Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 244 άτομα (12 μέλη και 232 επισκέπτες)

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
:hi:

Τύπε @kinky_boy,σιγά μην αφήνουν τον κάθε ένα να τους βάζει μουνοδάχτυλα...
Επίσης αν έκανες τον κόπο να διάβαζες όσα έγραψα εχθές  >:(,θα έβλεπες ότι η κορασίδα ήταν εκεί από το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ...
...προχθές ήταν διπλοβάρδια μέχρι το πρωί...
Άρα,ας πρόσεχες! :hi:

Φίλε, αυτό δεν το δέχομαι. Ή έχεις ένα πρόγραμμα και το τηρείς ή κάνεις διακρίσεις όπου γουστάρεις και δεν είσαι επαγγελματίας. Τάνα είσαι όχι γκόμενα. Με την ίδια λογική, σιγά μην αφήνουν τον καθένα να τις γαμάει ... :dancing:
Για το άλλο που λες, δεν είσαι ενημερωμένος, δεν ισχύει. Ξέρω πολύ καλά ότι χθες το βράδυ δεν ήτανε. Αλλά γενικά μιλώντας, αν δεν αντέχεις διπλοβάρδια, πολύ απλά μην την κάνεις, ειδικά εάν είναι να ρίξεις τις υπηρεσίες σου.

Φιλικά πάντα.....

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Πάντως δεν πάνε καλά τα πράγματα...Αντί να κάνουν τούμπες σε όποιον περνάει και στην τελική τις συντηρεί,κάνουν σπαστικά πράγματα...Δεν το καταλαβαίνουν;Το κάνουν επίτηδες;Ποιός ξέρει...Την στιγμή που απο εμένα παίρνεις ένα 20άρικο,που μπορεί να μην το βγάζει μια κοπέλα την ηλικίας σου με δουλειά ολοήμερη,αν έχει,απαιτώ σεβασμό και διάθεση να περάσω εγώ καλά.Χέστηκα,προσωπικά,αν σου αρέσει ότι κάνεις,αδιαφορώ πλήρως αν έχεις νεύρα(να τα ξεσπάσεις αλλού,π.χ. στον άντρα σου και όχι σε μένα που σε πληρώνω) και με ενδιαφέρει η καλοπέρασή μου.Αυτό πληρώνω να κάνω.Ούτε σάκος του μπόξ θα γίνω,ούτε ψυχολόγος,ούτε αγαπούλης γκόμενος,ούτε σύζυγος,ούτε τίποτε άλλο πέρα απο γαμιάς,έστω επι πληρωμή.Αν κάθονταν λίγο παραπάνω με τον πελάτη,ιδιαίτερα τώρα που δεν πολυέχει δουλειά,ήταν ευγενικές ομού μετά των λεκανατζούδων,δεν ψεύδονταν περί προγραμμάτων,αν φαίνονταν λίγο φιλότιμες δεν θα είχαν δουλεια;Θα είχαν.Δεν είναι τυχαίο,λοιπόν,ότι ακόμα και τώρα που ο κόσμος δεν ξοδεύει όσα ξόδευε,υπάρχουν σπίτια και κοπέλες με λαϊκά προσκυνήματα.Τυχαίο;Φυσικά και όχι.Απο εδώ και πέρα μαύρο και άραχνο,με ενημέρωση συνεχέστατη,με σκοπό να τις σφίξει λίγο η λόρδα και να βάλουν μυαλό.Έφυγαν ανεπιστρεπτί οι εποχές που θυσίαζες το μπλέ με άνεση.Πλέον με ένα μπλέ πηδάς δις,αμα λάχει,ακριβώς γιατί δεν βγαίνε εύκολα...Αυτό να το καταλάβουν,αλλιώς θα τις φάει η μαρμάγκα...
Φίλος πολύ γνωστός σε  όλους σας είπε ότι το σχόλιο αυτό του φίλου  iceman , το διάβασαν κοπέλες Ελληνίδες καί το βρήκαν απόλυτα σωστό. Πλην όμως οι πιέσεις που δέχονται από τα "αψεντικά" τους είναι αφόρητες .Ενα  αυτό και δευτερο ότι μερικοί πελάτες ασχέτα με την ηλικία έχουν συμπεριφορά  " γαμιά πασών των Ρωσιών" άσχετα αν τους σηκώνεται μία  φορά  τον μήνα. Τα σχόλια  δικά  σας.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Φίλος πολύ γνωστός σε  όλους σας είπε ότι το σχόλιο αυτό του φίλου  iceman , το διάβασαν κοπέλες Ελληνίδες καί το βρήκαν απόλυτα σωστό. Πλην όμως οι πιέσεις που δέχονται από τα "αψεντικά" τους είναι αφόρητες .Ενα  αυτό και δευτερο ότι μερικοί πελάτες ασχέτα με την ηλικία έχουν συμπεριφορά  " γαμιά πασών των Ρωσιών" άσχετα αν τους σηκώνεται μία  φορά  τον μήνα. Τα σχόλια  δικά  σας.
Είμαι σοφός μεγιστάνας του πόρνου εγώ...Μην με βλέπετε έτσι..

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Δεκτά τα σχόλιά σας, αλλά νομίζω πρέπει να ακούγεται και τυχόν αντίθετη άποψη.
Επίσης δεν δέχομαι αυτό που είπες για fake, είμαι πάντα έντιμος στην κριτική μου. Μπορεί να μην έχω τις άπειρες δοκιμές με κορίτσια του χώρου, αλλά αν ψάχνεις για πραγματικές master πιποκαταστάσεις, δοκίμασε πωλίνα από καλύμνου ή Μαρινα60 call girl. Η Γιάννα δεν είναι ούτε μια τρίχα από το μουνί τους σε αυτό ....

Όλοι τις εμπειρίες μας καταθετουμε, αλλά αυτές που αναφέρεις
είναι γιαγιάδες για μένα και εγώ ούτε να με πληρωναν δεν τους τον
έδινα... χεχεχε, τα γούστα είναι γούστα, για το γούστο μου
η γιαννα είναι η νούμερο ένα γιατί συνδυάζει εμφάνιση μια
και είναι μικρούλα με υπηρεσίες 'μεγαλυτερων' ηλικιακά
γυναικών.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Φίλε, αυτό δεν το δέχομαι. Ή έχεις ένα πρόγραμμα και το τηρείς ή κάνεις διακρίσεις όπου γουστάρεις και δεν είσαι επαγγελματίας. Τάνα είσαι όχι γκόμενα. Με την ίδια λογική, σιγά μην αφήνουν τον καθένα να τις γαμάει ... :dancing:
Για το άλλο που λες, δεν είσαι ενημερωμένος, δεν ισχύει. Ξέρω πολύ καλά ότι χθες το βράδυ δεν ήτανε. Αλλά γενικά μιλώντας, αν δεν αντέχεις διπλοβάρδια, πολύ απλά μην την κάνεις, ειδικά εάν είναι να ρίξεις τις υπηρεσίες σου.

Φιλικά πάντα.....
Εμένα μου είπε ότι θα είναι ως 12 το βράδυ εχθές...
Από εκεί και πέρα,εγώ πέρασα τέλεια με το μωράκι................ :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
Όλοι τις εμπειρίες μας καταθετουμε, αλλά αυτές που αναφέρεις
είναι γιαγιάδες για μένα και εγώ ούτε να με πληρωναν δεν τους τον
έδινα... χεχεχε, τα γούστα είναι γούστα, για το γούστο μου
η γιαννα είναι η νούμερο ένα γιατί συνδυάζει εμφάνιση μια
και είναι μικρούλα με υπηρεσίες 'μεγαλυτερων' ηλικιακά
γυναικών.

Εννοείται, ο καθένας λέει την άποψή του.
Εγώ αναφέρθηκα πάνω σε αυτό που είπες, για τεχνική πιπώματος, κτλ, όχι για ομορφιά.
Εγώ πάλι δεν εστιάζω τόσο σε ομορφιά (που επαναλαμβάνω η εν λόγω είναι μέτρια ανάμεσα σε χιλιάδες πιτσιρίκες), όσο σε διάθεση και υπηρεσίες, ειδικά σε τέτοιες περιόδους κρίσεις, για μένα ο βασικός μου οδηγός είναι το vfm, όχι αν θα την πείραζα σε κάποιο φανάρι ...

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
Εμένα μου είπε ότι θα είναι ως 12 το βράδυ εχθές...
Από εκεί και πέρα,εγώ πέρασα τέλεια με το μωράκι................ :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Δεν είπα ότι είσαι ανειλικρινής, απλά μη καλά ενημερωμένος.
Οπότε προσθέτουμε και την ειλικρίνεια στα "θετικά" της κορασίδας. :gay:
Δεν το ανέφερα πριν γιατί δεν χρειαζόταν, αλλά για να μην με πείτε fake πάλι, χθες βράδυ σε βάρδυα ήταν κάποια Ιουλία, ενά ψηλό, κάπως ατσούμπαλο νεαρό κορασίδιον, προφανώς και αυτή από την μεγάλη της πρώην ΕΣΣΔ σχολής.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Παρασυρμένος από την κριτική κάποιων εδώ μέσα, πέρασμα σήμερα το πρωί στη Γιάννα από Μαραθώνος59Α
Καλησπέρα φιλέ kinky_boy καταρχήν κριμα που δεν πέρασες καλά και τα 20€ που δεν ξέρω αν σου περισσεύουν πήγαν χαμένα. Όσο για την Γιάννα επειδή και εγώ την έχω δοκιμάσει πιστεύω ότι είναι ξεπετα και δεν αξίζει σε καμία περιπτωση 20€ προσωπική η άποψη έτσι κάποια παιδιά έχουν βρει χημεία μαζί της είναι πελάτες της χρόνια και περνάνε καλά.Το λάθος σου ηταν Α) ενώ ήσουν στην ευρύτερη περιοχή του μεταξιού δεν πηγές στα αλλά μαγαζιά να βρεις πολύ ομορφότερες κοπέλες στα10€,Β)έπρεπε να διαβάσεις όλες τις κριτικές για την κοπέλα και όχι τις τελευταίες εκεί ίσως εβγαζες πιο χρήσιμα συμπεράσματα.Και θα σου προτείνω να δεις  απλά μια πολύ ωραιότερη κοπέλα Ρωσσιδα στα10€ Λεωνιδιου6 Αλινα μετά τις12 μεσάνυχτα.

stratos26

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
A...Στο 1,02 του βίδεο είναι ο κάπτεν Μπίλυ, η Γιάννα και ο Αρχιεπίσκοπος της Αιδοιολειχίας HotVenom.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Φίλος πολύ γνωστός σε  όλους σας είπε ότι το σχόλιο αυτό του φίλου  iceman , το διάβασαν κοπέλες Ελληνίδες καί το βρήκαν απόλυτα σωστό. Πλην όμως οι πιέσεις που δέχονται από τα "αψεντικά" τους είναι αφόρητες .Ενα  αυτό και δευτερο ότι μερικοί πελάτες ασχέτα με την ηλικία έχουν συμπεριφορά  " γαμιά πασών των Ρωσιών" άσχετα αν τους σηκώνεται μία  φορά  τον μήνα. Τα σχόλια  δικά  σας.
Κοίταξε να δείς...Όλα τα επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με κόσμο είναι δύσκολα,γιατί ο καθένας έχει το δικό του στύλ.Άλλος είναι μη μου άπτου,άλλος καλόβολος,άλλος κάπου στην μέση,άλλος αγαπούλης,άλλος μισάνθρωπος κτλ.Την στιγμή που είσαι επαγγελματίας,προσπαθείς να ψυχολογήσεις τον πελάτη και να προσπαθήσεις να πάς με τα νερά του.Άλλωστε όταν λέμε ότι κάποιος είναι μεγάλη πουτάνα,εννοούμε ότι είναι καπάτσος και του κόβει.Σε κάθε περίπτωση,όμως,έχουμε κακές κριτικές και σχόλια απο ολοένα και περισσότερους συναγωνιστές,οι οποίοι δεν έχουν δώσει μέχρι τώρα δείγματα μαλάκυνσης,απεναντίας θα έλεγα ότι είναι κατατοπιστικότατοι και άκρως οφέλιμοι για το παρόν νήμα,παρά ταύτα οι κακές υπηρεσίες είναι φαινόμενο.Ως προς τα αφεντικά τους,αν όντως πιέζουν τόσο πολύ οι ίδιοι/ίδιες τις κοπέλες και το προσωπικό,θα έλεγα ότι είναι απλά για τον πούτσο και χάνουν ολοένα και περισσότερη πελατεία,την οποία τα τελευταία χρόνια την κυνηγούσαν με το δίκανο.Αντί να βελτιώσουν υπηρεσίες,την στιγμή που οι εργαζόμενες κάθονται,αυτοί ζητάνε να μειωθεί ο χρόνος στο δωμάτιο,με αποτέλεσμα να έρθει ακόμα μεγαλύτερη αναδουλειά.Να σημειωθεί,επίσης,ότι η επιλογή τσατσάδων άκρως αγενών είναι ένας μεγάλος ανασταλτικός παράγοντας για πελάτες να περάσουν με την εκάστοτε κοπέλα.Δεν θυμάμαι ποιός έλεγε παραπάνω ότι ήταν με το χρήμα στο χέρι και όταν είδε την ειρωνεία της λεκανατζούς σε άλλους πελάτες την έκανε αλα γαλλικά,ορθότατα μάλιστα.Εν κατακλείδι,μια ζωή ο τίμιος μπουρδελιάρης πλερώνει την νύφη,είτε βαράει η μαλακία τις εκδιδόμενες,είτε τις τσατσάδες,είτε τα αφεντικά.Ευτυχώς για εμάς,έχουμε αυτό τον χώρο και αναφέρουμε καλά και κακά του χώρου...Φανταστείτε αν δεν υπήρχε το νημα αυτό τι φόλα θα έπεφτε...

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
Καλησπέρα φιλέ kinky_boy καταρχήν κριμα που δεν πέρασες καλά και τα 20€ που δεν ξέρω αν σου περισσεύουν πήγαν χαμένα. Όσο για την Γιάννα επειδή και εγώ την έχω δοκιμάσει πιστεύω ότι είναι ξεπετα και δεν αξίζει σε καμία περιπτωση 20€ προσωπική η άποψη έτσι κάποια παιδιά έχουν βρει χημεία μαζί της είναι πελάτες της χρόνια και περνάνε καλά.Το λάθος σου ηταν Α) ενώ ήσουν στην ευρύτερη περιοχή του μεταξιού δεν πηγές στα αλλά μαγαζιά να βρεις πολύ ομορφότερες κοπέλες στα10€,Β)έπρεπε να διαβάσεις όλες τις κριτικές για την κοπέλα και όχι τις τελευταίες εκεί ίσως εβγαζες πιο χρήσιμα συμπεράσματα.Και θα σου προτείνω να δεις  απλά μια πολύ ωραιότερη κοπέλα Ρωσσιδα στα10€ Λεωνιδιου6 Αλινα μετά τις12 μεσάνυχτα.

Πέστα χρυσόστομε.
Φίλε, στα τέτοια μου τα 20 €, απλά έγραψα την γνώμη μου, τώρα αν απαγορεύεται ή πρέπει μόνο να λέμε τα θετικά, οκ, πάσο. Το κάνω για να έχει κάποιος σφαιρικότερη γνώμη για κάποια, γι' αυτό πιστεύω ότι πρέπει να καταθέτουμε τις εμπειρίες μας εδώ μέσα. Αντικειμενικά.
Κρατάω την επιλογή σου στα υπόψη μου. Thanks.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.772
Πόντοι
10.686
Και θα σου προτείνω να δεις  απλά μια πολύ ωραιότερη κοπέλα Ρωσσιδα στα10€ Λεωνιδιου6 Αλινα μετά τις12 μεσάνυχτα.
Εννοείς μήπως την Αλίνα που έχω περάσει μια φορά στο Ιάσονος 19 κάτω,και άλλη μια φορά την έχω δει σε βόλτα εκεί;Η ίδια μού είχε πει ότι δούλευε και στο Λεωνίδου 6.Καλή και φιλική την κρίνω για 10€.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Εννοείς μήπως την Αλίνα που έχω περάσει μια φορά στο Ιάσονος 19 κάτω,και άλλη μια φορά την έχω δει σε βόλτα εκει;Η ίδια μού είχε πει ότι δούλευε και στο Λεωνίδου 6.Καλή και φιλική την κρίνω για 10€.
Μάλλον μιλάμε για διαφορετικές κοπέλες αυτή η Ρωσσιδα που λέω εγώ δουλεύει στο Λεωνιδιου6 πάντα νυχτα πολύ καλή αυτή στο Ιασωνος19 είναι άλλη περνά μια βόλτα από Λεωνιδιου6 αν σε βγάλει ο δρόμος να την δεις μετά της 12 μεσάνυχτα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
Εντάξει Kinky_boy Γράψε την κριτική σου για την εμπειρία σου με την Γιάννα κατέθεσες την παράθεση επειδή είσαι νέο μέλος είναι κρίμα να ξεκινάς εδώ με αντιπαραθέσεις οπότε αν θες μην δίνεις συνέχεια,και ο billy δεν έπρεπε ίσως να είναι τόσο οξύς μαζί σου

αυτο ακριβως ετοιμαζομουν να γραψω Μεγιστε αορατε! :hi:

stratos26

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως δεν πάνε καλά τα πράγματα...Αντί να κάνουν τούμπες σε όποιον περνάει και στην τελική τις συντηρεί,κάνουν σπαστικά πράγματα...Δεν το καταλαβαίνουν;Το κάνουν επίτηδες;Ποιός ξέρει............Αυτό να το καταλάβουν,αλλιώς θα τις φάει η μαρμάγκα...
Γνωστή η κατάσταση,δεν αλλάζει με καμμία δύναμη και νόμισμα.Στα παπάρια μας.Πάμε μόνο στις σωστές.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Εννοείς μήπως την Αλίνα που έχω περάσει μια φορά στο Ιάσονος 19 κάτω,και άλλη μια φορά την έχω δει σε βόλτα εκεί;Η ίδια μού είχε πει ότι δούλευε και στο Λεωνίδου 6.Καλή και φιλική την κρίνω για 10€.
Απλά να ξερετε ότι η Αλίνα στο Λεωνιδου 6 δεν ειναι για σεξ...

Εγω οταν την ειχα παρει παλιοτερα, μου εδειξε οτι δεν της αρεσει το σεξ και προτιμαει να το αποφυγει κιολας αφου δεν το εχει.
Η Υπηρεσία της ειναι η πίπα, που ειναι ακαποτη τελειωτικη στο στομα και μονο πιπα της αρεσει να κανει.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom