Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
ντουντ αυτα τα φωτα μας τραβανε και θα μας τραβανε μια ζωη
ντουντ αυτα τα φωτα μας τραβανε και θα μας τραβανε μια ζωη
Thanks.μπραβο μπιλυ για τις ενημερωσεις και τα ωραια αβαταρ γιατι ο καλος μπουρδελιαρης ειναι και σινεφιλ
Το είχαμε ανάγκη...Βανάκι κοντά στο Φωκαίας 7...
Επίσης στα μοντελάδικα της Φωκαίας...
▪Φωκαίας 27 ισόγειο:
Η Άνυ η πορνοστάρ η οποία ήταν σε δωμάτιο επί 18 λεπτά - να τα λέμε αυτά παιδιά!
Η Αννυ είναι ξανθιά μουνάρα; Αν είναι αυτή είναι σκέτη καύλα, θα την έπαιρνα πριν από τέσσερις μέρες, αλλά είχε κόσμο και έφυγα.
Επίσης στα μοντελάδικα της Φωκαίας...
▪Φωκαίας 27 υπόγειο:
Η Χριστίνα η αδύνατη ξανθιά με το όμορφο πρόσωπο-και με φουλ πρόγραμμα.
Με ωραίο καυλωτικό ροζ εσώρουχο-κορμάκι!
▪Φωκαίας 27 ισόγειο:
Η Άνυ η πορνοστάρ η οποία ήταν σε δωμάτιο επί 18 λεπτά - να τα λέμε αυτά παιδιά!
▪Φωκαίας 27 όροφος:
Η Καμέλια με συνεχόμενα δωμάτια - και πάλι...
▪Φωκαίας 24:
Η Σόφι το μελαχροινό κοντοπούτανο με το σκυλέ πρόσωπο και το απίθανο τουρλωτό κωλί και η Γκάμπυ η ακεντράριστη ολόγυμνη στο σαλόνι.
Βέργας 3 ώρα 12,17 ..... ίέρεια Καίτη......
.... σέ δευτερόλεπτα τό πέος συμπαγές άκμαίον & μέ ήδονικόν άλγος ώς άκατάβλητο ίστίον
ώς ή πρωθιέρια τής άφροδίτης δεχτή διείσδυση ή όποία έγένννννετο ώς έκρηξη φωτιάς, τεθνεώτος ήλίου ...........
Ή σπερματέγχυσης δέ ????... ήγγικεν ώς άναπότρεπτον άποτέλεσμα τής θερμής συνουσίας !!
...... :-* :-*Φίλε μόνο στον ύπνο σου το είδες η Καίτη 12: 15 έφυγε λόγω περιόδου , τσεκαρισμενο
...... :-* :-*
...... Αγαπητέ μου ή κορασσίς 1 ή ώρα έφυγε , άλλά όχι λόγω περιόδου.....
πήγαινε άπό έκεί σήμερα καί θά τό διαπιστώσης & σήμερα θά λείπη καί ή Ελλη ........ τί να σού έλεγε ό Βασίλης...
ΚΑΡΑΑΑΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ
Δεν θέλω να γράψω κάτι εδώ που θα σε φέρει σε δύσκολη θέση αλλά αυτά που γράφεις ειναι λόγια τις φαντασίας και μόνο και ΕΣΥ και μόνο ΕΣΥ ξέρεις την αλήθεια ουδέν σχόλιο σε ότι γράψεις μετά Να ξέρεις ότι ξέρω ποιο πολλά από σένα και για ποιο λόγο έφυγε η κοπέλα από το σπιτάκι αυτά Καλημέρα
..... Ίσως ό κορυφαίος καί πολυτάλαντος Καβάφης με τον στίχο του χωρίς λύπη, χωρίς αίδώ περιγράψει τήν πνευματική σου ένδοια.
Αγαπητέ alcat..... είσθε λυρικότατος καί γλαφυρότατος καί γιατί όχι μέ ένα σπινθηροβόλον καί εύκλεές πνεύμα, καί τό καλοπροαίρετο χιούμορ άπό μέρους μου άν συνεχισθεί ,μπορεί νά έκληφθεί ώς προσωπική έπίθεση.
Να είσαι καί πάλι καλά...... :-*