stogian 13 thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Ετσι μου είπε κ η ίδια κ η υπηρεσία ...Ειναι συγουρο?
Ετσι μου είπε κ η ίδια κ η υπηρεσία ...Ειναι συγουρο?
Μάλλον εννοείς ένα στο Χαλάνδρι, μου διαφέυγει το όνομα.ακουσα οτι παιζει μπαρακι που ψαχνονται ωριμες κυριες και φυσικα με το αζημιωτο!δεν ειναι κ κακη ιδεα..!κ οντως ο ριγομορτις ο φιλος μου εχει χαθει,ελπιζω να ναι καλα,να μην πηρε κανα παρασημο..
Μάλλον εννοείς ένα στο Χαλάνδρι, μου διαφέυγει το όνομα.
Ξέρει κανείς πότε και που μπορω να βρω την Ελένη την Αιγύπτια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλά η συγκεκριμένη αν μπορούσε θα έβαζε ηλεκτροφόρα σύρματα για να μη της πιάνεις το βυζί.
Ασε με το που ξεκινάς να τη γαμάς το μυαλό της είναι στο επόμενο 20ρικο ήδη.
Μεγάλες αλήθειες για δυο βυζιά και ένα εικοσάρικο.
μήπως είναι μπυροκοιλιά;
......μήπως είναι μπυροκοιλιά;
... Αγκύρας 12,... αριστερά ήταν ένα ξανθό όμορφο, με βυζάρες μεγάλες λίγο κρεμαστές, κωλάρα, που με άλλες συνθήκες θα δοκίμαζα, αλλά με τα νεύρα που είχα θα την πλήρωνε αυτή!!! οπότε έφυγα και μετέθεσα την κατάθεση προσεχώς!!!
...
...
Αγκυρας 12β.Ιωάννα με κοιλιά.Στο 12α, Λάνα και Ελενα κλασικά.
...
Την Ιωάννα την εγάμησα προ όλίγου.
Θετικά σημεία της, είναι ότι παρά τα κιλάκια της, έχει λεπτή μέση, βυζάρες και είναι νεαρή.
Παρατήρησα ότι η Ιωάννα, μόλις καταλαβαίνει ότι η ψωλή πάει να χύσει, τότε κρατάει την αναπνοή της.
Το κατάλαβα, καθυστέρησα το χύσιμο της ψωλής, για να δω αν θα αναπνεύσει ξανά.
Κράτησε την αναπνοή της περίπου μισό λεπτό.
Της το ξαναέκανα, πάλι τα ίδια.
Τελικώς άδειασα τα παπάρια μου από φλόκια έξι ημερών.
Ειναι η Ιωαννα του Διδυμου 20;Τελειωτικο στο σωμα η κανονικα μεσα;Την Ιωάννα την εγάμησα προ όλίγου.
Θετικά σημεία της, είναι ότι παρά τα κιλάκια της, έχει λεπτή μέση, βυζάρες και είναι νεαρή.
Παρατήρησα ότι η Ιωάννα, μόλις καταλαβαίνει ότι η ψωλή πάει να χύσει, τότε κρατάει την αναπνοή της.
Το κατάλαβα, καθυστέρησα το χύσιμο της ψωλής, για να δω αν θα αναπνεύσει ξανά.
Κράτησε την αναπνοή της περίπου μισό λεπτό.
Της το ξαναέκανα, πάλι τα ίδια.
Τελικώς άδειασα τα παπάρια μου από φλόκια έξι ημερών.