Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 200 άτομα (14 μέλη και 186 επισκέπτες)

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
σουπερ χιλνικ

:rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Συγχαρητήρια τρελορωσε για το αξίωμα
Θεωρω ότι είναι μια πολύ εύστοχη επιλογή  απο την πλευρά της  διοικησης λόγω του αξιόπιστου ηρεμου και σταθερού χαρακτήρα σου

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.197
Πόντοι
506
αχαρνων 104 εχουμε καμια πληροφορια για το τι παιζει εκει? :think:

R0NiN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
360
Πόντοι
291
Η Τζινα ξερουμε ποτε επιστρεφει...
Φιλε μου κ εγω αυτη την απορια ειχα..γιαυτο σε βολτα που εκανα την Παρασκευή ρωτησα την τσα2 στο φωκαιας 24 που δουλευαν μαζι κ μου ειπε πως απο Δεκεμβριο αναμενεται... Αλλη μια φορα που ειχα ρωτησει τελη αυγουστου βεβαια μου χε πει γυρω στα τελη Σεπτεμβρη καθως τα κοριτσια παιρνουν αδεια γυρω στον ενα μηνα αλλα μαλλον αλλαξαν τα σχέδια

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Βέργας 6 κάτω, η Μπάρμπορα, η γνωστή όμορφη και λίγο ανώμαλη γυναίκα. Οι φημες λένε ότι το κρεμπιέ πάει σύννεφο. (Εκτός βαθμολογίας).
Ναι, έχω περάσει με την τύπισσα και όλο και το προσπαθεί για κανένα κρεμπιέ.

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
μεσημεριανη βολτιτσα, φωκαιας 27 ημιοροφος ηταν μια μαρια πειραιωτισσα, ξανθια με βυζαρες και τσιμπουκοχειλα αρκετα καλη θα ελεγα, μπηκε στα υπ οψιν για επομενη φορα.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Κατά τις 20:00
Φωκαίας 17 Α πάνω η Ελένη η Αιγυπτία, ιδιαιτέρως όμορφη. Πώς μου έχει ξεφύγει τόσα χρόνια;
Φωκαίας 17 Β κάτω Ρωξάννη και Τζουλιάνα
Ρεμούνδου 21 κάτω η Λαρίσσα και η Λάουρα λαϊκό πρσοσκύνημα. Πρέπει να έχεις γερά νεύρα για να περιμένεις.
Λέλας Καραγιάννη 35 η Σιμόνα καστανό μιλφ με ωραίο σώμα και Ρενάτα ξανθό μιλφ αν δεν με απατά η μνήμη μου πρέπει να δούλευε ως τσατσά στο αείμνηστο Αριστοτέλους απέναντι από το Κεφαληνίας 75 (ούτε το νούμερο δεν θυμάμαι). Μόνο κάποιος πολύ έμπειρος σαν τον Zero Θα μπορούσε να το διαλευκάνει.

Ας συμπεριλάβω και το λαϊκό προσκύνημα στο μασατζίδικο στη Μπακνανά με την ταϋλανδή Έρρικα, τη Χαρά, τη Δήμητρα και τη μαύρη γαζέλα Καρολίνα. Οι συναγωνιστές είμασταν ο ένας πάνω στον άλλο.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Ρεμούνδου 21 κάτω η Λαρίσσα και η Λάουρα λαϊκό πρσοσκύνημα. Πρέπει να έχεις γερά νεύρα για να περιμένεις.
Ας συμπεριλάβω και το λαϊκό προσκύνημα στο μασατζίδικο στη Μπακνανά με την ταϋλανδή Έρρικα, τη Χαρά, τη Δήμητρα και τη μαύρη γαζέλα Καρολίνα. Οι συναγωνιστές είμασταν ο ένας πάνω στον άλλο.
μωρε ηρθε η αναπτυξη κ λετε οτι θελετε εσεις...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Κατά τις 20:00

Λέλας Καραγιάννη 35 η Σιμόνα καστανό μιλφ με ωραίο σώμα και Ρενάτα ξανθό μιλφ αν δεν με απατά η μνήμη μου πρέπει να δούλευε ως τσατσά στο αείμνηστο Αριστοτέλους απέναντι από το Κεφαληνίας 75 (ούτε το νούμερο δεν θυμάμαι). Μόνο κάποιος πολύ έμπειρος σαν τον Zero Θα μπορούσε να το διαλευκάνει.

ελα ρε θηριο που την θυμηθηκες????  :rockon:
θα περασω να την δω, μπορει και να ειναι αυτη!
για οσους διαβαζουν και δεν καταλαβαινουν, για πολλα χρονια σε ενα διαμερισμα επι της Αριστοτελους και Κεφαληνιας γωνια, λειτουργουσε μια Ρωσιδα κρυφο στουντιο. Αλλοτε εκανε και αυτη προγραμμα, και αλοτε κανονιζε μονο τα ραντεβου. Ωραιες εποχες!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Δοκίμασα τη Βανέσσα,το μελαχροινό αδύνατο πιπίνι στο Ιάσονος 10 πάνω.Αεράτη στο σαλόνι,αλλά μέσα ξενέρωτα πράγματα... Πεοπαλινδρόμηση για ανόρθωση,αερόπιπα,στο κυρίως πιάτο αμίλητη,μια ανούσια... συνουσία... :'(

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
μεσημεριανη βολτιτσα, φωκαιας 27 ημιοροφος ηταν μια μαρια πειραιωτισσα, ξανθια με βυζαρες και τσιμπουκοχειλα αρκετα καλη θα ελεγα, μπηκε στα υπ οψιν για επομενη φορα.

Αν προλάβεις και δεν φύγει ξανά

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Την Αθηνά είδες.Πέρνα και μην το σκέφτεσαι,εγγύηση! ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
οχι Βασιλη εσυ λες το στουντιο στον Αριθμο Κεφαληννιας 75 που ειναι πλεον κλειστο.

χαχαχα εδω εχει γινει μια παρανοηση μεταξυ εμενα και του αγαπητου heelover.

o heelover εννοει το φανερο στουντιο στον αριθμο Αριστοτελους 177 (ενα παλιο νεοκλασσικο) που ειναι κλειστο εδω και πανω απο 5 χρονια

εγω παλι μπερδευτικα και το μυαλο μου πηγε σε ενα κρυφο στουντιο που λειτουργουσε στον 2ο οροφο πολυκατοικιας επι της οδου Αριστοτελους παλι κοντα στην διασταρωση με την οδο Ιθακης!

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Δοκίμασα τη Βανέσσα,το μελαχροινό αδύνατο πιπίνι στο Ιάσονος 10 πάνω.Αεράτη στο σαλόνι,αλλά μέσα ξενέρωτα πράγματα... Πεοπαλινδρόμηση για ανόρθωση,αερόπιπα,στο κυρίως πιάτο αμίλητη,μια ανούσια... συνουσία... :'(

κρίμα ρε πούστη μου. Γιατί από εμφάνιση με καύλωσε πολύ άσχημα... Φόραγε και κάτι ζαρτιέρες  :bigdick:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Εγώ αντιθέτως, τις πρώτες μέρες που ξεκίνησε στο Ακομινάτου 2Α και την πήρα είχα περάσει αρκετά καλά.
Επίσης με ενημέρωσαν πως σε περίπου 15 μέρες θα επιστρέψει και η Λώρη!

Με την ευκαιρία...
Το απόγευμα πήρα την γαζέλα Κατερίνα (στυλιαροπιπίνι) από το Μ.Α 22 ισόγειο στο Λεωνίδου 28 όροφος.
Η τσατσά την παρουσίασε ως Βενεζουελανή. :jerking:
Στα της ουσίας: χωρίς βιασύνη και με συμμετοχή σε ικανοποιητικό βαθμό για τα δεδομένα μαύρης σαρκός!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
το φανερο στουντιο στον αριθμο Αριστοτελους 177 (ενα παλιο νεοκλασσικο) που ειναι κλειστο εδω και πανω απο 5 χρονια
====
Πωλείται  και το .. :-
>>>

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
οχι Βασιλη εσυ λες το στουντιο στον Αριθμο Κεφαληννιας 75 που ειναι πλεον κλειστο.

χαχαχα εδω εχει γινει μια παρανοηση μεταξυ εμενα και του αγαπητου heelover.

o heelover εννοει το φανερο στουντιο στον αριθμο Αριστοτελους 177 (ενα παλιο νεοκλασσικο) που ειναι κλειστο εδω και πανω απο 5 χρονια

εγω παλι μπερδευτικα και το μυαλο μου πηγε σε ενα κρυφο στουντιο που λειτουργουσε στον 2ο οροφο πολυκατοικιας επι της οδου Αριστοτελους παλι κοντα στην διασταρωση με την οδο Ιθακης!

Ναι το 177 εννοούσα. Αν δεν με απατά η μνήμη μου η νυν Ρενάτα εργαζόταν εκεί ως τσατσά. Αλλα δεν παίρνω και όρκο. Πάντως πολύ γνωστή φυσιογνωμία. 

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom