Καλά,αυτή πότε κοιμάται...Στην Κολωνού ψάχνοντας για την Άννα το μαιμουδάκι (αλλά τελικά δεν...) έριξα μια ματιά στα της αλυσίδας...
▪Κολωνού 11 όροφος:
Η Άννα η πολύ αδύνατη μελαχροινή πιτσιρίκα με το γλυκό κοριτσίστικο προσωπάκι- με ωραίο πολύχρωμο μαγιουδάκι!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
pordemos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
Εχθές το απόγευμα μου συνέβη το εξής περιστατικό σε μαγαζί στη Φυλής.
Μπαίνω μέσα και βλέπω μια σχετικά ψηλή μελαχροινή με ωραία γεμάτη κωλάρα και πατουσάκια περιποιημένα με βαμμένα καφέ νύχια πολύ ωραία για τα προσωπικά μου γούστα. Αφού η κοπέλα γύρισε και πήγε μέσα μετά την παρουσίαση από τον τσάτσο του ρωτάω ποδολαγνεία κάνει? Μου λέει ναι. Μπάινω μέσα χωρίς να το σκεφτώ πληρώνω τον τσάτσο και ξεντύνομαι.
Μετά από μερικά δευτερόλεπτα συμβαίνει η απόλυτη ξενέρα. Έρχεται μέσα ο τσάτσος με το 20άρικο στο χέρι και μου λέει φίλε συγνώμη αλλά δεν κάνει η κοπέλα ποδολαγνεία. Μου την έσπασε αλλά ήταν τόσο ευγενικός που δεν μου πήγε να του μιλήσω άσχημα. Ευτυχώς δεν είχα βγάλει όλα τα ρούχα. Βάζω την μπλούζα παίρνω τα λεφτά και φεύγω. Μου λέει ο τσάτσος και πάλι συγνώμη έτσι? Του λέω οκ δεν πειράζει και φεύγω.
Δυστυχώς δε θυμάμαι ούτε όνομα ούτε μαγαζί. Μόνο ότι ήταν κάπου στα 60άρια της Φυλής στα μονά και απόγευμα.
Είναι δυνατόν ρε? Από τη μια να παρακαλάνε για πελάτες και από την άλλη να μην κάνουν ποδολαγνεία που στο κάτω κάτω είναι εύκολα λεφτά για την πουτάνα αφού ο πελάτης μπορεί και να χύσει χωρίς καν να γαμήσει.
Μπαίνω μέσα και βλέπω μια σχετικά ψηλή μελαχροινή με ωραία γεμάτη κωλάρα και πατουσάκια περιποιημένα με βαμμένα καφέ νύχια πολύ ωραία για τα προσωπικά μου γούστα. Αφού η κοπέλα γύρισε και πήγε μέσα μετά την παρουσίαση από τον τσάτσο του ρωτάω ποδολαγνεία κάνει? Μου λέει ναι. Μπάινω μέσα χωρίς να το σκεφτώ πληρώνω τον τσάτσο και ξεντύνομαι.
Μετά από μερικά δευτερόλεπτα συμβαίνει η απόλυτη ξενέρα. Έρχεται μέσα ο τσάτσος με το 20άρικο στο χέρι και μου λέει φίλε συγνώμη αλλά δεν κάνει η κοπέλα ποδολαγνεία. Μου την έσπασε αλλά ήταν τόσο ευγενικός που δεν μου πήγε να του μιλήσω άσχημα. Ευτυχώς δεν είχα βγάλει όλα τα ρούχα. Βάζω την μπλούζα παίρνω τα λεφτά και φεύγω. Μου λέει ο τσάτσος και πάλι συγνώμη έτσι? Του λέω οκ δεν πειράζει και φεύγω.
Δυστυχώς δε θυμάμαι ούτε όνομα ούτε μαγαζί. Μόνο ότι ήταν κάπου στα 60άρια της Φυλής στα μονά και απόγευμα.
Είναι δυνατόν ρε? Από τη μια να παρακαλάνε για πελάτες και από την άλλη να μην κάνουν ποδολαγνεία που στο κάτω κάτω είναι εύκολα λεφτά για την πουτάνα αφού ο πελάτης μπορεί και να χύσει χωρίς καν να γαμήσει.
dreamtraveller
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
Εχθές το απόγευμα μου συνέβη το εξής περιστατικό σε μαγαζί στη Φυλής.
η κοπελα μπορει να μην γουσταρει να ακουμπαει με τα πατουσακια της την βρωμοπουτσα του καθενος εσυ τι ζορι τραβας...ελεος δηλαδη..εαν δεν θελει δεν θελει τι ψαχνεις τωρα
pordemos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
Φυλής 69, η Μαίρη η μελαχροινή με την κωλάρα!
Γεια σου ρε Κάστελ και περίμενα την καταλυτική παρέμβασή σου ;)
Ρε , να καί ένας Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ εδώ μέσα. Γίνονται καί θαυματα κάπου-κάπου.Κατάθεση ψυχής...
Εγω μπηκα σε δωματιο δινοντας το 20αρι και μπηκα μεσα περιμενοντας την Ξενια.Εχθές το απόγευμα μου συνέβη το εξής περιστατικό σε μαγαζί στη Φυλής.
Οταν ηρθε η κοπελα που μοσχομυριζε κ ειναι κ πανεμορφη, στο δωματιο μου αρνηθηκε το 69 που της ζητησα και μου εδωσε πισω τα λεφτα μου.
Τι να πει κανεις...
Πριν απο λιγο σε οσα μπηκα στη φυλης
86 κατω Μαριαννα ψηλη ξανθια σε απλο αν θυμαμαι καλα
69 επανω Ιωαννα με 69 ακα στοματικο
65 κατω Αλεξανδρα πρωτη φορα την βλεπω εγω προσωπικα σχετικα ψηλη με οχι ιδιαιτερα καλο προσωπο για τα γουστα μου να σας πω την αμαρτια μου συναγωνιστες πιο πολυ μου αρεσε η τσατσα.
67 Χριστινα απο καζακσταν περασα μετα απο καιρο με καλες εντυπωσεις χαρακτηριστικο της η παντα καλη διαθεση.
65 επανω η ντιανα πολυ ομορφη πιτσιρικα σε ισπανικο δεν θυμαμαι αν ειπε 69.
86 κατω Μαριαννα ψηλη ξανθια σε απλο αν θυμαμαι καλα
69 επανω Ιωαννα με 69 ακα στοματικο
65 κατω Αλεξανδρα πρωτη φορα την βλεπω εγω προσωπικα σχετικα ψηλη με οχι ιδιαιτερα καλο προσωπο για τα γουστα μου να σας πω την αμαρτια μου συναγωνιστες πιο πολυ μου αρεσε η τσατσα.
67 Χριστινα απο καζακσταν περασα μετα απο καιρο με καλες εντυπωσεις χαρακτηριστικο της η παντα καλη διαθεση.
65 επανω η ντιανα πολυ ομορφη πιτσιρικα σε ισπανικο δεν θυμαμαι αν ειπε 69.
Παιχταρα μου για ποια λαουρα λες?Την εχω παρη στης αρχες της καριερας της..στο φωκαιας 17...τοτε ηταν αβυζη και φοβησμενη...με ενα κοντο καρεδακι...και ωραιο κολακι...Εντυποση τοτε μουκανε ηφωνη που εβαζεοντος πονουσε αυτο με τρελανε τοτε..Επητα σταματησε....και επανηλθε μετα απο καιρο...Πλεον δεν θελω να περασο μαζι της πιστευο οτι ειναι τελειομενη επαγγελματιας..αν και στο σαλονι μου εχει φερθη ωραια αλλα δεν την εμπιστευομε...εχει περαση πολλα και νιωθο οτι θα βγαλη αποθημενα..εκτος αυτο εργαζετε μαζι με λαουρα και ειμαι πελατηε λαουρας
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια...
▪Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά:
Η Ζακλύν...
Μελαχροινή,ψηλή...
Με θηλυκό πρόσωπο και με ωραίο σώμα...
Με πιασίματα όχι απωθητικά...
Μαζί της η Ναταλί η γνωστή μιλφογκίλφ.
Η Νικόλ...
Αδυνατισμένη ακόμη και στο βυζί...
Όμορφο προσωπάκι,ωραίο κορμάκι,δέλεαρ το μπάνικο κωλαράκι αλλά...
Όσα ονόματα και να αλλάξει η Νέλυ από Φυλής 71 και Φωκαίας 9 κώλο δίνει μόνο στην ανακοίνωση του προγράμματος...
▪Βιργινίας Μπενάκη 31:
Η μελαχροινή μιλφ Αλίσια-δίχως περαιτέρω αναφορά...
▪Μαραθώνος 59α:
Η Ντιάνα...
Η ξανθιά βλαχοπούλα...
Με κοριτσίστικη χωριατόφατσα σε πλήρη αντίθεση με το λευκό ολόσωμο πρόστυχο δαντελωτό που φορούσε...
Με τα μουνόχειλα έξω!!!
▪Μαραθώνος 59:
Η Αλίσια...
Η γνωστή παλαιά Αλεξάνδρα από Διδύμου,Φυλής αλλά και Φωκαίας.
Μαυρισμένη,αδυνατισμένη,ξανθιά-αρκετά βελτιωμένη εμφανισιακά...
▪Αχιλλέως 48:
Η Τάνια...
Η γνωστή πιτσιρίκα με το όμορφο,αθώο,άβγαλτο προσωπάκι...
Με ωραίο αδύνατο σωματάκι...
Η Ζακλύν...
Μελαχροινή,ψηλή...
Με θηλυκό πρόσωπο και με ωραίο σώμα...
Με πιασίματα όχι απωθητικά...
Μαζί της η Ναταλί η γνωστή μιλφογκίλφ.
Η Νικόλ...
Αδυνατισμένη ακόμη και στο βυζί...
Όμορφο προσωπάκι,ωραίο κορμάκι,δέλεαρ το μπάνικο κωλαράκι αλλά...
Όσα ονόματα και να αλλάξει η Νέλυ από Φυλής 71 και Φωκαίας 9 κώλο δίνει μόνο στην ανακοίνωση του προγράμματος...
▪Βιργινίας Μπενάκη 31:
Η μελαχροινή μιλφ Αλίσια-δίχως περαιτέρω αναφορά...
▪Μαραθώνος 59α:
Η Ντιάνα...
Η ξανθιά βλαχοπούλα...
Με κοριτσίστικη χωριατόφατσα σε πλήρη αντίθεση με το λευκό ολόσωμο πρόστυχο δαντελωτό που φορούσε...
Με τα μουνόχειλα έξω!!!
▪Μαραθώνος 59:
Η Αλίσια...
Η γνωστή παλαιά Αλεξάνδρα από Διδύμου,Φυλής αλλά και Φωκαίας.
Μαυρισμένη,αδυνατισμένη,ξανθιά-αρκετά βελτιωμένη εμφανισιακά...
▪Αχιλλέως 48:
Η Τάνια...
Η γνωστή πιτσιρίκα με το όμορφο,αθώο,άβγαλτο προσωπάκι...
Με ωραίο αδύνατο σωματάκι...
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Επίσης στην Ιάσωνος...
Ξεκινώ από το νέο μαγαζί δίπλα στο (παλαιό) χόστελ - το οποίο βιάστηκα να κλείσω τις προάλλες!
Τόσες μέρες σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ ποια είναι και πού έχει ξαναδουλέψει η μελαχροινή Ελένη με το ωραίο κορμί.
Πρόκειται λοιπόν για την Ελένη την μασατζού από Μάρνης 28,κατόπιν στο στουντέλο της Κωνσταντινουπόλεως 128 ενώ έχει περάσει και από Κεφαλληνίας 75.
Μαζί της η Αγάπη...
Καινούρια προμιλφ...
Με μέτριο πρόσωπο,με κοντό ξανθό μαλλί (σχεδόν καρέ) και με ωραίο αδύνατο κορμί.
Στο χόστελ η γνωστή Κάρμεν η αδύνατη σκουρόδερμη με τον κώλο στο πρόγραμμα (έχει δουλέψει και στο 31 υπόγειο) που πριν από λίγο καιρό έπαιζε και στο Φυλής 74.
Στα υπόλοιπα....
▪43:
Η Ντιάνα...
Μελαχροινή,ψηλή,με συμπαθητικό πρόσωπο.
Κορμί με πιασίματα...
Με ωραίο γεμάτο στήθος.
Επίσης έρχονταν για δουλειά ή γνωστή αδύνατη ξανθιά μιλφ Εμμανουέλα.
▪46 αριστερά:
Η Μαρία η φυλακόβια με το φουλ πρόγραμμα και η Μαρία η άσχημη η ξαδέλφη της Εμμανουέλας της ξεματιάστρας.
▪46 μεσαίο: Η Άντρεα η μελαχροινή γεματούλα κοπέλα με το γλυκό πρόσωπο.
▪46 όροφος:
Η (παλαιά στο μαγαζί) Κλαούντια που δούλευε μέχρι πριν από λίγες ημέρες ως Χριστίνα στο Ιάσωνος 20β.
Με την χαρακτηριστική ελιά πάνω από τα χείλη και με κώλο στο πρόγραμμα.
▪44 δεξιά:
Η Σάρα η μελαχροινή πιτσιρίκα με το όμορφο πρόσωπο και τις ωραίες βυζάρες.
▪37β:
Η Άννα η πρώην Έσρα.
▪37α:
Η Ναταλί το πολύ κοντό,πολύ αδύνατο σκουρόδερμο τσουρκοπιπινάκι με το σχεδόν ανήλικο προσωπάκι.
▪33:
Η ξανθιά Λόλα με το όμορφο πρόσωπο και το ωραίο αδύνατο κορμί.
▪31 υπόγειο:
Η Ελένη.
Σχετικά ωραίο σώμα με λίγα πιασίματα αρμονικά κατανεμημένα λόγω του ύψους της.
▪30 υπόγειο:
Το Αντζελάκι το καυλιδερό πιπινάκι με το νόστιμο μουτράκι και με ωραία μπλε-μαύρα εσώρουχα!
▪30 όροφος:Ανοικτό φως,κλειστή πόρτα.
▪27α:κλειστό.
▪19α:
Η κοντή μελαχροινή ομορφούλα Ντιάνα με το γλυκό προσωπάκι και το ωραίο κωλί.
Μαζί της η Τάνια.
Κοντή,μελαχροινή πιτσιρίκα με γλυκό πρόσωπο και με χαρακτηριστικά σκιστά μάτια.
Με ωραίο αδύνατο σώμα.
Είναι η γνωστή Τάνια από Λιοσίων,Φυλής.
▪19β:
Η Ροδικα-βάλτε τον τόνο όπου θέλετε!
Όμορφη η ξανθοπλατινέ αρκετά αδύνατη πιτσιρίκα.
▪20γ:
Η Γκαμπριέλα...
Μελαχροινή πιτσιρίκα με ωραίο πρόσωπο.
Καλό κορμί,όσο πρέπει ζουμερό με γεμάτες βυζάρες.
Είναι η Γκαμπριέλα από Κολωνού 23 και Ιάσωνος 37.
▪20β:
Νέα κοπέλα...
Η Μόνικα ή Μονίκα...
Μελαχροινό κοντοπούτανο πιτσιρίκι με γλυκό κοριτσίστικο προσωπάκι.
Με ωραίο κανονικό σωματάκι...
Μικρό εφηβικό στηθάκι,απίθανο κωλαράκι...
▪20α:
Η γνωστή πλατινέ Τζανίνα.
▪10:
Στο ισόγειο η Κάτια η ψηλή πιτσιρίκα με το όμορφο πρόσωπο και το ωραίο κορμί-μαυρισμένο το μωρό!
Ο όροφος κλειστός.
▪1γ:
Η Μίνα η ξανθιά αδύνατη πιτσιρίκα με το όμορφο κοριτσίστικο προσωπάκι.
Με καλό,αρκετά αδύνατο,σώμα - με ροζ μαγιουδάκι μέσα από το οποίο διαγράφονταν έντονα το μουνάκι της.
▪1β:
Αριστερά η ξανθιά καλλίγραμμη Ρίτα.
Δεξιά κλειστό.
▪1α:
Η αδύνατη Μαρίνα με ελάχιστα γραμμάρια παραπάνω στον κώλο της και με ωραία κόκκινα εσώρουχα.
▪2 δεξιά:
Η Σάρα η καστανόξανθη με το μέτριο πρόσωπο και το ελαφρώς ζουμερό κορμί.
Με ελεύθερο στοματικό και κώλο στο πρόγραμμα.
▪2 αριστερά:
Η γνωστή αδύνατη μελαχροινή πιτσιρίκα Εύα.
Ξεκινώ από το νέο μαγαζί δίπλα στο (παλαιό) χόστελ - το οποίο βιάστηκα να κλείσω τις προάλλες!
Τόσες μέρες σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ ποια είναι και πού έχει ξαναδουλέψει η μελαχροινή Ελένη με το ωραίο κορμί.
Πρόκειται λοιπόν για την Ελένη την μασατζού από Μάρνης 28,κατόπιν στο στουντέλο της Κωνσταντινουπόλεως 128 ενώ έχει περάσει και από Κεφαλληνίας 75.
Μαζί της η Αγάπη...
Καινούρια προμιλφ...
Με μέτριο πρόσωπο,με κοντό ξανθό μαλλί (σχεδόν καρέ) και με ωραίο αδύνατο κορμί.
Στο χόστελ η γνωστή Κάρμεν η αδύνατη σκουρόδερμη με τον κώλο στο πρόγραμμα (έχει δουλέψει και στο 31 υπόγειο) που πριν από λίγο καιρό έπαιζε και στο Φυλής 74.
Στα υπόλοιπα....
▪43:
Η Ντιάνα...
Κορμί με πιασίματα...
Με ωραίο γεμάτο στήθος.
Επίσης έρχονταν για δουλειά ή γνωστή αδύνατη ξανθιά μιλφ Εμμανουέλα.
▪46 αριστερά:
Η Μαρία η φυλακόβια με το φουλ πρόγραμμα και η Μαρία η άσχημη η ξαδέλφη της Εμμανουέλας της ξεματιάστρας.
▪46 μεσαίο: Η Άντρεα η μελαχροινή γεματούλα κοπέλα με το γλυκό πρόσωπο.
▪46 όροφος:
Η (παλαιά στο μαγαζί) Κλαούντια που δούλευε μέχρι πριν από λίγες ημέρες ως Χριστίνα στο Ιάσωνος 20β.
Με την χαρακτηριστική ελιά πάνω από τα χείλη και με κώλο στο πρόγραμμα.
▪44 δεξιά:
Η Σάρα η μελαχροινή πιτσιρίκα με το όμορφο πρόσωπο και τις ωραίες βυζάρες.
▪37β:
Η Άννα η πρώην Έσρα.
▪37α:
Η Ναταλί το πολύ κοντό,πολύ αδύνατο σκουρόδερμο τσουρκοπιπινάκι με το σχεδόν ανήλικο προσωπάκι.
▪33:
Η ξανθιά Λόλα με το όμορφο πρόσωπο και το ωραίο αδύνατο κορμί.
▪31 υπόγειο:
Η Ελένη.
Σχετικά ωραίο σώμα με λίγα πιασίματα αρμονικά κατανεμημένα λόγω του ύψους της.
▪30 υπόγειο:
Το Αντζελάκι το καυλιδερό πιπινάκι με το νόστιμο μουτράκι και με ωραία μπλε-μαύρα εσώρουχα!
▪30 όροφος:Ανοικτό φως,κλειστή πόρτα.
▪27α:κλειστό.
▪19α:
Η κοντή μελαχροινή ομορφούλα Ντιάνα με το γλυκό προσωπάκι και το ωραίο κωλί.
Μαζί της η Τάνια.
Κοντή,μελαχροινή πιτσιρίκα με γλυκό πρόσωπο και με χαρακτηριστικά σκιστά μάτια.
Με ωραίο αδύνατο σώμα.
Είναι η γνωστή Τάνια από Λιοσίων,Φυλής.
▪19β:
Η Ροδικα-βάλτε τον τόνο όπου θέλετε!
Όμορφη η ξανθοπλατινέ αρκετά αδύνατη πιτσιρίκα.
▪20γ:
Η Γκαμπριέλα...
Μελαχροινή πιτσιρίκα με ωραίο πρόσωπο.
Καλό κορμί,όσο πρέπει ζουμερό με γεμάτες βυζάρες.
Είναι η Γκαμπριέλα από Κολωνού 23 και Ιάσωνος 37.
▪20β:
Νέα κοπέλα...
Η Μόνικα ή Μονίκα...
Μελαχροινό κοντοπούτανο πιτσιρίκι με γλυκό κοριτσίστικο προσωπάκι.
Με ωραίο κανονικό σωματάκι...
Μικρό εφηβικό στηθάκι,απίθανο κωλαράκι...
▪20α:
Η γνωστή πλατινέ Τζανίνα.
▪10:
Στο ισόγειο η Κάτια η ψηλή πιτσιρίκα με το όμορφο πρόσωπο και το ωραίο κορμί-μαυρισμένο το μωρό!
Ο όροφος κλειστός.
▪1γ:
Η Μίνα η ξανθιά αδύνατη πιτσιρίκα με το όμορφο κοριτσίστικο προσωπάκι.
Με καλό,αρκετά αδύνατο,σώμα - με ροζ μαγιουδάκι μέσα από το οποίο διαγράφονταν έντονα το μουνάκι της.
▪1β:
Αριστερά η ξανθιά καλλίγραμμη Ρίτα.
Δεξιά κλειστό.
▪1α:
Η αδύνατη Μαρίνα με ελάχιστα γραμμάρια παραπάνω στον κώλο της και με ωραία κόκκινα εσώρουχα.
▪2 δεξιά:
Η Σάρα η καστανόξανθη με το μέτριο πρόσωπο και το ελαφρώς ζουμερό κορμί.
Με ελεύθερο στοματικό και κώλο στο πρόγραμμα.
▪2 αριστερά:
Η γνωστή αδύνατη μελαχροινή πιτσιρίκα Εύα.
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΑΣ
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
μπραβο μπιλυ για τις ενημερωσεις και τα ωραια αβαταρ γιατι ο καλος μπουρδελιαρης ειναι και σινεφιλ
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
pussy wagon
Σεβαστός