magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
..είτε κουζίνα,είτε στο περίπτερο για τσιγάρα,έλλειπε..Είσαι σηγουρος σου είπε ο υπηρέτης ότι είχε ρεπό στην κουζίνα ήταν και αν θες το τσέκαρεις
..είτε κουζίνα,είτε στο περίπτερο για τσιγάρα,έλλειπε..Είσαι σηγουρος σου είπε ο υπηρέτης ότι είχε ρεπό στην κουζίνα ήταν και αν θες το τσέκαρεις
Αν και να πω για την τραγική κατάσταση που επικρατούσε στη Φυλής και-κυρίως-στην Πλ.Βικτωρίας από μπουλούκια μεταναστών.
Στη μεν Φυλής γίναμε μάρτυρες ανθρωποκυνηγητού μετανάστη από αστυνομικούς τον οποίο συνέλαβαν στο ύψος του 71,στη δε (γεμάτη από μετανάστες) Πλ.Βικτωρίας υπάρχουν πλέον ακόμη και αντίσκηνα-αρκετά μάλιστα...
Τι εννοείς,ότι είναι ρατσιστές τα παιδιά που λένε ότι έχει παραγίνει το θέμα με τους παράνομους που τριγυρνάνε εκεί γύρω?Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας... Μας κακοφαίνονται οι μετανάστες στην Πλατεία Βικτώριας τη στιγμή που όλα τα κορίτσια στα "σπίτια" είναι αλλοδαπής προέλευσης και δεν αποκλείεται κάποια από αυτά να είναι και παράνομα εντός της χώρας... ;)
Φυσικά και έχει παραγίνει το θέμα με τους παράνομους που τριγυρνάνε, αλλά - εγώ προσωπικά - δεν μπορώ να παραβλέπω και τις παράνομες που τριγυρνάνε εντός...Τι εννοείς,ότι είναι ρατσιστές τα παιδιά που λένε ότι έχει παραγίνει το θέμα με τους παράνομους που τριγυρνάνε εκεί γύρω?
Δεν απαντησες στην ερώτηση μου ;)Φυσικά και έχει παραγίνει το θέμα με τους παράνομους που τριγυρνάνε, αλλά - εγώ προσωπικά - δεν μπορώ να παραβλέπω και τις παράνομες που τριγυρνάνε εντός...
Δε μου αρέσει να προβαίνω σε χαρακτηρισμούς ισοπεδωτικά σε άτομα που δε γνωρίζω...Δεν απαντησες στην ερώτηση μου ;)
Δεν χρειάζεται,καταλάβαμε...Δε μου αρέσει να προβαίνω σε χαρακτηρισμούς ισοπεδωτικά σε άτομα που δε γνωρίζω...
Φυσικά και έχει παραγίνει το θέμα με τους παράνομους που τριγυρνάνε, αλλά - εγώ προσωπικά - [size=16pt]δεν μπορώ να παραβλέπω και τις παράνομες που τριγυρνάνε εντός.[/size]..
Θα με χάλαγε που θα ζητούσαν 50 ευρώ για υπεραπλό πρόγραμμα 5 λεπτών με τριπλή καπότα... Εκτός αυτού μη φανταστείς ότι όλες οι ρωσίδες είναι 2 μέτρα με ξανθα μαλιά και γαλάζια μάτια, υπάρχουν και κάτι φακλάνες...θα σε χαλαγανε να ερθουν δηλαδη 2-3 χιλιαδες ρωσιδουλες λαθρομεταναστριες σε μια νυχτα στην π.βικτωρια ε ?
Δεκτές και σεβαστές όλες οι γνώμες για το θέμα αλλά νομίζω ότι είναι ανόμοιες οι καταστάσεις:
Δεν έχει καμμία σχέση η (όποια) εκδιδόμενη (και ενδεχομένως παράνομη) κοπέλα και η συμπεριφορά της με τον (όποιο) μετανάστη (ενδεχομένως παράνομο) και την συμπεριφορά του...
Καθημερινά οι άνθρωποι αυτοί κάνουν βόλτες μπαίνοντας από το ένα σπίτι στο άλλο δίχως να επιδεικνύουν και την δέουσα συμπεριφορά-τουναντίον, δείχνουν και συμπεριφέρονται(στην πλειονότητά τους) με άσχημο τρόπο...
Και μη πει ή επικαλεσθεί κάποιος τη δύσκολη θέση ή κατάσταση στην οποία βρίσκονται διότι δεν τους είδα να είναι και τόσο κακομοίρηδες ή δυστυχισμένοι μπαίνοντας σε οίκους, γελώντας πονηρά μόλις έβλεπαν την κάθε κοπέλα ή κάνοντας παζάρια ή λέγοντας ότι νόμιζαν πως " η τιμή εδώ είναι 15 ευρώ"!
Ας αναλάβει λοιπόν ο καθένας την ευθύνη των πράξεων και των λεγομένων του διότι η κακιά η ώρα δεν αργεί να έρθει...