Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 210 άτομα (14 μέλη και 196 επισκέπτες)

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
χθές στη Ρεμούνδου ώρα 5 απόγευμα έπαιζαν Κάρλα και Υβόν
πότε είναι η Λαρίσα ρε παίδες

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
κλαμαααααααααααα

Κλάμματα μόνο εσείς οι διπλοκαποτάκηδες από το πολύ ξύλο και τις σφαλιάρες που σας έχουμε ρίξει οι εξτραδάκηδες  :birdman: :birdman: :2funny: :2funny:.Σας  έχουμε ξεφτιλίσει σε όλα τα θρεντ,ντροπή των μπουρδελιάρηδων  :tickedoff: :headbang:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
χθές στη Ρεμούνδου ώρα 5 απόγευμα έπαιζαν Κάρλα και Υβόν
πότε είναι η Λαρίσα ρε παίδες

18:00 αναλαμβάνει η Λαρίσσα. Χτες ήταν με τη Λάουρα και 200 συναγωνιστές.

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
οχι Βασιλη εσυ λες το στουντιο στον Αριθμο Κεφαληννιας 75 που ειναι πλεον κλειστο.

χαχαχα εδω εχει γινει μια παρανοηση μεταξυ εμενα και του αγαπητου heelover.

o heelover εννοει το φανερο στουντιο στον αριθμο Αριστοτελους 177 (ενα παλιο νεοκλασσικο) που ειναι κλειστο εδω και πανω απο 5 χρονια

εγω παλι μπερδευτικα και το μυαλο μου πηγε σε ενα κρυφο στουντιο που λειτουργουσε στον 2ο οροφο πολυκατοικιας επι της οδου Αριστοτελους παλι κοντα στην διασταρωση με την οδο Ιθακης!

Αχχχχ! Αξέχαστο στούντιο.  :kneel: :kneel:
Θυμάται κανείς αρχές τις προηγούμενης δεκαετίας την περίφημη Αννύ την "ισπανιδούλα" ???
Φοβερό σέρβις για την εποχή .... :rockon: :rockon:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Θυμάται κανείς αρχές τις προηγούμενης δεκαετίας την περίφημη Αννύ την "ισπανιδούλα" ???

αυτή ήταν ένα μαυροτσούκαλο με μεγάλα βυζιά;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
γαμησα για δευτερη συνεχομενη μερα την μαγια εχθες την ειχα βρει στο υπογειο και σημερα την βρηκα στον ημιωροφο πολυ ωραιο βυζι και πολυ ωραιο κωλαρακι ηταν πολυ ευγενικη και την γαμησα με ανεση χρονου μην ξεχασω γαμησα και την γνωστη νταρια απο το κολωνου 30 το δ καλη καταθεση για 10 ευρω

Επισκέπτης
γαμησα για δευτερη συνεχομενη μερα την μαγια εχθες την ειχα βρει στο υπογειο και σημερα την βρηκα στον ημιωροφο πολυ ωραιο βυζι και πολυ ωραιο κωλαρακι ηταν πολυ ευγενικη και την γαμησα με ανεση χρονου
τιτανομεγιστε οταν λες ηταν πολυ ευγενικη τι εννοεις?

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
ρε μυστες καμια μαυρουλα που παιζει αυτη τη στιγμη στο μεταξι(εκτος τζουλιας,ιασωνος 30β)??επισης ξερει κανεις σοβαρος μυστης κανα μπαρ με θειτσες που να ψαχνονται κ να τα σκανε..??

στο adult τύπε...
μπορεί να στα σκάσουν όμως όλες οι θείτσες μαζί  :2funny: :2funny: :2funny:

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
Εγω θυμαμαι μια ισπανιδα προ 5ετιας στο μεταξι..Καρμεν...τι να εγινε ...

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
1
γαμησα για δευτερη συνεχομενη μερα την μαγια εχθες την ειχα βρει στο υπογειο και σημερα την βρηκα στον ημιωροφο πολυ ωραιο βυζι και πολυ ωραιο κωλαρακι ηταν πολυ ευγενικη και την γαμησα με ανεση χρονου μην ξεχασω γαμησα και την γνωστη νταρια απο το κολωνου 30 το δ καλη καταθεση για 10 ευρω
Ειναι γεγονος οτι στα μπορντελα πλεον υπαρχει ανεση χρονου.  :orchestra:

Κυριε Φανουρη, μου εστειλες πμ επι καποιων μπουρδελοαποριων που ειχα εδω σ'αυτο το νημα.Αλλα τα νεα μελη δεν μπορουν να στειλουν πμ.Σε ευχαριστω κατ'αρχας.Σου απαντω δε, εδω:
Ποια «γιαγιά Ρίτα» εννοείς; Αυτή που είδα δεν μου φάνηκε για γιαγιά.
Την γνωστη γηρασμενη Ριτα που δοξαστηκε στην δεκαετια των 1980-1990 και τωρα δουλευει η τουλαχιστον δουλευε μεχρι τωρα στο Καλυμνου 36.Τσατσα ηταν η κυρια Αγγελικη απο Φυλης 200?

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Κλάμματα μόνο εσείς οι διπλοκαποτάκηδες από το πολύ ξύλο και τις σφαλιάρες που σας έχουμε ρίξει οι εξτραδάκηδες  :birdman: :birdman: :2funny: :2funny:.Σας  έχουμε ξεφτιλίσει σε όλα τα θρεντ,ντροπή των μπουρδελιάρηδων  :tickedoff: :headbang:
οτι πεις ναυαγιο  :jerking:

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Βάσκα..

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
οχι Βασιλη εσυ λες το στουντιο στον Αριθμο Κεφαληννιας 75 που ειναι πλεον κλειστο.

o heelover εννοει το φανερο στουντιο στον αριθμο Αριστοτελους 177 (ενα παλιο νεοκλασσικο) που ειναι κλειστο εδω και πανω απο 5 χρονια

εγω παλι μπερδευτικα και το μυαλο μου πηγε σε ενα κρυφο στουντιο που λειτουργουσε στον 2ο οροφο πολυκατοικιας επι της οδου Αριστοτελους παλι κοντα στην διασταρωση με την οδο Ιθακης!
..κουδούνι Κα.....ης..ποτέ με το ασανσέρ..

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
18:00 αναλαμβάνει η Λαρίσσα. Χτες ήταν με τη Λάουρα και 200 συναγωνιστές.
Για το Ρεμούνδου 21 (ισόγειο) αναφέρθηκε ότι η Ιβόν κ η Κάρλα δουλεύανε στις 5. Τελικά αυτή η Κάρλα (κ η Ιβόν που δεν έχω πετύχει ποτέ) σε ποια βάρδια δουλεύουν?
Τώρα ξέρει κανείς ποια είναι?

stogian 13 thai

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
74
Πόντοι
0
Φυλής 67.Το χριστινακι (καζαξταν) θα προσφέρει τις υπηρεσίες τις μέχρι την πέμπτη .....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697

ναι σεξυ λιγο μελαμψη με λιγο προγναθισμο ωραιο στητο στηθος και βραζιλιανικη κωλαρα
πολυ καλο σερβις επισης

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618

Respect σε όλους μας χαχαχα!!!!!Σορυ μπερδέυτηκα...! :kneel: :kneel: :kneel:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796

Καλά η συγκεκριμένη αν μπορούσε θα έβαζε ηλεκτροφόρα σύρματα για να μη της πιάνεις το βυζί.  :tits:

Ασε με το που ξεκινάς να τη γαμάς το μυαλό της είναι στο επόμενο 20ρικο ήδη.  :dancing:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom