Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 401 άτομα (58 μέλη και 343 επισκέπτες)

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
892
Πόντοι
81
Σε μίνι βολτούλα κατά τις 23:00 με σκοπό να πετύχω τη Βίκυ από Μαραθώνος:

Αχιλλέως και Μαραθώνος: Η Βικτώρια με σέξυ συνολάκι όπου η φουστίτσα ήταν "κόλαση"
Μαραθώνος 59: Η Αλεξάνδρα από Διδύμου, Βέργας 3 (όροφος) κλπ
Μαραθώνος 59Α: Η Ντιάνα με το γνωστό ροζ κορμάκι και ακάλυπτα τα βυζάκια της. Σημειώνω ότι η συγκεκριμένη θα φύγει για Ουκρανία στις 15/7 και μάλλον δεν θα ξαναγυρίσει.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Την ειδα.Δεν μου εκανε κλικ.Δεν ειναι κατο ιδιαιτερο εμφανισιακα.Εχει καλο κορμακι αλλα χανει στο προσωπο :(.Ειναι καπως τραχυ!

DEVITO,ότι γούστο έχεις στην πολιτική έχεις και στις πουτάνες.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
DEVITO,ότι γούστο έχεις στην πολιτική έχεις και στις πουτάνες.
Σε εμφανιση χανει πολυ απο την Αλα απο τον ιδιο οικο.Ενταξει για 10ρικο και Μεταξι ειναι καλη.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
γνωρίζεις αν η Καμελια είναι πρωί κ απόγευμα επάνω στο 27 Φωκαίας?

ΥΓ η φωτό με το ρομαντικό μεταξένιο πλακόστρωτο, όλα τα λεφτα , ένα νησί στην Ιάσωνος :rockon:

:hi:

Σήμερα (και συνήθως έτσι είναι και τις υπόλοιπες ημέρες...) δούλευε και πρωί και απόγευμα.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.200
Πόντοι
7.786
εγω στις βολτες που εκανα καταφερα και βρηκα την κορασιδα που ειχα καλη χημεια

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Επίσης

Φυλής

65 κάτω - Εμμανουέλα

59 - Αλίσια κτλ...

Φωκαίας

27 ισόγειο - Γκάμπι ακεντράριστη

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.200
Πόντοι
7.786
την γκαμπυ φιλε billy 13 την πηρα σημερα ειναι τιμια κοπελα απλως δεν ειναι κατι το ιδαιτερο υπαρχουν καλυτερες επιλογες

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.305
Πόντοι
1.686
Φίλε μου δεν γνωρίζω αν δούλευε το πρωί αλλά πάντως δεν δούλευε ούτε απόγευμα,ούτε νύχτα.

Με την ευκαιρία,ωραίες οι ενημερώσεις σου!  :hi:

Φίλε , ποιά η γώμη σου για τη καστανή ρωσόφωνη στο Ιάσωνος 10, πρωϊνή βάρδια και
για τη ξανθιά ρωσόφωνη στο Κολωνού ,γωνία με Μ.Αλεξάνδρου, πρωϊνή βάρδια ;

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Φίλε , ποιά η γώμη σου για τη καστανή ρωσόφωνη στο Ιάσωνος 10, πρωϊνή βάρδια και
για τη ξανθιά ρωσόφωνη στο Κολωνού ,γωνία με Μ.Αλεξάνδρου, πρωϊνή βάρδια ;

Πολλές ρωσόφωνες!  :grin:

Μια και δεν συγκράτησες ονόματα πρέπει να τις δω για να καταλάβω συγκεκριμένα ποιες εννοείς.  :hi:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.305
Πόντοι
1.686
Πολλές ρωσόφωνες!  :grin:

Μια και δεν συγκράτησες ονόματα πρέπει να τις δω για να καταλάβω συγκεκριμένα ποιες εννοείς.  :hi:

Οκ , τα ξαναλέμε όταν πάω πάλι για πρωϊνή τσάρκα.

lustyman

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Έπειτα από 3 εβδομάδες αποχής , αποφάσισα σήμερα να πιατσάρω στοχευμένα με βάση την ενημέρωση των συν-forum-ιτών σε μπουρδελάκια της Φυλής και του Μεταξιού ώστε να γευτώ και εγώ λίγες σταγόνες ηδονής που το σώμα μου αναζητούσε μετ'επιτάσεως...Φτάνω στις 21.30 και παρκάρω Φυλής...Να διευκρινίσω ότι έχω αδυναμία στο ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό , οπότε πρώτη επίσκεψη στο Αγκύρας 12 προς αναζήτηση της Σούζι που έχουν γραφεί και κριτικές...Μου παρουσιάζει η τσατσά την Λάνα μεγαλόσωμη και τη Σούζι βραχύσωμη και με συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου που δεν αποπνέουν ομολογουμένως πορνικά ένστικτα , αλλά το πλήρες πρόγραμμα που κάνουν αμφότερες με οδήγησε στο να επιλέξω Σούζι....Πράγματι , αν εξαιρέσουμε ότι δεν φιλάει στο στόμα ούτε απ΄έξω από τα χείλη , σε όλα τα άλλα ήταν άψογη...φιλούσε όλο το σώμα , χάϊδευε , έκανε αδιαμαρτύρητα ελεύθερο στοματικό ,στο σεξ δεν έβαζε εμπόδια ή άλλες δυσκολίες , είχε και μια υποτακτική ψυχολογία που την άφηνε διαθέσιμη σε ορέξεις όπως gagging κλπ και στο τέλος όπως μανιασμένα τελείωνα άνευ περικαυλίδας στο υπέροχο στόμα της  :wanker: :pipa2: μου χάρισε την ηδονή που αναζητούσα....
  Προφανώς δεν τελείωσε εκεί η τσάρκα μου αλλά όπως ο συναγωνιστής Γάσπαρης νομίζω έγραφε σε προηγούμενο post του είχα έρθει αποφασισμένος να γλεντήσω σήμερα...και από Αγκύρας κατευθύνθηκα Διδύμου στα κάτω της Αχαρνών ώστε να βρω το επόμενο σπερματοδοχείο μου... Στο Διδύμου 16 ημιυπόγειο ήταν 2 milf η Αναστασία και η Ειρήνη εκ των οποίων δεν τίμησα καμία αν και την Ειρήνη πριν καιρό την είχα τιμήσει όταν δούλευε στο Φυλής 136 όροφος και ενώ εμφανισιακά είναι αποδεκτή τότε μου είχε εμπνεύσει μια βιασύνη οπότε και δεν την τίμησα σήμερα ....Στο Διδύμου 18 κάτω ήταν η πανύψηλη Νάταλυ με γεμάτο σώμα και φουλ πρόγραμμα αλλά δεν την τίμησα ίσως επόμενη φορά , και στο Διδύμου 18 πάνω ήταν η Αλιόνα , την οποία είχα τιμήσει παλιότερα όταν ακόμη δούλευε στο Φ86 όροφος που ήταν περιζήτητη για τις πλήρεις υπηρεσίες της ...σήμερα που την είδα έχει αδυνατίσει σε σχέση με τότε και έχει γίνει κορμάρα και το πρόσωπό της όπως το είχε βάψει αλλά και οι βόστρυχοί της πλούσιοι και πυκνοί μου δημιούργησαν την εικόνα ιέριας κάποιας θεότητας του συνουσιασμού και της ηδονής ....αλλά δεν πέρασα... στο Διδύμου 20 ήταν ένα συμπαθητικό ζυμαράκι , νομίζω Κατερίνα , με πλήρες πρόγραμμα κι αυτή αλλά δεν μου ενθουσίασε τον ανδρισμό και στο Διδύμου 22 ήταν μία που η τσατσά την παρουσίαζε σε άλλους επισκέπτες την ώρα που εισήλθα στον εν λόγω οίκο αλλά στη θέαση της κορμοστασιάς της , πολύ ευτραφής και διόλου ελκυστικό πρόσωπο , απεχώρησα πριν προλάβει να μου συστηθεί , ελπίζω να μη με θεώρησε αγενή μιας και δεν ήταν στις προθέσεις μου να την προσβάλλω ....και τέλος επίσκεψη στο Διδυμου 27 προς αναζήτηση της κοπέλας που ο Professor μας είχε ενημερώσει για τις ωραίες υπηρεσίες της , αλλά όταν μου παρουσίασε τις 2 κοπέλες που δούλευαν και έκαναν πλήρες πρόγραμμα δεν είδα καμία λεπτή και όμορφη και δυστυχώς επειδή δεν συγκράτησα τα ονόματά τους μιας και λειτούργησε απωθητικά στη μνήμη μου το όλο σκηνικό απεχώρησα προς τη Φυλής ....ελπίζω σε άλλη επίσκεψή μου στον εν λόγω οίκο να πετύχω την επιθυμητή κορασίδα (αν και μόλις είδα στην κριτική του Professor ότι είναι πρωινή ...ΦΤΟΥ!!!)
 Πέρασμα από Φωκαίας στοχευμένα για να προλάβω πριν την αλλαγή βάρδιας και Φωκαίας 24 όροφος ο αέρινος τσάτσος μου παρουσιάζει την Χριστίνα με πρόγραμμα φουλ , ήμουν έτοιμος να μπω γιατί πληρούσε τα σωματοτυπικά και υπηρεσιακά κριτήρια που αναζητούσα αλλά σκέφτηκα ας δω και λίγους οίκους ακόμη και επιστρέφω ύστερα...Φωκαίας 25 πάνω ήταν στο δωμάτιο αλλά η τσατσά με τα ινδικά χαρακτηριστικά με ενημέρωσε με σανσκριτικά ελληνικά της ότι κάνει απλό πρόγραμμα και ότι αξίζει να περιμένω , κάτι όμως που δεν έπραξα....Εν το μεταξύ είχε αφιχθεί στο στενάκι της Φωκαίας το δημοτικό όχημα υγρού οδοκαθαρισμού , οπότε ο θόρυβος από την αντλία υψηλής πίεσης προκαλούσε νευρικό κλωνισμό σε όσους αγωνιστές εκείνη την ώρα προσπαθούσαν να συνουσιαστούν με τις κοινές κορασίδες των οίκων αλλά και όσους οδοιπορούσαμε ο επιθετικός στη συμπεριφορά καθαριστής έστελνε με πίεση το νερό προς διάφορες κατευθύνσεις αδιαφορόντας για τις ανεπιθύμητες συνέπειες που αυτό θα είχε στους πεζοπόρους , πάντως ήταν αποτελεσματικός στο καθάρισμα ...εκείνη την ώρα περνάει μια 5 μελής οικογένεια Βορειοευρωπαίων τουριστών , 2 γονείς και 3 κόρες διαφόρων ηλικιών με σκανδιναβικά χαρακτηριστικά , με βαλίτσες που ευτυχώς ο οδοκαθαριστής τους σεβάστηκε και διευκόλυνε την διέλευση τους ''αβρόχοις ποσί'' μη επιφέροντας έτσι ένα ακόμη πλήγμα στον ήδη ταλάιπορημένο από την γενικότερη κατάσταση τουρισμό της χώρας μας...Όμως η ξανθιά κόμη και το ανοιχτόχρωμο δέρμα τους μου δημιούργησε μια ακατανίκητη έλξη να επισκεπτώ το Ιάσωνος 19 όροφο που κατά τα προλεχθέντα συναγωνιστών είναι μια κοπέλα με τέτοια χαρακτηριστικά (κάτι που έκανα μετέπειτα).... Στο Φωκαίας 19 μιας και ήμουν ακριβώς απέξω εισήλθα και η συμπαθέστατη ευτραφής τσατσά μου παρουσίασε μια συμπαθητική αλλά ευτραφή όχι όμως απωθητική κοπέλα που το όνομά της το έχω ήδη ξεχάσει...η εν λόγω τσατσά όμως μου έβγαλε περίεργα ένστικτα γιατί είχε κάτσει δίπλα μου στον καναπέ στο σαλόνι και στο χρόνο αναμονής μέχρι να εξέλθει η κοπέλα του δωματίου συνομιλούσε με εγκαρδιότητα και από ψυχής και αυτό μου έμεινε... Βγαίνοντας και κατευθυνόμενος προς Φυλής για να πάρω το όχημα  που είχα σταθμεύσει για να πάω κατευθείαν Ιάσωνος στη διασταύρωση Φωκαίας και Φυλής βλέπω το καινούριο οίκο το Φωκαίας 7 υπόγειο ...στους άλλους γειτονικούς δεν εισήλθα γιατί βιαζόμουν να φύγω για Μετάξι...κατεβαίνω τη στενοπό και ακολουθώντας τα βέλη (πραγματικά τεράστιο το συγκεκριμένο κατάστημα φτάνω στο σαλόνι που ''έχει και ηλεκτρονική πινακίδα '' να το επισημαίνει εντός του οίκου ...η τσατσά που είναι συνήθως στο Αλκιβιάδου 16β μου παρουσιάζει την Ντενίσα μελαχρινή με κατσαρό μαλλί, έντονα κόκκινα βαμένα χείλη και με στήθη πλούσια 3+ και σωματότυπο αδύνατο...μου αναφέρει ότι κάνει και ελεύθερο στοματικό και αυτό ήταν ...βγάζω το 20ευρω και εισέρχομαι στα ενδότερα...η κοπέλα έχει μια ψευδή προφορά που την κάνει πολύ συμπαθητική στον τρόπο που μιλάει και τα στήθη της είναι υπέροχα στην υφή και φυσικά ...δεν με άφησε όμως να τη φιλήσω στο στόμα ούτε απέξω και είχε μια ευαισθησία στο χούφτωμα των οπισθίων της που είναι καλοσηματισμένα...όμως ελεύθερο στοματικό άψογο και έγλειψε και μπαλάκια (τα ρουφούσε κιόλας) και φιλούσε σε όλο το σώμα και ειδικά τις θηλές μου -κάτι που ομολογώ ότι βρήκα απροσδόκητα ερεθιστικό-...στη διείσδηση αφού στην αρχή με συγκράτησε γιατί είχα αφηνιάσει στη συνέχεια όταν τα γεννητικά μας όργανα προσαρμόστηκαν το ένα στο άλλο το σφυροκόπημα ήταν ανελέητο....και το τελείωμα της περιπέτειας αυτής ήρθε με τον προσφιλή μου τρόπο...
  Αποχωρώντας από το οίκημα έφυγα βιαστικά για το Μεταξουργείο για να δω την κοπέλα με τα Σκανδιναβικά χαρακτηριστικά....οπότε στοχευμένα ξεκινάω από το Ιάσωνος 19 πάνω ,αλλά η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο ...την ώρα αναμονής ατυχώς όπως θα αποδειχτεί παρακάτω μου ήρθε μια έκλαμψη για να επισκεφτώ και τον καινούριο οίκο στο Ιάσωνος 31 πάνω από τον Λαβύρινθο ...βγαίνει η ξανθιά κοπέλα από το δωμάτιο και μου λέει η κοντόχοντρη τσατσά που άκουγε μουσική με τα ακουστικά στα 2 αυτιά , ότι η κορασίδα είναι από τη Μολδαβία και κάνει απλό πρόγραμμα ....πράγματι τα χαρακτηριστικά της παραπέμπουν σε Σκανδιναβικά γιατί η Μολδαβία είναι και στην Β.Ευρώπη και πλησίον στις Σκανδιναβικές χώρες (ο λόγος που κάποιος συναγωνιστής βρήκε το πρόσωπό της ''τραχύ'' που είναι λίγο υπερβολικός χαρακτηρισμός για τη συγκεκριμένη είναι επειδή εμφανώς δεν πίνει αρκετό νερό ή υγρά γενικότερα....ήταν εμφανή τα σημάδια αφυδάτωσης στο πρόσωπό της που πιθανά δίνουν αυτή την εικόνα της τραχύτητας και μια αίσθηση ότι είναι κουρασμένη) ....Αν και το απλό πρόγραμμα είναι αποτρεπτικό για μένα η ομορφιά του προσώπου της και του σώματός της με έκαναν να θέλω να εισέλθω στα ενδότερα , κάτι που ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έπραξα γιατί ήταν γεμάτα τα δωμάτια και σε προτροπή της τσατσάς να περιμένω γιατί ήταν 23.45 και σε 10 λεπτά θα τελείωνε η βάρδυά της, της λέω θα επανέλθω  σε 5 λεπτά ώστε να προλάβω να δω και το Ιάσωνος 31 πάνω από το Λαβύρινθο.....
  ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ....ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΟΛΑ ΑΛΕΡΤ ...  αρχικά κατεβαίνω στο υπόγειο του Ι31 όπου ήταν 2 αδιάφορες τσιγγάνες ...έπειτα ανεβαίνω στο Ι31 ισόγειο με τα 4 σκαλοπατάκια και ο ευτραφής τσάτσος , πολύ συμπαθής ετούτος , μου παρουσιάζει την Αλεξάνδρα ...Ρουμάνα μελαμψή και skinny  ...απλό πρόγραμμα αλλά είναι καινούρια ... η εμφάνισή της είναι καλή αλλά ο χαρακτήρας της κάκιστος....καταρχήν περνάει το προφυλακτικό πριν από προκαταρκτικά σε πεσμένο εργαλείο ....δεν αφήνει να τη φιλήσεις πουθενά στο σώμα ,ενώ και στην προσπάθειά μου να της χαϊδέψω το σώμα οπουδήποτε κι αν προσπάθησα δεν με άφηνε επικαλούμενη ότι γαργαλιέται ή ότι τη δυσαρεστεί ....στο σεξ το μόνο καλό ότι έχει στενό μουνί και αντέχει στο σφυροκόπημα , μου έβγαλε μια εκδικητικότητα η συμπεριφορά της και αν και δεν είναι πρέπον η εκδίκηση την κάρφωσα ανελέητα ....περιτό να πω ότι όλη την ώρα δεν ανταλλάξαμε ούτε μια ματιά γιατί έστρεφε το πρόσωπό της προς αλλού και το στήθος της ήταν ανύπαρκτο , κυριολεκτικά αγορίστικο....επιπλέον κάθε 2 λεπτά από την αρχή μου έλεγε ότι πρέπει να τελειώνουμε γιατί δεν είναι για πολύ ώρα και στο 8λεπτο μου εκστομίζει ένα sorry υποτίθεται μιλάει μόνο αγγλικά και όχι ελληνικά και με άφησε ατελείωτο να ατενίζω το δωμάτιο....Εκνευρισμένος και για το 10ευρω που κυριολεκτικά πέταξα και που δεν πρόλαβα να συνουσιασθώ με τη Μολδαβή από το Ι19 επισκέπτομαι το Ι20 το μεσαίο που είναι ακριβώς απέναντι και είχα διαβάσει καλά λόγια από περιγραφή συν-forum-ίτη ....μετά από εκπληκτικά πολύωρη αναμονή πρέπει να ήταν μέσα στο δωμάτιο τουλάχιστον 20 λεπτά εξήλθε η Χριστίνα μια συμπαθεστάτη κορασίδα προ-milf με μια μεγάλη μαύρη ελιά στο μάγουλο που ο τσάτσος ανήγγηλε ότι κάνει ελεύθερο στοματικό και κώλο ....προσ ώρας σκέφτηκα να περάσω αλλά σκέφτηκα να συνεχίσω το οδοιπορικό μου σε κάποια ακόμη καταστήματα ώστε με το θέαμα να μαζέψω χυμούς μετά το ξενέρωμα που έφαγα από την Αλεξάνδρα ....επισκέπτομαι το Λεωνίδου 28 ισόγειο όπου μου παρουσιάζεται μια παχιά κοπέλα με απλό πρόγραμμα ,και συνέχεια στο Κολωνού όπου περνάω από το Κολωνού 34 (το πιο δεξιό από όλα τα οικήματα) που μου παρουσίασε την Ελληνίδα Κατερίνα η τσατσά , με σιλικονάτους βύζους και εικάζω αλλά άνευ αποδείξεων ότι και στο πρόσωπο πρέπει να έχει παρέμβει ο πλαστικός με επιτυχία πάντως ...συμπαθέστατη αλλά απλό πρόγραμμα... Ανεβαίνω τα σκαλοπάτια του Κολωνού 32γ όροφος που η τσατσά μου παρουσίασε αδιάφορη κοπέλα οπότε και αποχώρησα και έπειτα στο διπλανό Κολωνου 32β όροφος....εδώ έμεινα έκπληκτος....μου παρουσιάζει η τσατσά την Μισέλ με τα βυζιά 4+ κρεμασμένα ωσάν αγελάδας αλλά πολύ πολύ πολύ σέξι όπου παραλίγο να εισέλθω και συγκρατήθηκα από τις κριτικές που έχω διαβάσει για τα ξεπετομαμίσια που κάνει , και 2η φόλα σε τόσο σύντομο χρόνο δεν το άντεχα, και μία 2η κοπέλα που δεν αναγγέλθηκε το όνομά της αλλά έμοιαζε με τη Μισέλ στο πρόσωπο σαν να ήταν αδελφές , αλλά με πολύ μικρότερο στήθος ίσως 1,5 αλλά πολύ καλύτερο σώμα , μάλιστα όπως καθόμουν στην πολυθρόνα μου έτριψε το αριστερό οπίσθιό της στον δεξί μου ώμο...Αναχώρηση και απευθείας Μαραθώνος ευελπιστώντας ότι θα βρω κάποια Ουκρανέζα να μου παρέχει υπηρεσίες πλήρης γιατί έπρεπε οπωσδήποτε ο επίλογος της βραδυάς να ήταν καλύτερος από την κακή ανάμνηση της Αλεξάνδρας.... Εισέρχομαι στο γωνιακό Μαραθώνος και Αχιλλέως γωνία ημιυπόγειο και με προσεγγίζει επιθετικά η Τάνυα ...ο συμπαθής Ουκρανός τσάτσος θεώρησε κάθε προσπάθεια να με πείσει να περάσω χαμένη γιατί συνήθως με τις άλλες κοπέλες που μου παρουσιάζει και δεν είναι του γούστου μου δεν περνάω στα ενδότερα ... οπότε με το που βγάζω το 20ευρω εμφανώς τον εξέπληξα θετικά...ο λόγος που το έπραξα είναι επειδή η Τάνυα είναι νεαρή Ουκρανέζα με υπέροχο κορμί σφιχτό και γεροδεμένο , 2&1/2 στήθος με καλή υφή και πρόσωπο με εφηβικά χαρακτηριστικά και κάτασπρη επιδερμίδα ....η εμφάνισή της μου θύμισε μία κοπέλα από το mamba.ru και που την είχα βρει με το όνομα Yulechka αλλά σε κλήση για διάλογο με στόχο να συνευρεθούμε δεν μου είχε απαντήσει....δεν ρώτησα καν την Τάνυα αν είναι αυτή....στα ενδότερα τώρα είναι παγοκολώνα που τα κάνει όλα ωραία μεν αλλά νιώθεις το Σιβηρικό χειμώνα στο δωμάτιο....το τσιμπούκι της ελεύθερο και σε υπόδειξή μου έβγαλε τα χέρια τελείως και χρησιμοποιούσε μόνο στόμα ....μάλιστα τον έπαιρνε επιθετικά στο στόμα της και υποψιάζομαι ότι ίσως να της αρέσει και το λαρυγγωτό ,κάτι όμως που δεν το επιδίωξα γιατί η φρεσκάδα της σάρκας της ένιωθα ότι θα με τελείωνε σύντομα...στο ιεραποστολικό η τρυπούλα της δημιουργεί καλή αίσθηση κατά την πεοτρυψία εντός της και το τελείωμα έγινε ελευθέρως στην κοιλιακή της χώρα αφού σε προτροπή μου για την στοματική της κοιλότητα έλαβα επίμονη άρνηση ....και με ανακουφισμένα τα κατώτερα ένστικτά μου απεχώρησα..... :erection:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.984
Πόντοι
10.686
Απολαυστικό το οδοιπορικό,σου σε συνδυασμό με ενημέρωση και κριτική,με μία μόνο παρστήρηση:η Μολδαβία είναι στη γειτονιά μας,και όχι κοντά στη Σκανδιναβία.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom