Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 224 άτομα (32 μέλη και 192 επισκέπτες)

stratos26

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Παράθεση από: alcat στις σήμερα στις 09:19
Μνηστηρα εχει και τον εχει 2,5 χρονια ...εχει βγαλει αρκετα χρηματα και θελει να ανοιξει καφε
Ειναι αυτο που λενε,δεν γαματε που δεν γαματε,δεν πατε για κανα καφε
Γιατί το λες αυτό και για τον alcat; Αυτός έχει σχέση και θ'ανοίξει και cafe.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129
Και μενα η Εμμανουελα η βυζαρου απο Φυλης 136 ανω με ρωταγε αν ειμαι παντρεμενος,αν εχω γκομενα,μου λεγε ποσο ωραιος ειμαι και κατα τη διαρκεια και μετα,με πρηξε.

αμα ξαναπας και γουσταρει και λεει τα ιδια για γαμους προτεινε της ακαποτο κρεμπιε για να σου δειξει ποσο σε αγαπαει αμα λεει αληθεια.

stratos26

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μπράβο το αλινακι Ενημερώνει πριν να πάω να πηδήξω αλλά και μετά  Αλινακι σ έδωσε κορίτσι μου κανονικά όπως το υποπτευθηκα
Δηλαδή τα κορίτσια ξέρουν οτι γράφετε στο ίντερνετ και μάλιστα ξέρουν και με ποια ονόματα;

stratos26

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Και μενα η Εμμανουελα η βυζαρου απο Φυλης 136 ανω με ρωταγε αν ειμαι παντρεμενος,αν εχω γκομενα,μου λεγε ποσο ωραιος ειμαι και κατα τη διαρκεια και μετα,με πρηξε.
Κάποιες λίγες μπορεί να ψάχνουν σχέση, φίλε μου.Οι περισσότερες τα λένε για να ξαναπάς.

gibsonlp

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εχει πετυχει κανεις την τζουλια απο φυλης 71?

stratos26

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Παράθεση από: Dude007 στις σήμερα στις 15:28
Είναι καλό κορίτσι το Καιτάκι...
Τώρα βέβαια έγινε κυρία...
Παλαιότερα τα ρούφαγε κανονικά....
Eσενα τι σε νοιαζει ρε dude,αφου δεν γαμας
Μου επιτρέπετε μια διευκρίνιση.Ούτε πριν 3 χρόνια τα ρούφαγε κανονικά.Τελειωτικό στο στόμα δεν έκανε.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Κάποιες λίγες μπορεί να ψάχνουν σχέση, φίλε μου.Οι περισσότερες τα λένε για να ξαναπάς.
Οπως ειπε και ενας φιλος που του ειπε η Σιμονα 3 φορες αν ειναι παντρεμενος κι οτι τον ηθελε κτλ, ηταν ακριβως το τυποποιημενο προγραμμα της.
Πραγματικα σαν να ακουγα ακριβως τα ιδια που ειπε κ σε εμενα κ σε αλλους χιλιους.

Υπαρχουν κ καποιες ομως που βλεπεις οτι γουσταρουν στο δωματοο κ δεν εχουν σκοπο να σου φανε τα λεφτα κ να σε ξεπεταξουν ή να σου πουν τη μαλακια τους.

Ξερει κανεις αν δουλεψε-δουλευει η σουζη αγκυρας 12 σημερα? 2-3 μερες που ψαχνω για να την δοκιμασω δεν την πετυχαινω.

stratos26

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ακόρεστε, όποτε κατέβω θα σε ενημερώσω για Σούζι-Αγκύρας 12.Σήμερα δεν πήγα.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Σευχαριστω φιλε, τελικα περασα μολις.
Η Μαρια ειναι κ η ξανθια γεματη...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΞΕΠΕΤΑ ΑΛΕΡΤ
ΦΥΛΗΣ 84 ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΩΡΑ Η ΑΛΙΝΑ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ Κ ΜΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.
οταν μπορεσω θα περασω και κριτικη.

Υγ. Δρν μιλαω φυσικα για την παλια Αλινα με την ανοιχτη περιφερεια που δουλευει συνηθως με τη μαγια μαζι και ειναι καλη αυτη η Αλινα.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Ρώτησα κάποιο μέλος πριν αλλά δεν απάντησε.Η Καίτη έχει ακόμα το σημάδι στην κοιλιά η έκανε πλαστική;
Απλό η Καίτη; Ξεκίνησε με ελεύθερο στοματικό πριν 2-3 χρόνια και τώρα απλό....Τι στο καλό, μόνο τον xilnik θέλει πελάτη;
Έλα ρε strato,ευκολακι είσαι,σ έχω καταλάβει από χτες
Να μαζευτείς με την παρέα σου να παίξετε το παιχνίδι
Βρες την καταθεση,οταν ενημερωνετε

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Πολύ γρήγορη ενημέρωση, είχαι πάει στο πακιστανοψιλικατζίδικο Φυλής και Χεύδεν να πάρω ψιλοπράγματα και στο γυρισμό για το σπίτι μπήκα σε 2 πορνεία.

Διδύμου 18Α : Kατερίνα μιλφ με πλαδαρό σώμα φουλ πρόγραμμα
Διδύμου 7Α : Πατρίσια

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Από τον δρόμο γράφεις;
Αυτή η Μαρία είναι η ψηλή milf με το κοντό καστανό μαλλί;
Ναι, ειμαι καθοδον. απτο κινητο.

Ημουν κοντα σε ενα καφε κ ελεγα αν ηξερε κανεις να παρω το μετρο κατευθειαν για μεταξι, αν μαθαινα οτι ελειπε.

Η Μαρια ναι λιγο παχουλη με το κοντο μαλλι.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Οπως ειπε και ενας φιλος που του ειπε η Σιμονα 3 φορες αν ειναι παντρεμενος κι οτι τον ηθελε κτλ, ηταν ακριβως το τυποποιημενο προγραμμα της.
Πραγματικα σαν να ακουγα ακριβως τα ιδια που ειπε κ σε εμενα κ σε αλλους χιλιους.

Υπαρχουν κ καποιες ομως που βλεπεις οτι γουσταρουν στο δωματοο κ δεν εχουν σκοπο να σου φανε τα λεφτα κ να σε ξεπεταξουν ή να σου πουν τη μαλακια τους.

Ξερει κανεις αν δουλεψε-δουλευει η σουζη αγκυρας 12 σημερα? 2-3 μερες που ψαχνω για να την δοκιμασω δεν την πετυχαινω.
Τώρα, εντάξει, ίσως δεν είμαι και ο κατάλληλος για να κρίνω, αλλά ρε παιδιά, δεν είναι λίγο αφελές να νομίζουμε πως μερικές κοπέλες γουστάρουν την δουλειά; Δεν λέω, είναι εύκολη, ξεκούραστη και δίνει καλά λεφτά, αλλά το να υποθέτουμε πως γουστάρουν είναι λίγο υπερβολή. Ο κάθε χοντρός, γέρος, άπλυτος και περίεργος πελάτης περνάει από το μουνί τους. Ειδικά στην Φυλής.

(Είδα κάτι παληκάρια εχθές στο Άγκυρας που νόμιζα πως είμαι όμορφος (δεν είμαι)).

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Aυτο ειναι άλλο παιχνίδι ρε straro
Bρες τον κλώνο

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Τώρα, εντάξει, ίσως δεν είμαι και ο κατάλληλος για να κρίνω, αλλά ρε παιδιά, δεν είναι λίγο αφελές να νομίζουμε πως μερικές κοπέλες γουστάρουν την δουλειά; Δεν λέω, είναι εύκολη, ξεκούραστη και δίνει καλά λεφτά, αλλά το να υποθέτουμε πως γουστάρουν είναι λίγο υπερβολή. Ο κάθε χοντρός, γέρος, άπλυτος και περίεργος πελάτης περνάει από το μουνί τους. Ειδικά στην Φυλής.

(Είδα κάτι παληκάρια εχθές στο Άγκυρας που νόμιζα πως είμαι όμορφος (δεν είμαι)).
Να το θεσω αλλιως γιατι συμφωνω μαζι σου.

Οταν καποιος παει φρεσκομπανιαρισμενος στα κοριτσια να μην βρωμαει να φροντισει την αναπνοη του για οσμες και φερθει ομορφα κ ευγενικα στην κοπελα, τοτε ναι υπαρχουν μερικες που το εκτιμουν αυτο και θελουν να περασεις καλα κ να γινεις πελατης κ κατ επεκτασιν βλεπεις οτι δεν δυσανασχετουν, δεν ειπα οτι θα αφεθουν σαν να εισαι το αγορι τους.
Και μου εχει κ κοπελα δεν ξερω αν ελεγε αληθεια οτι γουσταρε που προσεχα την υγιεινη μου κι οτι σπανια φιλαει κ πρεπει να αισθανθει καλα...
Αυτο εχω να καταθεσω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom