- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
σουπερ χιλνικ
Φιλε μου κ εγω αυτη την απορια ειχα..γιαυτο σε βολτα που εκανα την Παρασκευή ρωτησα την τσα2 στο φωκαιας 24 που δουλευαν μαζι κ μου ειπε πως απο Δεκεμβριο αναμενεται... Αλλη μια φορα που ειχα ρωτησει τελη αυγουστου βεβαια μου χε πει γυρω στα τελη Σεπτεμβρη καθως τα κοριτσια παιρνουν αδεια γυρω στον ενα μηνα αλλα μαλλον αλλαξαν τα σχέδιαΗ Τζινα ξερουμε ποτε επιστρεφει...
Ναι, έχω περάσει με την τύπισσα και όλο και το προσπαθεί για κανένα κρεμπιέ.Βέργας 6 κάτω, η Μπάρμπορα, η γνωστή όμορφη και λίγο ανώμαλη γυναίκα. Οι φημες λένε ότι το κρεμπιέ πάει σύννεφο. (Εκτός βαθμολογίας).
μωρε ηρθε η αναπτυξη κ λετε οτι θελετε εσεις...Ρεμούνδου 21 κάτω η Λαρίσσα και η Λάουρα λαϊκό πρσοσκύνημα. Πρέπει να έχεις γερά νεύρα για να περιμένεις.
Ας συμπεριλάβω και το λαϊκό προσκύνημα στο μασατζίδικο στη Μπακνανά με την ταϋλανδή Έρρικα, τη Χαρά, τη Δήμητρα και τη μαύρη γαζέλα Καρολίνα. Οι συναγωνιστές είμασταν ο ένας πάνω στον άλλο.
μωρε ηρθε η αναπτυξη κ λετε οτι θελετε εσεις...
Κατά τις 20:00
Λέλας Καραγιάννη 35 η Σιμόνα καστανό μιλφ με ωραίο σώμα και Ρενάτα ξανθό μιλφ αν δεν με απατά η μνήμη μου πρέπει να δούλευε ως τσατσά στο αείμνηστο Αριστοτέλους απέναντι από το Κεφαληνίας 75 (ούτε το νούμερο δεν θυμάμαι). Μόνο κάποιος πολύ έμπειρος σαν τον Zero Θα μπορούσε να το διαλευκάνει.
μεσημεριανη βολτιτσα, φωκαιας 27 ημιοροφος ηταν μια μαρια πειραιωτισσα, ξανθια με βυζαρες και τσιμπουκοχειλα αρκετα καλη θα ελεγα, μπηκε στα υπ οψιν για επομενη φορα.
Την Αθηνά είδες.Πέρνα και μην το σκέφτεσαι,εγγύηση! ;)μεσημεριανη βολτιτσα, φωκαιας 27 ημιοροφος ηταν μια μαρια πειραιωτισσα, ξανθια με βυζαρες και τσιμπουκοχειλα αρκετα καλη θα ελεγα, μπηκε στα υπ οψιν για επομενη φορα.
Δοκίμασα τη Βανέσσα,το μελαχροινό αδύνατο πιπίνι στο Ιάσονος 10 πάνω.Αεράτη στο σαλόνι,αλλά μέσα ξενέρωτα πράγματα... Πεοπαλινδρόμηση για ανόρθωση,αερόπιπα,στο κυρίως πιάτο αμίλητη,μια ανούσια... συνουσία... :'(
Εγώ αντιθέτως, τις πρώτες μέρες που ξεκίνησε στο Ακομινάτου 2Α και την πήρα είχα περάσει αρκετά καλά.Δοκίμασα τη Βανέσσα,το μελαχροινό αδύνατο πιπίνι στο Ιάσονος 10 πάνω.Αεράτη στο σαλόνι,αλλά μέσα ξενέρωτα πράγματα... Πεοπαλινδρόμηση για ανόρθωση,αερόπιπα,στο κυρίως πιάτο αμίλητη,μια ανούσια... συνουσία... :'(
μπράβο Αθηνά τη λέγανε, πολύ τούμπανο το εργαλείο θα πάω αύριο μήπως την πετύχωΤην Αθηνά είδες.Πέρνα και μην το σκέφτεσαι,εγγύηση! ;)
οχι Βασιλη εσυ λες το στουντιο στον Αριθμο Κεφαληννιας 75 που ειναι πλεον κλειστο.
χαχαχα εδω εχει γινει μια παρανοηση μεταξυ εμενα και του αγαπητου heelover.
o heelover εννοει το φανερο στουντιο στον αριθμο Αριστοτελους 177 (ενα παλιο νεοκλασσικο) που ειναι κλειστο εδω και πανω απο 5 χρονια
εγω παλι μπερδευτικα και το μυαλο μου πηγε σε ενα κρυφο στουντιο που λειτουργουσε στον 2ο οροφο πολυκατοικιας επι της οδου Αριστοτελους παλι κοντα στην διασταρωση με την οδο Ιθακης!