rotakis1
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Ναι ενώ είναι μουνάρα η ποντικομούρα η Εμμανουέλα... :S
Μοιράσου λίγο μαζί μας τις γνώσεις σου
Ναι ενώ είναι μουνάρα η ποντικομούρα η Εμμανουέλα... :S
Ωχ! Φίλε μου καλό κουράγιο και να αλλάζεις χέρι ..........
Μοιράσου λίγο μαζί μας τις γνώσεις σου
Μπες και διάβασε γι'αυτήν-έχοντας όμως κατά νου ότι το τελευταίο διάστημα βαριέται που αναπνέει.
Όχι,αν πας...γράψε το εδώ για να ξέρουμε...ξερςι κανεις αν ειναι τωρα η καιτη στο αγκυρας?
Όχι,αν πας...γράψε το εδώ για να ξέρουμε...ξέρει κανείς αν σημερινή απογευματινή θα ναι η Νάντια στο Τροφωνιου 11 κάτω ?
Ξέρω αλλά δεν σου λέω....περαστικά σου φίλε μου...αφού δεν γνωρίζεις , τι απαντάς ? τα των ερωτήεων ή όχι σου έχω απαντήσει σε προηγούμενες σελίδες του ίδιου thread, περαστικά σου φίλε μου ...
Είναι χαρά μου να γράφω την άποψη μου,για μέλη που δεν προσφέρουν το παραμικρό και έχουν απαιτήσεις...πως γίνεται σε κάθε φόρουμ να υπάρχει και ένας σπασαρχίδης...? για πες μου, σου είναι ιδιαίτερη χαρά να κάθεσαι και να απαντάς ειρωνικά σε κάθε ερώτηση του οποιουδήποτε μέλους ?
προσωπικα δεν έχω κάτσει να απαντήσω ειρωνικά σε κανέναν και σε κανένα ΄φορουμ που είναι μέλος, αν γνωρίζω απαντώ, αν όχι σωπαίνω...
βέβαια θα μου πεις είναι και αυτό ένας τρόπος ν απερνάς τον άπλετο βαρετό ελεύθερο σου χρόνο... σε καταλαβαίνω...
..λίγες σελίδες πίσω..γι'αυτό γράφουν σεντόνια,κάποιοι..δε σου κάνει κανείς επίθεση..αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις από 5 σελιδούλες πίσω θα είχες την ενημέρωσή σου..ΑΑΑΑΑ, επειδή μίλησες για συνεισφορά στο φόρουμ , σου απαντώ και αυτό και το κλείνω εδώ γιατί νομίζω κουράζουμε και τους ανθρώπους που τα διαβάζουν και δεν φταίνε σε τίποτα...
μέσα σ έναν μήνα που είμαι μέλος, έχω απαντήσει και καταθέσει άποψη για την Τζούλια- Τροφωνίου ( στο ¨ ΒΥΖΟΠΟΎΛΕς " ), έχω απαντήσει σε ΠΜ που μου έστειλαν ένα / δύο μέλη και έχω γράψει και στο " ημερήσια ενημέρωση " σε μία βραδινή βόλτα μου στην Τροφωνίου, αυτά και το κλείνω εδώ...
Μαγκες γραφω απο Φωκαιας 27
Ειμαι σαλονι και περιμενω συναγωνιστη που ειναι με την Αννα ψηλη νταρντανα με βυζαρες απο το μεγαρο της Κολωνου. Σκαει ζευγαρι ρεγκε κατασταση και δινει 80 ευρω για τριο
Νομίζω ότι μας περιέγραψες την εμπειρία σου με μία εκ της δυναστείας των "Κου"!Καλησπέρα,αγαπητοί συναγωνιστές,υπομονή,ψυχραιμία και αισιοδοξία εν όψει των συνεχών εξελίξεων! ;)
Σήμερα θυμήθηκα,μιας και διάφορες υποχρεώσεις με ταλάνιζαν και με αποσπούσαν,να σας ενημερώσω για τεραστία ΦΟΛΑ,με την οποία και συνευρέθην το βράδυ της Πέμπτης/προς ξημερώματα Παρασκευής,την εβδομάδα που μας πέρασε.
Επρόκειτο για τη Χριστίνα,στο Κολωνού 23,στην βραδυνή/μεταμεσονύχτια βάρδια!
Η τύπισσα,είναι μετρίου αναστήματος,σκουρόχρωμη,με μεγάλη κωλάρα,μέτριο πρόσωπο,μπαμπάτσικη μελαγχρινή με μεγάλες,φυσικές,"τορπίλες".Μάλιστα,ζητάει και 15e!
Κάτι η "ανομβρία" εκείνη την ώρα,κάτι η περασμένη ώρα,κάτι οι καύλες,κάτι η ύπουλη,νυφιτσοειδής,τσατσά που με παραπλάνησε-σαν σειρήνα το ναύτη του Οδυσσέα-υπέκυψα,λέγοντας "δε γαμιέται,και σκατά να είναι,πάμε για ύπνο μετά".Τελικά,όντως αναπτύσσεται ένα είδος "φολοανιχνευτή",που συνταράσσει ενδόμυχα το "είναι" μας,με ένα είδος "fol-alarm",αλλά ο ίμερος και η καύλα πατάνε το "στοπ" μπουτόν!
Τέλος πάντων,με απλά λόγια,ΧΑΛΙΑ!!!
Μακράν η χειρότερη συνέυρεση που είχα ποτέ μου,σε ρομαντικά τσαρδιά.
Προκαταρκτικά μηδέν,εκτός αν λογίζεται σαν προκαταρκτικό η άγαρμπη,άτεχνη,μετά συνεχούς ροής μαλακιών εκ του στόματος της,μαλακία. :o >
Σε προσπάθεια να θωπεύσω,το ομολογουμένως ζουμερό ,στήθος της,έκανε λες και την χτύπησε ηλεκτροφόρο χέλι Αμαζονίου με τη δικαιολογία ότι τα χέρια μου ήσαν κρύα!(άραγε,προτιμάνε βρώμικα χέρια ή μήπως να έβαζαν και ζεστό,τρεχούμενο νερό,στους βρωμονιπτήρες τους?)
Το πήρα απόφαση,ότι την έφαγα,και έμεινα ατάραχος!Δυό στάσεις,φυσικά με αυτήν να είναι απαθής,πισωκολλητό και ιεραποστολικό και μετά βίας ήρθε το τέλος,μιας και έκανα τέτοια αγγαρεία,όπως ο υπάλληλος του πρωτοκόλλου της εκάστοτε Δ.Ο.Υ.
Αίσχος,μακρυά και φυσικά όχι για 15!
Στα 10,για να στρώσει με το κάθε λογής βρωμίλο Πάκη!
Α....από το τρόπο ομιλίας,και τη συμπεριφορά,πιθανολογώ ότι πρόκειται για Αλβανίδα! ;)
Ποια είναι αυτή η δυναστεία,γαμώ το σπίτι τους?Νομίζω ότι μας περιέγραψες την εμπειρία σου με μία εκ της δυναστείας των "Κου"!
Έχει δοκιμαστεί με καλές εντυπώσεις αν και λίγο πιεστική με τον χρόνο.'Εχει προσθέσει και τελειωτικό στο πρόγραμμα της;Ξέχασα να αναφέρω ρομαντική νέα παρουσία,εχθές στο Κολωνού 27Α (ισόγειο) -2η βάρδια -...εμφανίστηκε "Ισπανίδα" κορασίδα...δεν συγκράτησα όνομα!
Ψηλή...μαυριδερή...άσχημη...με μικρό βυζί...της έλειπε και ένα δόντι....
Δεν ξέρει λέξη Ελληνικά και στο "δεκάρικο"/10€ κάνει ακά/τελειωτικό στοματικό...
Νομίζω οι ρομαντικοί πρέπει να ρίξουν μια βλεφαριά.... ;)