3ο γαμήσι στο Περγάμου 1 όπου είχε δύο κοπέλες. Η μία άλογο πιο τσαχπίνα και τούμπανο, αλλά δεν συγκράτησα όνομα και η άλλη γλυκιά πιπίνα χαμηλών τόνων με γλυκό προσωπάκι ονόματι Νικολέτα. Τελικά διάλεξα την Νικολέτα η όποια είσαι νεαρή Ρωσιδούλα αρκετά αγχωμένη και μάλλον καινούρια στη δουλειά. Ύψος 1,60 , μελαχρινή, σφιχτό κωλαράκι, μικρά στητά βυζάκια και πολύ όμορφο πρόσωπο. Μπήκε στο δωμάτιο, έβγαλε τα εσώρουχα της και ήρθε προς εμένα. Την έφερα κοντά μου για να γλύψω λίγο τα βυζάκια της και αυτή μου πέρασε απευθείας προφυλακτικό σε πεσμένο πουτσο. Το κορίτσι δεν ήξερε λέξη από Ελληνικά και η συνεννόηση έγινε στα Ρωσικά. Ξεκίνησε πίπα μισό λεπτού της κακιάς ώρας και ο πουτσος μου δεν έλεγε να σηκωθεί ακόμα. Της ειπα να συνεχίσει την πίπα και είπε οτι θα συνεχίσει, αλλά να ξέρω ότι έχω μόνο δέκα λεπτά χρόνο και αν δεν προλάβω να τελειώσω θα πρέπει να φύγει
. Εκεί ξενέρωσα εντελώς και της ειπα να ξεκινήσουμε έστω και χωρίς πλήρη στύση. Ανέβηκε πάνω μου και κουνιόταν πολύ καλά και εγώ την φιλούσα στο λαιμό και έγλυφα τα βυζιά της χωρίς ιδιαίτερη όρεξη. Μετά την γαμησα λίγο κανονικά και έδειχνε να της αρέσει χωρίς ακραία πράγματα. Στο τέλος την έβαλα στα τέσσερα και τελείωσα μετά από ένα δυνατό σπρώξιμο. Τελειώνοντας με ρώτησε αν έμεινα ευχαριστημένος και της είπα πως αν λες στον άλλον από την αρχή ότι έχει 10 λεπτά χρόνο, τον αγχώνεις και από την στιγμή που δεν έχει κόσμο δεν δικαιολογείται τέτοια απαίτηση. Είπαμε αν είναι για δέκα λεπτά να δίνουμε 20 ευρώ, τότε πάμε στο
Μεταξουργείο με 10 ευρώ. Εντέλει σκατά και εδώ...