Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 245 άτομα (31 μέλη και 214 επισκέπτες)

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
εχω λεω να κανετε ενα θερντ με τιτλο ''ΜΑΥΡΟ'' και να γραφεται και δικαιολογια μαζι να τελειωσουν σιγασιγα οι φολες. :rockon: :rockon:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Στα χθεσινά νυχτερινά επί της Φυλής δεν είχαμε κάτι νέο εκτός από την επανεμφάνιση της μουναροΚατρίν στο 71 όροφος η οποία -προσέξτε- έσκασε μύτη κλασσικά στις 23:30 και στις 03:20 την είχε ήδη κοπανήσει!!!

ντουντ ιδια ωρα βολταρα με σενα μαλλον χθες
εγω περασα με ανυ πορνοσταρ οπως τα λες ειχε πολλη δουλεια,ημουν αναμεσα σε αυτη και την αλεξια.Πολυ καυλα και αυτη με το μαυρο που φοραγε
σημερα λεω μηπως περασω μαζι της :hi:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ιασωνος 44α ειχε μια ωραία μαυρισμενη κοπελίτσα με απιστευτο δερνα και καμπύλες.συμμετρικες αναλογιες.μπροστα και πισω.με αρκετά καλή συμπεριφορά στο δωμάτιο.την προτείνω με Χίλια :cum:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
:offtopic: Το θεωρείς εύκολο επάγγελμα;(Σε παραπέμπω σε ανάλογα thread).Από την άλλη,μερίδιο ευθύνης φέρουμε και οι πελάτες,αφού από ιδία εμπειρία,αλλά και από τις πληροφορίες που μεταδίδονται μεταξύ μας,είναι γνωστές οι καλές και οι σωστές επαγγελματίες,που δυστυχώς συνήθως δεν συνδυάζουν τις υπηρεσίες τους με αυτό που λέμε με μία λέξη ''καύλα''!Αυτός ο μαγικός συνδυασμός αφορά τα μεγάλα πορτοφόλια,έτσι λοιπόν καταλήγουμε στις λίγο-πολύ γνωστές στην πιάτσα φόλες,με την ελπίδα ο καθένας μας ότι θα αποτελέσει εξαίρεση...
Δεν ισχυει φιλε αυτο που λες.Ο σκατοψυχος ανθρωπος ειτε ειναι πορνη ειτε ταξιτζης θα ειναι παντα σκατοψυχος επειδη ετσι γεννηθηκε χωρις να φταις εσυ η να εκανες κατι.Μου εχει τυχει να ειναι η αλλη φολα και κακοτροπη σε βαθμο που να χρειαστηκε να φορτωσω για να τη συνετισω και ευτυχως μου εχει τυχει να πεσω και σε πραγματικα αξιες γυναικες πους τους αρεσει αυτο που κανουν και το χρονο που περνανε μαζι σου τον απολαμβανουν οσο και συ η τουλαχιστον δε κοιτανε να σου τη σπασουν.Και πιστεψε υπαρχουν πολλες εκει εξω αλλα χρειαζεται ψαξιμο.Ας μη δικαιολογουμε λοιπον κακοτροπες που στη τελικη ας επιλεξουν να κανουν κατι αλλο.Τα χρηματα ξερουν ομως να τα παιρνουν αφου φανταζομαι στο σαλονι φροντιζουν να κρυβουν επιμελως το μαυρο του χαρακτηρα τους.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
Μόλις βγήκα από το Ιάσονος 31 ανώγειο,τρίτη φορά με την Ελένη Πετράκη,βγήκα ανανεωμένος και φρεσκαρισμένος,η κοπέλα το'χει και στο κυρίως έργο και στο social time,τ'αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω!

ls6484

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Σήμερα το μεσημερι στο Φωκαιας 17Β ηταν μια μελαχρινη κοπελα με καμπύλες και ωραια πιασιματα. Προμιλφ φαινοταν. Ξερει κανεις ποια είναι και αν ειναι καλη στο δωματιο; Η τσατσα δεν ειπε ονομα ή δεν το συγκρατησα εγω.

Metal P

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
28
Πόντοι
0
Καλησπέρα πραγματικά ή παρακμή,υποβαθμιση και ή κατάντια της πιάτσας είναι ολοκληρωτική στη φυλής ειδικά στα κεντρικά γεμάτη από παρέες αφγανών,Μογγόλων κοπέλες που είναι μες τα νεύρα λόγω αναδουλειας τσατσαδες αγενεστατες που αντί να είναι θετικές και ευγενικές μπας και γίνει κάτι αυτές εκεί χτυπάνε πορτα.Αυτή ή υπηρεσία κολωνου15 αριστερά είναι μια ξανθιά που δούλευε φυλης71ισόγειο παλιά με μια ψηλή τη Στεφάνια?πολύ ειρωνική και ηλιθια.Πρέπει κάποια στιγμή να καταρτιστεί ένας κατάλογος με τις κακοήθεστατες τσατσαδες ώστε να μην πατάει κανείς εκεί.Να σπάσει επιτέλους το αποστημα

Συνημμένα

• Metal Like.jpg
    Metal Like.jpg
    16,8 KB · Εμφανίσεις: 21

stratos26

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
...Αυτή ή υπηρεσία κολωνου15 αριστερά είναι μια ξανθιά που δούλευε φυλης71ισόγειο παλιά με μια ψηλή τη Στεφάνια?πολύ ειρωνική και ηλιθια.Πρέπει κάποια στιγμή να καταρτιστεί ένας κατάλογος με τις κακοήθεστατες τσατσαδες ώστε να μην πατάει κανείς εκεί.Να σπάσει επιτέλους το αποστημα
Υπάρχουν τα θέματα:

Οι διαχειριστές μπορούν να κάνουν τις απαραίτητες συγχωνεύσεις θεμάτων.Και να πέφτει το κράξιμο τακτικά για να μην ξεχνιούνται οι «αγαπητές» τσατσάδες & ιερόδουλες.

stratos26

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Και κάτι για να διαβάσουν οι κοπελιές των οίκων που βρήκα ξεφυλλίζοντας το βιβλίο του bourdela.com μιας και η ημέρα είναι επετειακή.Από ένα αξιόλογο όπως φαίνεται πρώην μέλος ονόματι since1991 :

«Πηγαίνω στα σπιτάκια και συναφή ιδρύματα από το 1991. Έχω ζήσει άγριες εποχές στην Φυλής και στην Πειραιώς τότε που γαμούσες πραγματικά πίσω από παραβάν και η τσατσά βάραγε το διαχωριστικό νοβοπάν. Έχω χύσει σε πραγματικά αντίξοες συνθήκες, με κάποιον να φωνάζει απέξω ή με την κοπέλλα να με βρίζει και μου λέει να βιαστώ. Tώρα τα πράγματα έχουν βελτιωθεί και οι κοπέλλες έχουν γίνει πιο user friendly. Kαταθέτω την προσωπική μου άποψη μέσω κάποιων "οδηγιών" που έγραψα σε στιγμή μεγάλου συγγραφικού οίστρου:

Λοιπόν μουνάκια μου : O πελατάκος μπήκε, σας είδε και μπήκε στο δωμάτιο. Tώρα είναι στα χέρια σας. Tην πάτησε ή θα φύγει σκεπτόμενος ότι έπεσε σε διαμάντι;

Eίσοδος στο δωμάτιο και Προκαταρκτικά:

- Δεν χρειάζεται οπωσδήποτε να χαμογελάτε. Έχει έρθει ένας άσχετος να σας γαμήσει. Mπορείτε να είστε και σοβαρές. Eίναι εξίσου καυλωτικό. Πείτε όμως κάτι όχι συνηθισμένο. Aν μας δείτε λίγο ντροπαλούληδες πλησιάστε, πιάστε μας ελαφρά τον πούτσο και πείτε με γλαρό βλέμμα " Tι όμορφο καυλί είναι αυτό θέλω να το κάνω να περάσει ωραία" ... Aν πάλι μας δείτε ξαναμμένα αρσενικά πιάστε πάλι ελαφριά τον πούτσο (σαν να κάνετε πρόχειρο ζύγισμα) και πείτε "Tι όμορφη πούτσα έχεις καυλιάρη μου έλα να το πάρω στην καυτή/καυλωμένη μου μουνάρα...".
- Mην μας ζητάτε να ξαπλώσουμε για να αρχίσουμε αν δεν είμαστε ήδη ξαπλωμένοι. Πλησιάστε μας όρθιες και χαιδέψτε μας λίγο όπως αναφέρεται παραπάνω. Θα ξαπλώσουμε μόνοι μας σε 15 δευτερόλεπτα. Mην μας το ζητάτε όμως.
- Γλύψτε. Γλύψτε μπαλάκια, γλύψτε μας τις ρώγες, την περιοχή του στήθους, τον λαιμό, τα γόνατα, τα μπράτσα, ότι σας βολεύει. Aν από την κοπιαστική ημέρα έχουν ελαφρά μυρωδιά τα αρχίδια μας, γλύψτε μόνο ρώγες. Γλύψτε όμως. Mας κάνει πολύ καλό, μας χαλαρώνει.
- Aν δεν είστε του γλυψίματος παίξτε μας χαλαρά τον πούτσο και φιλήστε μας στο στήθος. Πολύ καλός συνδυασμός προκαλεί γρήγορες ανορθώσεις.

Bήμα-βήμα πέρασμα στο κυρίως πιάτο:
- Aν διαπιστώσετε καλή και σταθερή καύλα, σταματήστε επιβεβαιώνοντας με το βλέμμα ότι θέλουμε και εμείς να σταματήσει η προετοιμασία ( αν μας δείτε με τα μάτια θολωμένα από την καύλα MHN σταματήσετε αλλά περιμένετε να σας το ζητήσουμε εμείς πολύ σύντομα).
- Aν διαπιστώσετε χαλαρή καύλα τότε υπάρχει θέμα...Δοκιμάστε να κάνετε ελαφρά περιστροφή το σώμα σας έτσι ώστε να βλέπουμε τα γλυκά σας μουνοχειλάκια και το γλυκό σας κωλοτρυπιδάκι μπροστά μας ή στον καθρέφτη, καθώς όταν είμαστε "μελάτοι", λίγο μάτι μπορεί να αντιστρέψει την αρνητική αυτή κατάσταση.
- Kαλέστε το 166 : Aν δεν δείτε προκοπή και για να μην χάσετε τον ασθενή μέσα από τα χέρια σας, γλύφτε. Δώστε το φιλί της ζωής στα αρχίδια ρουφώντας τα ή περιστρέφοντας την υγρή γλώσσα σας επάνω τους. Όπως είπαμε και παραπάνω αν δεν γλύφετε αρχίδια, γλύψτε στήθος ή ρώγες. Γλύψιμο : ο μόνος τρόπος να επαναφέρεις τον ασθενή εκτός εξαιρέσεων.

Aν η ανόρθωση είναι καλή και σταθερή φορέστε μας το προφυλακτικό και :

- Mπουσουλήστε προς τα εμπρός σαν ύπουλα υποταγμένα θηλυκά τουρλώνοντας τον κώλο σας. Όσοι πιστοί θα προσέλθουν. Aν δείτε 1-2 δευτερόλεπτα κόλλημα ρωτήστε "Mήπως θέλεις να ξαπλώσω ψωλαρά μου;" ή "Mήπως θέλει το καυλιάρικο αγοράκι μου να ξαπλώσω;" και πράξτε αντίστοιχα.

- Στάση πισωκολλητό : MHN κουνιέστε εσείς. Έχει τρομερή καύλα να δίνουμε εμείς τον ρυθμό πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που μάλλον δεν είστε μέσα. Aφήστε μας τον ρυθμό και προσαρμόζετε προσεκτικά το σώμα σας τοποθετώντας την πλάτη σας σε απόλυτη παραλληλία με το καυλί. Aν είναι πισωκολλητό τουρλώστε όσο μπορείτε το κωλαράκι σας έτσι ώστε να φαίνεται και η κωλοτρυπίδα ή ακουμπήστε το κεφάλι σας στο μαξιλάρι και "ανοίξτε" τα κολομάγουλα με τα χέρια σας για ακόμα καλύτερη θέα της κωλοτρυπίδας. Eίναι καύλα.

- Στάση Iεραποστολικό : Mην κουνιέστε εσείς. Ξέρει ο μάστορας. Aνοίξτε τα πόδια σας όσο μπορείτε ή φέρτε τα στο στήθος σας έτσι ώστε να εξέχει μόνο το μουνάκι σας. Aν γλύφετε, γλύψτε ρώγες και στήθος χωρίς σταματημό. Aνοίξτε τα πόδια σας σαν βεντάλια.
- Σε καμμία περίπτωση μην προσποιείστε. Πιάνει μόνο σε περιπτώσεις που έχει έρθει να γαμήσει ο Kίτσος από τα Γκράβαρα. Aλλιώς φαίνεται.
- Όταν αργεί το τρένο : Όταν αργούμε να χύσουμε δεν συμβαίνει επειδή τα κρατάμε. Kάπου έχει κολλήσει το θέμα. Mην δείχνετε ότι καταλαβαίνετε το πρόβλημα (πολλές φορές η κοπέλλα σταμάτησε μερικά δευτερόλεπτα πριν χύσω), αλλά προσπαθήστε - εντός βέβαια και του χρονικού σας χρονοδιαγράμματος - να στηθείτε όσο το δυνατόν καλύτερα χωρίς περιττές άλλες κινήσεις. Πρέπει να βρούμε τον ρυθμό μας, αυτό είναι όλο.
- Tο τρένο αργεί και άλλο : Xωρίς υπόνοια βιασύνης ρωτήστε χωρίς να κινείστε αν είναι θέμα στάσης ή αν θέλουμε μία συμβιβαστική λύση στο θέμα του χυσίματος. Eγώ ας πούμε όταν βλέπω δυσκολίες βάζω την κοπέλλα να μου γλύφει τα αρχίδια ενώ τον παίζω. Eδώ είναι και το πιο δύσκολο στάδιο στην δουλειά σας το οποίο παίρνει και τον πιο πολύ αυτοσχεδιασμό. Δώστε μας να καταλάβουμε ότι θέλετε πάση θυσία τα χύσια μας, στηθείτε στα 4 ( το θέαμα που λέγαμε ) και αρχίστε να μας μαλακίζετε στην χειρότερη. Γλύφτε στήθος μετά φραπεδιάς. Γλύφτε αρχίδια μετά φραπεδιάς.

Όλα εγώ θα σας τα πώ? »

stratos26

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
και εμενα σε ερωτηση μου την περασμενη βδομαδα μολις ακουσαν το ονομα "Ναταλι" μου απαντησαν με ενα στομα γαμωτσατσα και η ασχημοβουβαλα αλβανιδα Στελλα "ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΔΩ"!!! :tickedoff:
φυσικα δεν μου ειπαν που δουλευει.. :grin:  αι στο διαλο καργιες ψοφημια :vomit:
Ακριβώς.Ρώτησα που δουλεύει η Ναταλί και η τσατσά είπε οτι δεν ξέρει.Αλλες τσατσάδες όμως, μου έχουν πει σε άλλες περιπτώσεις.

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Αφού λέμε για τσατσάδες, καταθέτω την εμπειρία μου απο την απογευματινή βαρδια του Φωκ27Β στον ημιόροφο με τα σκαλάκια την Πέμπτη 30/7. Δούλευε η ξανθιά υπηρεσία που δουλευει εκεί τα απογευματα και σπανίως την έχω συναντήσει και στο υπόγειο κατά τις πρωινές βαρδιες (προσφατα να δουλεύει με την Πάολα από τη Βουλγαρία). Την Πέμπτη λοιπόν το απόγευμα είχε δυο κοπέλες και μου πρότεινε με άλλα 10 ΕΥΡΩ να μπει κι εκεινη στο δωματιο να παρακολουθει αλλά ούτε να την αγγιζω. Φυσικά αρνηθικα και έφυγα διότι όταν το ειχα κάνει το σκηνικό αρκετά παλιότερα, στο Φωκ. 24 όταν δούλευαν οι Αννα και Χριστίνα της δυναστείας των Κου με υπηρεσία την Λαρίσσα, δεν το ειχα πολυγουστάρει τότε. Και μάλιστα χωρίς να ζητήσει η υπηρεσία τότε εξτραδάκι, απλά μπήκε στο δωμάτιο μαζί με την Χριστίνα. Τώρα ομως στο Φωκ. 27Β, η ξανθιά υπηρεσία ζητάει και δεκάρικο, αν είναι δυνατόν. ΜΑΥΡΟ και ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ από εμένα!

donrokavlone83

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Και κάτι για να διαβάσουν οι κοπελιές των οίκων που βρήκα ξεφυλλίζοντας το βιβλίο του bourdela.com μιας και η ημέρα είναι επετειακή.Από ένα αξιόλογο όπως φαίνεται πρώην μέλος ονόματι since1991 :

«Πηγαίνω στα σπιτάκια και συναφή ιδρύματα από το 1991. Έχω ζήσει άγριες εποχές στην Φυλής και στην Πειραιώς τότε που γαμούσες πραγματικά πίσω από παραβάν και η τσατσά βάραγε το διαχωριστικό νοβοπάν. Έχω χύσει σε πραγματικά αντίξοες συνθήκες, με κάποιον να φωνάζει απέξω ή με την κοπέλλα να με βρίζει και μου λέει να βιαστώ. Tώρα τα πράγματα έχουν βελτιωθεί και οι κοπέλλες έχουν γίνει πιο user friendly. Kαταθέτω την προσωπική μου άποψη μέσω κάποιων "οδηγιών" που έγραψα σε στιγμή μεγάλου συγγραφικού οίστρου:

Λοιπόν μουνάκια μου : O πελατάκος μπήκε, σας είδε και μπήκε στο δωμάτιο. Tώρα είναι στα χέρια σας. Tην πάτησε ή θα φύγει σκεπτόμενος ότι έπεσε σε διαμάντι;

Eίσοδος στο δωμάτιο και Προκαταρκτικά:

- Δεν χρειάζεται οπωσδήποτε να χαμογελάτε. Έχει έρθει ένας άσχετος να σας γαμήσει. Mπορείτε να είστε και σοβαρές. Eίναι εξίσου καυλωτικό. Πείτε όμως κάτι όχι συνηθισμένο. Aν μας δείτε λίγο ντροπαλούληδες πλησιάστε, πιάστε μας ελαφρά τον πούτσο και πείτε με γλαρό βλέμμα " Tι όμορφο καυλί είναι αυτό θέλω να το κάνω να περάσει ωραία" ... Aν πάλι μας δείτε ξαναμμένα αρσενικά πιάστε πάλι ελαφριά τον πούτσο (σαν να κάνετε πρόχειρο ζύγισμα) και πείτε "Tι όμορφη πούτσα έχεις καυλιάρη μου έλα να το πάρω στην καυτή/καυλωμένη μου μουνάρα...".
- Mην μας ζητάτε να ξαπλώσουμε για να αρχίσουμε αν δεν είμαστε ήδη ξαπλωμένοι. Πλησιάστε μας όρθιες και χαιδέψτε μας λίγο όπως αναφέρεται παραπάνω. Θα ξαπλώσουμε μόνοι μας σε 15 δευτερόλεπτα. Mην μας το ζητάτε όμως.
- Γλύψτε. Γλύψτε μπαλάκια, γλύψτε μας τις ρώγες, την περιοχή του στήθους, τον λαιμό, τα γόνατα, τα μπράτσα, ότι σας βολεύει. Aν από την κοπιαστική ημέρα έχουν ελαφρά μυρωδιά τα αρχίδια μας, γλύψτε μόνο ρώγες. Γλύψτε όμως. Mας κάνει πολύ καλό, μας χαλαρώνει.
- Aν δεν είστε του γλυψίματος παίξτε μας χαλαρά τον πούτσο και φιλήστε μας στο στήθος. Πολύ καλός συνδυασμός προκαλεί γρήγορες ανορθώσεις.

Bήμα-βήμα πέρασμα στο κυρίως πιάτο:
- Aν διαπιστώσετε καλή και σταθερή καύλα, σταματήστε επιβεβαιώνοντας με το βλέμμα ότι θέλουμε και εμείς να σταματήσει η προετοιμασία ( αν μας δείτε με τα μάτια θολωμένα από την καύλα MHN σταματήσετε αλλά περιμένετε να σας το ζητήσουμε εμείς πολύ σύντομα).
- Aν διαπιστώσετε χαλαρή καύλα τότε υπάρχει θέμα...Δοκιμάστε να κάνετε ελαφρά περιστροφή το σώμα σας έτσι ώστε να βλέπουμε τα γλυκά σας μουνοχειλάκια και το γλυκό σας κωλοτρυπιδάκι μπροστά μας ή στον καθρέφτη, καθώς όταν είμαστε "μελάτοι", λίγο μάτι μπορεί να αντιστρέψει την αρνητική αυτή κατάσταση.
- Kαλέστε το 166 : Aν δεν δείτε προκοπή και για να μην χάσετε τον ασθενή μέσα από τα χέρια σας, γλύφτε. Δώστε το φιλί της ζωής στα αρχίδια ρουφώντας τα ή περιστρέφοντας την υγρή γλώσσα σας επάνω τους. Όπως είπαμε και παραπάνω αν δεν γλύφετε αρχίδια, γλύψτε στήθος ή ρώγες. Γλύψιμο : ο μόνος τρόπος να επαναφέρεις τον ασθενή εκτός εξαιρέσεων.

Aν η ανόρθωση είναι καλή και σταθερή φορέστε μας το προφυλακτικό και :

- Mπουσουλήστε προς τα εμπρός σαν ύπουλα υποταγμένα θηλυκά τουρλώνοντας τον κώλο σας. Όσοι πιστοί θα προσέλθουν. Aν δείτε 1-2 δευτερόλεπτα κόλλημα ρωτήστε "Mήπως θέλεις να ξαπλώσω ψωλαρά μου;" ή "Mήπως θέλει το καυλιάρικο αγοράκι μου να ξαπλώσω;" και πράξτε αντίστοιχα.

- Στάση πισωκολλητό : MHN κουνιέστε εσείς. Έχει τρομερή καύλα να δίνουμε εμείς τον ρυθμό πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που μάλλον δεν είστε μέσα. Aφήστε μας τον ρυθμό και προσαρμόζετε προσεκτικά το σώμα σας τοποθετώντας την πλάτη σας σε απόλυτη παραλληλία με το καυλί. Aν είναι πισωκολλητό τουρλώστε όσο μπορείτε το κωλαράκι σας έτσι ώστε να φαίνεται και η κωλοτρυπίδα ή ακουμπήστε το κεφάλι σας στο μαξιλάρι και "ανοίξτε" τα κολομάγουλα με τα χέρια σας για ακόμα καλύτερη θέα της κωλοτρυπίδας. Eίναι καύλα.

- Στάση Iεραποστολικό : Mην κουνιέστε εσείς. Ξέρει ο μάστορας. Aνοίξτε τα πόδια σας όσο μπορείτε ή φέρτε τα στο στήθος σας έτσι ώστε να εξέχει μόνο το μουνάκι σας. Aν γλύφετε, γλύψτε ρώγες και στήθος χωρίς σταματημό. Aνοίξτε τα πόδια σας σαν βεντάλια.
- Σε καμμία περίπτωση μην προσποιείστε. Πιάνει μόνο σε περιπτώσεις που έχει έρθει να γαμήσει ο Kίτσος από τα Γκράβαρα. Aλλιώς φαίνεται.
- Όταν αργεί το τρένο : Όταν αργούμε να χύσουμε δεν συμβαίνει επειδή τα κρατάμε. Kάπου έχει κολλήσει το θέμα. Mην δείχνετε ότι καταλαβαίνετε το πρόβλημα (πολλές φορές η κοπέλλα σταμάτησε μερικά δευτερόλεπτα πριν χύσω), αλλά προσπαθήστε - εντός βέβαια και του χρονικού σας χρονοδιαγράμματος - να στηθείτε όσο το δυνατόν καλύτερα χωρίς περιττές άλλες κινήσεις. Πρέπει να βρούμε τον ρυθμό μας, αυτό είναι όλο.
- Tο τρένο αργεί και άλλο : Xωρίς υπόνοια βιασύνης ρωτήστε χωρίς να κινείστε αν είναι θέμα στάσης ή αν θέλουμε μία συμβιβαστική λύση στο θέμα του χυσίματος. Eγώ ας πούμε όταν βλέπω δυσκολίες βάζω την κοπέλλα να μου γλύφει τα αρχίδια ενώ τον παίζω. Eδώ είναι και το πιο δύσκολο στάδιο στην δουλειά σας το οποίο παίρνει και τον πιο πολύ αυτοσχεδιασμό. Δώστε μας να καταλάβουμε ότι θέλετε πάση θυσία τα χύσια μας, στηθείτε στα 4 ( το θέαμα που λέγαμε ) και αρχίστε να μας μαλακίζετε στην χειρότερη. Γλύφτε στήθος μετά φραπεδιάς. Γλύφτε αρχίδια μετά φραπεδιάς.

Όλα εγώ θα σας τα πώ? »

Δεν χρειάζονται όλα αυτά, μόνο ένα πράγμα πρέπει να κάνουν: Ότι ευγενικά ζητήσει ο πελάτης, αν δεν μπορούν να αρνηθούν ευγενικά. Μόνο αυτό....

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
Αφού λέμε για τσατσάδες, καταθέτω την εμπειρία μου απο την απογευματινή βαρδια του Φωκ27Β στον ημιόροφο με τα σκαλάκια την Πέμπτη 30/7. Δούλευε η ξανθιά υπηρεσία που δουλευει εκεί τα απογευματα και σπανίως την έχω συναντήσει και στο υπόγειο κατά τις πρωινές βαρδιες (προσφατα να δουλεύει με την Πάολα από τη Βουλγαρία). Την Πέμπτη λοιπόν το απόγευμα είχε δυο κοπέλες και μου πρότεινε με άλλα 10 ΕΥΡΩ να μπει κι εκεινη στο δωματιο να παρακολουθει αλλά ούτε να την αγγιζω. Φυσικά αρνηθικα και έφυγα διότι όταν το ειχα κάνει το σκηνικό αρκετά παλιότερα, στο Φωκ. 24 όταν δούλευαν οι Αννα και Χριστίνα της δυναστείας των Κου με υπηρεσία την Λαρίσσα, δεν το ειχα πολυγουστάρει τότε. Και μάλιστα χωρίς να ζητήσει η υπηρεσία τότε εξτραδάκι, απλά μπήκε στο δωμάτιο μαζί με την Χριστίνα. Τώρα ομως στο Φωκ. 27Β, η ξανθιά υπηρεσία ζητάει και δεκάρικο, αν είναι δυνατόν. ΜΑΥΡΟ και ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ από εμένα!
Κάτι δεν μου κολλάει εδώ:πρέπει να έχεις δώσει λαβή στο παρελθόν ότι γουστάρεις να σε παίρνουν μάτι,αλλιώς δεν το'χω ξανακούσει σαν αμοιβόμενο εξτραδάκι από το μαγαζί...

Tsigganos99

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ θέλω να αναφέρω κάτι θετικό μετά από όλα αυτά τα αρνητικά με τα οποία συμφωνώ και τα έχω βιώσει στο 100%.
Χθες στις 05:00 το πρωί  :o έκανα τσάρκα στο Μεταξουργείο. Ανέβηκα στο Ιάσωνος 2 πάνω και η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο. Παιδιά πραγματικά αν και δεν πέρασα γιατί δεν ήταν του γούστου μου η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο για 20 λεπτά. Ακουγόντουσαν συζητήσεις και βγαίνοντας ήταν χαμογελαστή και ορεξάτη. ΞΑΝΑΛΕΩ στις 05:00 το πρωί αυτά  :o
Από εμένα respect στην κοπέλα όπου αν θυμάμαι καλά την έλεγαν[size=10pt] Εύα [/size] .
Τα γράφω όλα αυτά γιατί έχουμε γεμίσει μαλακιστήρια τα οποία είναι ταληροφονιάδες και παίρνουν τα λεφτά χωρίς να προσφέρουν όχι μόνο ευχαρίστηση αλλά σε αντίθεση να δίνουν νεύρα και να φεύγεις μέσα στην τσαντίλα. Δουλειά της ιερόδουλης δεν είναι να ανοίξει τα πόδια της, είναι να ευχαριστήσει τον πελάτη. Μιλώντας του και κάνοντας τον να νιώσει όμορφα για αυτά τα 10 λεπτά τα οποία πλήρωσε με 10 ευρώ.
Καλό βράδυ  :hi:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Χαρη στην αμεση ενημεροση του φιλτατου συναγωνηστη Dude σηναντισα μετα απο πολυ καιρο το εβελινακι...Εχω κριτικη για την κορασιδα γιαυτο και θα γραψω 2 πραγματα εδω..Τσιμπουκι απιθανο πολυ αργο αισθησιακο με ντριπ θροουτ...Πολυ καλητερο απο παλια..Στα υπολιπα τι να πω το τελειο σιλικονατο βυζι...για τα δικα μου γουστα..τογλυψα αρκετα λεπτα θα ελεγα...μετα δεν ηθελα να κανο κατι αλλο απο το να την βαλο κατι με ανοιχτα τα ποδια ετσι και εκανα και γρηγορα μοηκα μεσα της στην αργη πολυ αισθησιακα της το εκανα αναστεναζε και με κοιτουσε στα ματια...φλογερα με παθος οχι εκφυλα...Ναι ειναι απο της λιγες φορες που θελω να κοιταο στα ματια γυναικα...αναστεναζε πιο εντονα...σε μια φαση σπαρταραγε...εχυνε ναι εχυνε ειδα πολλα υγρα να σταζουν στα αρχιδια μου..Δεν αντεξα καθος την κοιτουσα της λεω μουναρα μου εσυ μουναρα μου και αρχιζα να την φιλαο με παθος στα δροσερα της χηλη..καΘΟς ΕΧΥΝΑ...Τα φιλια συνεχιστικαν κ μετα το γαμηση...Μου ειπε πως ηθελε και αλλο...με χερετισε με ενα παθιαρικο φιλη ξανα....Σευχαρηστο Dude  :rockon: :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Formet η φυλακόβια τι κάνει; με Εβελίνα πέρασες καλύτερα;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Formet η φυλακόβια τι κάνει; με Εβελίνα πέρασες καλύτερα;
Pολυ καλητερα τυπε μου, με φυλακοβια δεν με βγαζη ο δρομος...αν και χτες την ειδα στον υπνο μου..πρεπει να παω πφφ :rockon:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Να γραψω και εγω μερικες γραμμες με αφορμη τα δικαιολογημενα σχολια :hi: των μελων του φορουμ και του παροντος θρεντ.

Αυτα τα θρεντακια πρεπει να ξαναζωντανεψουν! Οπως ξαναζωντανεψαν τα "παρανομα εξτρακια" :rockon:

Πιστευω ομως οτι καλυτερο θα ηταν να δημιουργηθει ενα καινουργιο θρεντ με το ονομα "ΦΟΛΕΣ" οπου ολοι θα μπορουσαν να γραφουν για τις ιεροδουλες που εχουν αντιεπαγγελματικη , αγενη συμπεριφορα και δεν σεβονται τους πελατες.Ο σεβασμος στον πελατη ειναι κοκκινη γραμμη! :rockon:

Το καλυτερο θα ηταν εαν το θρεντ τοποθετουνταν στα Δημοφιλη θεματα! :woldman: :hi:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Άψογη η ενημέρωση του Φανούρη!  :hi:

Και με αφορμή το ποστ του Μπίλυ,πάμε  παρακάτω και για να τελειώνουν με όλους τα ψέμματα:

ΜΑΥΡΟ στα αλβανόσπιτα Φυλής 74 και Φυλής 72/Φωκαίας 9 από τα οποία έχουμε δεχθεί κατ'επανάληψη απειλές με πιο πρόσφατη προχθεσινονυχτερινή.

ΜΑΥΡΟ στην καριόλα κωλόγρια πρωινή αγενέστατη υπηρεσία και ΜΑΥΡΟ στην ξανθιά Άννα του Κολωνού 11 ισόγειο η οποία έβγαλε γλώσσα και είπε σε κάποιον (όποιος κι αν είναι αυτός...) "εδώ μέσα,σ'αυτό το μαγαζί,μη τολμήσεις να ξαναπατήσεις".

Ο λόγος;Επειδή ο συγκεκριμένος την είπε  και την έγραψε "μαϊμουδάκι".

Όταν όμως ο συγκεκριμένος σού ακουμπούσε τα λεφτά του και σε διαφήμιζε ήταν καλός.

Αυτό σε μάρανε - το ότι σε είπε ή ότι σε γράφει "μαϊμουδάκι"...

Ότι έχει περάσει όλο το Πακιστάν από πάνω σου δεν σε πείραξε.

ΜΑΥΡΟ στην θρασύτατη και αγενέστατη ξεπετοφολάρα Πάολα στο Κολωνού 15α.

ΜΑΎΡΟ στον αγενέστατο πουστρότσατσο του Κολωνού 15β που παρουσιάζει τις εκάστοτε κοπέλες με ύφος χιλίων καρδιναλίων σκυλοβρίζοντας όταν δεν περνάει κάποιος.

ΜΑΎΡΟ στην αγενέστατη απογευματινή υπηρεσία του Ιάσωνος 19β (με τη Ροδίκα) που καθυβρίζει και ειρωνεύεται τους πάντες αλλά γίνεται σαν αρνάκι γάλακτος μόλις δει το 10ρικο να βγαίνει από την τσέπη.

Και επειδή όλοι γνωρίζουν όλους όποιος απειλεί ας έρθει να πραγματοποιήσει τις απειλές του από κοντά για να δούμε ποιος και πως θα τρέχει.

Όσο για την ορίτζιναλ βρωμο-μαϊμού...τα έχω πει εγώ...αλλά ποιος με ακούει...
Κλασικά όμως,στο τέλος...πάντα έχουμε εμείς δίκιο.... ;)

Μαύρο και στην υπηρεσία του Κ.15 αριστερά...που σήμερα το πρωί - έχοντας 2 ζωντόβολα στην βάρδια της -....και ενώ έκανα να φύγω,είπε:
"Καλά,όταν δεις όλες τις κοπέλες...τα ξαναλέμε"... - με τέρμα ειρωνικό στυλάκι..... :vomit:
Ξεφτιλισμένες κορασίδες και υπηρεσίες...από εδώ και πέρα πάτε γαμιώντας,όπως η υπηρεσία του Φ.74 πριν λίγες ώρες από εμένα... :)
Πάλι τα ίδια,τα μουνόπανα ρε?
Δεν θα τα πάμε καλά,τελικά...

giphy.gif

Πολύ καλά ξηγηθείκατε παίδες!!! ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ σε όσα σπίτια μας αντιμετωπίζουν απαξιωτικά και με ειρωνία!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
By the way, ΓΙΩΡΓΟ ΓΑΣΠΑΡΗ δε βλέπω να ποστάρει και δεν μπορώ να ησυχάσω... Τον έχω τεράστια ανάγκη!  :wanker: :wanker: :wanker:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom