Παρασυρμένος από την κριτική κάποιων εδώ μέσα, πέρασμα σήμερα το πρωί στη Γιάννα από Μαραθώνος 59Α.
Απογοήτευση σε σχέση με ότι περίμενα, πολυδιαφημιζόμενη κατ' εμέ.
Καταρχήν, παρότι ξεκίνημα βάρδιας, στο σαλονάρισμα εντελώς απαθής με βλέμμα ψιλοχαμένο. Τέσπα, περνάω στα ενδότερα (στα μείον ο ελάχιστος φωτισμός του δωματίου) και έρχεται μετά από λίγο. Ήμουν ορεξάτος και ήθελα να της φτιάξω την διάθεση, την βάζω να κάτσει στα πόδια, της κάνω χαδάκια και κομπλιμέντα, την ρωτάω εάν συμβαίνει κάτι, όχι μου λέει και πάμε στα πιο ενδιαφέροντα.
Πίπα μέτρια, με αρκετό δόντι, όχι γλωσσόφιλα (δεν τα επιδιώκω σχεδόν ποτέ, αλλά πάντα κάνω κίνηση για να κόψω συμπεριφορά, αλλά δεν επιμένω), τη γλύφω λιγάκι, πάω να της βάλω δαχτυλάκι, όχι δεν κάνει, της ρίχνω ένα κωλοσκάμπηλο, όχι με πονάει...
κατάλαβα λέω.
Την στήνω στα 4 ξενερωμένος, την κοπανάω κανά 2λεπτο (η αλήθεια είναι ότι είχε σφιχτό νινί), ξεροχύνω, τραβιέμαι και σε 5'' λέει αντίο και την κάνει, χωρίς να έχω βγάλει ακόμα την καπότα. Φοβερή συμπεριφορά προς τον πελάτη....
Κατ' εμέ, όχι 20, ούτε για 5€ δεν την ξαναπήδαγα.
ΥΣ1: Αυτό το πράγμα με όσες τάνες δεν σε αφήνουν να βάλεις μουνοδάχτυλο δεν το έχω καταλάβει. Εδώ βάζουν καθημερινώς όλα τα είδη πέοντα, το δαχτυλάκι τις πειράζει. Κατ' εμέ, είναι σημάδι για ξεπέτα/ φόλα alert, να βγάλουν γρήγορα το πρόγραμμα χωρίς να καυλώσουν, κτλ.
ΥΣ2: Από εμφάνιση, αξίζει μόνο το νεανικό της κορμί, από πρόσωπο μέτρια, συμπεριφορά για κλάματα.
ΥΣ3¨Και πριν κάνει σαλονάρισμα (τρόπος του λέγειν) και μετά αφού έφυγε, ήταν σκεπασμένη με κουβερτα στην κουζίνα (ποιος ξέρει, ίσως την χτύπαγε ο κλιματισμός)...