Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 253 άτομα (30 μέλη και 223 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
θελω να πω οτι το αστειο παρατραβηξε με τις φολες και τις υπηρεσιες που κοροιδευουν πελατες θα πρεπει να μην πηγαινουμε καθολου σε αυτα τα μαγαζια μονο μα αυτο το τροπο θα βαλουν μυαλο διοτι εμεις οι πελατες τις συντηρουμε και θα επρεπε να μας φερονται καλυτερα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
θελω να πω οτι το αστειο παρατραβηξε με τις φολες και τις υπηρεσιες που κοροιδευουν πελατες θα πρεπει να μην πηγαινουμε καθολου σε αυτα τα μαγαζια μονο μα αυτο το τροπο θα βαλουν μυαλο διοτι εμεις οι πελατες τις συντηρουμε και θα επρεπε να μας φερονται καλυτερα
Σε καραμούζιασε κάνεις Γιώργο; Ή έφαγες καμιά φόλα; Τι παίχτηκε;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
φολα δεν παιχτηκε αλλα ειχα παει στο κολωνου 15στο αριστερο και μου την ειπε η τσατσα μονο για μια περιπτωση εχω μια ενσταση αλλα συμφωνο με τους περισσοτερους και δεν εχω γνωμη για την υπηρεσια της ροδικας

alcat

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
114
Πόντοι
0
και εμενα σε ερωτηση μου την περασμενη βδομαδα μολις ακουσαν το ονομα "Ναταλι" μου απαντησαν με ενα στομα γαμωτσατσα και η ασχημοβουβαλα αλβανιδα Στελλα "ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΔΩ"!!! :tickedoff:
φυσικα δεν μου ειπαν που δουλευει.. :grin:

αι στο διαλο καργιες ψοφημια :vomit:
Το κορίτσι δεν θα δουλέψει γιατί ήρθε και το πήρε σηκωτη το παλιό αφεντικό της γιατί είχε φύγει βραδι από τα μαγαζιά τις Αλκιβιαδου

stratos26

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Δεν χρειάζονται όλα αυτά, μόνο ένα πράγμα πρέπει να κάνουν: Ότι ευγενικά ζητήσει ο πελάτης, αν δεν μπορούν να αρνηθούν ευγενικά. Μόνο αυτό...
Μπράβο, καλά τα λες.Και φυσικά -αν δεν μπορούν- να επιστρέψουν τα 20 ευρώ, σωστά;

stratos26

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Πιστευω ομως οτι καλυτερο θα ηταν να δημιουργηθει ενα καινουργιο θρεντ με το ονομα "ΦΟΛΕΣ" οπου ολοι θα μπορουσαν να γραφουν για τις ιεροδουλες που εχουν αντιεπαγγελματικη , αγενη συμπεριφορα και δεν σεβονται τους πελατες.Ο σεβασμος στον πελατη ειναι κοκκινη γραμμη! :rockon:
Το καλυτερο θα ηταν εαν το θρεντ τοποθετουνταν στα Δημοφιλη θεματα! :woldman: :hi:
Κατά πρώτον, ας συγχωνεύσουν οι διαχειριστές τα ιδίου αντικειμένου νήματα.Το συγχωνευμένο νήμα που θα προκύψει για τις ιερόδουλες, ας ονομαστεί «ΦΟΛΕΣ» στα δημοφιλή θέματα.Κατά τη γνώμη μου, πρέπει όλα τα τελικά νήματα να κινούνται από μας για να βρίσκονται συνέχεια στον αφρό οι παραβατικές ιερόδουλες,τσατσάδες,μπουρδέλα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Κάνετε λες και είναι καμιά πυρηνική φυσική το να ξεχωρίσετε τις φόλες. Δε θέλει και ολοκληρώματα.

Βλέπετε η κοπέλα να κάνει ψόφιο σαλονάρισμα;
Την ρωτάτε κάτι απλό όπως την ηλικία της και ξινίζει;
Την πλησιάζετε και τραβιέται πίσω;
Είναι όλο αγένεια και ειρωνία;
Πάτε να την ακουμπήσετε και σας λέει "όχι εδώ, στο δωμάτιο";

Ε δε θέλει και πολύ κλικ κλικ. Κατά πάσα πιθανότητα είναι φόλα. Άμα φέρεται έτσι στο σαλόνι που υποτίθεται ότι δεν είναι "εκτεθειμένη", πιστεύετε ότι μέσα στο δωμάτιο θα φερθεί καλύτερα; Γι' αυτό εγώ όταν κάνω τσάρκα, πάντα τις ψυχολογώ ανταλλάσσοντας μερικές κουβέντες και αγγίζοντάς τες. Έχω τη θεωρία ότι μία που στο σαλόνι είναι φιλική, γελάει και κάνει χαβαλέ, μέσα στο δωμάτιο θα είναι καβλιάρα και έχω βγει ασπροπρόσωπος. Πλέον οι φόλες που τρώω είναι πολύ λίγες.

donrokavlone83

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καυλώνω να βοηθάω  :fuck2:  :fuck1:  :zfuck:  :knockinb: Φόλες (με λίγη ηδονή πάντα).....

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
Έχω τη θεωρία ότι μία που στο σαλόνι είναι φιλική, γελάει και κάνει χαβαλέ, μέσα στο δωμάτιο θα είναι καβλιάρα και έχω βγει ασπροπρόσωπος. Πλέον οι φόλες που τρώω είναι πολύ λίγες.
Σωστά μεν,δεν είναι όμως ο απόλυτος κανόνας αυτά που γράφεις!Υπάρχουν επώνυμα παραδείγματα από κοπέλες που σε καυλαντίζουν άγρια έξω,και μέσα είναι φόλες,όπως και παραδείγματα από άλλες που βγαίνουν με ύφος ντίβας,και μέσα είναι...φωτιά!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Σωστά μεν,δεν είναι όμως ο απόλυτος κανόνας αυτά που γράφεις!Υπάρχουν επώνυμα παραδείγματα από κοπέλες που σε καυλαντίζουν άγρια έξω,και μέσα είναι φόλες,όπως και παραδείγματα από άλλες που βγαίνουν με ύφος ντίβας,και μέσα είναι...φωτιά!
Το καλητερο ειναι να ειναι παθιαρα και γλυκια στο σαλονι με βλεμα ολο υποσχεσης.Ουτε πολυ καυλαντισμα να παει ενοω να σε φιλιση να σε τραβαει μεσα κτλ...ουτε να ειναι ξινη...  :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
Το κορίτσι δεν θα δουλέψει γιατί ήρθε και το πήρε σηκωτη το παλιό αφεντικό της γιατί είχε φύγει βραδι από τα μαγαζιά τις Αλκιβιαδου

και τωρα θα δουλεψει παλι Αλκιβιαδου δηλ?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Τι να σου πω, εμένα πολύ σπάνια μου έχει τύχει. Μπορεί στο σαλόνι να μη μου γέμιζε το μάτι, αλλά να πέρασα απλά γιατί είχε ωραίο σώμα και να το ευχαριστήθηκα τελικά, γιατί έτυχε. Είναι 50-50 έτσι κι αλλιώς σε αυτή την περίπτωση. Όσο για τα ψεύτικα καυλαντίσματα, αυτά με λίγη εμπειρία τα καταλαβαίνεις. Συνήθως σφάλλει το φολοραντάρ μου όταν βαριέμαι να τα γυρίσω όλα και μπαίνω στην πρώτη που θα μου κάνει κλικ.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
Πάντως δεν πάνε καλά τα πράγματα...Αντί να κάνουν τούμπες σε όποιον περνάει και στην τελική τις συντηρεί,κάνουν σπαστικά πράγματα...Δεν το καταλαβαίνουν;Το κάνουν επίτηδες;Ποιός ξέρει...Την στιγμή που απο εμένα παίρνεις ένα 20άρικο,που μπορεί να μην το βγάζει μια κοπέλα την ηλικίας σου με δουλειά ολοήμερη,αν έχει,απαιτώ σεβασμό και διάθεση να περάσω εγώ καλά.Χέστηκα,προσωπικά,αν σου αρέσει ότι κάνεις,αδιαφορώ πλήρως αν έχεις νεύρα(να τα ξεσπάσεις αλλού,π.χ. στον άντρα σου και όχι σε μένα που σε πληρώνω) και με ενδιαφέρει η καλοπέρασή μου.Αυτό πληρώνω να κάνω.Ούτε σάκος του μπόξ θα γίνω,ούτε ψυχολόγος,ούτε αγαπούλης γκόμενος,ούτε σύζυγος,ούτε τίποτε άλλο πέρα απο γαμιάς,έστω επι πληρωμή.Αν κάθονταν λίγο παραπάνω με τον πελάτη,ιδιαίτερα τώρα που δεν πολυέχει δουλειά,ήταν ευγενικές ομού μετά των λεκανατζούδων,δεν ψεύδονταν περί προγραμμάτων,αν φαίνονταν λίγο φιλότιμες δεν θα είχαν δουλεια;Θα είχαν.Δεν είναι τυχαίο,λοιπόν,ότι ακόμα και τώρα που ο κόσμος δεν ξοδεύει όσα ξόδευε,υπάρχουν σπίτια και κοπέλες με λαϊκά προσκυνήματα.Τυχαίο;Φυσικά και όχι.Απο εδώ και πέρα μαύρο και άραχνο,με ενημέρωση συνεχέστατη,με σκοπό να τις σφίξει λίγο η λόρδα και να βάλουν μυαλό.Έφυγαν ανεπιστρεπτί οι εποχές που θυσίαζες το μπλέ με άνεση.Πλέον με ένα μπλέ πηδάς δις,αμα λάχει,ακριβώς γιατί δεν βγαίνε εύκολα...Αυτό να το καταλάβουν,αλλιώς θα τις φάει η μαρμάγκα...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
Θέλοντας μια χαλαρωτική ακάποτη  πιπούλα με αρχιδογλείψιμο και με τελείωμα στο στόμα,ξαναπέρασα με την Ειρήνη στο Κολοκυνθούς 38.Το κυρίως σεξ δεν είναι η σπεσιαλιτέ της,χωρίς να αρνείται βέβαια ό,τι της ζητήσεις,αλλά φαίνεται ότι προτιμάει τις πίπες!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μάγκες , προτάσεις για διηδονισμό μεταμεσονύχτια βάρδια ?

:hi:

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
Παρασυρμένος από την κριτική κάποιων εδώ μέσα, πέρασμα σήμερα το πρωί στη Γιάννα από Μαραθώνος 59Α.

Απογοήτευση σε σχέση με ότι περίμενα, πολυδιαφημιζόμενη κατ' εμέ. :headbang:
Καταρχήν, παρότι ξεκίνημα βάρδιας, στο σαλονάρισμα εντελώς απαθής με βλέμμα ψιλοχαμένο. Τέσπα, περνάω στα ενδότερα (στα μείον ο ελάχιστος φωτισμός του δωματίου) και έρχεται μετά από λίγο. Ήμουν ορεξάτος και ήθελα να της φτιάξω την διάθεση, την βάζω να κάτσει στα πόδια, της κάνω χαδάκια και κομπλιμέντα, την ρωτάω εάν συμβαίνει κάτι, όχι μου λέει και πάμε στα πιο ενδιαφέροντα.

Πίπα μέτρια, με αρκετό δόντι, όχι γλωσσόφιλα (δεν τα επιδιώκω σχεδόν ποτέ, αλλά πάντα κάνω κίνηση για να κόψω συμπεριφορά, αλλά δεν επιμένω), τη γλύφω λιγάκι, πάω να της βάλω δαχτυλάκι, όχι δεν κάνει, της ρίχνω ένα κωλοσκάμπηλο, όχι με πονάει... :jerking: κατάλαβα λέω.
Την στήνω στα 4 ξενερωμένος, την κοπανάω κανά 2λεπτο (η αλήθεια είναι ότι είχε σφιχτό νινί), ξεροχύνω, τραβιέμαι και σε 5'' λέει αντίο και την κάνει, χωρίς να έχω βγάλει ακόμα την καπότα. Φοβερή συμπεριφορά προς τον πελάτη....
Κατ' εμέ, όχι 20, ούτε για 5€ δεν την ξαναπήδαγα.

ΥΣ1: Αυτό το πράγμα με όσες τάνες δεν σε αφήνουν να βάλεις μουνοδάχτυλο δεν το έχω καταλάβει. Εδώ βάζουν καθημερινώς όλα τα είδη πέοντα, το δαχτυλάκι τις πειράζει. Κατ' εμέ, είναι σημάδι για ξεπέτα/ φόλα alert, να βγάλουν γρήγορα το πρόγραμμα χωρίς να καυλώσουν, κτλ.
ΥΣ2: Από εμφάνιση, αξίζει μόνο το νεανικό της κορμί, από πρόσωπο μέτρια, συμπεριφορά για κλάματα.
ΥΣ3¨Και πριν κάνει σαλονάρισμα (τρόπος του λέγειν) και μετά αφού έφυγε, ήταν σκεπασμένη με κουβερτα στην κουζίνα (ποιος ξέρει, ίσως την χτύπαγε ο κλιματισμός)...

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Πορνε μου κινκυ μποι, εγώ όπως και ο μπιλλυς περνάμε τέλεια
με το μωράκι τη Γιάννα. Δεν θα ταίριαζε η χημεία σας, σύνηθες
φαινόμενο με τα κορίτσια. Και αυτό που είπες για πιπα με δόντι
μου φαίνεται εντελώς fake μια και το μωράκι είναι από τις
καλύτερες της πιατσας στο ελεύθερο στοματικο τελειωτικο.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:hi:

Τύπε @kinky_boy,σιγά μην αφήνουν τον κάθε ένα να τους βάζει μουνοδάχτυλα...
Επίσης αν έκανες τον κόπο να διάβαζες όσα έγραψα εχθές  >:(,θα έβλεπες ότι η κορασίδα ήταν εκεί από το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ...
...προχθές ήταν διπλοβάρδια μέχρι το πρωί...
Άρα,ας πρόσεχες! :hi:

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1

Δεκτά τα σχόλιά σας, αλλά νομίζω πρέπει να ακούγεται και τυχόν αντίθετη άποψη.
Επίσης δεν δέχομαι αυτό που είπες για fake, είμαι πάντα έντιμος στην κριτική μου. Μπορεί να μην έχω τις άπειρες δοκιμές με κορίτσια του χώρου, αλλά αν ψάχνεις για πραγματικές master πιποκαταστάσεις, δοκίμασε πωλίνα από καλύμνου ή Μαρινα60 call girl. Η Γιάννα δεν είναι ούτε μια τρίχα από το μουνί τους σε αυτό ....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom