Έτσι ανακοίνωσε εχθές ο τσα2,τα πάντα όλα...Έχει δοκιμαστεί με καλές εντυπώσεις αν και λίγο πιεστική με τον χρόνο.'Εχει προσθέσει και τελειωτικό στο πρόγραμμα της;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Πέρασες καλά τύπε; Ανέβασε κριτική το έχουμε απεριόριστη ανάγκηΚατάθεση στην Κωνσταντινα απο Παιωνίου 47.
Εμπειρία ζωης,...πρωτογνωρο σεξ με μια φουσκα λίπους...Πιο πολυ τη δαχτυλιαζα ξεφρενα στο ξινισμενο λιποσαρκο μουνι της. Τα δαχτυλα μου ακομα μυρίζουν παροτι τα εβαλα και στη χλωρίνη!
Δεν ξερω αν αντεχετε να γραψω κριτικη.
Για σκληροπυρηνικούς....
Μπόλικο υλικό για διάβασμα... Αυτή που πέρασες είναι κολλητή της,γι'αυτό και θεωρείται μέλος της... δυναστείας!Δεν έχω εμπειρία με καμμία από τις δύο.Ποια είναι αυτή η δυναστεία,γαμώ το σπίτι τους?
Ζευζέκιος Αγαθούλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η Χρύσα που ήταν στο Βεργας 3, στον οροφο; ΦΟΛΑ. Χαράμισα 20 ευρώ εκεί στο ΖΩΟ!!!. Ψευτικα γελοία ξενερωτικά βογγητά αγγαρείας, τόξο το σώμα στο πισωκολλητό και κόντρα λεκάνη! Θέλει 30 τώρα;;; Ναι, περίμενε...128 δυο κοπελες επισης
Η μνιον ξανθια χρυσα από βεργας 3 με λευκο κορμακι,πραγματικα ηταν σουπερ και ευκολα θα περναγα και η σχετικα λεπτη μελαγχροινη ελενη,σεξι κοπελα,σταθερη παρουσια εκει
Το απλο προγραμμα επισης ξεκιναει από 3Ο ευρω επισης
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
τιμήθηκε πριν λίγο
η νικόλ-νέλλυ από κων166β
και
η αννίτα από βέργας 2
η νικόλ-νέλλυ από κων166β
και
η αννίτα από βέργας 2
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Καλες?
με την αννίτα πέρασα αρκετά καλά φίλε
cretan_nudist
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 890
- Πόντοι
- 81
Μετά από πολύ καιρό πετυχα ανοιχτό το Λιοσίων 79Β στην απογευματινή βάρδια. Μέσα, η ευγενεστατη τσατσα μου παρουσίασε την Πατρίτσια και την Μπιανκα που εμφανίστηκε ολογυμνη. Επέλεξα την Πατρίτσια και οι εντυπώσεις μου είναι ουδέτερες. Θα γράψω και κριτική. Η βόλτα μου μετά από μεγάλο διάστημα σταμάτησε στην πρώτη στάση, δε συνέχισα...
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Δεν μας διαβαζεις! Εχει αναφερθει πολλες φορες οτι ειναι φολαρα!!!Καλησπέρα,αγαπητοί συναγωνιστές,υπομονή,ψυχραιμία και αισιοδοξία εν όψει των συνεχών εξελίξεων! ;)
Σήμερα θυμήθηκα,μιας και διάφορες υποχρεώσεις με ταλάνιζαν και με αποσπούσαν,να σας ενημερώσω για τεραστία ΦΟΛΑ,με την οποία και συνευρέθην το βράδυ της Πέμπτης/προς ξημερώματα Παρασκευής,την εβδομάδα που μας πέρασε.
Επρόκειτο για τη Χριστίνα,στο Κολωνού 23,στην βραδυνή/μεταμεσονύχτια βάρδια!
Υπαρχουν κριτικες Φωκαιας 27α
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Όντως,διαβάζω αποσπασματικά!Δεν μας διαβαζεις! Εχει αναφερθει πολλες φορες οτι ειναι φολαρα!!!
Υπαρχουν κριτικες Φωκαιας 27α
Ο κυριότερος λόγος είναι ότι δεν τα επιλέγω συχνά τα ρομαντικά σπιτάκια,αλλά,όπως εξήγησα και στο ποστ,και επειδή ήταν επιλογή απελπισίας τότε! :-
Τέλος πάντων,έτσω και έτσι,παρέθεσα και εγώ άλλη μία αρνητική κριτική,ότι παραμένει τεράστια ΦΟΛΑ!
Εις το επανιδείν,και όποτε μπορέσω θα ξαναναφέρω θετική ή μη συνέυρεση προς ενημέρωηση όλων! ;)
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Απορίας άξιον πως συνεχίζει και εργάζεται, αφού είναι τόσο φόλα!
nemesis 13
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημερα παιδια!ηθελα να ρωτησω, ξερει κανενας που δουλευει η εμμανουελα η milf με τα μεγαλα που δουλευε μια περιοδο φυλης 136 και σε ποια βαρδια?
Λιγο καθυστερημενο γιατι δεν ειχα ιντερνετ στο κινητο. πηγα αλλα δεν ηταν εκεινη την ωραΌχι,αν πας...γράψε το εδώ για να ξέρουμε...
Όχι,αν πας...γράψε το εδώ για να ξέρουμε...
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
Η Χρύσα που ήταν στο Βεργας 3, στον οροφο; ΦΟΛΑ. Χαράμισα 20 ευρώ εκεί στο ΖΩΟ!!!. Ψευτικα γελοία ξενερωτικά βογγητά αγγαρείας, τόξο το σώμα στο πισωκολλητό και κόντρα λεκάνη! Θέλει 30 τώρα;;; Ναι, περίμενε...
φιλε δεν ξερω για σενα, αλλα πολλοι απο εμας ειχαμε περασει καλα (περσι) στο βεργας με την Χρυσα (αυτη με ταττου το κουνελακι του playboy δεν λεμε?). Λεπτη και νεα, ωραιο σωμα και βυζακια, ακα πιπα/τελειωτικο, καθαρο μπουρδελο με ντουζιερα, και στους περισσοτερους ηταν φιλικη, για 20 ευρω ! Μονη παραφωνια ηταν τα δοντα της, αλλα οκ δεν την πηρες για μοντελο της Colgate. Εγω παντως την ειχα τιμησει 3 φορες με πολυ καλες εντυπωσεις. Το 30ευρω που λες ειναι οντως υπερβολη, δεν το εδινα με τιποτα, αλλα οχι και φολα.....
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
καλημερα παιδια!ηθελα να ρωτησω, ξερει κανενας που δουλευει η εμμανουελα η milf με τα μεγαλα που δουλευε μια περιοδο φυλης 136 και σε ποια βαρδια?
Καλημέρα χλέμπουρα!
Στο Κολοκυνθούς 38 δούλευε αλλά τώρα είναι στην πατρίδα της.
ΥΓ: ΒΑΡΚΑΡΗΣ, Ζεζεύκιος Αγαθούλης και χλέμπουρας έχουμε μεγάλη ανάγκη την παρουσία σας!
Ωραίος.Λιγο καθυστερημενο γιατι δεν ειχα ιντερνετ στο κινητο. πηγα αλλα δεν ηταν εκεινη την ωρα
nemesis 13
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ευχαριστω τιτανομεγιστε dude 007 για την ενημερωση!ελπιζω να εννοεις λογω γουστου στο Υ.Γ!
Ξέχασα να γράψω κάτι...
Προχθές πάνω στην αλλαγή,στο Ι.30 πάνω πήγαινε η Βανέσα που δεν δέχεται 69 κτλ...
Πριν ανέβει είχε τρυφερό τετ-α-τετ-hi 5 με πάκηδες που έβοσκαν εκεί γύρω και ήταν ιδιαίτερα διαχυτική...
Μαύρο λοιπόν στην κοντή φόλα,από εμένα! Είναι και άχρηστη στο δωμάτιο,σύμφωνα με όλους...
Προχθές πάνω στην αλλαγή,στο Ι.30 πάνω πήγαινε η Βανέσα που δεν δέχεται 69 κτλ...
Πριν ανέβει είχε τρυφερό τετ-α-τετ-hi 5 με πάκηδες που έβοσκαν εκεί γύρω και ήταν ιδιαίτερα διαχυτική...
Μαύρο λοιπόν στην κοντή φόλα,από εμένα! Είναι και άχρηστη στο δωμάτιο,σύμφωνα με όλους...
rotakis1
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Ξέχασα να γράψω κάτι...
Φόλα μεγάλη αλλά έννοια σου γιατί την τιμώρησα. Πήρε αυτό που άξιζε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K