Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 254 άτομα (41 μέλη και 213 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Συνέχεια στη Διδύμου...

Διδυμου 27:
Η Ειρήνη...
Ξανθιά μιλφ με θηλυκό πρόσωπο.
Με σχετικά ωραίο σώμα με λίγα πιασίματα...
Ο Κόμπρας και ο Χλε την γνωρίζουν:
Μία Ρωσίδα μιλφ που ένα βράδυ στην Πλ.Βικτωρίας ήταν μεθυσμένη και καθόνταν μαζί μας!
Πρώην πιατσόβια.
Μαζί της η Βίκυ...
Ξανθό μιλφογκιλφ με κοντό μαλλί...
Με μέτριο πρόσωπο και με αδύνατο κορμί.

▪Διδύμου 22:
Η Ιωάννα...
Καστανή νταρντάνα...
Όχι μεγάλη σε ηλικία,με συμπαθητικό πρόσωπο και με καλές,γεμάτες βυζάρες.

▪Διδύμου 20:
Η Μαρία η γνωστή καστανή άχρωμη,άοσμη κοπέλα.

▪Διδύμου 18β:
Η Αλιόνα ήταν σε δωμάτιο και δεν την είδα.

▪Διδύμου 18α:
Η Ναταλί...
Καινούρια κοπέλα.
Μελαχροινή ψηλή,όχι μεγάλη σε ηλικία...
Με όμορφο πρόσωπο,ντροπαλό και αμήχανο...
Κορμί νταρντανέ που όμως δεν είναι απωθητικό λόγω του ύψους της.
Με ωραίο γεμάτο στήθος.

▪Διδύμου 16:
Η Άννα η μελαχροινή μιλφ με το κοντό μαλλί και τα σκιστά μάτια και η άλλη γνωστή μιλφ η ξανθιά Ειρήνη.

▪Διδύμου 8β:
Η Κορίνα...
Ξανθιά με όμορφο πρόσωπο.
Με ωραίο σώμα,σχετικά αδύνατο.

▪Διδύμου 8α:
Η Νατάσα η μελαχροινή γεματούλα με το σγουρό μαλλί και το πολύ γλυκό πρόσωπο.

▪Διδύμου 7α:
Η Πατρίτσια το ξανθό μουναροπιπινάκι με ένα εντυπωσιακό ροζ αραχνούφαντο που άφηνε τα βυζάκια της ξέμπαρκα και το κωλί της εκτεθειμένο!

▪Διδύμου 7β:κλειστό.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Στην Κολωνού....

▪Κολωνού 11  όροφος:
Η Μαρίνα η σκουρόδερμη με τα σκιστά μάτια και το ωραίο κορμί-με τα πολλά τατού - που παλαιότερα δούλευε (μεταξύ άλλων και) στο Ιάσωνος 43.

▪Κολωνού 11 ισόγειο:
Η Άννα το ξανθό πιπινομαϊμουδάκι με ωραία καυλωτικά μαύρα εσώρουχα.

▪Κολωνού 11 υπόγειο:
Η Μόνικα η κοντούλα αδύνατη με το ωραίο στηθάκι και το ολοστρόγγυλο κωλαράκι.

▪Κολωνού 15α:
Η Πάολα η ψηλή μελαχροινή με το όμορφο ψυχρό πρόσωπο.
Ωραίο σώμα,όσο πρέπει ζουμερό...

▪Κολωνού 15β:
Η Σάρα η ξανθιά νταρντάνα με ωραίες βυζάρες (μεγαλύτερες απ'όσο δείχνουν με το σουτιέν) και με την κωλάρα για πολλά χαστούκια.

▪Κολωνού 27 υπόγειο:
Η Νατάσα...
Ψηλή,ξανθιά,ασπρουλιάρα πιτσιρίκα με γλυκό κοριτσίστικο προσωπάκι και με ψιλοατσούμπαλο σώμα.

▪Κολωνού 27 ισόγειο:
Η Ρωξάννη...
Μελαχροινή χοντρούλα με γλυκό πρόσωπο.
Σώμα με βυζάρες και με κωλάρα.
Πρόκειται για την Ρωξάννα από Μεγ.Αλεξάνδρου 28 και τις προάλλες από Δεληγιώργη 39.

▪Κολωνού 30 ισόγειο:
Η Μαρία η ξανθιά Ρωσίδα μιλφ με το θηλυκό πρόσωπο και με ωραίο ζουμερό σώμα με γεμάτες βυζάρες.

▪Κολωνού 30 όροφος:
Κάτω,η Άννα η γνωστή μελαχροινή μιλφάρα με το κοντό μαλλί.
Πάνω,η Άννα η ξανθιά κοπέλα με το όμορφο πρόσωπο.
Με σκιστά μάτια και με καλό σώμα-όχι εντελώς στεγνό.

▪Κολωνού 32β:
Η βυζοΜισέλ και η ψηλή ωραία Χριστίνα με το στητό βυζί και τον ωραίο μπάνικο κώλο.

▪Κολωνού 32 υπόγειο:
Η Άννα η κοκκινομάλλα πολύ αδύνατη κοπέλα με την παπαγαλίσια μύτη.

▪Κολωνού 32 ισόγειο:
Το Τζεσικάκι (από Ιάσωνος 30 όροφος) με τα γυαλάκια του - σαν πιο αδυνατισμένο το έκοψα και πιο καυλωτικό το κωλί της...

▪Κολωνού 48:
Η Γκαμπριέλα η οποία δεν είναι άλλη από την κοντή Αντελίνα με το πέρασμα από Φυλής,Διδύμου,Αγ.Πέτρου.
Μαζί της η Αλίσα το καστανόξανθο αδύνατο (και αλλοίθωρο) μιλφογκιλφ.

▪Κολωνού 47:
Στο ισόγειο η θρυλική Ζάνα.
Στον όροφο η Τζούλια η χοντρή μιλφ με τα σκιστά μάτια και τις τεράστιες βυζάρες.

▪Κολωνού 53:
Η νταρντανοΠαολάρα (από Μεγ.Αλεξάνδρου 28 ) και η χοντροΣιμόνα με την χωρίστρα σαν του Χατζηχρήστου στον Μπακαλόγατο!

Τα Κολωνού 23β και 27 όροφος είναι κλειστά.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
να γραψω και εγω την πορνοενημερωση εκανα τεσσερις καταθεσεις ξεκινησα απο φωκαιας 27 στο μεσαιο ειδα την γκαμπυ και την καρινα γαμησα την γκαμπυ εχει καλη συμπεριφορα και δεν βιαζεται δεν ειναι μουναρα αλλα αξιζει το 20 ευρω μετα πηγα στο 27 το πανω γαμησα την καμελια μετα ειδα στο κατω το 27 την χριστινα την γνωστη ελληνοουκρανεζα μετα πηγα απο φωκαιας 24 με τσατσο εναν γερο οποιος μιλαγε αδερφιστικα μου εδειξε την χριστινα περασα απο φωκαιας 17 το β ειδα την σαμπρινα εχει περασει κανεις μαζι της ξερει κανεις αν ειναι καλη μετα πηγα στο φυλης 54 ειδα την ξενια πολυ ωραια παρουσια περασα μαζι της πολυ καλα ασχετα αν κανει απλο προγραμμα μετα πηγα στο διπλανο ειδα την ναταλι μια ξανθια μετα τελευταια καταθεση εγινε στο φυλης 59 που ειχε τρεις κοπελες την βανεσα την ρεγγινα και την αλισα εγω γαμησα την ρεγγινα εκατσα πολυ ωρα μαζι της και δεν ειχε προβλημμα στις αλλαγες των στασεων που την γαμησα

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
συμφωνο για την κολαρα της καμελιας μου αρεσε πολυ φιλε Dude αυτη η λoυιζα απο φωκαιας 25 β λεει τιποτα η ειναι φολα

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
dude οπως παντα αψογος ενημερωτης. :hi: :hi: 

η αννα απο κολωνου που λες με τα σκιστα ματια λεει τπτ κατα την γνωμη σου???αξιζει??

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
να γραψω και εγω την πορνοενημερωση εκανα τεσσερις καταθεσεις ξεκινησα απο φωκαιας 27 στο μεσαιο ειδα την γκαμπυ και την καρινα γαμησα την γκαμπυ εχει καλη συμπεριφορα και δεν βιαζεται δεν ειναι μουναρα αλλα αξιζει το 20 ευρω μετα πηγα στο 27 το πανω γαμησα την καμελια μετα ειδα στο κατω το 27 την χριστινα την γνωστη ελληνοουκρανεζα μετα πηγα απο φωκαιας 24 με τσατσο εναν γερο οποιος μιλαγε αδερφιστικα μου εδειξε την χριστινα περασα απο φωκαιας 17 το β ειδα την σαμπρινα εχει περασει κανεις μαζι της ξερει κανεις αν ειναι καλη μετα πηγα στο φυλης 54 ειδα την ξενια πολυ ωραια παρουσια περασα μαζι της πολυ καλα ασχετα αν κανει απλο προγραμμα μετα πηγα στο διπλανο ειδα την ναταλι μια ξανθια μετα τελευταια καταθεση εγινε στο φυλης 59 που ειχε τρεις κοπελες την βανεσα την ρεγγινα και την αλισα εγω γαμησα την ρεγγινα εκατσα πολυ ωρα μαζι της και δεν ειχε προβλημμα στις αλλαγες των στασεων που την γαμησα

Μας εβγαλες τα ματια! παρ' ολα αυτα καλη η ενημερωση.

Η γκαμπυ η ακκεντραριστη οπως λεει και ο πορνορεπορτερ, ειναι τιμια. Την εχω παρει καμποσες φορες στο μεταξουργειο αλλα δε θα εδινα ποτε 20αρικο για να τη γαμησω ενω υπαρχουν πολλες καλυτερες επιλογες στην πιατσα.

Τη σαμπρινα που λες δεν την ξερω. Μηπως ειναι καμια γνωστη με διαφορετικο ονομα;;

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Τιμηθηκε πριν απο λιγο για πολλωστη φορα μετα απο 1χρονο+ το πιπινομαιμουδακι στο Κολωνου 11, με καλες εντυπωσεις, που κοντεψε να με κανει να τελειωσω στην πιπα. Εχει βελτιωθει αρκετα, και αυτο το βυζι της πια, φτανει σε επιπεδα ναομι (Για οσους θυμουνται). Ο οικος λουξ σε σχεση με πριν.

Επομενος στοχος το Λουιζακι στο Φωκαιας 25. Οποιος την εχει παρει, ας μας πει εντυπωσεις.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
την αννα το πιπινομαιμουδακι ειναι πολυ καλη επιλογη για το 10 ευρω την εχω παρει αρκετες φορες μπραβο και σε εσενα φιλε για την ενημερωση σου kareklokentauros 1980

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
Τίμησα χθες το μεσημέρι την Ροδίκα-τσαμπίκα στο Ιασ 19 όροφος.
20χρονο ρωσόφωνο ξανθό πιπινάκι με ωραίο κορμάκι και πρόσωπο αθώας τουρίστριας.
Στα ενδότερα, καλή τεχνική στην  :pipa1: , καλά στησίματα και αντοχή στο σφυροκόπημα, ήταν όμως αρκετά απόμακρη χωρίς να βγάζει γούστα.
Δεν νομίζω να την ξανατιμήσω. 

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295

γνωρίζεις αν η Καμελια είναι πρωί κ απόγευμα επάνω στο 27 Φωκαίας?

ΥΓ η φωτό με το ρομαντικό μεταξένιο πλακόστρωτο, όλα τα λεφτα , ένα νησί στην Ιάσωνος :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τώρα live...Κ.32 Τζέσικα και παράνομο βανάκι... :orchestra:

RMsZE9K.jpg

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Κ.15 Αριστερά Πάολα δεξιά Άννα στυλιαρι

Κ.11 υπόγειο Μόνικα  :cum:
Μόλις ανέβηκε ισόγειο

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Κ.11 όροφος Άννα κανονικό σώμα
Και Χριστίνα γυφτοειδές :tits2:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
dude οπως παντα αψογος ενημερωτης. :hi: :hi: 

η αννα απο κολωνου που λες με τα σκιστα ματια λεει τπτ κατα την γνωμη σου???αξιζει??
Εχει 2 κριτικες απο Ιασωνος 10

Επισης στο Κολωνου 30β
Η πρωτη και η τριτη κριτικη πρεπει να ειναι για αυτην

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
να γραψω και εγω την πορνοενημερωση εκανα τεσσερις καταθεσεις
περασα απο φωκαιας 17 το β ειδα την σαμπρινα εχει περασει κανεις μαζι της ξερει κανεις αν ειναι καλη
Αν δεν κανω λαθος ειναι η Σαμπρινα που ειχε ξεκινησει απο Φωκαιας 27α.Μετα πηγε Φωκαιας 17.Υπαρχει μια κριτικη απο Φωκαιας 27α.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Τίμησα χθες το μεσημέρι την Ροδίκα-τσαμπίκα στο Ιασ 19 όροφος.
20χρονο ρωσόφωνο ξανθό πιπινάκι με ωραίο κορμάκι και πρόσωπο αθώας τουρίστριας.
Στα ενδότερα, καλή τεχνική στην  :pipa1: , καλά στησίματα και αντοχή στο σφυροκόπημα, ήταν όμως αρκετά απόμακρη χωρίς να βγάζει γούστα.
Δεν νομίζω να την ξανατιμήσω.  
Την ειδα.Δεν μου εκανε κλικ.Δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο εμφανισιακα.Εχει καλο κορμακι αλλα χανει στο προσωπο :(.Ειναι καπως τραχυ!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom