You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Αλινακι κορίτσι μου...
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
pssss αυτά είναι, ραντεβού θανάτου στους οίκους της ηδονής
Ξέρεις τι είναι να μπαίνεις στο δωμάτιο και μετά από λίγο (και αφού μαθαίνεις ότι ο άλλος σε έχει έτοιμο για τροπικό μαύρισμα...) να λες "ωχ κάτι μού προέκυψε και πρέπει να φύγω" και να ντύνεσαι και να βγαίνεις έξω απ'το μπουρδέλο τρέχοντας σαν (γαλλικό) λαγουδάκι;
Άγρια Δύση......
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
Τι έγινε lover xilnik χώρισες με την Καιτη γιατί είδα ότι δεν πέρασες μαζί τις έχουμε ανάγκη να μάθουμε
HotVenom
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Αμάν ρε παιδιά σιγά για τις παρθενες που τσακωνεστε... χεχεχε
που τρώνε από 30 πουτσες και πάνω ημερησίως... μπουαχαχαχα
ΥΓ: αλλά να λέμε και του στραβού το δίκιο, όλοι και όλες ζηλευουνε
και εμείς αλλά και τα κορίτσια, είναι στην ανθρώπινη φύση.
Και για να ευθυμησουμε, πριν κάποιες εβδομάδες μια καυλαντηστρια,
μου έλεγε ότι θα πάει στην πατρίδα της (και δεν θα ξαναρθει)
και θα παντρευτεί άλλον επειδή δεν την αγαπάω (και μου έβγαζε 'κοροιδευτικα' τη γλωσσιτσα)...αχαχαχαχα
και θα παντρευτεί άλλον επειδή δεν την αγαπάω (και μου έβγαζε 'κοροιδευτικα' τη γλωσσιτσα)...αχαχαχαχα
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Η Καιτούλα ποτέ....
Είναι δοσμένη στον Έναν και Μοναδικό...
Ή τουλάχιστον έτσι πίστευε ο καημένος...
Φιλέ Γάσπαρη μετά την τόνωση της αυτοπεποιθησης σου από τα θετικά λόγια που εισέπραξες από την κοπέλα έχεις σημαντικό προκριμα με ανεβασμένη ψυχολογία να σαρωσεις στην αποψινη σου βόλτα καλα να περασειςσημερα εκανα μια βολτουλα στα σπιτακια τα 27 της φωκαιας στην δευτερη βαρδια περασα στο πανω με την γκαμπυ η οποια δεν την λες και κατι το τελειο αλλα για μια φορα ηταν καλη την γαμησα πισωκολλητα δευτερη σταση μουνακι και τριτη σταση απο πανω με ρωτησε αν ειμαι παντρεμενος και ειχα παει πρωτος και της εκανα σεφτε για το απογευμα και γαμησα δυο φορες στο μεσαιο μαγαζι την σιμονα περασα καλα πολυ ομορφο μωρο και εκεινη μου εκανε καποιες ερωτησεις αν ειμαι παντρευμενος και ηλικια περασα καλα με αφησε να την χουφτωσο και μου εκανε κομπλιμεντα για την εμφανιση μου και περασα και απο το κατω σπιτι αλλα δεν συγκρατησα ονομα κοπελας
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.845
- Πόντοι
- 5.975
Άκαρδε και εσύ, το πλήγωσες το κακόμοιρο κοριτσάκι και εξαιτίας σου θα παρασυρθεί σε έναν λανθασμένο γάμο!!!Αμάν ρε παιδιά σιγά για τις παρθενες που τσακωνεστε... χεχεχε
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.895
- Πόντοι
- 13.165
Ένας απ τους κομπάρσους της ταινίας φαντάζομαιΠριν λιγω πέρασμα από Βέργα 3 είπα ένα γεια στην Καιτη κατάθεση φυσικά όλα με προφύλαξη μαζί και η Έλλη που έλειπε τις προιγουμενες μέρες
Είσαι αδιάβαστος και στον ρόλο σου
Η καιτη δεν δούλευε σημερα
Και εμένα μου το είπε... ;)Και για να ευθυμησουμε, πριν κάποιες εβδομάδες μια καυλαντηστρια,
HotVenom
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Και εμένα μου το είπε... ;)
Εγώ ένα θα σου πω πόρνε μου: όσο σου λείπει εσένα το νταινακι
άλλο τόσο λείπει σε μένα το Αλινακι.
Δε μου λείπει,μαν...Εγώ ένα θα σου πω πόρνε μου: όσο σου λείπει εσένα το νταινακι
άλλο τόσο λείπει σε μένα το Αλινακι.
Αυτή έκανε μαλακία εκεί που πήγε,ας πρόσεχε.... ;)
Ήθελε,έρωτες...
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Πολύ καλή σε υπηρεσίες, έτσι όπως ακριβως γράφεις είναι μέσα στο δωμάτιο.Eπιβεβαιωνω τον φιλο αορατο!
@προφεσορα δουλεψε για κανα 2μηνο στο στουντιο θησεως 22 σαν Βικυ , μεχρι και την περασμενη βδομαδα εκει ηταν.
alcat
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 114
- Πόντοι
- 0
Ένας απ τους κομπάρσους της ταινίας φαντάζομαι
Είσαι αδιάβαστος και στον ρόλο σου
Η καιτη δεν δούλευε σημερα
Είσαι σηγουρος σου είπε ο υπηρέτης ότι είχε ρεπό στην κουζίνα ήταν και αν θες το τσέκαρεις
Τώρα τελευταία διακρίνω , κακία - φθόνο - μίσος και άλλα ή κανω λάθος ? Η απάντηση : Καί βέβαια κάνεις λάθος.Η Καιτούλα ποτέ....
Είναι δοσμένη στον Έναν και Μοναδικό...
Ή τουλάχιστον έτσι πίστευε ο καημένος...
Ψάχνουν να παντρευτούν τα κορίτσια;σημερα εκανα μια βολτουλα στα σπιτακια τα 27 της φωκαιας στην δευτερη βαρδια περασα στο πανω με την γκαμπυ η οποια δεν την λες και κατι το τελειο αλλα για μια φορα ηταν καλη την γαμησα πισωκολλητα δευτερη σταση μουνακι και τριτη σταση απο πανω με ρωτησε αν ειμαι παντρεμενος και ειχα παει πρωτος και της εκανα σεφτε για το απογευμα και γαμησα δυο φορες στο μεσαιο μαγαζι την σιμονα περασα καλα πολυ ομορφο μωρο και εκεινη μου εκανε καποιες ερωτησεις αν ειμαι παντρευμενος και ηλικια περασα καλα με αφησε να την χουφτωσο και μου εκανε κομπλιμεντα για την εμφανιση μου και περασα και απο το κατω σπιτι αλλα δεν συγκρατησα ονομα κοπελας
Γιατί όχι; Και οι πουτάνες πλάσματα του Θεού είναι. Σκεφτείτε πόσες πούτσες έχουν φάει ομαδόν οι γυναίκες μας που παριστάνουν τις οσίες.τυπε το εχεις σκεφτει να παντρευτεις πουτανα ? δε θα πεινασεις ποτε!!!
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Και μενα η Εμμανουελα η βυζαρου απο Φυλης 136 ανω με ρωταγε αν ειμαι παντρεμενος,αν εχω γκομενα,μου λεγε ποσο ωραιος ειμαι και κατα τη διαρκεια και μετα,με πρηξε.Ψάχνουν να παντρευτούν τα κορίτσια;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις