Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 207 άτομα (21 μέλη και 186 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Επίσης στα μοντελάδικα της Φωκαίας...

▪Φωκαίας 27 υπόγειο:
Η Χριστίνα η αδύνατη ξανθιά με το όμορφο πρόσωπο-και με φουλ πρόγραμμα.
Με ωραίο καυλωτικό ροζ εσώρουχο-κορμάκι!

▪Φωκαίας 27 ισόγειο:
Η Άνυ η πορνοστάρ η οποία ήταν σε δωμάτιο επί 18 λεπτά - να τα λέμε αυτά παιδιά!

▪Φωκαίας 27 όροφος:
Η Καμέλια με συνεχόμενα δωμάτια - και πάλι...

▪Φωκαίας 24:
Η Σόφι το μελαχροινό κοντοπούτανο με το σκυλέ πρόσωπο και το απίθανο τουρλωτό κωλί και η Γκάμπυ η ακεντράριστη ολόγυμνη στο σαλόνι.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
34 μέλη και 101 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.... :rockon:

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Dude,αυτή τη Σόφη που αποκαλείς κοντοπούτανο στα Φωκαίας,την έχω στοχοποιήσει και δεν την πετυχαίνω ποτέ..Αν την πετύχω πουθενά θα τη γαμήσω..

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
Dude πρεπει να ειναι καλη η αννυ η πορνοσταρ 18 λεπτα σε δωματιο ειναι καλος χρονος θα ετοιμαστω για αυριο να παω να την δω απο κοντα και να την δοκιμασω

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

▪Φωκαίας 27 ισόγειο:
Η Άνυ η πορνοστάρ η οποία ήταν σε δωμάτιο επί 18 λεπτά - να τα λέμε αυτά παιδιά!

Η Αννυ είναι ξανθιά μουνάρα; Αν είναι αυτή είναι σκέτη καύλα, θα την έπαιρνα πριν από τέσσερις μέρες, αλλά είχε κόσμο και έφυγα.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129
ποιανης ειναι ο κωλος ??? η ημερομηνια ειναι λαθος, σημερινη ειναι..

Συνημμένα

• vlcsnap-2015-07-15-00h51m57s459.png
    vlcsnap-2015-07-15-00h51m57s459.png
    382,3 KB · Εμφανίσεις: 53

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Σε πέρασμα πριν τρεις ώρες περίπου από Αγκυρας12Α για να δω την καινούργια κοπέλα Σουζι αλλά δεν ήταν εκεί.Επέστρεψε όμως ή Έλενα ξανθια γεματουλα που δούλευε κλασικά πρωί όπως πάντα ευδιαθετη πρόσχαρη στο σαλονι επίσης εντός της εβδομάδας επιστρέφει λογικά ή Υβον Ρεμουνδου21.Μήπως ξέρει κανείς αν ή Έρρικα συνεχίζει στο Περγάμου1?γιατί δεν την πετυχα  τις τελευταίες μέρες και το μαγαζί μένει κλειστό στην νυχτερινή βαρδια

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
Επιστροφή στο κλεινόν άστυ μετά από 20 μέρες,μικρή στοχευμένη βόλτα στην 3η βάρδια,είχα στόχο να βρω και να δοκιμάσω την Κατερίνα στο Κολωνού 30 ισόγειο.Βρήκα την Τάνια,πρόσχαρη και ευδιάθετη μεν,λίγο υπέρβαρη για τα κυβικά μου δε,θα το σκεφτώ για επόμενη βόλτα.
Στο Ιάσωνος 31 το καινούργιο ήταν η Άννα,αδύνατη με ωραίο κορμί και συμπαθητική φυσιογνωμία,ο πουστρότσατσος μού είπε ότι κάνει και κώλο στα 15€,κι αυτή στα υπόψιν.
Ανεβαίνοντας να βρω την Άλλα στο Ιάσωνος 19 πάνω,έκανα μια στάση κάτω και βρήκα την Αλίνα,μελαχροινή με σλαβικά χαρακτηριστικά,ωραίο αδύνατο κορμί,άβυζη αλλά δεν με "χαλάει" αυτό.Πέρασα,ήρθε η κοπέλα μετά από λίγο,έκανε μια αρχική κουβέντα να "σπάσει ο πάγος" σχετικά με το κλιμστιστικό,ξεκίνησε φιλάκια και γλείψιμο στους όρχεις,με ρώτησε αν ήθελα ακά και συναίνεσα,τη σταμάτησα μην έχω κανά πρόωρο τέλος,και δεν άργησα με μία μόνο στάση λόγω πολυήμερης αποχής.Σε ερώτησή μου μού είπε ότι δούλευε στο Λεωνίδου 6.Γενικά έμεινα ευχαριστημένος.
Ανέβηκα πάνω,η ευγενική νεαρή ευτραφής υπηρεσία με ενημέρωσε ότι η Άλλα ήταν στο δωμάτιο,και ανανέωσα το ραντεβού για τις επόμενες μέρες.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πάντα ωραίος με τις ενημερώσεις σου! :hi:

▪Φωκαίας 27 υπόγειο:
Η Χριστίνα η αδύνατη ξανθιά με το όμορφο πρόσωπο-και με φουλ πρόγραμμα.
Με ωραίο καυλωτικό ροζ εσώρουχο-κορμάκι!

▪Φωκαίας 27 ισόγειο:

▪Φωκαίας 27 όροφος:
Η Καμέλια με συνεχόμενα δωμάτια - και πάλι...

▪Φωκαίας 24:
Η Σόφι το μελαχροινό κοντοπούτανο με το σκυλέ πρόσωπο και το απίθανο τουρλωτό κωλί και η Γκάμπυ η ακεντράριστη ολόγυμνη στο σαλόνι.

alcat

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
114
Πόντοι
0
Βέργας 3 ώρα 12,17 ..... ίέρεια Καίτη......  :rockon: :rockon:

.... σέ δευτερόλεπτα τό πέος συμπαγές άκμαίον & μέ ήδονικόν άλγος ώς άκατάβλητο ίστίον
ώς ή πρωθιέρια τής άφροδίτης δεχτή διείσδυση ή όποία έγένννννετο ώς έκρηξη φωτιάς, τεθνεώτος ήλίου ...........
Ή σπερματέγχυσης δέ ????... ήγγικεν ώς άναπότρεπτον άποτέλεσμα τής θερμής συνουσίας !!

Φίλε μόνο στον ύπνο σου το είδες η Καίτη 12: 15 έφυγε λόγω περιόδου , τσεκαρισμενο

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.000
Πόντοι
22.785
Φίλε μόνο στον ύπνο σου το είδες η Καίτη 12: 15 έφυγε λόγω περιόδου , τσεκαρισμενο
...... :-* :-*

...... Αγαπητέ μου ή κορασσίς 1 ή ώρα έφυγε , άλλά όχι λόγω περιόδου.....
πήγαινε άπό έκεί σήμερα καί θά τό διαπιστώσης & σήμερα θά λείπη καί ή Ελλη  ........ τί να σού έλεγε ό Βασίλης...
ΚΑΡΑΑΑΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ  :smitten: :smitten:

..... Ίσως ό κορυφαίος καί  πολυτάλαντος Καβάφης με τον στίχο του  :think: :think: χωρίς λύπη, χωρίς αίδώ περιγράψει τήν πνευματική σου ένδοια.

alcat

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
114
Πόντοι
0
...... :-* :-*

...... Αγαπητέ μου ή κορασσίς 1 ή ώρα έφυγε , άλλά όχι λόγω περιόδου.....
πήγαινε άπό έκεί σήμερα καί θά τό διαπιστώσης & σήμερα θά λείπη καί ή Ελλη  ........ τί να σού έλεγε ό Βασίλης...
ΚΑΡΑΑΑΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ  :smitten: :smitten:

Δεν θέλω να γράψω κάτι εδώ που θα σε φέρει σε δύσκολη θέση αλλά αυτά που γράφεις ειναι λόγια τις φαντασίας και μόνο και ΕΣΥ και μόνο ΕΣΥ ξέρεις την αλήθεια ουδέν σχόλιο σε ότι γράψεις μετά Να ξέρεις ότι ξέρω ποιο πολλά από σένα και για ποιο λόγο έφυγε η κοπέλα από το σπιτάκι αυτά Καλημέρα

..... Ίσως ό κορυφαίος καί  πολυτάλαντος Καβάφης με τον στίχο του  :think: :think: χωρίς λύπη, χωρίς αίδώ περιγράψει τήν πνευματική σου ένδοια.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.000
Πόντοι
22.785
Αγαπητέ alcat..... είσθε λυρικότατος καί γλαφυρότατος καί γιατί όχι μέ ένα σπινθηροβόλον καί εύκλεές πνεύμα, καί τό καλοπροαίρετο χιούμορ άπό μέρους μου άν συνεχισθεί ,μπορεί νά έκληφθεί ώς προσωπική έπίθεση.
Να είσαι καί πάλι καλά...... :-* :hi:

alcat

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
114
Πόντοι
0
Αγαπητέ alcat..... είσθε λυρικότατος καί γλαφυρότατος καί γιατί όχι μέ ένα σπινθηροβόλον καί εύκλεές πνεύμα, καί τό καλοπροαίρετο χιούμορ άπό μέρους μου άν συνεχισθεί ,μπορεί νά έκληφθεί ώς προσωπική έπίθεση.
Να είσαι καί πάλι καλά...... :-* :hi:

Δεν θα ήθελα ποτέ να αρχίσω πόλεμο με εσάς και ξέρω ότι εδώ ο καθένας γράφει ότι θέλει απλά η αλήθεια ειναι ότι η κοπέλα έφυγε για τον λόγω που ανάφερα ποιο πάνω και ναι όντως η άλλη κοπέλα έχει ρεπό και στην θέση ειναι μόνη της σημερα η Κατερινα από την απογευματινή βάρδια αν θέλεις να μηλησουμε ανοιχτά μόνο με Π Μ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom