Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 297 άτομα (21 μέλη και 276 επισκέπτες)

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.774
Πόντοι
5.267
παιδια η γιαννα στην τροφωνιου ποτε δουλευει???

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
συμφωνο οτι αν πας καθαρος και χωρις μυρωδιες και φερθεις με καλο τροπο στην κοπελα θα σε δει με αλλο ματι και θα σε περιποιηθει καλυτερα εγω θεωρω οτι μερικες κοπελες μπορει να βλεπουν την εμφανιση και την ηλικια καποιου και να φερονται επιλεκτικα σε καποιους πελατες οπως και μερικες που θεωρειτε φολες σε καποιους να φερονται καλυτερα απο οτι σε καποιους αλλους οπως και μια καλη κοπελα μπορει να φερθει ασχημα σε καποιον πελατη

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Πριν από λίγο (συνοπτικά) σε επιλεκτική βόλτα στη Φυλής και στη Φωκαίας...

▪Φυλής 71 όροφος:
Η καστανή αδύνατη Ελένα με τον ωραίο κώλο.

▪Φυλής 69 ισόγειο:
Η Μαρία η Τσέχα.

▪Φυλής 65β:
Η Αλεξάνδρα η καινούρια πιτσιρίκα.

▪Φυλής 65α:
Η Ντιάνα η μουναρομουνάρα.

▪Φυλής 84 ισόγειο:
Η Αλίνα η πιστολέρο με τα ωραία μάτια.

Όλα τα υπόλοιπα 84 και 86 κλειστά όπως και το Φυλής 67.

▪Φυλής 61:
Η Αλεξάνδρα η αδυνατούλα καυλαντίστρια.

▪Φυλής 66α:
Κλασσικά η Ρενάτα.

▪Φυλής 56:
Η ξανθιά μουνάρα Άννα-Ιλόνα.

▪Φυλής 54:
Η ξανθιά ζουμερή Ναταλί.

▪Φυλής 54α:
Η Ξένια.

Στη Φωκαίας...

▪Φωκαίας 27 όροφος:
Η Σόφι η κοντή μελαχροινή με το ωραίο κωλί.

▪Φωκαίας 27 ισόγειο:
Η Σιμόνα η όμορφη μελαχροινή πιτσιρίκα με τον ζουμερό κώλο.

▪Φωκαίας 27 υπόγειο:
Κλασσικά η Χριστίνα η αδύνατη Ελληνοουκρανέζα.

▪Φωκαίας 24:
Η Χριστίνα η καστανή σκουρόδερμη αδύνατη κοπέλα.

▪Φωκαίας 9:
Δεξιά η Σόνια η κοντούλα ξανθιά με το αγαλματένιο στηθάκι.
Αριστερά η Λίλη η μελαχροινή νταρντάνα με το ωραίο πρόσωπο.

▪Φωκαίας 7:
Η μελαχροινή αδύνατη Έμυ με το περίεργο πρόσωπο-και με το σαχλό σαλονάρισμα.

Επίσης στη Διδύμου στο 7α η Πατρίτσια,το 7β κλειστό και στο 8β η Ελένη η ξανθιά με τη φράτζα.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
σημερα ενω πηγαινα για τσρκα φυλης πριν αρχισει 2 βαρδια ειδα τρεις ξανθες κοπελες με αμαξι το παρκαρανε στην φυλης και πηγανε να δουλεψουνε ωραιες γυναικες και οι τρεις εγω συνεχισα την βολτα μου και κατεληξα στην σιμονα απο φωκαιας 27 εχει πολυ ωραιο κωλο και ειναι ομορφη τελικα δεν ειναι τοσο φολα οσο λετε και μου ειπε οτι θα ειναι αυριο στο μαγαζι και πρωι και το απογευμα

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Αν και  :offtopic: να πω για την τραγική κατάσταση που επικρατούσε στη Φυλής και-κυρίως-στην Πλ.Βικτωρίας από μπουλούκια μεταναστών.

Στη μεν Φυλής γίναμε μάρτυρες ανθρωποκυνηγητού μετανάστη από αστυνομικούς τον οποίο συνέλαβαν στο ύψος του 71,στη δε (γεμάτη από μετανάστες) Πλ.Βικτωρίας υπάρχουν πλέον ακόμη και αντίσκηνα-αρκετά μάλιστα...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
αυτο φιλε Dude γινεται χαμος με τους μεταναστες στην πλατεια το ειδα και εγω αντισκοινα και κοιμοντουσαν κατω

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας... Μας κακοφαίνονται οι μετανάστες στην Πλατεία Βικτώριας τη στιγμή που όλα τα κορίτσια στα "σπίτια" είναι αλλοδαπής προέλευσης και δεν αποκλείεται κάποια από αυτά να είναι και παράνομα εντός της χώρας...  ;)

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Δυστυχώς όλο και πιο τραγική ή κατάσταση στην πλατεία αυτή τη στιγμή είμαι εδώ και Βλέπω τη δυστυχία των ανθρώπων και την υποβάθμιση όλης της περιοχής και θα αρχίσει να διογκώνεται ή εγκληματικότητα

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.952
Πόντοι
36.618
Αν και  :offtopic: να πω για την τραγική κατάσταση που επικρατούσε στη Φυλής και-κυρίως-στην Πλ.Βικτωρίας από μπουλούκια μεταναστών.

Στη μεν Φυλής γίναμε μάρτυρες ανθρωποκυνηγητού μετανάστη από αστυνομικούς τον οποίο συνέλαβαν στο ύψος του 71,στη δε (γεμάτη από μετανάστες) Πλ.Βικτωρίας υπάρχουν πλέον ακόμη και αντίσκηνα-αρκετά μάλιστα...

Και μη χειρότερα....Θέλει προσοχή στις τσάρκες πλέον...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας... Μας κακοφαίνονται οι μετανάστες στην Πλατεία Βικτώριας τη στιγμή που όλα τα κορίτσια στα "σπίτια" είναι αλλοδαπής προέλευσης και δεν αποκλείεται κάποια από αυτά να είναι και παράνομα εντός της χώρας...  ;)
Τι εννοείς,ότι είναι ρατσιστές τα παιδιά που λένε ότι έχει παραγίνει το θέμα με τους παράνομους που τριγυρνάνε εκεί γύρω?

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Τι εννοείς,ότι είναι ρατσιστές τα παιδιά που λένε ότι έχει παραγίνει το θέμα με τους παράνομους που τριγυρνάνε εκεί γύρω?
Φυσικά και έχει παραγίνει το θέμα με τους παράνομους που τριγυρνάνε, αλλά - εγώ προσωπικά - δεν μπορώ να παραβλέπω και τις παράνομες που τριγυρνάνε εντός...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Φυσικά και έχει παραγίνει το θέμα με τους παράνομους που τριγυρνάνε, αλλά - εγώ προσωπικά - δεν μπορώ να παραβλέπω και τις παράνομες που τριγυρνάνε εντός...
Δεν απαντησες στην ερώτηση μου  ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δε μου αρέσει να προβαίνω σε χαρακτηρισμούς ισοπεδωτικά σε άτομα που δε γνωρίζω...
Δεν χρειάζεται,καταλάβαμε...
Όταν θα γίνει το πρώτο σκηνικό με κάποιον παράνομο εκεί,θα έχουμε κροκοδείλια δάκρυα μετά! :hi:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Δεκτές και σεβαστές όλες οι γνώμες για το θέμα αλλά νομίζω ότι είναι ανόμοιες οι καταστάσεις:

Δεν έχει καμμία σχέση η (όποια) εκδιδόμενη (και ενδεχομένως παράνομη) κοπέλα και η συμπεριφορά της με τον (όποιο) μετανάστη (ενδεχομένως παράνομο) και την συμπεριφορά του...

Καθημερινά οι άνθρωποι αυτοί κάνουν βόλτες μπαίνοντας από το ένα σπίτι στο άλλο δίχως να επιδεικνύουν και την δέουσα συμπεριφορά-τουναντίον, δείχνουν και συμπεριφέρονται(στην πλειονότητά τους) με άσχημο τρόπο...

Και μη πει ή επικαλεσθεί κάποιος τη δύσκολη θέση ή κατάσταση στην οποία βρίσκονται διότι δεν τους είδα να είναι και τόσο κακομοίρηδες ή δυστυχισμένοι μπαίνοντας σε οίκους, γελώντας πονηρά μόλις έβλεπαν την κάθε κοπέλα ή κάνοντας παζάρια ή λέγοντας ότι νόμιζαν πως " η τιμή εδώ είναι 15 ευρώ"!

Ας αναλάβει λοιπόν ο καθένας την ευθύνη των πράξεων και των λεγομένων του διότι η κακιά η ώρα δεν αργεί να έρθει...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129
Φυσικά και έχει παραγίνει το θέμα με τους παράνομους που τριγυρνάνε, αλλά - εγώ προσωπικά - [size=16pt]δεν μπορώ να παραβλέπω και τις παράνομες που τριγυρνάνε εντός.[/size]..

θα σε χαλαγανε να ερθουν δηλαδη 2-3 χιλιαδες ρωσιδουλες λαθρομεταναστριες σε μια νυχτα στην π.βικτωριας ε ?

Συνημμένα

• olga-noboa-romanova-kanoni-2.jpg
    olga-noboa-romanova-kanoni-2.jpg
    42,8 KB · Εμφανίσεις: 24

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
θα σε χαλαγανε να ερθουν δηλαδη 2-3 χιλιαδες ρωσιδουλες λαθρομεταναστριες σε μια νυχτα στην π.βικτωρια ε ?
Θα με χάλαγε που θα ζητούσαν 50 ευρώ για υπεραπλό πρόγραμμα 5 λεπτών με τριπλή καπότα... Εκτός αυτού μη φανταστείς ότι όλες οι ρωσίδες είναι 2 μέτρα με ξανθα μαλιά και γαλάζια μάτια, υπάρχουν  και κάτι φακλάνες...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μην ξεχνάμε το μαχαίρωμα τις προάλλες...που σκοτώθηκαν οι καλοί μετανάστες αναμεταξύ τους...όπως και τους άλλους με τα τσεκούρια...
Αλλά που να τα δουν αυτά... :-* :-* :-* :-* :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:

Δεκτές και σεβαστές όλες οι γνώμες για το θέμα αλλά νομίζω ότι είναι ανόμοιες οι καταστάσεις:

Δεν έχει καμμία σχέση η (όποια) εκδιδόμενη (και ενδεχομένως παράνομη) κοπέλα και η συμπεριφορά της με τον (όποιο) μετανάστη (ενδεχομένως παράνομο) και την συμπεριφορά του...

Καθημερινά οι άνθρωποι αυτοί κάνουν βόλτες μπαίνοντας από το ένα σπίτι στο άλλο δίχως να επιδεικνύουν και την δέουσα συμπεριφορά-τουναντίον, δείχνουν και συμπεριφέρονται(στην πλειονότητά τους) με άσχημο τρόπο...

Και μη πει ή επικαλεσθεί κάποιος τη δύσκολη θέση ή κατάσταση στην οποία βρίσκονται διότι δεν τους είδα να είναι και τόσο κακομοίρηδες ή δυστυχισμένοι μπαίνοντας σε οίκους, γελώντας πονηρά μόλις έβλεπαν την κάθε κοπέλα ή κάνοντας παζάρια ή λέγοντας ότι νόμιζαν πως " η τιμή εδώ είναι 15 ευρώ"!

Ας αναλάβει λοιπόν ο καθένας την ευθύνη των πράξεων και των λεγομένων του διότι η κακιά η ώρα δεν αργεί να έρθει...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom