You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παράθεση από: alcat στις σήμερα στις 09:19
Μνηστηρα εχει και τον εχει 2,5 χρονια ...εχει βγαλει αρκετα χρηματα και θελει να ανοιξει καφε
Γιατί το λες αυτό και για τον alcat; Αυτός έχει σχέση και θ'ανοίξει και cafe.Ειναι αυτο που λενε,δεν γαματε που δεν γαματε,δεν πατε για κανα καφε
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.661
- Πόντοι
- 41.129
Και μενα η Εμμανουελα η βυζαρου απο Φυλης 136 ανω με ρωταγε αν ειμαι παντρεμενος,αν εχω γκομενα,μου λεγε ποσο ωραιος ειμαι και κατα τη διαρκεια και μετα,με πρηξε.
αμα ξαναπας και γουσταρει και λεει τα ιδια για γαμους προτεινε της ακαποτο κρεμπιε για να σου δειξει ποσο σε αγαπαει αμα λεει αληθεια.
Δηλαδή τα κορίτσια ξέρουν οτι γράφετε στο ίντερνετ και μάλιστα ξέρουν και με ποια ονόματα;Μπράβο το αλινακι Ενημερώνει πριν να πάω να πηδήξω αλλά και μετά Αλινακι σ έδωσε κορίτσι μου κανονικά όπως το υποπτευθηκα
Κάποιες λίγες μπορεί να ψάχνουν σχέση, φίλε μου.Οι περισσότερες τα λένε για να ξαναπάς.Και μενα η Εμμανουελα η βυζαρου απο Φυλης 136 ανω με ρωταγε αν ειμαι παντρεμενος,αν εχω γκομενα,μου λεγε ποσο ωραιος ειμαι και κατα τη διαρκεια και μετα,με πρηξε.
Παράθεση από: Dude007 στις σήμερα στις 15:28
Είναι καλό κορίτσι το Καιτάκι...
Τώρα βέβαια έγινε κυρία...
Παλαιότερα τα ρούφαγε κανονικά....
Μου επιτρέπετε μια διευκρίνιση.Ούτε πριν 3 χρόνια τα ρούφαγε κανονικά.Τελειωτικό στο στόμα δεν έκανε.Eσενα τι σε νοιαζει ρε dude,αφου δεν γαμας
Οπως ειπε και ενας φιλος που του ειπε η Σιμονα 3 φορες αν ειναι παντρεμενος κι οτι τον ηθελε κτλ, ηταν ακριβως το τυποποιημενο προγραμμα της.Κάποιες λίγες μπορεί να ψάχνουν σχέση, φίλε μου.Οι περισσότερες τα λένε για να ξαναπάς.
Πραγματικα σαν να ακουγα ακριβως τα ιδια που ειπε κ σε εμενα κ σε αλλους χιλιους.
Υπαρχουν κ καποιες ομως που βλεπεις οτι γουσταρουν στο δωματοο κ δεν εχουν σκοπο να σου φανε τα λεφτα κ να σε ξεπεταξουν ή να σου πουν τη μαλακια τους.
Ξερει κανεις αν δουλεψε-δουλευει η σουζη αγκυρας 12 σημερα? 2-3 μερες που ψαχνω για να την δοκιμασω δεν την πετυχαινω.
Σευχαριστω φιλε, τελικα περασα μολις.
Η Μαρια ειναι κ η ξανθια γεματη...
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΞΕΠΕΤΑ ΑΛΕΡΤ
ΦΥΛΗΣ 84 ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΩΡΑ Η ΑΛΙΝΑ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ Κ ΜΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.
οταν μπορεσω θα περασω και κριτικη.
Υγ. Δρν μιλαω φυσικα για την παλια Αλινα με την ανοιχτη περιφερεια που δουλευει συνηθως με τη μαγια μαζι και ειναι καλη αυτη η Αλινα.
Η Μαρια ειναι κ η ξανθια γεματη...
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΞΕΠΕΤΑ ΑΛΕΡΤ
ΦΥΛΗΣ 84 ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΩΡΑ Η ΑΛΙΝΑ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ Κ ΜΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.
οταν μπορεσω θα περασω και κριτικη.
Υγ. Δρν μιλαω φυσικα για την παλια Αλινα με την ανοιχτη περιφερεια που δουλευει συνηθως με τη μαγια μαζι και ειναι καλη αυτη η Αλινα.
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.895
- Πόντοι
- 13.165
Έλα ρε strato,ευκολακι είσαι,σ έχω καταλάβει από χτεςΡώτησα κάποιο μέλος πριν αλλά δεν απάντησε.Η Καίτη έχει ακόμα το σημάδι στην κοιλιά η έκανε πλαστική;
Απλό η Καίτη; Ξεκίνησε με ελεύθερο στοματικό πριν 2-3 χρόνια και τώρα απλό....Τι στο καλό, μόνο τον xilnik θέλει πελάτη;
Να μαζευτείς με την παρέα σου να παίξετε το παιχνίδι
Βρες την καταθεση,οταν ενημερωνετε
Από τον δρόμο γράφεις;Σευχαριστω φιλε, τελικα περασα μολις.Η Μαρια ειναι κ η ξανθια γεματη...
Αυτή η Μαρία είναι η ψηλή milf με το κοντό καστανό μαλλί;
Xeiroglykanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πολύ γρήγορη ενημέρωση, είχαι πάει στο πακιστανοψιλικατζίδικο Φυλής και Χεύδεν να πάρω ψιλοπράγματα και στο γυρισμό για το σπίτι μπήκα σε 2 πορνεία.
Διδύμου 18Α : Kατερίνα μιλφ με πλαδαρό σώμα φουλ πρόγραμμα
Διδύμου 7Α : Πατρίσια
Διδύμου 18Α : Kατερίνα μιλφ με πλαδαρό σώμα φουλ πρόγραμμα
Διδύμου 7Α : Πατρίσια
Ναι, ειμαι καθοδον. απτο κινητο.Από τον δρόμο γράφεις;
Αυτή η Μαρία είναι η ψηλή milf με το κοντό καστανό μαλλί;
Ημουν κοντα σε ενα καφε κ ελεγα αν ηξερε κανεις να παρω το μετρο κατευθειαν για μεταξι, αν μαθαινα οτι ελειπε.
Η Μαρια ναι λιγο παχουλη με το κοντο μαλλι.
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Τώρα, εντάξει, ίσως δεν είμαι και ο κατάλληλος για να κρίνω, αλλά ρε παιδιά, δεν είναι λίγο αφελές να νομίζουμε πως μερικές κοπέλες γουστάρουν την δουλειά; Δεν λέω, είναι εύκολη, ξεκούραστη και δίνει καλά λεφτά, αλλά το να υποθέτουμε πως γουστάρουν είναι λίγο υπερβολή. Ο κάθε χοντρός, γέρος, άπλυτος και περίεργος πελάτης περνάει από το μουνί τους. Ειδικά στην Φυλής.Οπως ειπε και ενας φιλος που του ειπε η Σιμονα 3 φορες αν ειναι παντρεμενος κι οτι τον ηθελε κτλ, ηταν ακριβως το τυποποιημενο προγραμμα της.
Πραγματικα σαν να ακουγα ακριβως τα ιδια που ειπε κ σε εμενα κ σε αλλους χιλιους.
Υπαρχουν κ καποιες ομως που βλεπεις οτι γουσταρουν στο δωματοο κ δεν εχουν σκοπο να σου φανε τα λεφτα κ να σε ξεπεταξουν ή να σου πουν τη μαλακια τους.
Ξερει κανεις αν δουλεψε-δουλευει η σουζη αγκυρας 12 σημερα? 2-3 μερες που ψαχνω για να την δοκιμασω δεν την πετυχαινω.
(Είδα κάτι παληκάρια εχθές στο Άγκυρας που νόμιζα πως είμαι όμορφος (δεν είμαι)).
Ποιος είμαι;Έλα ρε strato,ευκολακι είσαι,σ έχω καταλάβει από χτες
Να μαζευτείς με την παρέα σου να παίξετε το παιχνίδι
Βρες την καταθεση,οταν ενημερωνετε
Να το θεσω αλλιως γιατι συμφωνω μαζι σου.Τώρα, εντάξει, ίσως δεν είμαι και ο κατάλληλος για να κρίνω, αλλά ρε παιδιά, δεν είναι λίγο αφελές να νομίζουμε πως μερικές κοπέλες γουστάρουν την δουλειά; Δεν λέω, είναι εύκολη, ξεκούραστη και δίνει καλά λεφτά, αλλά το να υποθέτουμε πως γουστάρουν είναι λίγο υπερβολή. Ο κάθε χοντρός, γέρος, άπλυτος και περίεργος πελάτης περνάει από το μουνί τους. Ειδικά στην Φυλής.
(Είδα κάτι παληκάρια εχθές στο Άγκυρας που νόμιζα πως είμαι όμορφος (δεν είμαι)).
Οταν καποιος παει φρεσκομπανιαρισμενος στα κοριτσια να μην βρωμαει να φροντισει την αναπνοη του για οσμες και φερθει ομορφα κ ευγενικα στην κοπελα, τοτε ναι υπαρχουν μερικες που το εκτιμουν αυτο και θελουν να περασεις καλα κ να γινεις πελατης κ κατ επεκτασιν βλεπεις οτι δεν δυσανασχετουν, δεν ειπα οτι θα αφεθουν σαν να εισαι το αγορι τους.
Και μου εχει κ κοπελα δεν ξερω αν ελεγε αληθεια οτι γουσταρε που προσεχα την υγιεινη μου κι οτι σπανια φιλαει κ πρεπει να αισθανθει καλα...
Αυτο εχω να καταθεσω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K