You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.288
- Πόντοι
- 7.885
κλαμαααααααααααα
Κλάμματα μόνο εσείς οι διπλοκαποτάκηδες από το πολύ ξύλο και τις σφαλιάρες που σας έχουμε ρίξει οι εξτραδάκηδες .Σας έχουμε ξεφτιλίσει σε όλα τα θρεντ,ντροπή των μπουρδελιάρηδων
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
χθές στη Ρεμούνδου ώρα 5 απόγευμα έπαιζαν Κάρλα και Υβόν
πότε είναι η Λαρίσα ρε παίδες
18:00 αναλαμβάνει η Λαρίσσα. Χτες ήταν με τη Λάουρα και 200 συναγωνιστές.
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
οχι Βασιλη εσυ λες το στουντιο στον Αριθμο Κεφαληννιας 75 που ειναι πλεον κλειστο.
χαχαχα εδω εχει γινει μια παρανοηση μεταξυ εμενα και του αγαπητου heelover.
o heelover εννοει το φανερο στουντιο στον αριθμο Αριστοτελους 177 (ενα παλιο νεοκλασσικο) που ειναι κλειστο εδω και πανω απο 5 χρονια
εγω παλι μπερδευτικα και το μυαλο μου πηγε σε ενα κρυφο στουντιο που λειτουργουσε στον 2ο οροφο πολυκατοικιας επι της οδου Αριστοτελους παλι κοντα στην διασταρωση με την οδο Ιθακης!
Αχχχχ! Αξέχαστο στούντιο.
Θυμάται κανείς αρχές τις προηγούμενης δεκαετίας την περίφημη Αννύ την "ισπανιδούλα" ???
Φοβερό σέρβις για την εποχή ....
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Θυμάται κανείς αρχές τις προηγούμενης δεκαετίας την περίφημη Αννύ την "ισπανιδούλα" ???
αυτή ήταν ένα μαυροτσούκαλο με μεγάλα βυζιά;
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
γαμησα για δευτερη συνεχομενη μερα την μαγια εχθες την ειχα βρει στο υπογειο και σημερα την βρηκα στον ημιωροφο πολυ ωραιο βυζι και πολυ ωραιο κωλαρακι ηταν πολυ ευγενικη και την γαμησα με ανεση χρονου μην ξεχασω γαμησα και την γνωστη νταρια απο το κολωνου 30 το δ καλη καταθεση για 10 ευρω
Επισκέπτης
τιτανομεγιστε οταν λες ηταν πολυ ευγενικη τι εννοεις?γαμησα για δευτερη συνεχομενη μερα την μαγια εχθες την ειχα βρει στο υπογειο και σημερα την βρηκα στον ημιωροφο πολυ ωραιο βυζι και πολυ ωραιο κωλαρακι ηταν πολυ ευγενικη και την γαμησα με ανεση χρονου
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
ρε μυστες καμια μαυρουλα που παιζει αυτη τη στιγμη στο μεταξι(εκτος τζουλιας,ιασωνος 30β)??επισης ξερει κανεις σοβαρος μυστης κανα μπαρ με θειτσες που να ψαχνονται κ να τα σκανε..??
στο adult τύπε...
μπορεί να στα σκάσουν όμως όλες οι θείτσες μαζί
Vizarazu3000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2015
- Like
- 166
- Πόντοι
- 1
Εγω θυμαμαι μια ισπανιδα προ 5ετιας στο μεταξι..Καρμεν...τι να εγινε ...
Ειναι γεγονος οτι στα μπορντελα πλεον υπαρχει ανεση χρονου.γαμησα για δευτερη συνεχομενη μερα την μαγια εχθες την ειχα βρει στο υπογειο και σημερα την βρηκα στον ημιωροφο πολυ ωραιο βυζι και πολυ ωραιο κωλαρακι ηταν πολυ ευγενικη και την γαμησα με ανεση χρονου μην ξεχασω γαμησα και την γνωστη νταρια απο το κολωνου 30 το δ καλη καταθεση για 10 ευρω
Κυριε Φανουρη, μου εστειλες πμ επι καποιων μπουρδελοαποριων που ειχα εδω σ'αυτο το νημα.Αλλα τα νεα μελη δεν μπορουν να στειλουν πμ.Σε ευχαριστω κατ'αρχας.Σου απαντω δε, εδω:
Την γνωστη γηρασμενη Ριτα που δοξαστηκε στην δεκαετια των 1980-1990 και τωρα δουλευει η τουλαχιστον δουλευε μεχρι τωρα στο Καλυμνου 36.Τσατσα ηταν η κυρια Αγγελικη απο Φυλης 200?Ποια «γιαγιά Ρίτα» εννοείς; Αυτή που είδα δεν μου φάνηκε για γιαγιά.
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
οτι πεις ναυαγιοΚλάμματα μόνο εσείς οι διπλοκαποτάκηδες από το πολύ ξύλο και τις σφαλιάρες που σας έχουμε ρίξει οι εξτραδάκηδες .Σας έχουμε ξεφτιλίσει σε όλα τα θρεντ,ντροπή των μπουρδελιάρηδων
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
Βάσκα..Αχχχχ! Αξέχαστο στούντιο.
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
..κουδούνι Κα.....ης..ποτέ με το ασανσέρ..οχι Βασιλη εσυ λες το στουντιο στον Αριθμο Κεφαληννιας 75 που ειναι πλεον κλειστο.
o heelover εννοει το φανερο στουντιο στον αριθμο Αριστοτελους 177 (ενα παλιο νεοκλασσικο) που ειναι κλειστο εδω και πανω απο 5 χρονια
εγω παλι μπερδευτικα και το μυαλο μου πηγε σε ενα κρυφο στουντιο που λειτουργουσε στον 2ο οροφο πολυκατοικιας επι της οδου Αριστοτελους παλι κοντα στην διασταρωση με την οδο Ιθακης!
Διαγραμμένο μέλος 89800
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 654
- Πόντοι
- 2.297
Για το Ρεμούνδου 21 (ισόγειο) αναφέρθηκε ότι η Ιβόν κ η Κάρλα δουλεύανε στις 5. Τελικά αυτή η Κάρλα (κ η Ιβόν που δεν έχω πετύχει ποτέ) σε ποια βάρδια δουλεύουν?18:00 αναλαμβάνει η Λαρίσσα. Χτες ήταν με τη Λάουρα και 200 συναγωνιστές.
Τώρα ξέρει κανείς ποια είναι?
stogian 13 thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
..κουδούνι Κα.....ης..ποτέ με το ασανσέρ..
RESPECT MAGARET!!!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
ναι σεξυ λιγο μελαμψη με λιγο προγναθισμο ωραιο στητο στηθος και βραζιλιανικη κωλαρα
πολυ καλο σερβις επισης
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
οχι Βασιλη εσυ λες το στουντιο στον Αριθμο Κεφαληννιας 75 που ειναι πλεον κλειστο.
Respect σε όλους μας χαχαχα!!!!!Σορυ μπερδέυτηκα...!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
18:00 αναλαμβάνει η Λαρίσσα. Χτες ήταν με τη Λάουρα και 200 συναγωνιστές.
Άμαν ούτε σε ATM στα τέλη Ιουνίου δεν είχε τόσο κόσμο....
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.099
- Πόντοι
- 6.796
γαμησα για δευτερη συνεχομενη μερα την μαγια εχθες την ειχα βρει στο υπογειο και σημερα την βρηκα στον ημιωροφο πολυ ωραιο βυζι και πολυ ωραιο κωλαρακι ηταν πολυ ευγενικη και την γαμησα με ανεση χρονου μην ξεχασω γαμησα και την γνωστη νταρια απο το κολωνου 30 το δ καλη καταθεση για 10 ευρω
Καλά η συγκεκριμένη αν μπορούσε θα έβαζε ηλεκτροφόρα σύρματα για να μη της πιάνεις το βυζί.
Ασε με το που ξεκινάς να τη γαμάς το μυαλό της είναι στο επόμενο 20ρικο ήδη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις