Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 267 άτομα (32 μέλη και 235 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ξέχασα να αναφέρω ρομαντική νέα παρουσία,εχθές στο Κολωνού 27Α (ισόγειο) -2η βάρδια -...εμφανίστηκε "Ισπανίδα"  :tooth: :tooth: :tooth: κορασίδα...δεν συγκράτησα όνομα!
Ψηλή...μαυριδερή...άσχημη...με μικρό βυζί...της έλειπε και ένα δόντι.... :kneel: :kneel: :kneel:
Δεν ξέρει λέξη Ελληνικά και στο "δεκάρικο"/10€ κάνει ακά/τελειωτικό στοματικό...
Νομίζω οι ρομαντικοί πρέπει να ρίξουν μια βλεφαριά.... ;)
:hi:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Πριν από λιγο στη κωνσταντινουπολεως
92 οροφος δυο κοπελες,η μελαγχροινη παχουλη ελληνιδα mlf μαρια,σταθερη παρουσια και η ιζαμπελα,ξανθια τσεχα κατά την δηλωση της υπηρεσιας,νεα αφιξη
Η ιζαμπελα εχει καλο κορμι,λεπτο και αρκετα σεξι,ξανθο κοντο μαλλι και ισχνο προσωπο,αρκετα μετριο,το μελανο της σημειο
Το απλο προγραμμα ξεκιναει από 30 ευρω
94 δυο κοπελες πολύ καλες μ εντελως διαφορετικα χαρακτηριστικα μεταξυ τους
Η μαγδα,μινιον μελαγχροινο στυλιαρι,πολύ καυλωτικο και η ξανθια ελινα,με θηλυκο κορμι
Την εχεις στο κρεβατι και καταλαβαινεις ότι εχεις γυναικα
Κανουν  φουλ προγραμμα και οι δυο
Παρολη την κουραση και την ελλειψη διαθεσης για καταθεση σε χρονο dt με εκαναν τουρμπο
Σιγουρα θα βρειτε ατελειες και στις δυο κοπελες εμφανισιακα όμως για μενα αυτό που εχει σημασια ηταν η παραπανω  φραση
128 δυο κοπελες επισης
Η μνιον ξανθια χρυσα από βεργας 3 με λευκο κορμακι,πραγματικα ηταν σουπερ και ευκολα θα περναγα και η σχετικα λεπτη μελαγχροινη ελενη,σεξι κοπελα,σταθερη παρουσια εκει
Το απλο προγραμμα επισης ξεκιναει  από 3Ο ευρω επισης
130 οροφος η βανεσα,μελαγχροινη με λατιν περιφερεια και εμφανιση γενικοτερα αλλα ξυνισμενα μουτρα
166 υπογειο η λεπτη ξανθια αννα από διδυμου 8 και κωνσταντινουπολεως 206
166 ισογειο δυο ξανθιες mlf
H ψηλη νταρντανε μελινα και η ζωη,η ελληνιδα mlf που ειδα χτες
Ιωαννινων
3 ισογειο η ξανθια ζουμερη mlf κριστυ από αλκαμενους 117 προσφατα
3 οροφος το σταθερο διδυμο της ξανθιας μπαμπατσικης αλλα ατσουμπαλης βανεσας και της σκουρομελαγχροινης βραζιλιανας μελισα με τον λατιν κωλο

karabis11

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
3
Like
199
Πόντοι
1
Ωχ! Φίλε μου καλό κουράγιο και να αλλάζεις χέρι ..........

Χαχαχαχα, Γαμάτος, τρελή ατάκα!!! Πέρα από την πλάκα όμως, με όσα προβλήματα έχω (πέρα απο όσα ζούμε όλοι μας αυτές τις μέρες), ούτε αυτό δε μου βγαίνει να κάνω!! Βλέπουμε..

rotakis1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
1
Χθες πέρασα με Aurora Φυλής 56
Πολύ ωραία κοπέλα, βυζάρες κωλάρα και καυλόφατσα.
Δυστηχώς το τέλος δεν ήρθε λόγο μπυροποσίας και προηγούμενης κατάθεσης αλλά η κοπέλα το πάλεψε για πολύ ώρα!!!
:fuck1: :fuck1: :fuck1:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

rotakis1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
1

tom_23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2011
Κριτικές
7
Like
479
Πόντοι
301
ξερςι κανεις αν ειναι τωρα η καιτη στο  αγκυρας?

notis1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
0
ξέρει κανείς αν σημερινή  απογευματινή θα ναι η Νάντια στο Τροφωνιου 11 κάτω ?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ξερςι κανεις αν ειναι τωρα η καιτη στο  αγκυρας?
Όχι,αν πας...γράψε το εδώ για να ξέρουμε... :orchestra:

ξέρει κανείς αν σημερινή  απογευματινή θα ναι η Νάντια στο Τροφωνιου 11 κάτω ?
Όχι,αν πας...γράψε το εδώ για να ξέρουμε...  :orchestra:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
αφού δεν γνωρίζεις , τι απαντάς ?  τα των ερωτήεων ή  όχι σου έχω απαντήσει σε προηγούμενες σελίδες του ίδιου thread, περαστικά σου  φίλε μου ...
Ξέρω αλλά δεν σου λέω....περαστικά σου  φίλε μου...

Kargas14

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
0
Παιδιά που παίζει τώρα καλές βυζαρούδες για καλά γαμήσια;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
πως γίνεται σε κάθε φόρουμ να υπάρχει και ένας σπασαρχίδης...? για πες μου, σου είναι ιδιαίτερη χαρά να κάθεσαι και να απαντάς ειρωνικά σε κάθε ερώτηση του οποιουδήποτε μέλους ?
προσωπικα  δεν έχω κάτσει να απαντήσω ειρωνικά σε κανέναν  και σε κανένα ΄φορουμ που είναι μέλος, αν γνωρίζω απαντώ, αν όχι σωπαίνω...
βέβαια θα μου πεις είναι και αυτό ένας τρόπος ν απερνάς τον άπλετο βαρετό ελεύθερο σου χρόνο... σε καταλαβαίνω...
Είναι χαρά μου να γράφω την άποψη μου,για μέλη που δεν προσφέρουν το παραμικρό και έχουν απαιτήσεις...
Απλά "πράματα"...
Όταν αρχίσεις να βοηθάς με τις πληροφορίες σου εδώ,θα αλλάξω τροπάριο...
Τα υπόλοιπα στα επιστρέφω... ;)
Και μη  πεις "μένω μακρυά"...γιατί βάζω στοίχημα ότι είσαι πιο κοντά από εμένα!

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
ΑΑΑΑΑ, επειδή μίλησες για συνεισφορά στο φόρουμ , σου απαντώ και αυτό και το κλείνω εδώ γιατί νομίζω κουράζουμε και τους ανθρώπους που τα διαβάζουν και δεν φταίνε σε τίποτα...
μέσα σ έναν μήνα  που είμαι μέλος, έχω απαντήσει και καταθέσει άποψη για την Τζούλια- Τροφωνίου ( στο ¨ ΒΥΖΟΠΟΎΛΕς " ), έχω απαντήσει σε ΠΜ που μου έστειλαν ένα / δύο μέλη και έχω γράψει και στο " ημερήσια ενημέρωση " σε μία βραδινή βόλτα μου στην Τροφωνίου, αυτά και το κλείνω εδώ...
..λίγες σελίδες πίσω..γι'αυτό γράφουν σεντόνια,κάποιοι..δε σου κάνει κανείς επίθεση..αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις από 5 σελιδούλες πίσω θα είχες την ενημέρωσή σου..

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καλησπέρα,αγαπητοί συναγωνιστές,υπομονή,ψυχραιμία και αισιοδοξία εν όψει των συνεχών εξελίξεων!  ;)
Σήμερα θυμήθηκα,μιας και διάφορες υποχρεώσεις με ταλάνιζαν και με αποσπούσαν,να σας ενημερώσω για τεραστία ΦΟΛΑ,με την οποία και συνευρέθην το βράδυ της Πέμπτης/προς ξημερώματα Παρασκευής,την εβδομάδα που μας πέρασε.
Επρόκειτο για τη Χριστίνα,στο Κολωνού 23,στην βραδυνή/μεταμεσονύχτια βάρδια!  :(
Η τύπισσα,είναι μετρίου αναστήματος,σκουρόχρωμη,με μεγάλη κωλάρα,μέτριο πρόσωπο,μπαμπάτσικη μελαγχρινή με μεγάλες,φυσικές,"τορπίλες".Μάλιστα,ζητάει και 15e!  :headbang:  :idiot:
Κάτι η "ανομβρία" εκείνη την ώρα,κάτι η περασμένη ώρα,κάτι οι καύλες,κάτι η ύπουλη,νυφιτσοειδής,τσατσά που με παραπλάνησε-σαν σειρήνα το ναύτη του Οδυσσέα-υπέκυψα,λέγοντας "δε γαμιέται,και σκατά να είναι,πάμε για ύπνο μετά".Τελικά,όντως αναπτύσσεται ένα είδος "φολοανιχνευτή",που συνταράσσει ενδόμυχα το "είναι" μας,με ένα είδος "fol-alarm",αλλά ο ίμερος και η καύλα πατάνε το "στοπ" μπουτόν!  :cheesy:
Τέλος πάντων,με απλά λόγια,ΧΑΛΙΑ!!!
Μακράν η χειρότερη συνέυρεση που είχα ποτέ μου,σε ρομαντικά τσαρδιά.
Προκαταρκτικά μηδέν,εκτός αν λογίζεται σαν προκαταρκτικό η άγαρμπη,άτεχνη,μετά συνεχούς ροής μαλακιών εκ του στόματος της,μαλακία.  :o  >:(
Σε προσπάθεια να θωπεύσω,το ομολογουμένως ζουμερό ,στήθος της,έκανε λες και την χτύπησε ηλεκτροφόρο χέλι Αμαζονίου με τη δικαιολογία ότι τα χέρια μου ήσαν κρύα!(άραγε,προτιμάνε βρώμικα χέρια ή μήπως να έβαζαν και ζεστό,τρεχούμενο νερό,στους βρωμονιπτήρες τους?)  :uglystupid:
Το πήρα απόφαση,ότι την έφαγα,και έμεινα ατάραχος!Δυό στάσεις,φυσικά με αυτήν να είναι απαθής,πισωκολλητό και ιεραποστολικό και μετά βίας ήρθε το τέλος,μιας και έκανα τέτοια αγγαρεία,όπως ο υπάλληλος του πρωτοκόλλου της εκάστοτε Δ.Ο.Υ.
Αίσχος,μακρυά και φυσικά όχι για 15!
Στα 10,για να στρώσει με το κάθε λογής βρωμίλο Πάκη!
Α....από το τρόπο ομιλίας,και τη συμπεριφορά,πιθανολογώ ότι πρόκειται για Αλβανίδα!  ;)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Μαγκες γραφω απο Φωκαιας 27
Ειμαι σαλονι και περιμενω συναγωνιστη που ειναι με την Αννα ψηλη νταρντανα με βυζαρες απο το μεγαρο της Κολωνου. Σκαει ζευγαρι ρεγκε κατασταση και δινει 80 ευρω για τριο  :dancing: :dancing: :pipa3:

καλο το ρεγκε pussy ?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.680
Πόντοι
10.686
Καλησπέρα,αγαπητοί συναγωνιστές,υπομονή,ψυχραιμία και αισιοδοξία εν όψει των συνεχών εξελίξεων!  ;)
Σήμερα θυμήθηκα,μιας και διάφορες υποχρεώσεις με ταλάνιζαν και με αποσπούσαν,να σας ενημερώσω για τεραστία ΦΟΛΑ,με την οποία και συνευρέθην το βράδυ της Πέμπτης/προς ξημερώματα Παρασκευής,την εβδομάδα που μας πέρασε.
Επρόκειτο για τη Χριστίνα,στο Κολωνού 23,στην βραδυνή/μεταμεσονύχτια βάρδια!  :(
Η τύπισσα,είναι μετρίου αναστήματος,σκουρόχρωμη,με μεγάλη κωλάρα,μέτριο πρόσωπο,μπαμπάτσικη μελαγχρινή με μεγάλες,φυσικές,"τορπίλες".Μάλιστα,ζητάει και 15e!  :headbang:  :idiot:
Κάτι η "ανομβρία" εκείνη την ώρα,κάτι η περασμένη ώρα,κάτι οι καύλες,κάτι η ύπουλη,νυφιτσοειδής,τσατσά που με παραπλάνησε-σαν σειρήνα το ναύτη του Οδυσσέα-υπέκυψα,λέγοντας "δε γαμιέται,και σκατά να είναι,πάμε για ύπνο μετά".Τελικά,όντως αναπτύσσεται ένα είδος "φολοανιχνευτή",που συνταράσσει ενδόμυχα το "είναι" μας,με ένα είδος "fol-alarm",αλλά ο ίμερος και η καύλα πατάνε το "στοπ" μπουτόν!  :cheesy:
Τέλος πάντων,με απλά λόγια,ΧΑΛΙΑ!!!
Μακράν η χειρότερη συνέυρεση που είχα ποτέ μου,σε ρομαντικά τσαρδιά.
Προκαταρκτικά μηδέν,εκτός αν λογίζεται σαν προκαταρκτικό η άγαρμπη,άτεχνη,μετά συνεχούς ροής μαλακιών εκ του στόματος της,μαλακία.  :o  >:(
Σε προσπάθεια να θωπεύσω,το ομολογουμένως ζουμερό ,στήθος της,έκανε λες και την χτύπησε ηλεκτροφόρο χέλι Αμαζονίου με τη δικαιολογία ότι τα χέρια μου ήσαν κρύα!(άραγε,προτιμάνε βρώμικα χέρια ή μήπως να έβαζαν και ζεστό,τρεχούμενο νερό,στους βρωμονιπτήρες τους?)  :uglystupid:
Το πήρα απόφαση,ότι την έφαγα,και έμεινα ατάραχος!Δυό στάσεις,φυσικά με αυτήν να είναι απαθής,πισωκολλητό και ιεραποστολικό και μετά βίας ήρθε το τέλος,μιας και έκανα τέτοια αγγαρεία,όπως ο υπάλληλος του πρωτοκόλλου της εκάστοτε Δ.Ο.Υ.
Αίσχος,μακρυά και φυσικά όχι για 15!
Στα 10,για να στρώσει με το κάθε λογής βρωμίλο Πάκη!
Α....από το τρόπο ομιλίας,και τη συμπεριφορά,πιθανολογώ ότι πρόκειται για Αλβανίδα!  ;)
Νομίζω ότι μας περιέγραψες την εμπειρία σου με μία εκ της δυναστείας των "Κου"!

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
Κατάθεση στην Κωνσταντινα απο Παιωνίου 47.
Εμπειρία ζωης,...πρωτογνωρο σεξ με μια φουσκα λίπους...Πιο πολυ τη δαχτυλιαζα ξεφρενα στο ξινισμενο λιποσαρκο μουνι της. Τα δαχτυλα μου ακομα μυρίζουν παροτι τα εβαλα και στη χλωρίνη!
Δεν ξερω αν αντεχετε να γραψω κριτικη.
Για σκληροπυρηνικούς.... :tooth:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Ξέχασα να αναφέρω ρομαντική νέα παρουσία,εχθές στο Κολωνού 27Α (ισόγειο) -2η βάρδια -...εμφανίστηκε "Ισπανίδα"  :tooth: :tooth: :tooth: κορασίδα...δεν συγκράτησα όνομα!
Ψηλή...μαυριδερή...άσχημη...με μικρό βυζί...της έλειπε και ένα δόντι.... :kneel: :kneel: :kneel:
Δεν ξέρει λέξη Ελληνικά και στο "δεκάρικο"/10€ κάνει ακά/τελειωτικό στοματικό...
Νομίζω οι ρομαντικοί πρέπει να ρίξουν μια βλεφαριά.... ;)
Έχει δοκιμαστεί με καλές εντυπώσεις αν και λίγο πιεστική με τον χρόνο.'Εχει προσθέσει και τελειωτικό στο πρόγραμμα της;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom