Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 161 άτομα (1 μέλη και 160 επισκέπτες)

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
πολύ στεναχωρια για την πατριτσια πορνοι μου,
που κατά τη γνώμη μου δεν εξηγείται, για
περάστε από το θέμα με τα παρανομα να μας
διαφωτισετε... χεχεχε
Παράνομα μόνο με call girls, καθαρά πράγματα.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
guys...

τίποτε λεπτοκοντοπούτανο φάση για τώρα μεταμεσονύχτιο...με...καλές υπηρεσίες???

σκεφτόμουν να δοκιμάσω μια που είναι μαραθώνος και αχιλλέως με σγουρο καστανό μαλάκι και κωλάρα...δε θυμάμαι το όνομα της αλλά ένας φίλος μουπε πως είναι μετά τις 12...λέει τίποτε?

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
guys...

τίποτε λεπτοκοντοπούτανο φάση για τώρα μεταμεσονύχτιο...με...καλές υπηρεσίες???
η Κάρλα από Ρεμούνδου 21 που ρώτησα πριν πάντως δουλεύει μέχρι τις 5 το πρωί.
Κ οι κριτικές της είναι πολύ καλές. Μιλφ βέβαια, αλλά σούπερ. Δεν ξέρω αν ψάχνεις αποκλειστικά μοντελοπιπίνια

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.609
Πόντοι
606
παιδια θα βαλει κανα λεωφορειο  το σαιτ να μας παει καμια εκδρομη?

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Γενικά το Κολωνού 48 έχει κοπέλες με καλές υπηρεσίες. Η Λύδια έκανε και ελεύθερο στοματικό τελειωτικό καθώς και κώλο όταν δούλευ με Μαργαρίτα.Πιστεύω ελεύθερο στοματικό θα κάνει στο δεκάρικο.Αλλά δεν μου κάνει καθόλου κλικ.Και για την Άντζελα θα συμφωνήσω μαζί σου.
Στα 4-5 λεπτα, σου σπαει τα @@ η τσατσα με κτυπηματα στη πορτα και φωνες! :badair:

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Κ οι κριτικές της είναι πολύ καλές. Μιλφ βέβαια, αλλά σούπερ. Δεν ξέρω αν ψάχνεις αποκλειστικά μοντελοπιπίνια

thanx για την απαντηση....

όχι δεν ψάχνω αποκλειστικά μικρούλες  :dancing:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Η Κάρλα είναι σαν ιθαγενής του Αμαζονίου που έχει βάψει τα μαλλιά του ξανθά.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ρε παιδιά δε διαβάζετε το παρόν νήμα μου φαίνεται,
η Αννα στη 2η βαρδια είναι στο Διδυμου 7α, και
στην 3η βαρδια είναι στο Φυλής 66α.

Φίλε μου είναι τόσο μεγάλο που αν χάσεις μια μέρα,μετά πρέπει να διαβάζεις 40 σελιδες.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
3ο γαμήσι στο Περγάμου 1 όπου είχε δύο κοπέλες. Η μία άλογο πιο τσαχπίνα και τούμπανο, αλλά δεν συγκράτησα όνομα και η άλλη γλυκιά πιπίνα χαμηλών τόνων με γλυκό προσωπάκι ονόματι Νικολέτα. Τελικά διάλεξα την Νικολέτα η όποια είσαι νεαρή Ρωσιδούλα αρκετά αγχωμένη και μάλλον καινούρια στη δουλειά. Ύψος 1,60 , μελαχρινή, σφιχτό κωλαράκι, μικρά στητά βυζάκια και πολύ όμορφο πρόσωπο. Μπήκε στο δωμάτιο, έβγαλε τα εσώρουχα της και ήρθε προς εμένα. Την έφερα κοντά μου για να γλύψω λίγο τα βυζάκια της και αυτή μου πέρασε απευθείας προφυλακτικό σε πεσμένο πουτσο. Το κορίτσι δεν ήξερε λέξη από Ελληνικά και η συνεννόηση έγινε στα Ρωσικά. Ξεκίνησε πίπα μισό λεπτού της κακιάς ώρας και ο πουτσος μου δεν έλεγε να σηκωθεί ακόμα. Της ειπα να συνεχίσει την πίπα και είπε οτι θα συνεχίσει, αλλά να ξέρω ότι έχω μόνο δέκα λεπτά χρόνο και αν δεν προλάβω να τελειώσω θα πρέπει να φύγει  :tickedoff:. Εκεί ξενέρωσα εντελώς και της ειπα να ξεκινήσουμε έστω και χωρίς πλήρη στύση. Ανέβηκε πάνω μου και κουνιόταν πολύ καλά και εγώ την φιλούσα στο λαιμό και έγλυφα τα βυζιά της χωρίς ιδιαίτερη όρεξη. Μετά την γαμησα λίγο κανονικά και έδειχνε να της αρέσει χωρίς ακραία πράγματα. Στο τέλος την έβαλα στα τέσσερα και τελείωσα μετά από ένα δυνατό σπρώξιμο. Τελειώνοντας με ρώτησε αν έμεινα ευχαριστημένος και της είπα πως αν λες στον άλλον από την αρχή ότι έχει 10 λεπτά χρόνο, τον αγχώνεις και από την στιγμή που δεν έχει κόσμο δεν δικαιολογείται τέτοια απαίτηση. Είπαμε αν είναι για δέκα λεπτά να δίνουμε 20 ευρώ, τότε πάμε στο Μεταξουργείο με 10 ευρώ. Εντέλει σκατά και εδώ...
Ωραιο μωρακι αυτη η Νικολετα! :wanker: Ενα πιπινακι με μακρυ μελαχρινο μαλλι,ομορφο γλυκο προσωπο και ωραιο αδυνατο μοντελε κορμι με στητα βυζακια.Δεν τολμησα ομως να περασω μετα την απογοητευτικη κριτικη του Ερωτιαρη! :- :S

Επισης Ιασωνος 1α στην απογευματινη βαρδια δουλευει η Μιλα απο Βεργας 3.Βεβαια το εχει γραψει και ο Φανουρης αλλα στη τεραστια ενημερωση του μπορει καποιος να μην το προσεξε! :hi:  :kneel:

Επισης να δωσω μια πληροφορια που σιγουρα θα ενδιαφερει πολλους! Χθες στο Ιασωνος 36 στην απογευματινη αλλαγη ηταν η Νικα μαζι με την κακιασμενη ξανθια τσατσα :birdman: απο Αλκιβιαδου 16β.Η Νικα εχει περασει απο Αλκιβιαδου 16β,Μεγ.Αλεξανδρου 28α και καποια μαζατζιδικα.Ανακοινωθηκε απλο προγραμμα στα 10 ευρω.

:hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Αν η Νατάσσα στο Κολωνού 30 2ος όροφος έχει την ίδια λύσσα για γαμήσι σε κάθε δωμάτιο που παίρνει,τότε μιλάμε για πραγματική σεξομηχανή!
Δουλεύει επίσης και η Λώρη,πιο μελαχροινή και busty κοπέλα,(μιας και έγινε της μόδας ο προσδιορισμός),δεν έχω άποψη για τις επιδόσεις της στο δωμάτιο,ούτε θα αποκτήσω εφόσον δουλεύουν και οι δύο στον ίδιον χώρο...  ;) Αμφότερες από δωμάτιο βγαίνουν,σε δωμάτιο μπαίνουν!

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Επιτυχής συνουσία με καλές εντυπώσεις στο Φωκαίας 17Α πριν από λίγο όπου εργάζεται η Αμαλία εκ Τσεχίας κατά τα λεγόμενά της. Δεν μου φάνηκε όμως να είναι η ίδια κοπέλα με την Αμαλία εκ Τσεχίας την οποία είχα πάρει το καλοκαίρι στον ίδιο οίκο...εκτός και αν δεν θυμάμαι καλά...
Αν γνωρίζει κάποιος περισσότερα, ας μου πει..  :hi:

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
Να ρωτήσω. Έκανα μια γρήγορη τσάρκα προς αγ. παντελεήμονα, κ πέτυχα στο ισόγειο της Ρεμούνδου 21 την Κάρλα, την κοντή μιλφού με τις τεράστιες βυζάρες. Ανακοινώθηκε full πρόγραμμα, χωρίς όμως 10e extra όπως συνηθιζόταν παλιότερα. Επειδή έχω καιρό να την πετύχω, δουλεύει συχνά στην απογευματινή βάρδια σε αυτό τον οίκο, ή έτυχε κ την πέτυχα σήμερα?
Εγώ πάντως δε θυμάμαι την Κάρλα  με βυζαρες.Τουλαχιστον μέτριο στήθος είχε αλλά επιφυλάσσομαι μήπως πρόσθεσε σιλικονες αφού έχω να την πάρω πολύ καιρό.

ghost7

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2014
Like
10
Πόντοι
0
γεια σε ολους. εχουμε κανα καλο κορμι να δινει το κωλι της για αργοτερα στην φυλης;;;; ευχαριστω ρε μαγκες

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.788
Πόντοι
5.547
παιδια καλησπερα η αντζελινα απο θασου 13 δουλευει ακομα εκει περα η εχει παει καπου αλλου???μπορει αν ξερει καποιος να με ενημερωσει με πμ γιατι δε μπαινω συχνα??

Ben Dover

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
825
Πόντοι
81
Καλησπέρα Κύριοι, ξέρω πως είναι λίγο αργοπορημένο, αλλά να ενημερώσω πως σήμερα πρωϊνή βάρδια Ρεμούνδου 21 ήταν η Υβόν και η Λαρίσσα!

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
ξερει κανεις το τηλ του Ρεμουνδου 21 ή αν η Λαρισα δουλευει σημερα?

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
απο δευτερα παικτη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom