάρες και κωλάρα φουσκωτή!!λέω θα μπω με καίτη. εν τω μεταξύ η καίτη έχει μπει σε δωμάτιο, και υπάρχει ένα άδειο. λέω της τσατσάς να μπω σε αυτό, κ μου λέει ότι το κρατάει αν κάποιος θέλει τη λάνα!!λέω οκ κ περιμένω. μπαίνει συναγωνιστής κ αφού μίλησε με τη θεία,μπήκε στο άδειο δωμάτιο... τη φωνάζω κ τη ρωτάω κ μου λέει θα τις πάρει κ τις 2 παρτούζα.οκ λέω θα περιμένω να μπω μόλις βγει ο προηγούμενος, που στο μεταξύ είχε τελειώσει. Αμ δε!! μόλις ετοιμάστηκε η καίτη, μπήκαν κ οι 2 για την παρτούζα!!! σηκώθηκα αμέσως να φύγω κ με κυνήγαγε από πίσω η τσατσά!!της έριξα ένα μπινελίκι και δρόμο!!δίπλα αριστερά ήταν ένα ξανθό όμορφο, με βυζάρες μεγάλες λίγο κρεμαστές, κωλάρα, που με άλλες συνθήκες θα δοκίμαζα, αλλά με τα νεύρα που είχα θα την πλήρωνε αυτή!!! οπότε έφυγα και μετέθεσα την κατάθεση προσεχώς!!!
καλά γαμίσια ..!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K