Ευχαριστω πολυ συναγωνιστη devito για τις πληροφοριες.Εχει 2 κριτικες απο Ιασωνος 10
Επισης στο Κολωνου 30β
Η πρωτη και η τριτη κριτικη πρεπει να ειναι για αυτην
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Όχι.Η κατριν ειναι αποψε?
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.901
- Πόντοι
- 19.505
εκεί είναι αλλά έχει αρχίσει να κάνει νερά. Μη το ένα μη το άλλο.Μια ρομαντικη μαυρουλα που διαβασα οι παιζει στο Ιωαννινων ξερει κανεις αν ειναι ακομα εκει; Το εχω τεραστια αναγκη
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Αναχώρηση και απευθείας Μαραθώνος ευελπιστώντας ότι θα βρω κάποια Ουκρανέζα να μου παρέχει υπηρεσίες πλήρης γιατί έπρεπε οπωσδήποτε ο επίλογος της βραδυάς να ήταν καλύτερος από την κακή ανάμνηση της Αλεξάνδρας.... Εισέρχομαι στο γωνιακό Μαραθώνος και Αχιλλέως γωνία ημιυπόγειο και με προσεγγίζει επιθετικά η Τάνυα ...ο συμπαθής Ουκρανός τσάτσος θεώρησε κάθε προσπάθεια να με πείσει να περάσω χαμένη γιατί συνήθως με τις άλλες κοπέλες που μου παρουσιάζει και δεν είναι του γούστου μου δεν περνάω στα ενδότερα ... οπότε με το που βγάζω το 20ευρω εμφανώς τον εξέπληξα θετικά...ο λόγος που το έπραξα είναι επειδή η Τάνυα είναι νεαρή Ουκρανέζα με υπέροχο κορμί σφιχτό και γεροδεμένο , 2&1/2 στήθος με καλή υφή και πρόσωπο με εφηβικά χαρακτηριστικά και κάτασπρη επιδερμίδα ....η εμφάνισή της μου θύμισε μία κοπέλα από το mamba.ru και που την είχα βρει με το όνομα Yulechka αλλά σε κλήση για διάλογο με στόχο να συνευρεθούμε δεν μου είχε απαντήσει....δεν ρώτησα καν την Τάνυα αν είναι αυτή....στα ενδότερα τώρα είναι παγοκολώνα που τα κάνει όλα ωραία μεν αλλά νιώθεις το Σιβηρικό χειμώνα στο δωμάτιο....το τσιμπούκι της ελεύθερο και σε υπόδειξή μου έβγαλε τα χέρια τελείως και χρησιμοποιούσε μόνο στόμα ....μάλιστα τον έπαιρνε επιθετικά στο στόμα της και υποψιάζομαι ότι ίσως να της αρέσει και το λαρυγγωτό ,κάτι όμως που δεν το επιδίωξα γιατί η φρεσκάδα της σάρκας της ένιωθα ότι θα με τελείωνε σύντομα...στο ιεραποστολικό η τρυπούλα της δημιουργεί καλή αίσθηση κατά την πεοτρυψία εντός της και το τελείωμα έγινε ελευθέρως στην κοιλιακή της χώρα αφού σε προτροπή μου για την στοματική της κοιλότητα έλαβα επίμονη άρνηση ....και με ανακουφισμένα τα κατώτερα ένστικτά μου απεχώρησα.....
φιλαράκι αυτή που αναφέρεις...είναι με καστανό σκούρο μαλλί μέχρι τους ώμους (σαν φοιτήτρια φάση άβγαλτη) ???
Και άβαφτο πρόσωπο (νομίζω με κανά σπυράκι εφηβίας φάση?).....
Επίσης....φωνάζει καθόλου στην πράξη?
είχα περάσει Κυριακή και έχω την αίσθηση πως αυτή είναι...αλλά δεν πέρασα μαζί της (αν και με ξεσήκωσε με τις φωνές στον προηγούμενο συναγωνιστή καθώς την περίμενα...)
βγαίνει τσιτσίδι επίσης?
Καλημερα.
Βραδυνο-πρωινη βαρδια (μαλλον βραδυνες πρεπει να ηταν οι κοπελες κοντα στο σχολασμα).
Κολωνου 30β
Στον 1ο οροφο η Αννα η μιλφορουμανα η παλαια. Το ειχε αναγκη, αλλα εγω οχι.
2ος Οροφος η Αννα Ρωσσιδα οπως μου ειπε η τσατσα. Σκεφτηκα την καταθεση, αλλα κατι με απετρεψε. Ομορφουλα κοντη λεπτη ξανθια.
Κολωνου 48
Η Βαλερια και μια αλλη ασχημη
Κολωνου κ Μεγαλου αλεξανδρου γωνια μια ασχημη κ μια χοντρουλα. Η χοντρη με κοιταξε με επιθετικο βλεμμα κ εγω την εκανα ταχυστα.
Βραδυνο-πρωινη βαρδια (μαλλον βραδυνες πρεπει να ηταν οι κοπελες κοντα στο σχολασμα).
Κολωνου 30β
Στον 1ο οροφο η Αννα η μιλφορουμανα η παλαια. Το ειχε αναγκη, αλλα εγω οχι.
2ος Οροφος η Αννα Ρωσσιδα οπως μου ειπε η τσατσα. Σκεφτηκα την καταθεση, αλλα κατι με απετρεψε. Ομορφουλα κοντη λεπτη ξανθια.
Κολωνου 48
Η Βαλερια και μια αλλη ασχημη
Κολωνου κ Μεγαλου αλεξανδρου γωνια μια ασχημη κ μια χοντρουλα. Η χοντρη με κοιταξε με επιθετικο βλεμμα κ εγω την εκανα ταχυστα.
Καλημέρα από τις πιο μιζερες φατσες που έχω δει ποτέ σε μπουρδέλο είναι αυτή ή Τανια δεν χρειάζεται να είναι ψυχολόγος κανείς για να καταλάβει πως θα φάει φολα και θα χασει20€στα μοναδικά τρία σκατομαγαζα που είναι μετάξι έχουν μετριοτατες παρουσιες και θελουν20€. Άραγε πάλι ο Πούτιν φταίει που δεν πατάει κανεις εκεί πρέπει να είναι συντριπτικό το μαύρισμα στα κωλοχανια της Μαραθώνος μην περιμένετε να δείτε σωστή και όμορφη Ουκρανή εκει είναι όλες ανεξαιρέτως για Ιάσωνος στο10€ακι.Ή μόνη ωραία Ουκρανή που είδα σε οικο είναι αυτή στο στουντιο Αντιχεια63 Ν.Φιλαδέλφεια ή Σιντυ που αν αν αυτά τα μπάζα της Μαραθώνος θέλουν αυτή θα έπρεπε να ζηταει120€?φιλαράκι αυτή που αναφέρεις...είναι με καστανό σκούρο μαλλί μέχρι τους ώμους (σαν φοιτήτρια φάση άβγαλτη) ???
Και άβαφτο πρόσωπο (νομίζω με κανά σπυράκι εφηβίας φάση?).....
Επίσης....φωνάζει καθόλου στην πράξη?
είχα περάσει Κυριακή και έχω την αίσθηση πως αυτή είναι...αλλά δεν πέρασα μαζί της (αν και με ξεσήκωσε με τις φωνές στον προηγούμενο συναγωνιστή καθώς την περίμενα...)
βγαίνει τσιτσίδι επίσης?
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στη Φωκαίας...
▪Φωκαίας 27 όροφος:
Η Καμέλια η γνωστή μελαχροινή με την ωραία κωλάρα.
Με φουλ πρόγραμμα-από τις καλύτερες περιπτώσεις...
▪Φωκαίας 27 ισόγειο:
Η Χριστίνα η γνωστή Ελληνοουκρανέζα...
Ξανθιά,με όμορφο πρόσωπο...
Ωραίο αδύνατο κορμί,προκλητικό κωλαράκι το οποίο και δίνει...
Με προκλητικά μαύρα ζαρτιεροειδή!
▪Φωκαίας 27 υπόγειο:
Η Πάολα...
Μελαχροινή πιτσιρίκα...
Σχετικά ψηλή,με γλυκό πρόσωπο και με σκιστά μάτια...
Ζουμερό κορμί τόσο όσο πρέπει για να είναι προκλητικό-μπάνικο το μελανουράκι για όσους τους αρέσουν οι ελαφρώς ζουμερές...
Με φουλ πρόγραμμα.
▪Φωκαίας 24:
Η Άννυ η Πορνοστάρ....
Πρωινιάτικα και πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο...
(Και αυτή και οι άλλες δύο απέναντι,Καμέλια και Χριστίνα,έχουν κάνει τελικά πελατεία!
▪Φωκαίας 25β:
Η Αλίνα...
Μελαχροινή πιτσιρίκα...
Με γλυκό προσωπάκι και με σώμα ψιλοζουμερό...
Νοστιμούλα - και με κώλο στο πρόγραμμα.
▪Φωκαίας 19:
Η Πωλίνα...
Η ψηλή νταρντανοκοπέλα...
Με όμορφο πρόσωπο με ανοικτόχρωμα μάτια...
Με πιασίματα - και με ωραία κοκκινόμαυρα εσώρουχα!
Με φουλ πρόγραμμα
▪Φωκαίας 17α:
Η Μαρία η μελαχροινή βυζαρού κλασσικά ολόγυμνη στο σαλόνι!
Κρίμα τα βυζιά!
Και η Σαμπρίνα...
Η μελαχροινή κοπέλα με το θηλυκό πρόσωπο...
Με σκιστά μάτια και με προκλητικό ζουμερό κώλο...
Με μαύρο σουτιενάκι και με λευκό εσώρουχο!
Κοπέλα γνωστή (και από το) πέρασμά της από Φωκαίας 27.
Τα Φωκαίας 17β και 25α είναι κλειστά.
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Επίσης σε καταδρομική έφοδο στη Λιοσίων....
▪Βέργας 2:
Η γνωστή ξανθιά Αννίτα...
Με το πολύ όμορφο πρόσωπο και το ωραίο κορμάκι...
Με σταθερή πελατεία η μικρή!
▪Βέργας 2:
Δεξιά η Τζένη με τις βυζάρες.
Αριστερά η Καίτη και η Έλλη.
Στον όροφο η Μπιάνκα,η ξανθιά αδύνατη πιτσιρίκα με το ωραίο κορμάκι-απίθανο κωλαράκι.
Είναι η γνωστή παλαιά Λαβίνια.
▪Βέργας 6α:
Η θρυλική θεία Όλγα με τις βυζάρες.
▪Βέργας 6β:
Η Ναταλία το γνωστό καστανό μιλφογκίλφ.
▪Λιοσίων 79:
Η Μικαέλα η γνωστή καστανή με ξανθές ανταύγειες (πλέον) γυρολόγος χοντρούλα πιτσιρίκα με φουλ πρόγραμμα.
▪Βέργας 2:
Η γνωστή ξανθιά Αννίτα...
Με το πολύ όμορφο πρόσωπο και το ωραίο κορμάκι...
Με σταθερή πελατεία η μικρή!
▪Βέργας 2:
Δεξιά η Τζένη με τις βυζάρες.
Αριστερά η Καίτη και η Έλλη.
Στον όροφο η Μπιάνκα,η ξανθιά αδύνατη πιτσιρίκα με το ωραίο κορμάκι-απίθανο κωλαράκι.
Είναι η γνωστή παλαιά Λαβίνια.
▪Βέργας 6α:
Η θρυλική θεία Όλγα με τις βυζάρες.
▪Βέργας 6β:
Η Ναταλία το γνωστό καστανό μιλφογκίλφ.
▪Λιοσίων 79:
Η Μικαέλα η γνωστή καστανή με ξανθές ανταύγειες (πλέον) γυρολόγος χοντρούλα πιτσιρίκα με φουλ πρόγραμμα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.124
- Πόντοι
- 7.786
ωραια πληρωφορια Dude για την αννυ την πορνοσταρ μπραβο για την ενημερωση
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Kαλημερα..υπαρχει καμμια ωριμη 50 αρα τωρα στο μεταξι?
Δυστυχώς είδα καθυστερημένα το μήνυμά σου για να το τσεκάρω σίγουρα αλλά λογικά στα Ιάσωνος 2 πρέπει να παίζουν η Λυδία και η Μαργαρίτα.
Καλές περιπτώσεις-αν τυχόν περάσεις(και αν θες βέβαια) πες μας τις εντυπώσεις σου...
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
guys....αυτή η ΑΝΚΑ η ρουμάνα , η γλυκια πανεμορφη τάπα (όπως μαρέσουν) ....που ηταν στο ΦΩΚΑΙΑΣ 27 πάνω όροφο.... που έχει χαθεί εδώ και πολύ καιρό... ξέρετε που βόσκει?
Ή πάει και αυτή πίσω στην πατρίδα της?
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Στην Κολωνού ψάχνοντας για την Άννα το μαιμουδάκι (αλλά τελικά δεν...) έριξα μια ματιά στα της αλυσίδας...
▪Κολωνού 11 όροφος:
Η Άννα η πολύ αδύνατη μελαχροινή πιτσιρίκα με το γλυκό κοριτσίστικο προσωπάκι- με ωραίο πολύχρωμο μαγιουδάκι!
▪Κολωνού 11 ισόγειο:
Η Ζωή η γνωστή μινιόν κοπέλα με το καρτουνίστικο πρόσωπο.
▪Κολωνού 11 υπόγειο:
Η Μαίρη η μελαχροινή ζουμερή με την πρόστυχη φάτσα και με καλή κωλάρα...
▪Κολωνού 15α:
Η Σάρα η ξανθιά πιτσιρίκα-αν και δείχνει μεγαλύτερη...
Ωραία καυλόφατσα, γεμάτες βυζάρες, ζουμερή κωλάρα...
▪Κολωνού 15β:
Η Ντάνα η γνωστή ξινομούρα γυρολόγος-αν η φάτσα της είχε την ομορφιά του κορμιού της....
▪Κολωνού 32β:
Η Καρίνα με το σιλικονάτο στήθος και την τροφαντή κωλάρα και η αδύνατη Ντιάνα με το όμορφο πρόσωπο και με ωραίο κορμάκι με απίθανο κωλαράκι!
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
guys....αυτή η ΑΝΚΑ η ρουμάνα , η γλυκια πανεμορφη τάπα (όπως μαρέσουν) ....που ηταν στο ΦΩΚΑΙΑΣ 27 πάνω όροφο.... που έχει χαθεί εδώ και πολύ καιρό... ξέρετε που βόσκει?
Πουτάνα Μέρκελ μάς τρως τα καλύτερα κοντοπούτανα! ;)
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Την εχω παρη στης αρχες της καριερας της..στο φωκαιας 17...τοτε ηταν αβυζη και φοβησμενη...με ενα κοντο καρεδακι...και ωραιο κολακι...Εντυποση τοτε μουκανε ηφωνη που εβαζεοντος πονουσε αυτο με τρελανε τοτε..Επητα σταματησε....και επανηλθε μετα απο καιρο...Πλεον δεν θελω να περασο μαζι της πιστευο οτι ειναι τελειομενη επαγγελματιας..αν και στο σαλονι μου εχει φερθη ωραια αλλα δεν την εμπιστευομε...εχει περαση πολλα και νιωθο οτι θα βγαλη αποθημενα..εκτος αυτο εργαζετε μαζι με λαουρα και ειμαι πελατηε λαουρας2 Φορες εχω παει πορνε μου και ακομα κλαιω οχι δαχτυλιασμα ουτε το βυζι δεν με αφησε να πιασω respect παντως που περασες καλα
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Πουτάνα Μέρκελ μάς τρως τα καλύτερα κοντοπούτανα! ;)
φφφφφφφφφ............ :'(
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.002
- Πόντοι
- 22.785
Βέργας 3 ώρα 12,17 ..... ίέρεια Καίτη......
.... σέ δευτερόλεπτα τό πέος συμπαγές άκμαίον & μέ ήδονικόν άλγος ώς άκατάβλητο ίστίον
ώς ή πρωθιέρια τής άφροδίτης δεχτή διείσδυση ή όποία έγένννννετο ώς έκρηξη φωτιάς, τεθνεώτος ήλίου ...........
Ή σπερματέγχυσης δέ ????... ήγγικεν ώς άναπότρεπτον άποτέλεσμα τής θερμής συνουσίας !!
.... σέ δευτερόλεπτα τό πέος συμπαγές άκμαίον & μέ ήδονικόν άλγος ώς άκατάβλητο ίστίον
ώς ή πρωθιέρια τής άφροδίτης δεχτή διείσδυση ή όποία έγένννννετο ώς έκρηξη φωτιάς, τεθνεώτος ήλίου ...........
Ή σπερματέγχυσης δέ ????... ήγγικεν ώς άναπότρεπτον άποτέλεσμα τής θερμής συνουσίας !!
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Βέργας 3 ώρα 12,17 ..... ίέρεια Καίτη......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις